Troid VPN преглед

Проучване за нашия преглед на Troid VPN установи, че това е едно от приложенията на Andriod VPN, предлагани от TunnelGuru. TunnelGuru VPN е в бизнеса с поверителност в Интернет от около пет години, а Troid VPN е представен за първи път през септември 2013 г. TroidVPN е VPN прокси инструмент. Използването му ще помогне за защитата на поверителността ви онлайн, ще осигури трафика ви и ще скрие местоположението ви, докато сърфирате в Интернет на устройство с Android.


Troid VPN преглед

Цени и специални оферти Безплатна TunnelGuru Android Proxy

Troid VPN е безплатно приложение и можете да получите 100 MB честотна лента на ден от VPN услугата, като го използвате. Не е необходима регистрация за използване на безплатното VPN приложение. Това е малко количество честотна лента, но може да е добре за ежедневна употреба като проверка на имейл. Това обаче би било неприемливо за тези, които използват VPN редовно. Тази безплатна услуга се финансира от реклама, така че ще трябва да търпите изскачащи реклами от VPN на TunnelGuru и техните спонсори, докато го използвате.

TunnelGuru VPN

За тези, които харесват приложението Troid VPN за Android, TunnelGuru предлага и платена VPN услуга, която ви позволява достъп до всичките им сървъри, включително и до най-добрите. Вашият абонамент също ще ви даде неограничена честотна лента към Troid VPN мрежата, както и ще ви позволи да използвате целия им персонализиран софтуер за свързване на вашите устройства към тяхната мрежа.

TunnelGuru VPN Цена

Те предлагат тази услуга като единичен пакет за $ 4.25 на месец. Към момента на нашия преглед това беше единственият пакет, който имаха на разположение. Характеристиките и предимствата, които предлага платената услуга TunnelGuru са следните:

 • Сървъри – Дава ви достъп до 1 Gbps мрежа от премиум сървъри.
 • протоколи – TunnelGuru предлага избор на UDP, TCP, ICMP, DNS, SSH и AntiDPI – UDP протоколи за тунелиране на данни.
 • Пристанища – Те ви позволяват да изберете няколко порта, през които да проходите тунели.
 • пълномощник – Можете да настроите VPN да използва прокси с услугата TunnelGuru.
 • скорост – Дава ви неограничена скорост без ограничения на честотната лента.
 • Apps – Можете да използвате клиентът им за Windows и четирите Android приложения с тяхната VPN услуга.
 • Сигурност – Той осигурява виртуална защитна стена, за да защити вашето устройство, като по този начин спомага за осигуряването на вашата поверителност онлайн.
 • защита – Troid VPN ви защитава от любимия си WI-FI гореща точка, като осигурява и криптира целия ви мобилен трафик.

TroidVPN е едно от четирите приложения за Android TunnelGuru. Той е основният клиент и работи с протоколите UDP, TCP и ICMP. Другите приложения за Android, които TunnelGuru има, са следните: Hammer VPN: AntiDPI VPN; VPN Over HTTP тунел: WebTunnel; и VPN през DNS тунел: SlowDNS. Всяка от тях е проектирана да запълва ниша в VPN пейзажа и им позволява да поддържат разнообразни интернет протоколи. Заедно те ви предоставят множество различни тунели, които можете да използвате, за да се свържете с тяхната мрежа.

Приложенията за Android ще ви позволят да тунелирате над HTTP (S), DNS, UDP / TCP, ICMP. Приложението Hammer VPN дори ви позволява да създадете VPN тунел, който използва технологията Anti-DPI за преодоляване на цензурата на вашия трафик, като скрива факта, че използвате повторно VPN услуга. Техният софтуер за Windows включва всички тези протоколи в клиент all-in-one. Този софтуер, когато се използва колективно, ще позволи на почти всеки да използва своята VPN услуга. Ще обсъдим повече за тях в нашия преглед на TunnelGuru VPN.

Можете да платите за услугата си и да получавате месечен ваучер от Paypal, ако предпочитате да държите всичките си онлайн плащания в централна база данни. Те приемат кредитни карти Visa, MasterCard, American Express и Discover, които се обработват с помощта на анонимната функция на Paypal. Можете също да платите за абонаментния си ваучер с помощта на Paymentwall. И накрая, можете да закупите тяхната VPN услуга, като използвате CashU, Boleto, TrustPay и различни парични ресурси, които са специфични за други страни. И накрая, можете да го купите с банков превод.

Пробен период без риск

Както казахме преди, можете да използвате услугата Troid VPN безплатно. Получавате 100MB честотна лента на ден, за да тествате тяхната VPN мрежа. Това трябва да ви позволи да разгледате тяхната услуга и да видите дали можете да свържете устройството си към него.

В допълнение към това те предлагат 3-дневна гаранция за връщане на парите, ако не сте доволни от тяхната VPN / Cloud услуга, след като я закупите. Трябва да ги уведомите писмено по имейл в рамките на първите три дни от абонамента си, че искате да прекратите. Те ще възстановят вашата покупна цена без въпроси.

Troid VPN сървърна мрежа

Troid VPN мрежата се състои от 1 Gbps сървъри в Бразилия, Канада, Франция, Германия, Мексико, Обединеното кралство, Холандия, САЩ, Сингапур, Южна Африка и Турция. Въпреки че това е малък брой VPN местоположения, той обхваща широка географска област. Той предоставя тяхната VPN услуга присъствие на пет от седемте континента: Африка, Азия, Европа, Северна и Южна Америка.

Тяхната VPN мрежа не позволява използването на Torrents или друг P2P софтуер, докато използват тяхната услуга. Те също не предлагат на пазара услугата си, за да се заобикалят гео ограниченията. Освен това можете да получите достъп само до едно устройство наведнъж, използвайки вашия TunnelGuru VPN акаунт. И накрая, достъпът до тяхната VPN мрежа не е наличен в Нигерия, Пакистан, Гана, Китай, Индия, Сенегал и Сирия.

Поверителност на Troid VPN & Сигурност

Не сме сигурни в поверителността на това, което правите, докато използвате услугата TunnelGuru въз основа на техните собствени политики за поверителност и TOS. В най-добрия случай е двусмислено. Следва малко, освен това:

Ние правим всичко възможно да защитим поверителността ви, като не съхраняваме повече детайли на нашите сървъри, отколкото технически или законово изисквани – и разрешени. Всъщност самите сървъри не съхраняват никакви регистрационни файлове, които биха могли да бъдат интересни за всеки, освен разработчиците и операторите; Въпреки това ние ще си сътрудничим със загрижените органи доколкото е необходимо, за да ни предпазим от необходимостта да поемаме отговорност за вашите незаконни действия, ако има такива. Това означава, че можем да разкрием данните за вашия акаунт и плащания, както и източника на IP адрес, използван за регистриране, ако сте нарушили правилата.

За своите мобилни приложения те заявяват следното:

> Мобилни приложения:
Ние не четем, проследяваме и не събираме никаква информация или лични чувствителни данни чрез мобилни приложения, които използвате във вашите мобилни устройства. Просто са необходими минимални разрешения за работа, споменати в списъка с разрешения, могат да се проверяват, докато инсталирате мобилни приложения. Мобилните приложения се нуждаят главно от текущо местоположение, идентификационен номер на устройството, ако е наличен, информация за изграждане, разрешение за достъп до мобилно съхранение и мрежа.

Успяхме да разберем, че те записват минимално количество информация от своите VPN потребители: старт на връзката, край на връзката и IP адрес, използван за свързване. Тъй като те предполагат, че работят в рамките на съдебните ограничения на държавата, в която се намират, а не в една юрисдикция, в някои случаи те могат да бъдат принудени да наблюдават данните на потребителите. Освен това те предполагат, че те ще направят това, за да се освободят от всяко погрешно извършване от ваша страна. Оставяме на вас да направите тази решимост за себе си.

Успяхме да разберем много малко за алгоритмите, използвани за криптиране на вашите данни от уебсайта на TunnelGuru. Нашите запитвания откриха, че използват собствена собствена персонализирана VPN, която комбинира множество протоколи и технологии за тунелиране. Техният VPN използва 128-битова сила на криптиране за интернет трафик.

Техническа поддръжка

Поддръжката за услугата Troid VPN е чрез имейл. Изпратихме няколко въпроса за поддръжка до служителите от TunnelGuru и се чухме от тогава след 1 до 2 дни в повечето случаи. Те бяха полезни с въпросите, които зададохме. Те също имат присъствие в Twitter и Facebook, където можете също да видите проблеми и да задавате въпроси. Не сме сигурни колко време ще отнеме да получим отговор от тези източници, тъй като не изглеждаше, че те се наблюдават ежедневно. И накрая, те имат няколко видеоклипа в YouTube, за да ви помогнат да се регистрирате за тяхната услуга. Те нямат онлайн база данни с въпроси и отговори, които бихме могли да намерим, а много от разширените функции на техните VPN са предназначени за тези с по-голям технически опит.

Troid VPN преглед: инсталация и употреба

Преди да можете да се регистрирате за ваучер за платен абонамент към VPN услугата TunnelGuru, първо трябва да създадете акаунт. От началната страница на TunnelGuru VPN кликнете върху връзката „Регистрация“. Това ще отвори страницата за регистрация, където създавате своя акаунт.

Създаване на акаунт в TunnelGuru

За да регистрирате акаунт, въведете „Потребителско име“, „Валиден имейл“, „Държава“ и кода, за да потвърдите, че не сте бот. След това натиснете бутона „Регистрация“. След това ще ви помолим да ги харесате във Facebook, за да получите последното изтегляне. След това служителите от TunnelGuru ще ви изпратят имейл на посочения от вас адрес, който ще съдържа паролата на вашия акаунт, за да влезете във вашия акаунт. Имайте предвид, че това е дълга цифрова последователност и трябва да го копирате и поставите, когато за първи път влезете в акаунта си. След като влезете в таблото за управление на вашия акаунт, можете да генерирате по-малка парола, ако желаете. Препоръчваме ви да направите така, както ще трябва ръчно да го въведете в приложението Troid VPN, за да потвърдите акаунта си.

Troid VPN Android App

Инсталация

След като създадете вашия акаунт в TunnelGuru, можете да изтеглите и инсталирате софтуера Troid VPN на вашето устройство с Android. Първо изберете „Безплатно изтегляне“ от главното меню на сайта.

Страница за изтегляния на Aceess

След това докоснете иконата за Android. Това ще отвори страницата GooglePlay, която показва всички приложения за Android TunnelGuru.

TunnelGuru Android приложения в GooglePlay

Изберете този, който искате от тук, за да отворите страницата му за инсталиране в GooglePlay. Докоснете бутона „Инсталиране“, за да инсталирате приложението на вашето устройство с Android. Трябва да прегледате и след това натиснете бутона „Приемам“ за разрешенията, от които се нуждае приложението, преди да започне процесът на инсталиране. След като приложението приключи с инсталирането, натиснете бутона „Отвори“, за да го стартирате за първи път.

Troid VPN инсталация

Droid VPN в действие

Приложението Troid VPN ще се отвори за първи път с безплатния потребителски идентификатор и парола. Ако сте създали акаунт в TunnelGuru и сте се абонирали за услугата, променете ги в потребителското име и паролата на вашия акаунт, за да получите достъп до премиум мрежовите сървъри. Освен това можете да започнете ежедневното си използване на 100MB VPN. Това обаче ще ви даде достъп само до безплатните VPN сървъри и ще видите рекламни изскачащи прозорци, когато се свържете и прекъснете връзката с мрежата или напуснете приложението и отворите интернет. Следното изображение показва основния екран, екрана около и усъвършенствания екран за приложението Troid VPN Android.

Забележете безплатния потребителски идентификатор и парола. Един от безплатните сървъри се избира автоматично при първото ви влизане, както и UDP протоколът. Също така ще трябва да запомните, че трябва да използвате Rport: 500 и Lport: 0 с UDP и това е, което е избрано по подразбиране при първоначално влизане. Въпреки това, ако те са променени за друг тип връзка, ще трябва ръчно да промените обратно. Тези настройки трябва да са добри за повечето от вашите връзки. Полето за запомняне ми се маркира по подразбиране и трябва да го оставите по този начин, освен ако не искате ръчно да въвеждате своите идентификационни данни всеки път, когато влизате в мрежата на TunnelGuru. Докосването на стрелката надолу до текущия ви сървър ще ви позволи да изберете друг.

Troid VPN табло и функции

Около екрана показва, че Troid VPN поддържа UDP, TCP и ICMP тунели. Можете да промените това, като докоснете стрелката надолу до текущия избор на протокол. Той също така ви информира къде да вземете VPN за тунели на DNS и клиента на Windows. Екранът Разширени ви позволява да изберете DNS сървър, който да използвате за заявки, и да настроите прокси за вашата TCP връзка, ако имате такава. За да използвате настройката на ICMP, трябва да имате вкоренено устройство и достъп до акаунта „Суперусер“.

Когато имате сървъра, който искате да свържете и избрания протокол, просто докоснете бутона „Свързване“. Първият път, когато се свържете с мрежата TroidVPN, ще трябва да му разрешите да настрои VPN. След това той ще ви информира стриктно, че Torrent приложенията са забранени и ще ви предупреди за последствията от използването им. Използването на торент ще ви забрани за постоянно. След като се съгласите с това, ще бъдете свързани към VPN сървър.

За първи път свързан VPN на Troid

Сега, нека да разгледаме ежедневната употреба за приложението Troid VPN Android. Както можете да видите, ние вече използваме платена сметка Premium и сме въвели нашите удостоверения за проверка, за да можем да използваме премиум сървърите. Избрахме сървърно обаждане „Premium-USA1“, което е американски сървър, който позволява връзка чрез UDP и ICMP. Тъй като ние използваме UDP, Rport е зададен на 500, а Lport е 0, което означава случайно. Просто докоснете бутона „Connect“ и след малко време ще видите втория екран.

Този екран показва сървъра, с който сте свързан, времето на вашата сесия и честотната лента за качване и изтегляне, която сте използвали в тази сесия. За да прекъснете връзката с текущия си сървър и да се свържете с друг, просто натиснете бутона „Прекъснете връзката“. Приложението ще ви подкани да прекратите връзката. Докоснете „OK“ и ще бъдете върнати на екрана на таблото, където след това можете да изберете друг сървър, към който да се свържете.

Troid VPN в употреба

Както можете да видите, приложението Troid VPN улеснява свързването ви с тяхната мрежа. Повечето потребители просто ще използват предварително зададената UPD настройка за своите връзки. Тъй като това е настройката по подразбиране, е необходимо само няколко докосвания, за да се свържете или прекъснете връзката с избрания от вас сървър. За тези с по-голям технически опит имат DNS и прокси настройки, които можете да се възползвате от използването на TCP протокола. И накрая, за по-приключенски с вкоренени устройства, можете да използвате ICMP за тунелиране на интернет трафика.

Troid VPN тест за скорост

Тъй като услугата Troid VPN има както безплатни, така и премиум сървъри, решихме да видим как те сравняват по скорост с това, че няма VPN в употреба. Това са резултатите с помощта на мобилното приложение. Резултатите отляво надясно не са VPN, премиум VPN и безплатен VPN. Ще забележите, че тяхната умерена загуба на скорост се дължи на самия VPN. Това се дължи на режийните разходи, извършени от криптиране на целия ви интернет трафик. Освен това можете да видите, че в нашия случай загубата на скорост беше по-сериозна за безплатната VPN услуга. Обикновено това се дължи главно на чистия обем потребители на безплатни VPN сървъри и обикновено варира през целия ден. От предишния ни опит това са резултатите, каквито очаквахме.

Troid VPN тест за скорост

В по-количествена форма скоростта ни спадна от 29.53 Mbps до 21.74 Mbps при използване на VPN сървъра на Troid. Това е намаление с около 26,3 процента спрямо сървър в Tucker, GA. Забележете, 21.74 Mbps все още е достатъчно бърз за повечето от вас нужди за сърфиране в Интернет. Освен това, наличието на допълнителна поверителност и сигурност ще ви осигури спокойствие. Безплатният VPN сървър свали основната ни ISP скорост от 29.53 Mbps до 6.82 Mbps. Това е спад от почти 80%. Това съчетано със 100 MB дневното ограничение показва, че може да не е най-добрият избор за VPN потребители на захранване. Както винаги трябва да получите най-доброто VPN, което можете да си позволите.

Преглед на Troid VPN: Заключения

Troid VPN е безплатно приложение за Android, предоставено от TunnelGuru, което ще позволи на вашето мобилно устройство да се свърже с тяхната мрежа. Те ще ви осигурят 100 MB на ден безплатна лента в VPN мрежата. Това ще ви позволи да използвате тяхната услуга за ежедневни цели като проверка на имейл. TunnelGuru предлага и платена VPN услуга, която ще ви позволи да използвате всички техни персонализирани приложения (включително Troid VPN) и техния клиент за Windows без ограничения на честотната лента. Той също така ще ви даде достъп до техните първокласни VPN сървъри.

Troid VPN мрежата се състои от сървъри на пет от седемте континента: Северна Америка, Южна Америка, Европа, Африка и Азия. Те имат 1 Gbps сървъри в Бразилия, Канада, Франция, Германия, Мексико, Обединеното кралство, Холандия, САЩ, Сингапур, Южна Африка и Турция. Те използват собствена VPN, която използва 128-битово криптиране на силата. Поддръжката е предимно чрез имейл. Те също имат присъствие в социалните медии в Twitter и Facebook. Ще трябва да проучите техните TOS и Политиката за поверителност сами, за да проверите дали те са приемливи за вас.

Какво ни хареса най-много в услугата:

 • Имат персонализиран софтуер за Windows.
 • Tunnelguru има приложения за Android устройства.
 • Те предлагат 100 MB дневна безплатна VPN услуга.
 • Допълнителна 3-дневна гаранция за връщане на парите, след като се абонирате за услугата.
 • Множество начини за закупуване на първокласен VPN абонамент, който включва крито-валути като Bitcoin.

Идеи за подобряване на услугата:

 • Добавете уроци за функциите на Troid VPN и друг персонализиран софтуер.
 • Повече трафик за безплатни потребители
 • По-бързи сървъри за безплатни потребители
 • Позволете повече от една едновременна връзка.
 • Добавете още VPN местоположения.

Можете да използвате тяхната безплатна услуга, за да тествате услугата, за да видите дали тя ще работи за вашите устройства. Освен това те предлагат 3-дневна гаранция за връщане на парите, след като се регистрирате за платен абонамент за тяхната премиум услуга. Така че, продължете напред и го изпробвайте сами. Ако смятате, че може да отговаря на вашите VPN нужди, можете да се абонирате за него за $ 4.25 на месец.

Посетете Troid VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map