McAfee Safe Connect VPN преглед

McAfee Safe Connect VPNMcAfee Safe Connect VPN е стъпката на популярната антивирусна компания в сферата на сигурността. Разделянето в други области на сигурността стана обичайно с компаниите. Той предлага софтуер за PC, Android и iOS. Изглежда обаче, че се изключва поддръжката на OSX и Linux за операционна система. Както може би очаквате, уебсайтът е остро изглеждащ, защото зад него има финансирането на антивирусния софтуер. Този VPN има разходи, за които ще поговорим повече за един момент. Забелязахме също, че версията за Android има малко над 500 000 изтегляния. В този преглед ще поставим McAfee Safe Connect VPN през крачките и ще видим как се поддържа.


Ценообразуване

Що се отнася до ценообразуването, McAfee Safe Connect VPN има два плана, както можете да видите на изображението по-долу.

Цени за VPN на McAfee Safe Connect

Можете да получите месец на услугата срещу $ 7,99 USD. Можете обаче да получите година услуга за $ 47,99 USD. Това достига до около 50% икономия за месец по месеци версия. Това започва след седемдневното ви изпитание. Те също предлагат 30-дневна гаранция за връщане на парите.

За компанията

За разлика от някои от другите компании, които правят VPN, McAfee е доста известен. Той е кръстен на основателя Джон Макафи и се управлява от охранителната компания, на която е продал. Не е изненадващо, че McAfee се намира в САЩ. Това е малко притеснително, защото това го оставя отворено за страните с „14 очи“. Това са държави, които споделят информация помежду си. Ако една държава има достъп до тях, има и други 13 страни, които също правят това. Това определено ни изнервя.

Сигурност

Сигурността е нещо, което намираме за много важно. Намирането на информация за VPN обаче не е лесно. Разбрахме, че той използва 256-битово криптиране AES за банков клас. Няма други опции, които можете да изберете. Докато някои компании ви казват, че не предлагат трупи, McAfee не е от тях. Те не правят кости от факта, че събират данни за вас. Те определено водят дневници за връзка и активност, както и друга информация, която може и ще ви идентифицира лесно. Техните политики също предполагат, че те продават събраната информация на трети страни.

Характеристика

Що се отнася до функциите, McAfee Safe Connect VPN предлага много малко. Не успяхме да намерим списък с почти всичко, което прави, освен да предложим на AES 256-битовата сигурност и да предложим 23 различни места. Той предлага до 5 различни, което може да даде на потребителя възможността да отблокира някои поточни услуги. Разбира се, McAfee говори за запазване на потребителите си. Въпреки това, поради информацията, която събират и съхраняват, е трудно да се види, че те правят много от всичко.

Местоположения и страни на сървъра

По темата за местоположенията и страните има списък с 23 места. Въпреки това, без значение каква версия използвате, изглежда, че приложението не изброява в какви градове се намират сървърите. Нека разгледаме местата, които може да предложи. Това са Австралия, Бразилия, Канада, Швейцария, Германия, Дания, Испания, Финландия, Франция, Обединеното кралство, Хонконг, Ирландия, Италия, Япония, Мексико, Холандия, Норвегия, Нова Зеландия, Румъния, Швеция, Сингапур и САЩ. Както виждате, има няколко окръга, до които можете да получите достъп.

Hands-On тестване

Що се отнася до McAfee Safe Connect VPN, той е лесен за използване и еднообразен във всички платформи. Следвайте инструкциите, за да започнете.

 1. Регистрирайте се за услуга.
 2. Изтеглете приложението за компютър, iOS или Android.
 3. След като влезете в конзолата, изберете местоположението, което искате да използвате.
 4. Кликнете върху бутона с надпис „Start Protection“

Конзола McAfee

Сега, когато сте се свързали, е време да тествате скоростта. Моля, обърнете внимание, че се опитахме да използваме версията на Windows и получихме следното съобщение.

Поради това използвахме версията за Android, както виждате по-долу. VPN показва доста разлика в скоростта. Въпреки че все още е голяма загуба, е достатъчно бързо да правите почти всичко, което искате да направите.

McAfee VPN Speedtest

Защо трябва да използвате VPN

Тъй като толкова много заведения сега предлагат безплатен WiFi, ще искате да използвате VPN, когато се свържете. Докато WiFi е страхотен, киберпрестъпниците смятат, че е и чудесен. Свързвайки се със сървъра по ваш избор, вие създавате защитена и криптирана връзка. По този начин вие значително намалявате риска престъпниците или кибернетичните крадци да откраднат вашата лична информация.

Друга причина да използвате VPN е да ви помогне да заобиколите гео ограниченията. Независимо къде се намирате, свързването към сървър там ще ви помогне. Това е така, защото кара блокиращия софтуер да мисли, че се намирате някъде другаде. Това може да бъде истинско предимство, ако се опитвате да получите достъп до определени региони или сте блокирани от гледане на съдържание. Просто се свържете със сървър и можете да започнете да разглеждате или преглеждате съдържанието, до което искате да получите достъп.

Какво става с течове?

Един от любимите ни тестове е тестът за теч. Колкото и добри да твърдят VPN, няма да ви защити, ако DNS изтича. Тъй като целта на VPN е да ви защити, изтичането на DNS означава, че вашият истински IP адрес или местоположение може да бъде лесно открит. Ето защо ние обикновено тестваме всички VPN в нашите рецензии за тях. Както можете да видите в теста, който проведохме, McAfee VPN не изтича. Това определено обичаме да виждаме.

Трябва ли да използвам тази VPN?

В крайна сметка този VPN ще направи това, което казва, че ще направи и ще ви помогне да заобиколите гео ограниченията. Ако обаче се притеснявате за неприкосновеността на личния живот, ще искате да стоите далеч от този. Те признават, че продават вашата информация и определено водят регистрации не само на вашите връзки, но и на вашата активност. Ако правите неща, които може да се считат за „сива зона“, това не е добър вариант. Има много други опции, които не водят журнали или продават вашата информация.

Заключителни мисли за VPN на McAfee Safe Connect

Има няколко неща, които правят използването на този VPN лош избор. Сред тях са запазването на регистрационни файлове, локацията на централата (САЩ), обещанието за пълно сътрудничество със законите на САЩ, продажба на вашата информация на трети страни и други. Въпреки това може да не е лошо, ако просто се опитвате да деблокирате съдържание или да предпазите компютъра си от хакери. Има прилична скорост и би трябвало да можете да заобиколите гео-ограниченията, ако искате да използвате нещо като SoundCloud, Pandora или други. Предлагаме ви да разгледате нашите топ 10 VPN за други опции.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map