VPN-të më të mira për Hungarinë

HungariHungaria është një vend relativisht i vogël i vendosur në Evropën qendrore. Ka një popullsi prej gati 10 milion njerëz. Ju mund të gjeni shumë që udhëtojnë në zonë për arsye të ndryshme. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për arsye historike apo mundësi biznesi, ato janë shumë gjëra për të parë dhe bërë. Nëse po shkoni në Hungari për biznes, pushime ose arsye të tjera, ekziston mundësia që të dëshironi të përdorni WiFi publik. Para se ta bëni atë, ne sugjerojmë që së pari të përdorni një VPN. Ne do t’ju japim më shumë informacion në lidhje me atë brenda një moment.


VPN më e mirë për Hungarinë – Përmbledhje

Le të hedhim një vështrim të shpejtë në 5 top VPN-të tona më të preferuara për Hungari.

 1. Cyberghost
 2. HMA Pro VPN
 3. Qasje në Internet private
 4. IPVanish
 5. ExpressVPN

Në sondazhin më të fundit të shpejtësive të internetit në Hungari, ajo vlerësohet shumë. Me fjalë të tjera, me siguri do të shijoni shpejtësi të mëdha gjatë kohës që jeni në vend. Sidoqoftë, kjo mund të hapë mundësi për kriminelët në internet. Ndërsa vendi mund të ketë një ndjenjë të botës së vjetër, mund të bastosh që janë disa prej tyre që do të përfitonin nga situata. Kur përdorni një server VPN, mund të krijoni një lidhje të sigurt dhe të koduar. Kjo do të ndihmojë për të siguruar të dhënat tuaja

Arsyeja e dytë e mirë për të përdorur një VPN ndërsa në Hungari ka të bëjë me censurën dhe gjeo-blloqet. Sipas një raporti të Universitetit të Harvardit për vitin 2017, ekziston censura selektive rreth mediave sociale në Hungari. Sidoqoftë, kjo duket se janë format e vetme të censurës që mund të gjejmë. Nëse dëshironi të përdorni atë material që është i ndaluar, normalisht nuk do të keni fat, nëse nuk përdorni një VPN. Për shkak se ju mund të merrni një adresë IP në një rajon tjetër, ju mund të merrni me sukses kufizimet e mediave sociale. Ndërsa kompanitë e mediave mund të bllokojnë përdoruesit që të shohin përmbajtje jashtë zonës së synuar, qeveritë mund të bëjnë të njëjtën gjë për të bllokuar cilindo brenda vendit.

Cili është VPN më i mirë për Hungarinë?

Ne jemi përqendruar në kriteret e mëposhtme për të përcaktuar listën tonë të VPN-ve më të mira për Hungarinë:

 • Ofruesit VPN që nuk mbajnë regjistrat e përdorimit
 • Rrjet i madh dhe i qëndrueshëm për t’ju ndihmuar të eleminoni shkëputjet
 • VPN serverë që performuan mirë në Hungari.
 • Kriptimi i fortë i shkallës ushtarake për të ndihmuar në mbrojtjen e intimitetit
 • Mundësia për të zhbllokuar shërbimet e njohura të transmetimit dhe për të marrë filtrimin
 • Aplikacione celulare dhe mbështetje për pajisjet Amazon Firestick

Pa vonesë të mëtejshme, këtu është një listë e shërbimeve më të mira VPN për Hungarinë:

1. CyberGhost

CyberghostBazuar ne: Rumania | Numri i serverave: 3,000+ | Vendndodhjet e serverit: 80 | Lidhje të njëkohshme: 7

 • përjashtues Plani 12-mujor + 6 mos. falas – 2,75 $ në muaj (kostoja totale 49,50 $)
 • Plani 6-mujor – 4,99 $ në muaj (kostoja totale 29.94 $)
 • Plani 1-mujor – 11,99 dollarë në muaj

CyberGhost u themelua në vitin 2001 nga 7 anëtarë të ekipit të rinj entuziast në Bukuresht, Rumani. Që nga ajo kohë kompania është rritur në një nga shërbimet më të mëdha VPN në botë. Ekipi prej 50 anëtarësh përqendrohet në mbrojtjen e intimitetit të përdoruesve. Robert Knapp, bashkëthemelues dhe CEO, vazhdon të udhëheqë ekipin edhe pasi ata u bashkuan me grupin Crossrider në 2017. Që nga ajo kohë rrjeti CyberGhost është zgjeruar mjaft.

CyberGhost ofron një përzierje të këndshme të vendndodhjeve të serverëve, enkriptim të fortë dhe aftësi për të zhbllokuar shërbimet e transmetimit popullor si Netflix, YouTube Red dhe Amazon Prime. Disa prej kanaleve madje ju lejojnë të zhbllokoni kufizimet e gjeo-zonave për rajone të shumta. Për shembull, mund të hyni në përmbajtje video të Prime Prime në SH.B.A., Gjermani ose MB. Klienti i Windows gjithashtu ju jep mundësinë të shfletoni në mënyrë anonime, të mbroni WiFi, të përralloni në mënyrë anonime, të zhbllokoni faqet e internetit themelore (Google, Facebook Instagram, etj.), Dhe të zgjidhni një server.

Meqë donim të testonim një server në Hungari, hapëm klientin Windows dhe zgjeruam ndërfaqen. Nga atje, do të dëshironi të klikoni në butonin “Të gjithë serverët” nëse nuk është tashmë aktiv. Shkoni poshtë në Hungari dhe klikoni në të djathtë të yllit. Kjo do të sjellë një listë të plotë të serverëve në vend. Rrjeti CyberGhost përfshin disa serverë në Budapest. Ne u lidhëm me një server atje dhe morëm një shpejtësi prej 119.05 Mbps.

Test i shpejtësisë CyberGhost Hungari

Klienti CyberGhost VPN është një nga të preferuarat tona. Shtë shumë e lehtë për t’u përdorur dhe përfshin një numër karakteristikash të përparuara për t’ju ndihmuar në mbrojtjen e intimitetit tuaj në internet. Ata kanë një ekip zhvillimi në Gjermani që po shton vazhdimisht veçori të klientit dhe aplikacioneve celular. Ju mund të regjistroheni për qasje të plotë në rrjetin CyberGhost me vetëm 2.75 dollarë në muaj gjatë promovimit të tyre aktual.

Lexoni rishikimin tonë të plotë të CyberGhost VPN.

Vizitoni CyberGhost

2. HMA Pro VPN

HMA VPNBazuar ne: MB | Numri i serverave: 880+ | Vendndodhjet e serverit: 280 | Lidhje të njëkohshme: 5

 • Plani 12-mujor – 6.99 dollarë në muaj (kostoja totale 83,88 $)
 • Plani 6-mujor – 7,99 $ në muaj (kostoja totale 47.94 $)
 • Plani 1-mujor – 11,99 dollarë në muaj

HideMyAss u soll në jetë në 2005 kur Jack Cator, një student 16-vjeçar në Angli, vendosi që ai dëshironte të krijonte një shërbim për t’i ndihmuar njerëzit të shmangnin censurën. Në mënyrë të veçantë, Jack nuk ishte në gjendje të hynte në faqet e mediave sociale dhe lojërat në internet sepse ishin bllokuar në rrjetin e shkollës. HMA shtoi qindra mijëra përdorues muajin e parë dhe që nga atëherë është rritur në një nga shërbimet më të mëdha VPN në botë me mbi 350 lokacione të serverëve. Privax, kompania mëmë e HMA Pro VPN, u bashkua me ekipin AVG në 2015.

Nëse qëllimi juaj është të gjeni VPN me vendet më të serverëve, atëherë HideMyAss është zgjedhja juaj më e mirë. Vetëm mbani në mend se HMA regjistron veprimtarinë e përdoruesit e cila është shqetësim për disa përdorues të VPN. HMA pret disa serverë VPN në Indonezi duke përfshirë disa serverë në qytetet kryesore. Për t’u lidhur me një server atje, do të dëshironi të futeni në “Mënyrën e Vendndodhjes” dhe zgjidhni “Ndryshoni Vendndodhjen” për të filluar. Pastaj klikoni në butonin “Qytetet” dhe kërkoni për Budapest. Ne u lidhëm me një server atje për të testuar dhe gjetëm shpejtësinë të jetë 119.60 Mbps.

Test i shpejtësisë HMA Hungari

Në vitin 2016 HMA dhe disa ofrues të tjerë kryesorë VPN udhëheqën rrugën në thjeshtimin e softuerit të klientit të tyre personal. Rezultati është një grup i plotë i aplikacioneve me porosi që e bëjnë të lehtë për çdo përdorues të lidhet me rrjetin HMA dhe të shifrojë lidhjen tuaj. Ata kanë softuer të disponueshëm për Windows, Mac, Android dhe iOS. Ju gjithashtu mund të lidheni me HMA përmes ruterit tuaj. HMA ofron qasje të pakufizuar në VPN nga vetëm 6.99 dollarë në muaj dhe u ofron të gjithë përdoruesve të rinj një garanci të kthimit të parave pa rrezik nga 30 ditë.

Lexoni rishikimin tonë të plotë të HMA.

Vizitoni Fshihni Assin tim

3. Qasje në Internet private

Qasje në Internet privateBazuar ne: USA | Numri i serverave: 3,000+ | Vendndodhjet e serverit: 52 | Lidhje të njëkohshme: 5

 • përjashtues Plani 24-mujor – 2.50 dollarë në muaj (kostoja totale 59,95 $)
 • Plani 12-mujor – 3.25 dollarë në muaj (kostoja totale 38,95 $)
 • Plani 1-mujor – 6.45 dollarë në muaj

Si përdorues, Aksesi në Internet privat (PIA) ju ofron disa mundësi të ndryshme. Më parë, ju është dashur të krijoni një profil për secilin server VPN. Tani, lidhja me çdo server në rrjetin e tyre prej 28 vendeve është e lehtë. Ekipi i PIA ka organizuar serverat e tyre sipas rajonit, vendit dhe qytetit. Vendndodhjet e serverëve janë renditur sipas rendit alfabetik sipas vendit. Pasi të zgjidhni një vendndodhje, mund të lidheni lehtësisht me vendet në Budapest për të siguruar lidhjen tuaj hungareze VPN.

Ka shumë përdorues torrentësh që e duan hyrjen private në internet. Shërbimi përfshin një veçori që do të ndalojë komunikimin e sistemit tuaj nëse lidhja me shërbimin e tyre bie. Do të thotë nëse qasja juaj e koduar në VPN është rënë për ndonjë arsye, kjo do t’ju mbajë të sigurt.

PIA ofron një klient Windows dhe aplikacione të tjera që janë të thjeshta dhe të thjeshta për t’u përdorur. Sidoqoftë, nuk do të doni ta nënvlerësoni atë. PIA ofron nivele të ndryshme të mbrojtjes së intimitetit në varësi të nevojave tuaja. Ju mund të kontrolloni nivelet e kriptimit për t’ju ndihmuar të gjeni ekuilibrin e duhur midis intimitetit dhe shpejtësisë. Siç mund ta shihni, testi ynë i shpejtësisë tregoi se PIA performon mirë në rajon. Kur u lidhëm me një server të Budapestit, morëm një shpejtësi prej 114.92 Mbps.

Test i shpejtësisë së PIA Hungarisë

Kur bëhet fjalë për klientin e tyre në Windows, ekipi i PIA ka përfshirë një ndërprerës të vrasjeve në internet. Ndërprerësi i vrasjes do të vrasë lidhjen tuaj të internetit në çdo kohë që VPN dështon. Kjo mund të vijë me të vërtetë e dobishme për ata që duan të sigurojnë anonimatin. Qasja në Internet private ofron VPN thjesht 2.50 dollarë në muaj.

Lexoni rishikimin tonë të plotë të Akses në Internet privat.

Vizitoni Qasje në Internet privat

4. IPVanish

IPVanishBazuar ne: USA | Numri i serverave: 1,100+ | Vendndodhjet e serverit: 89 | Lidhje të njëkohshme: 10

 • përjashtues Plani 12-mujor – 4,87 dollarë në muaj (58,49 $ kosto totale)
 • Plani 3-mujor – 6.74 dollarë në muaj (20,24 $ kosto totale)
 • Plani 1-mujor – 7,50 dollarë në muaj

Hungaria është e vendosur qendrore dhe shumë shërbime kanë servera në rajon. Sigurisht, që përfshin IPVanish. Mund të prisni shpejtësi të shpejtë në vende në pjesë të shumta të botës. Për shkak të kësaj arsye, ne zgjedhim IPVanish si një nga opsionet tona për t’u përdorur gjatë Hungarisë.

Si dhe mjaft mbulim në rajone të ndryshme, IPVanish pret serverë në çdo kontinent përveç Antarktidës. Rrjeti prodhon shpejtësi të mëdha dhe ato performojnë mirë në testet tona të shpejtësisë. Do të gjeni lokacione të shumta serverash në të gjithë Azinë. Mund të zgjidhni një vendndodhje ose një server individual nga menyja rënëse.

IPVanish pret një numër servers në vendet që përmendëm më lart dhe ju mund të zgjidhni të lidheni me ndonjë prej tyre. Nëse shihni serverë që kanë shkronjën “a” në emrin e serverit, ata janë më të shpejtë. Ne testuam një server IPVanish në Budapest dhe gjetëm shpejtësinë të jetë 85.09 Mbps.

Test i shpejtësisë IPVanish Hungari

Kur është fjala për vlerën IPVanish është e vështirë për tu mposhtur. Ata ofrojnë qasje të pakufizuar në rrjetin e tyre VPN dhe softuerin personal për Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick dhe më shumë për 7.50 dollarë në muaj ose 58,49 dollarë në vit. Kjo funksionon vetëm në 4.87 dollarë në muaj në planin vjetor. Një garanci prej 7 ditësh për kthimin e parave do t’ju mbulojë si një anëtar i ri.

Lexoni rishikimin tonë të plotë për IPVanish.

Vizitoni IPVanish

5. ExpressVPN

ExpressVPNBazuar ne: Ishujt e Virgjër Britanik | Numri i serverave: 2,000+ | Vendndodhjet e serverit: 148 | Lidhje të njëkohshme: 3

 • përjashtues Plani 12-mujor + 3 mos. falas – 6.67 $ në muaj (kostoja totale 99,95 $)
 • Plani 6-mujor – 9,99 $ në muaj (kostoja totale 59,95 $)
 • Plani 1-mujor – 12,95 dollarë në muaj

ExpressVPN bashkon qasje të shpejtë në VPN me MediaStreamer i cili vepron si një shërbim Smart DNS për të ndihmuar në zhbllokimin e qasjes në disa përmbajtje të shkëlqyera me kufizime gjeografike. Shërbimi do të ndihmojë në kriptimin e lidhjes tuaj dhe zhbllokimin e ngjarjeve sportive të drejtpërdrejta. Ju madje mund të gjeni një listë të argëtimit më të fundit dhe ngjarjeve sportive në faqen e internetit të tyre.

ExpressVPN menaxhon një rrjet shumë të madh VPN. Përtej SHBA dhe Kanadasë, rrjeti ExpressVPN krenohet me qindra servera në vendet kryesore për të ndihmuar në mbrojtjen e intimitetit të përdoruesit të tyre. Ju mund të përdorni rrjetin e tyre për të mbrojtur privatësinë tuaj, zhbllokuar censurën dhe për të shikuar ekipet tuaja të preferuara nga kudo.

Aplikacioni ExpressVPN ju lejon të zgjidhni një vendndodhje të serverit poshtë qytetit, por nuk mund të zgjidhni një server specifik. Në vend të kësaj, klienti do të zgjedhë një server në vendndodhjen tuaj të zgjedhur. Ju gjithashtu duhet të dini se disa qytete nuk janë paraqitur në skedën e rekomanduar brenda klientit. Ju mund ta gjeni atë çështje me qytetet që përmendëm. Thjesht zgjidhni butonin “Të gjithë”, hapni Evropën dhe më pas hapni Hungarinë. Në këtë pikë, ju mund të zgjidhni serverët atje. Kur testuam një server në Budapest, shpejtësia ishte 62.38 Mbps.

Test i shpejtësisë ExpressVPN Hungari

Ndërsa ExpressVPN është shitur në një pikë çmimi më të lartë se shërbimet e tjera në listën tonë, vlera është e lartë duke pasur parasysh madhësinë e rrjetit dhe karakteristikave të tyre të shërbimit. Ju mund të lidhni një kompjuter, pajisje me dorë, ruter dhe tastierë lojërash (SmartDNS) me një llogari të vetme VPN për vetëm 6.67 dollarë në muaj me një pajtim vjetor.

Lexoni rishikimin tonë të plotë të ExpressVPN.

Vizitoni ExpressVPN

Nëse dëshironi të hidhni një vështrim tek ofruesit e tjerë, ju lutem mos ngurroni të hidhni një sy në tonë 10 shërbimet kryesore të VPN për mundësi të ndryshme. Sidoqoftë, ne nuk mendojmë se do të jetë e nevojshme. Ne zgjedhëm me dorë zgjedhjet tona posaçërisht mbi shërbimet e tjera drejtuese të bazuara në vendet rajonale, shpejtësinë, çmimin dhe sigurinë. Ne gjithashtu kërkuam ofruesit me një rrjet të mirë të serverëve VPN. Në atë mënyrë, ju mund të merrni shpejtësitë më të mira të mundshme. Nuk ka mundësi të këqija, kështu që ju nuk mund të gaboni me sugjerimet tona. Nëse planifikoni të transmetoni përmbajtje ose madje të vizitoni faqet e internetit, shpejtësitë janë të rëndësishme. Shpresojmë, duke përdorur udhëzuesin tonë, ju mund të merrni një vendim të informuar.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map