SwitchVPN-arvostelu 2017

SwitchVPN-arvioimme aluksi huomauttamalla, että he ovat olleet VPN-tilassa vuodesta 2010. Heidän pääkonttorinsa oli alun perin Intiassa, mutta epäsuotuisten tietojen säilyttämispolitiikkojen todennäköisen laajenemisen vuoksi he muuttivat pääkonttorinsa Yhdysvaltoihin vuonna 2016. Heidän nykyiset palvelutarjouksensa pääsy 35 paikkaan maailmanlaajuisesti yli 145 nopean (monen gigabitin) palvelimen verkon kautta. He ovat kehittäneet mukautettuja ohjelmistoja Windows-, Mac OS X-, iOS- ja Android-laitteille. Tämän avulla kaikkien on helppo muodostaa yhteys VPN-verkkoon. SwitchVPN on parantanut verkon tietoturvaa vuosien varrella ja hyödyntää nyt joitain alan parhaista protokollista. Heidän verkonsa hyödyntäminen auttaa suojaamaan kaiken Internet-liikenteen uteliailta silmiltä, ​​voittamaan sensuurin ja parantamaan yleistä verkkokokemustasi.


SwitchVPN-arvostelu

VaihdaVPN-hinnoittelu

SwitchVPN on myös yksinkertaistanut palveluiden hinnoittelua vuosien varrella. Ne tarjoavat tällä hetkellä vain yhden VPN-paketin. Se sisältää kaikki heidän palvelunsa tarjoamat ominaisuudet. Palvelua markkinoidaan kahdella aikavälillä. Nämä ehdot ovat yksi kuukausi ja kaksitoista kuukautta. Kuukausittainen suunnitelma voi olla 9,99 dollaria kuukaudessa. Jos kuitenkin haluat saada parhaan tarjouksen rahastasi, voit säästää 33% kuukausittaisesta tilauksesta tilaamalla 12 kuukauden suunnitelman. Tämä tarkoittaa, että saat heidän täyden palvelunsa vain 6,66 dollarista kuukaudessa.

VaihdaVPN-hinnoitteluVoit maksaa SwitchVPN: stä luottokortilla. Niitä lukuun ottamatta Visa, MasterCard, American Express ja Discover -kortteja. Jos olet tyyppi, joka haluaa pitää kaikki online-maksunsa keskitetysti yhdessä paikassa, he hyväksyvät PayPalin. Viimeinkin, jos haluat yrittää lisätä online-nimettömyyttäsi, he hyväksyvät myös maksut Bitcoinilla.

SwitchVPN-palveluominaisuudet

SwitchVPN-palvelu sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Rajoittamaton pääsy – Palvelulla ei ole rajoituksia kaistanleveyden käytölle.
 • Erinomainen salaus – Ne tarjoavat 256-bittisen tietojen salauksen useimmille protokollille.
 • Kytke jopa viisi laitetta – Voit käyttää SwitchVPN: ää missä tahansa määrässä laitteita ja kytkeä enintään 5 laitetta kerrallaan.
 • Gigabitin nopeudet – Palvelimet tarjoavat käyttäjille gigabittiyhteyksiä.
 • Ei lokitietoja – SwitchVPN ei pidä lokkeja VPN-palvelusi käytöstä.
 • Wi-Fi-suojaus – Se salaa kaiken Internet-liikenteesi suojaamaan sitä kutsumattomilta kolmansilta osapuolilta.
 • Voita online-sensuuri – Heidän palvelunsa avulla voit käyttää suosikkisivustojasi, kuten YouTube, Facebook ja muita sosiaalisen median sivustoja.
 • Torrentit ja P2P-tuki – P2P: tä ei ole kielletty missään heidän palvelimessa, ja optimoitu joissakin.
 • Parannettu suoratoisto – Suoratoista televisio-ohjelmia ja elokuvia mistä tahansa, vähemmän rajoituksia.
 • Suojaa online-salasanoja – Salaus estää hakkereita varastamasta salasanoja.
 • Lisää avointa Internetiä – SwitchVPN tarjoaa vähemmän rajoittavan Internet-kokemuksen.

Heidän palvelussaan on myös mukautettuja ohjelmistoja, joiden avulla on helppo muodostaa yhteys kaikkiin laitteisiisi. Siksi voit käyttää sitä melkein mistä tahansa Wi-Fi- tai matkapuhelinverkkojen kautta.

SwitchVPN ilmainen palvelu ja erikoistarjoukset

SwitchVPN tarjoaa tällä hetkellä ilmaisen 3 päivän kokeiluversion. Tämä on rajoitetun ajan tarjous, eikä se välttämättä ole saatavissa myöhemmin. Voit tarkistaa sen saatavuuden heidän verkkosivuston chatin kautta tai lähettää sähköpostia heidän tukihenkilöstölleen. Tämä ilmainen kokeilu edellyttää vain, että syötät sähköpostiosoitteesi ja luot salasanan tilillesi.

SwitchVPN 3-päivän kokeilu

SwitchVPN lähettää sinulle sitten vahvistusviestin. Kun olet vahvistanut tilisi, voit käyttää sitä kirjautuaksesi sisään heidän asiakasportaaliinsa saadaksesi käyttäjänimesi ja salasanasi. Voit myös muuttaa tietoja täällä.

SwitchVPN-asiakasportaaliTässä voit myös hallita tilaustasi. Voit kytkeä automaattisen uusimisen pois täältä. Tässä myös peruutat tilauksen, jos päätät, että SwitchVPN-palvelu ei ole sinulle. ”Setup Guide” -painikkeen valitseminen avaa sivun oppaista, joiden avulla voit asentaa SwitchVPN-ohjelmiston laitteeseesi..

Tämän lisäksi he tarjoavat kaikille uusille käyttäjille 30 päivän rahat takaisin -takuun. Tämä ei ole kysymystakuu. Voit vaatia sitä peruuttamalla tilauksen 30 päivän sisällä ostosta. Ota sitten yhteyttä SwitchVPN-asiakastukeen (verkkosivuston chatin tai sähköpostin kautta) ja pyydä palautusta. Voit halutessasi sisällyttää peruuttamisen syyn.

Käy SwitchVPN: ssä

SwitchVPN-verkko- ja palvelinpaikat

SwitchVPN-palvelu on kasvanut vuosien varrella. Heillä on nyt keskikokoinen verkko. Se on rakennettu yli 145 nopean (gigabitin) palvelimen verkkoon 35 paikassa ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää heidän VPN-verkkoaan lähes mistä päin maailmaa tahansa. Heillä on palvelimia Pohjois- ja Etelä-Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Oseaniassa. Heidän verkostoonsa kuuluvat seuraavat sijainnit:

 • Aasia: Hong Kong, Japani, Malesia, Singapore
 • Eurooppa: Belgia, Tšekin tasavalta, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Irlanti, Italia, Luxemburg, Alankomaat, Norja, Venäjä, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Yhdistynyt kuningaskunta (Lontoo, Maidenhead, Gosport)
 • Pohjois-Amerikka
  • Kanada – Toronto
  • Yhdysvallat – Atlanta, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, New Jersey, New York, Phoenix, Washington, D.C.
 • Oseania: Australia
 • Etelä-Amerikka: Brasilia

SwitchVPN-verkko käyttää jaettua IP-osoitetta auttaakseen käyttäjien liikenteen nimettömistä. Tämä tarkoittaa, että useat käyttäjät saavat saman IP-osoitteen. Niitä IP: t kiertävät ajoittain, jotta niiden estäminen on vaikeampaa.

SwitchVPN-verkkoturvallisuus

SwitchVPN-palvelu ottaa online-liikenteen turvallisuuden vakavasti. Mukautettu ohjelmisto tarjoaa käyttäjille pääsyn joihinkin alan parhaimmista protokollista. Erityisesti he käyttävät seuraavia protokollia ja algoritmeja:

 • OpenVPN – maksimi salaus AES-256-CBC, valtuutus SHA512 PFS (täydellinen eteenpäin salaisuus) tuettu.
 • L2TP / IPSec – AES-256-CBC-salaus PFS-tuella.
 • IKEv2 – AES 256-bittinen salaus.
 • SSTP – käyttää 256-bittistä SSL-salausta AES-256: n kanssa.
 • PPTP – käyttää 128-bittistä salausta.

Alkuperäinen kättely asiakkaan ja palvelimen välillä käyttää DH Key + RSA + SHA512 2048-bittiä. Haluamme kiittää tukihenkilöstöä tämän tiedon jakamisesta kanssamme. Voit myös tarkastella joitain näistä yksityiskohdista yhteyslokeissa. Seuraava on esimerkki algoritmista, joka on otettu suoraan lokista OpenVPN-UDP-protokollayhteyteen Ruotsiin ohjaus- ja datakanaville:

 • Ohjauskanava: TLSv1.2, salaus TLSv1 / SSLv3 DHE-RSA-AES256-GCM-SHA384, 2048 bitti RSA
  Hallitse kanavan todennusta: HMAC-todennukseen käytetään 512-bittistä viestihajaketta ‘SHA512’
 • Datakanavan salaus: Salaus ‘AES-128-CBC’ alustettu 128-bittisellä avaimella
  Datakanavan salaus: HMAC-todennukseen käytetään 512-bittistä viestihajaketta ‘SHA512’

SwitchVPN käyttää myös suojattuja salausprotokollia ja algoritmeja kaikille räätälöityille ohjelmistoasiakkaille ja sovelluksille. Siksi riippumatta laitteesta, jolla kytket yhteyden SwitchVPN-verkkoon, voit olla varma, että online-liikenteesi on suojattu uteliailta. Tarkastelemme kunkin käyttöjärjestelmän käyttämiä erityisiä protokollia katsauksen käytännön osiossa.

Käy SwitchVPN: ssä

SwitchVPN ja henkilökohtainen tietosuoja

Ensimmäinen huomionarvo SwitchVPN: stä on, että kyseessä on nolla kirjauspalvelu VPN-käyttäjiinsä nähden. VPN-palvelun mukaan he eivät kirjaa mitään käyttäjiensä VPN-istunnoista. Tämä ote heidän tietosuojakäytännöstään toteaa tämän seuraavasti:

SwitchVPN ei kerää tai kirjaa liikennettä tai sen virtuaalisen yksityisen verkkopalvelun käyttöä.
Me noudatamme vain kaikkia voimassa olevia oikeudenkäyntejä koskevia pyyntöjä, jotka seuraavat lain kirjainta. Emme voi antaa tietoja, joita meillä ei ole. SwitchVPN ei osallistu mihinkään perustuslain vastaiseen pyyntöön.

Lisäksi he käyttävät jaettua IP-osoitetta, jotta kaikki tietyn paikan tietyn ajanjakson käyttäjät saavat saman IP-osoitteen. Tämä vaikeuttaa käyttäjän tietyn toiminnan erottamista palvelua käytettäessä. Näitä IP-osoitteita kierretään ajoittain, jotta niiden estäminen on vaikeampaa. Tämän pitäisi tarjota sinulle henkilökohtainen yksityisyys, jota he haluavat surffailla Internetissä SwitchVPN-verkon avulla. He hyväksyvät myös Bitcoinin suorittamat maksut niille, jotka ovat entistä tietosuojaisemmat.

Kuten useimmat verkkosivut nykyään, he keräävät joitain tietoja sivuston kävijöiltä analytiikan, sosiaalisen median ja muun sivuston vuorovaikutuksen avulla. Kuten aina, sinun tulee tutkia itse heidän palvelutilanne ja tietosuojakäytäntö itsellesi varmistaaksesi, että heidän ehdot hyväksytään sinulle.

SwitchVPN-tuki

SwitchVPN tarjoaa 24/7 chat-tukea heidän verkkosivuillaan. Tämä yhdessä heidän pienen UKK-tietokannan kanssa tarjoaa palvelun päätuen. Olimme vaikuttuneita heidän chat-palvelun nopeasta vastauksesta. Suurimpaan osaan kysymyksistämme vastattiin vain muutamassa minuutissa. Tarjoama sisältö oli suoraan eteenpäin ja aiheellista. Pystyimme selventämään palvelumme tarjoamaa tietoturvaa ja yksityisyyttä koskevia kysymyksiä. Jos poistut keskustelusta istunnon avaamisen jälkeen, tukihenkilöt vastaavat kysymykseesi sähköpostitse, jos olet antanut sellaisen. Lisäksi, toisin kuin joihinkin VPN-palveluihin, SwitchVPN vastaa sekä tilaajien että heidän palveluitaan vain katselevien asiakkaiden kysymyksiin.

Käy SwitchVPN: ssä

SwitchVPN: n käytännön testaus

Testauksemme alkaa huomaamalla, että SwitchVPN: llä on mukautettuja ohjelmisto-asiakasohjelmia Windowsille ja Mac OS X: lle. Heillä on myös sovelluksia iOS- ja Android-käyttäjille. Kunkin ohjelmiston tukemat protokollat ​​ovat seuraavat:

 • Windows – OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP ja PPTP.
 • Mac-käyttöjärjestelmän kymmenes versio – OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP
 • Android – OpenVPN UDP
 • iOS – IKEv2

Kun tilaat SwitchVPN: n, se luo sinun käyttäjätunnuksen ja salasanan tilillesi osana prosessia, kuten aiemmin havainnollistamme. Voit kirjautua sisään asiakasportaalisi ja valita oppaan asentaaksesi laitteeseen SwitchVPN-ohjelmiston. Voit myös ladata laitteellesi sopivan ohjelmiston napsauttamalla linkkiä “Lataukset” heidän verkkosivun alareunassa.

Ladataan SwitchVPN-ohjelmisto laitteellesiValitse tuloksena olevalla sivulla “Lataa” -painike. Windows- ja Mac OS X -sovellukset lataavat asennustiedoston tietokoneellesi. Mobiililaitteille se avaa asianmukaisen myymälän (iTunes tai Google Play). Kun olet siellä, voit asentaa laitteellesi sopivan SwitchVPN-sovelluksen ja avata sen.

SwitchVPN-asiakasohjelma Windowsille

SwitchVPN-asiakasohjelman asentaminen Windowsille.

Kun olet ladannut oikean tiedoston tietokoneellesi, sinun on “suoritettava se järjestelmänvalvojana” suorittaaksesi asennusprosessin loppuun. Ensin sinulle esitetään kutsuva näyttö.

Tervetuloa SwtchVPN: henNapsauttamalla ”Asetukset” -painiketta avautuu näyttö, joka asettaa välityspalvelimen käytettäväksi SwitchVPN: n kanssa. Oletusarvoisesti välityspalvelinta ei käytetä. Voit myös asettaa sen käyttämään järjestelmän välityspalvelinta. Voit lopulta määrittää välityspalvelimen manuaalisesti syöttämällä käyttämänsä IP-osoitteen ja portin.

Välityspalvelimen käyttäminen SwitchVPN: n kanssaKun olet valinnut välityspalvelimen asetukset ja tallentanut ne napsauttamalla “OK” -painiketta, valitse seuraava painike jatkaaksesi asennusprosessia. Sinulle esitetään joitain asennussivuja. Hyväksy oletusasetukset ja napsauta Seuraava-painiketta tai määritä oma. Asennuksen aloittamisen jälkeen alustavien ennakkojen suorittamisesta huolehditaan.

SwitchVPN Windows Client InstallKun asennusprosessi on valmis, näet viimeistelynäytön, jossa voit avata asiakkaan ohjatun toiminnon valmistuttua. Napsauta “Valmis” suorittaaksesi prosessin loppuun.

Avaa ensimmäisen kerran Windowsin SwitchVPN.Tämä avaa kirjautumisnäytön, johon voit kirjoittaa tiliportaalistasi hankkimasi SwitchVPN-käyttäjänimesi ja salasanasi. Voit myös tallentaa salasanan, jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa sitä uudestaan, kun käynnistät asiakkaan. Lopuksi voit valita käynnistämään SwitchVPN: n, kun Windows alkaa varmistaa, että olet aina suojattu Internetissä surffailtaessa. Lopuksi, jos et ole vielä luonut SwtchVPN-tiliä, napsauta linkkiä tehdäksesi niin.

Sisäänkirjautuminen SwitchVPN-asiakasohjelmaan

SwitchVPN kirjautumisnäyttö

Kun olet kirjoittanut valtuutustiedot, napsauta “Kirjaudu” -painiketta ja kojelaudan pääikkuna avautuu.

Main SwitchVPN Dashboard

Se on nyt irronneessa tilassa. Tässä tilassa näyttö on harmaa ja todellinen IP näkyy.

SwitchVPN-asetusten muuttaminen

Ennen kuin aloitamme asiakkaan käytön, katsokaamme ensin sen ”Asetukset” -valikko. Tähän valikkoon pääsee napsauttamalla kojetaulun oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta (esitetty yllä olevassa kuvassa). Tässä valikossa on viisi välilehteä. Ne ovat seuraavat:

 • yleinen – sisältää käynnistys- ja ”tap-kytkin” -asetukset.
 • protokolla – antaa sinun muuttaa protokollaa: OpenVPN UDP, OpenVPN TCP, L2TP / IPsec ja PPTP.
 • Pitkälle kehittynyt – Voit vaihtaa välityspalvelimen täällä.
 • tilaus – näyttää kaikki tilaustiedot, päivitysasetukset, antaa sinun kirjautua ulos asiakkaasta.
 • diagnostinen – näyttää lokin ja mahdollisesti lähettää nimettömiä ylläpitotietoja SwitchVPN: lle.

Asetusvalikon ensimmäisen välilehden avulla hallitaan asiakkaan toimintaa. Se on jaettu kahteen alueeseen:

 • Aloittaa – Tämä sisältää asetukset, jotka vaikuttavat asiakkaan käynnistymiseen
  • Käynnistä Windowsin käynnistyksessä – varmistaa, että olet aina yhteydessä tietokoneen avulla SwitchVPN-palveluun
  • Yhdistä viimeksi käytettyyn sijaintiin, kun SwitchVPN käynnistetään – tästä voi olla hyötyä, jos käytät yleensä tiettyä VPN-sijaintia suurimmassa osassa Internet-selaamista.
  • Palauta VPN-yhteys uudelleen, jos se vahingossa katkeaa – Tämän asettaminen auttaa varmistamaan, että pysyt yhteydessä siihen joutumatta muodostamaan manuaalista yhteyttä uudelleen.
 • Verkon lukitus – SwitchVPN: n versio VPN-tappokytkimestä. Jos yhteys vahingossa putoaa, se pysäyttää kaiken Internet-liikenteen, kunnes yhteys on palautettu. Tämä voi auttaa ylläpitämään online-tietoturvaa ja yksityisyyttä. Voit myös sallia lähiverkon liikenteen paikallisissa verkoissa.

VaihdaVPN: n yleiset asetukset

Asetusvalikon toisen välilehden avulla voit muuttaa SwitchVPN-verkossa käytettävää yhteysprotokollaa. Valittavana on neljä protokollaa:

 • OpenVPN (UDP) – tämä on oletusprotokolla ja sitä, jota haluat käyttää suurimpaan osaan Internet-surffaustarpeisiisi, kuten suoratoistomedia ja VoIP. Se tarjoaa parhaan yhteysnopeuden, koska se käyttää 128-bittistä AES- tai BF-tiedonsiirtoa.
 • OpenVPN (TCP) – käytä tätä protokollaa, jos tietoturva on ensisijainen tavoite, koska se käyttää 256-bittistä AES-salausta tietojen salaamiseen. Huomaa, että tämä voi olla huomattavasti hitaampaa kuin OpenVPN (UDP) -protokolla, koska käytössä on ylimääräinen virheen tarkistus ja korkea salaus. Se on myös vakaampi ja voi auttaa sinua muodostamaan yhteyden pitkiä matkoja tai heikkoja Internet-yhteyksiä, jos vakaus on ongelma.
 • L2TP / IPSec – Tämä käyttää kaksoiskapselointia ja voi tarjota toisen suojatun protokollan, jos muut eivät toimi, mutta se voidaan helposti estää.
 • PPTP – Käytä tätä protokollaa vain, jos muut eivät toimi.

On myös huomattava, että jotkut protokollat ​​tarjoavat pääsyn vain SwitchVPN-verkon palvelimien alajoukkoon.

SwitchVPN-yhteysprotokollan valitseminen

Asetusvalikon kolmannen välilehden avulla voit määrittää Sukat tai HTTP-välityspalvelimen käytettäväksi SwitchVPN-palvelun kanssa. Kirjoita vain välityspalvelimen käyttämä IP-osoite ja portti ja aseta se. Sinun tulisi muuttaa MTU-kokoa vain, jos SwitchVPN-tuki sitä ohjaa, koska se voi vaikuttaa asiakasyhteyden vakauteen.

SwtchVPN-lisäasetuksetSäästämme katsomalla Tilaaminen-välilehteä myöhemmin SwitchVPN-katsauksessa, kun tarkastelemme miten poistua asiakkaasta oikein. Asetusvalikon viides ja viimeinen välilehti voivat auttaa vikaantumaan yhteysongelmiin. Sen avulla voit jakaa valinnaisesti nimettömiä tietoja parantaaksesi SwitchVPN-palvelua. Voit myös ottaa automaattisen päivityksen käyttöön varmistaaksesi, että sinulla on aina uusimmat asiakasominaisuudet. Lopuksi lokien tarkasteleminen voi auttaa sinua vikaantumaan mahdollisiin yhteysongelmiin.

SwitchVPN -diagnostiikka

Käy SwitchVPN: ssä

SwitchVPN Windows Client -ohjelman käyttö

Huomaat, että ”Valitse palvelin automaattisesti” on valittu. Voit muodostaa yhteyden SwitchVPN-verkkoon napsauttamalla virtapainiketta. Sovellus yhdistää sinut siihen, mikä sen mielestä on paras (nopein) palvelimen sijainti. Tämä näytti joskus satunnaiselta.

Kun olet muodostanut yhteyden, virtapainiketta laajennetaan ja rajataan vihreällä ympyrällä, jonka istunnon kesto näkyy sen keskellä. Uusi virtuaalinen IP ja sijainti näkyvät myös. Viimeinkin VPN-tilasi näyttää ”Yhdistetty” vihreänä. Jos haluat katkaista yhteyden SwitchVPN-verkkoon, sinun on napsautettava kytketyn näytön punaisen virran kuvaketta. Tämä palauttaa kojelaudan irrotettuun tilaan.

Yhdistäminen ensimmäisen kerran SwitchVPN-verkkoonJos haluat valita yhteyden muodostavan paikan hyödyntääksesi tiettyä virtuaalista sijaintia suoratoistoa tai kauppaa varten, sinun on ensin kytkettävä “Valitse palvelin automaattisesti” pois käytöstä. Tämän avulla voit valita uuden sijainnin, johon haluat muodostaa yhteyden napsauttamalla “valitse palvelin” -linkkiä. Näyttöön tulee sitten luettelo kaikista palvelimista, joihin voit muodostaa yhteyden. Paikan nimen vieressä oleva värillinen ympyrä osoittaa sen käyttökuormituksen. Se vaihtelee vaaleanvihreästä (pieni kuorma) punaiseen (täysi).

SwitchVPN-yhteyspaikan valitseminen manuaalisesti

Kaikkien palvelimien luettelon lisäksi SwitchVPN-asiakasohjelmassa on välilehtiä suositeltaville ja suosikkipalvelimille. Suositeltu luettelo poistaa ylikuormitetut ja korkeat ping-palvelimet liitettävien paikkojen luettelosta. Olet luonut suosikkilistan. Napsauttamalla tähteä vieressä olevaa tähteä muuttuu vihreäksi ja lisää sijainti suosikkiluetteloosi.

Luo suosikkipalvelinluettelo

Palvelinluetteloiden luominen helpottaa palvelimien löytämistä, joihin yhdistät säännöllisesti joutumatta selaamaan koko luetteloa joka kerta. Yhdistäminen uuteen palvelimeen suoritetaan valitsemalla uusi sijainti. Napsauta sitten virtapainiketta, kun haluat muodostaa yhteyden uuteen palvelimeesi.

Yhteyspaikan valitseminenKun olet valmis sulkemaan asiakkaan, sulje ensin nykyinen yhteys. Avaa sitten asetusvalikko ja valitse tilaus-välilehti. Tämä välilehti sisältää kaikki nykyiset tilaustiedot ja mahdollistaa tilauksen uusimisen. Napsauta “Uloskirjaus” -linkkiä palataksesi kirjautumisnäyttöön. Kun olet siellä, voit sulkea asiakasikkunan.

Poistuu SwitchVPN Windows Client -sovelluksestaKuten näette, SwitchVPN Client for Windows on helppo asentaa ja käyttää. Verkon muodostamiseen ja online-tietoturvan ja yksityisyyden suojaamiseen ei tarvita teknistä asiantuntemusta. Siinä on tappikytkin, joka auttaa suojaamaan Internet-yksityisyyttä, jos yhteys vahingossa putoaa. On olemassa asetuksia, jotka auttavat varmistamaan, että olet aina suojattu Internetin käytön aikana. Voit asettaa sen käyttämään välityspalvelinta tarvittaessa. Muutamalla napsautuksella saat palvelun käyttämään tietokonetta tai kannettavaa tietokonetta.

SwitchVPN-asiakasohjelma Mac OS X: lle

SwitchVPN-asiakasohjelma Mac OS X: lle on aivan yhtä helppo asentaa ja käyttää kuin Windowsin vastaava. Siinä on suurin piirtein samat ominaisuudet kuin Windows-asiakasohjelmassa. Tähän sisältyy tappikytkin Internet-liikenteen pysäyttämiseksi, jos VPN-yhteys vahingossa putoaa. Mac-asiakas tukee OpenVPN (UDP), OpenVPN (TCP) ja L2TP / IPsec -protokollia. Mac-asiakkaan käyttö antaa Mac-käyttäjien muodostaa yhteyden SwitchVPN-verkkoon vain muutamalla napsautuksella.

Käy SwitchVPN: ssä

SwitchVPN Android-sovellus

SwitchVPN Android -sovelluksen asentaminen

Asentaaksesi SwitchVPN Android-sovelluksen, avaa ensin sen lataus heidän verkkosivustollaan. Tämä avaa sovelluksen asennuksen Google Play -kaupassa. Napauta “Install” -painiketta asentaaksesi sen Android-laitteeseesi. Kun se on asennettu, avaa se. Tämä näyttää sisäänkirjautumisnäytön, johon voit kirjoittaa SwitchVPN-käyttäjänimesi ja salasanasi, jotka sait asiakasportaalistasi tilin luomisen jälkeen. Jos et ole vielä tilannut palvelua tai kirjoitat väärin valtuutustiedot, saat virheilmoituksen.

Android SwitchVPN -asennusmenettely

SwitchVPN Android -sovelluksen käyttäminen

Jos haluat muodostaa yhteyden SwitchVPN-palveluun, sinun on ensin valittava sijainti, johon haluat muodostaa yhteyden. Napauta “Valitse palvelin” -linkkiä kojetaulun pääruudulla. Tämä avaa luettelon kaikista sijainneista, joihin voit muodostaa yhteyden heidän palveluaan käyttämällä. Valintavälilehtiä on kaksi: suositeltava ja suosikki.

Suositeltua luetteloa ollaan parhaillaan toteuttamassa. Suosikki-välilehti on alun perin tyhjä, mutta merkinnät lisätään siihen, kun valitset uusia suosikkipaikkoja. Voit lisätä uusia suosikkeja napauttamalla sen paikan vieressä olevaa tähteä, joka muuttuu keltaiseksi ja lisää se suosikkilistallesi. Napauttamalla tähtiä uudelleen, se poistetaan suosikeistasi. Jos valitset sijainnin, kuten Alankomaat # 1, palaat sinut kojelaudan pääruudulle.

Yhdistämispaikan valitseminen SwitchVPN Android -sovelluksen käyttämiseen

Yrittäessään jonkin aikaa muodostaa yhteyden Alankomaiden nro 1 sijaintipaikkaan, päätimme muuttaa yhteyspaikan Italiaan. Windows-ohjelmiston käyttö osoitti, että Hollannin sijaintipalvelin oli täynnä, mutta emme voineet sanoa sitä Android-sovelluksessa. Napsauta virtapainiketta aloittaaksesi yhteyden Italia-palvelimeen.

Kun muodostat yhteyden ensimmäisen kerran SwitchVPN Android -sovelluksella, sinun on sallittava se muutama käyttöoikeus. Ensimmäinen niistä on pääsy laitteen sijaintiin. Salli tämä, jotta sovellus päivittää nykyisen IP-osoitteesi oikein. Sinun on myös sallittava sen luoda VPN-palvelu Android-laitteellesi, jotta SwitchVPN voi toimia.

Kun olet sallinut nämä käyttöoikeudet, yhteys italialaiseen palvelimeen valmistuu. Yhteys näyttää sitten nykyisen maasi Italiana. Vihreä ympyrä ilmaisee nyt, että olet muodostanut yhteyden SwitchVPN-verkkoon ja istunnon aika näkyy. Katkaistaksesi palvelun napauta pientä punaista virtakytkintä. Tämä palauttaa kojelaudan irrotettuun tilaan.

Ensimmäinen SwitchVPN Android-yhteys

Käy SwitchVPN: ssä

VaihdaVPN Android-asetusvalikko

Android-sovellukselle on vain muutama asetus. Napsauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa avataksesi asetusvalikko. Android-sovellus käyttää OpenVPN (UDP) -protokollaa AES-128-CBC kanssa tietojen salaamiseen ja salauksen purkamiseen suurimmalla nopeudella. Asetusvalikossa on linkit tietosuojakäytäntöön ja käyttöehtoihin. Napauttamalla ”Ohje ja tuki” avataan SwitchVPN-chat-sovellus sovelluksessa. Jos valitset ”Kirjaudu ulos”, palaat kirjautumisnäyttöön. Voit sitten sulkea sovelluksen.

Android SwitchVPN -sovellusasetukset-valikkoKuten näette, Android-sovellusta on yksinkertaistettu automatisoimalla sen ominaisuudet. Sen asennus ja käyttö on helppoa. Ainoa protokolla, jota se käyttää, on OpenVPN (UDP). Se yrittää muodostaa yhteyden uudelleen, jos yhteys katkeaa. SwitchVPN-palvelimien valitseminen vie vain muutaman napautuksen. Yksi napautus on kaikki tarvittava kytkentään tai yhteyden katkaisemiseksi SwitchVPN-palveluun.

SwitchVPN iOS -sovellus

SwitchVPN: ssä on myös iOS-sovellus, joka voidaan asentaa iTunes-kaupasta. Se näyttää samanlaiselta ja siinä on samanlaisia ​​ominaisuuksia kuin Android-vastineella. Se vaatii iOS 8.0: n tai uudemman. IOS-sovellus käyttää IKEv2-protokollaa, jonka avulla se voi ylläpitää VPN-yhteyttä, kun verkkoja vaihdetaan. Sitä käyttämällä iPhonen ja iPadin käyttäjät voivat helposti muodostaa yhteyden SwitchVPN-verkkoon vain muutamalla kosketuksella.

KytkeVPN-nopeustesti

Käytimme SwitchVPN Windows -asiakasta testaamaan verkon nopeutta. Yhteydet verkkoon tehtiin oletusarvoisella OpenVPN (UDP) -protokollalla. Olimme tyytyväisiä heidän verkostonsa yleiseen suorituskykyyn. Tapasimme joitain paikkoja, joilla oli vaikeuksia liittyä ylikuormituksen vuoksi. Kaiken verkon nopeus oli hyvä. Kuten odotettiin, VPN-palvelimiin kytkettäessä tapahtui nopeuden menetys. Tämä johtuu yleisen liikenteen salaamisesta aiheutuvista yleiskustannuksista. Tämä häviö oli kuitenkin hyvin hyväksyttävällä alueella.

KytkeVPN-nopeustesti

Kuten yllä olevista kuvista voidaan nähdä, salattu yhteys laski ISP: n peruslatausnopeutta 30,51 Mb / s: sta 27,76 Mb / s: iin. Tämä on hieman yli 9%: n pudotus Atlanta-palvelimelle. Muut nopeustestit osoittivat suorituskyvyn menetyksiä välillä 8-15%. Heidän palvelunsa tarjoama lisäsuojaus on tämän pienen yhteysnopeuden menetyksen arvoinen.

Käy SwitchVPN: ssä

johtopäätös

SwitchVPN on ollut VPN-tilassa vuodesta 2010. Niiden pääkonttori oli alun perin Intiassa, mutta he muuttivat Yhdysvaltoihin vuonna 2016. SwitchVPN isännöi keskikokoista verkkoa, jossa on noin 145+ palvelinta, jotka sijaitsevat 35 paikkakunnalla ympäri maailmaa. Heillä on useita toimipisteitä suosituissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa. Heidän palvelunsa käyttää vain fyysisiä palvelimia gigabitin nopeudella. He eivät kirjaa käyttäjän toimintaa. SwitchVPN on torrentti ja P2P-ystävällinen. Jotkut heidän palvelimistaan ​​on optimoitu P2P-liikenteeseen, mutta kaikki hyväksyvät sen.

SwitchVPN on suunnitellut räätälöityjä ohjelmistosovelluksia Windowsille, Mac OS X: lle, Androidille ja iOS: lle. Nämä sovellukset on helppo asentaa, ja niiden avulla käyttäjät voivat muodostaa yhteyden verkkoonsa vain muutamalla hiiren napsautuksella tai koskettamalla näyttöä.

Kaikki SwitchVPN-sovellukset tarjoavat suojatun salauksen. Heidän Windows-, Mac OS X- ja Android-ohjelmistojen oletusasetuksena on OpenVPN (TCP / UDP) 128-bittisellä AES-salauksella. He päättivät käyttää 128-bittistä 256-bittisen sijasta verkon nopeuteen liittyvistä syistä.

Heidän Windows- ja Mac OS X -asiakkaat tukevat OpenVPN (TCP) -sovellusta 256-bittisellä tietojen salauksella niille, jotka haluavat suuremman suojauksen, mutta suorituskyvyn menetys on suurempi. Ne sisältävät myös tappajakytkimet suojataksesi online-yksityisyyttäsi. Ne tukevat myös muita protokollavalintoja ja yhteyttä välityspalvelimen kautta.

Heidän iOS-sovelluksen oletusasetuksena on IKEv2, joka on turvallinen, nopea ja luotettava. Lisäksi MOBIKE-tuki tekee siitä ihanteellisen valinnan monikotilaitteille, kuten iPhone ja iPad. Tämä helpottaa VPN-yhteyden muodostamista uudelleen, kun vaihdetaan Wi-Fi-yhteyspisteitä tai verkosta toiseen. Heidän Android-sovelluksensa yrittää myös muodostaa uudelleen yhteyden automaattisesti, jos yhteys vahingossa katkeaa.

SwitchVPN-palvelua tuetaan ensisijaisesti verkkokeskusteluilla. Tämä chatti on käytettävissä ympäri vuorokauden. Kokemuksemme siitä osoitti, että vastaus oli sekä nopeaa että hyödyllistä. Heillä on myös pieni UKK-tietokanta, jossa on ohjelmistojen asennusoppaat ja joitain yleisiä ja vianetsintäongelmia. Voit ottaa heihin yhteyttä myös sähköpostitse.

Mitä pidimme palvelusta eniten:

 • SwitchVPN: llä on asiakkaita Windowsille ja Mac OS X: lle.
 • Heillä on mobiilisovelluksia iOS: lle ja Androidille.
 • Ne suojaavat sinua tulevilta hyökkäyksiltä tarjoamalla NAT-palomuurisuojauksen.
 • Heidän palvelu mahdollistaa viisi samanaikaista kirjautumista.
 • Heidän Windows- ja Mac OS X -sovelluksissa on sisäänrakennetut tap-kytkimet.
 • SwitchVPN: llä on 30 päivän rahat takaisin -takuu.
 • Verkon nopeus on hyvä keskisuurille VPN-palveluille.

Ideoita palvelun parantamiseksi:

 • Lisää verkkopalvelimia joihinkin paikkoihin, kuten Alankomaat, vähentääkseen ylikuormitusta.
 • Lisää tapa määrittää palvelimen kuormitus mobiilisovelluksissa.

Vaikka SwitchVPN-verkko on pieni, se kattaa useimmat mantereet. Heidän verkkonsa on yleisesti ottaen hyvä. Ne tarjoavat 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten sinulla on runsaasti aikaa testata heidän palveluaan ja nähdä, vastaako se tarpeitasi. Anna SwichVPN-testi itsellesi. Voit rekisteröityä heidän rajattomaan VPN-palveluunsa vain 6,66 dollarista kuukaudessa.

Käy SwitchVPN: ssä

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map