Τα καλύτερα VPN για Stanford / Palo Alto / Silicon Valley

Στάνφορντ, ΚαλιφόρνιαΤο Στάνφορντ, Καλιφόρνια είναι μια μη εταιρική περιοχή της Santa Clara County. Έχει πληθυσμό περίπου 15k με ημερήσιο πληθυσμό 35k. Είναι ακριβώς δίπλα στο Palo Alto. Τόσο πολύ που κάποιοι το θεωρούν μέρος της πόλης. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να επισκεφθείτε την περιοχή, όπως η εγγύτητά του με το Σαν Χοσέ και το Σαν Φρανσίσκο, καθώς και για το τι είναι γνωστή η περιοχή, το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Είτε είστε εκεί για να παρακολουθήσετε τον Καρδινάλιο του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ ή για άλλο λόγο, δεν θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε δημόσιο WiFi χωρίς VPN. Θα σας πούμε γιατί σε λίγο. Πρώτα, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα VPN μας για τη λίστα του Στάνφορντ.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Διακομιστής ιστότοπου
Τοποθεσίες Όχι
LogsBrowser
Επεκτάσεις Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2NordVPN3,49 $NordVPN87Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
3Surfshark3,49 $Surfshark68Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
4CyberGhost2,75 $ΠΙΑ80Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
5Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο3,33 $ΠΙΑ52Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου

Το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, το Ιατρικό Κέντρο του Στάνφορντ και άλλες δραστηριότητες υποστήριξης καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της περιοχής του Στάνφορντ. Αποτελείται από συνολική έκταση περίπου 2800 τετραγωνικών μιλίων. Το σχολείο ονομάζεται επίσημα Leland Stanford Junior University. Είναι ένα ιδιωτικό πανεπιστήμιο έρευνας και είναι γνωστό για την ακαδημαϊκή του δύναμη, τον πλούτο και την εγγύτητά του με τη Silicon Valley. Αυτό το καθιστά ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Στην πραγματικότητα, πολλοί θεωρούν ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τα σχολεία του Ivy League των ανατολικών ΗΠΑ.

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, το σχολείο έχει επίσης πολύ καλά αποτελέσματα στον αθλητισμό. Ως μέρος του Pacific Athletic Conference (Pac 12), το σχολείο είναι σίγουρα μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται. Ενώ υπάρχουν πολλοί δωρητές υψηλού επιπέδου, ο ιδρυτής της Nike, Phil Knight, δωρίζει εκατομμύρια δολάρια στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Είναι ένας από τους παράγοντες που συμβάλλουν στα σχολεία σε όλη την επιτυχία.

Αν και υπάρχουν πολλά να κάνουμε στην περιοχή, αν επισκεφθείτε την πόλη, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσετε δημόσιο WiFi. Με όλη την τεχνολογία ακριβώς κάτω από το δρόμο, μπορείτε να περιμένετε να βρείτε πληθώρα γρήγορων ταχυτήτων από τα καταστήματα εκεί. Αν και αυτό είναι εξαιρετικό για τον χρήστη, είναι επίσης εξαιρετικό για τους κυβερνοεξαφρικούς. Καλύτερα να πιστεύετε ότι υπάρχουν αρπακτικά που περιμένουν να λάβουν τις ευαίσθητες πληροφορίες σας. Όταν συνδέεστε σε ένα VPN, δημιουργείτε μια ασφαλή και ιδιωτική σύνδεση με το διακομιστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Με άλλα λόγια, καθιστά πολύ πιο δύσκολο για τους κλέφτες να κλέψουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

Παρά την προοδευτική φύση της περιοχής, δεν χρειάζεται να ψάχνετε σκληρά για να χτυπήσετε ένα τείχος προστασίας. Οι ηγέτες συχνά τοποθετούν αυτές τις συσκευές στη θέση τους για να εμποδίσουν τον χρήστη να δει “ακατάλληλο περιεχόμενο”. Είναι κοινά με σχολεία, επιχειρήσεις, οργανισμούς, ακόμη και με ορισμένες χώρες. Με ένα VPN, μπορείτε να κάνετε το λογισμικό να πιστεύει ότι βρίσκεστε κάπου αλλού. Επιπλέον, το μόνο που θα εντοπίσει είναι η χρήση κρυπτογραφημένης κίνησης. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμα να δείτε οτιδήποτε θέλετε να δείτε. Φυσικά, εάν προσπαθήσετε να παρακολουθήσετε κάποια αθλήματα στο διαδίκτυο, οι εταιρείες μέσων θα σας αποκλείσουν λόγω της τοποθεσίας τους.

Αν και μπορείτε να ανακαλύψετε άλλους λόγους, αυτά τα δύο σημεία είναι οι μεγαλύτεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ενώ βρίσκεστε στην περιοχή του Στάνφορντ. Προς το παρόν, το πρωτόκολλο OpenVPN είναι η καλύτερη επιλογή για να το επιλέξετε και θα θέλετε να το κάνετε όποτε αυτό είναι δυνατόν. Σχεδόν κάθε πάροχος θα σας προσφέρει αυτήν την επιλογή. Εάν οι πάροχοι σας προσφέρουν μια έκδοση TCP και UDP, και οι δύο θα πάνε καλά. Σε αυτήν την περίπτωση, η διαφορά είναι ότι το UDP είναι το γρηγορότερο. Οι καλές ταχύτητες είναι σημαντικές εάν θέλετε να μεταδώσετε περιεχόμενο σε ροή. Εάν έχετε προβλήματα σύνδεσης, το TCP θα ήταν μια καλύτερη επιλογή για εσάς.

1. Καλύτερο VPN για το Στάνφορντ: IPVanish

IPVanish

Επειδή το Στάνφορντ είναι τόσο κοντά στον τομέα της τεχνολογίας, υπάρχουν πολλοί τουρίστες που επισκέπτονται. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθείτε την περιοχή. Το IPVanish είναι καλά στην πόλη και είναι μια εξαιρετική επιλογή όταν αναζητάτε υπηρεσία VPN. Η υπηρεσία VPN έχει περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις άλλες εταιρείες στη λίστα μας. Αυτό τους καθιστά μια επιλογή VPN για το Stanford.

CountriesLocationsUSA Server Τοποθεσίες
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Σιάτλ, Ουάσιγκτον

Μαζί με ένα μεγάλο αποτύπωμα στις ΗΠΑ, το IPVanish φιλοξενεί διακομιστές σε κάθε ήπειρο εκτός της Ανταρκτικής. Το δίκτυο ήταν σταθερά το ταχύτερο VPN στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη στις δοκιμές ταχύτητας. Θα βρείτε πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία ή έναν μεμονωμένο διακομιστή.

Το IPVanish φιλοξενεί 20 διακομιστές στο Σαν Χοσέ και μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από αυτούς. Προτείνουμε να επιλέξετε ένα που ξεκινά με “a” στο όνομα του διακομιστή. Για παράδειγμα sjc-α01.ipvanish.com. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα βρείτε τους διακομιστές “a” να είναι ο γρηγορότερος. Δοκιμάσαμε έναν διακομιστή IPVanish στο Σαν Χοσέ, sjc.a14.ipvanish.com και βρήκαμε την ταχύτητα να είναι 62,18 Mbps. Η καλωδιακή μας σύνδεση στο Διαδίκτυο μεγιστοποιείται με την ίδια ταχύτητα.

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish Stanford

Όσον αφορά την αξία, το IPVanish είναι δύσκολο να νικήσει. Προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο δίκτυο VPN και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους για Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick και πολλά άλλα με 7,50 $ το μήνα ή 58,49 $ το χρόνο. Αυτό δουλεύει μόνο 4,87 $ το μήνα σχετικά με το ετήσιο σχέδιο. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών καλύπτει όλα τα νέα μέλη.

Επισκεφτείτε το IPVanish

2. Καλύτερο VPN για το Στάνφορντ: ExpressVPN

ExpressVPN

Το ExpressVPN προσφέρει γρήγορη πρόσβαση VPN και MediaStreamer. Αυτό σημαίνει ότι η υπηρεσία λειτουργεί σαν μια έξυπνη υπηρεσία DNS για να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε την πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά. Αυτό θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο όπως ζωντανά αθλητικά γεγονότα και άλλα. Θα βρείτε ακόμη και μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπο ExpressVPN.

CountriesLocationsUSA Server Τοποθεσίες
94160Ατλάντα, Βοστώνη, Σικάγο, Ντάλας, Ντένβερ, Κάνσας Σίτι, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Μινεάπολη, Νιου Τζέρσεϋ, Νέα Υόρκη, Φοίνιξ, Σολτ Λέικ Σίτι, Σαν Φρανσίσκο, Σαν Χοσέ, Σάντα Μόνικα, Σιάτλ, Τάμπα, Βιρτζίνια, Ουάσιγκτον, DC

Όπως μπορείτε να δείτε στον παραπάνω πίνακα, το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει εκατοντάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για να προστατεύσει το απόρρητο των χρηστών του. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό τους για να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας, να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας ομάδες από οπουδήποτε.

Η εφαρμογή ExpressVPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια θέση διακομιστή μέχρι την πόλη, αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή. Αντ ‘αυτού, ο πελάτης θα επιλέξει έναν διακομιστή στην επιλεγμένη τοποθεσία σας. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ορισμένες πόλεις δεν εμφανίζονται στην προτεινόμενη καρτέλα μέσα στον πελάτη. Φυσικά, αυτό ισχύει για το Στάνφορντ. Θα θελήσετε να επιλέξετε την καρτέλα “Όλα”, να ανοίξετε την Αμερική και, στη συνέχεια, να ανοίξετε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία διακομιστή ΗΠΑ – Σαν Χοσέ. Όπως μπορείτε να δείτε, δοκιμάσαμε έναν διακομιστή στο Σαν Χοσέ και η ταχύτητα έφτασε στα 59,32 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN Stanford

Ενώ το ExpressVPN πωλείται σε υψηλότερο σημείο τιμής από τις άλλες υπηρεσίες στη λίστα μας, η τιμή είναι υψηλή δεδομένου του μεγέθους των δυνατοτήτων δικτύου και υπηρεσιών τους. Μπορείτε να συνδέσετε έναν υπολογιστή, μια φορητή συσκευή, έναν δρομολογητή και μια κονσόλα παιχνιδιών (SmartDNS) με έναν μόνο λογαριασμό VPN για 6,67 $ το μήνα με ετήσια συνδρομή.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

3. Καλύτερο VPN για το Στάνφορντ: NordVPN

NordVPNΗ NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

CountriesLocationsUSA Server Τοποθεσίες
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν μακροπρόθεσμο λογαριασμό. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad).

Το NordVPN φιλοξενεί 33 διακομιστές στο Σαν Χοσέ. Δυστυχώς, ο υπολογιστής-πελάτης NordVPN δεν εμφανίζει την πόλη του διακομιστή. Ο ευκολότερος τρόπος για να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο αριθμό διακομιστή είναι να επιλέξετε την καρτέλα “Διακομιστές” στην εφαρμογή και στη συνέχεια να ταξινομήσετε τα αποτελέσματα με αλφαβητική σειρά. Στη συνέχεια, μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω και να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους αριθμούς διακομιστών που έχουμε αναφέρει παραπάνω. Μπορείτε να δείτε το ποσοστό χρόνου φόρτωσης και την απόσταση από κάθε διακομιστή. Δοκιμάσαμε τον διακομιστή των ΗΠΑ # 355 στο Σαν Χοσέ και βρήκαμε ότι είναι γρήγορος με ταχύτητα λήψης 63,93 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN Stanford

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS απλώς 3,99 $ το μήνα με 2ετή συνδρομή.

Επισκεφτείτε το NordVPN

4. Καλύτερο VPN για Στάνφορντ: PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο ΔιαδίκτυοΗ ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 25 χώρες. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Οι τοποθεσίες του διακομιστή παρατίθενται με αλφαβητική σειρά ανά χώρα. Μόλις επιλέξετε μια τοποθεσία, μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε τοποθεσίες στο Σαν Χοσέ.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα-πελάτη Windows της PIA και δεν υπάρχουν πολλά σε αυτό όσον αφορά τη ρύθμιση και τη χρήση. Η απλότητά του δεν σημαίνει ότι πρέπει να το υποτιμήσετε. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης και να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας. Όπως μπορείτε να δείτε, η δοκιμή ταχύτητας μας έδειξε ότι το PIA έτρεχε στα 62,56 Mbps ενώ ήταν συνδεδεμένο με τη Silicon Valley.

Δοκιμή ταχύτητας PIA Stanford

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία στο Στάνφορντ. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο προσφέρει VPN μόνο 2,50 $ το μήνα.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

5. Καλύτερο VPN για το Στάνφορντ: HMA

HMA Pro VPN

Το HideMyAss ζωντανεύει το 2005 όταν ένας 16χρονος όταν ο Jack Cator, ένας 16χρονος μαθητής στην Αγγλία, αποφάσισε ότι ήθελε να δημιουργήσει μια υπηρεσία για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποφύγουν τη λογοκρισία. Συγκεκριμένα, ο Τζακ δεν μπόρεσε να έχει πρόσβαση σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων και σε διαδικτυακά παιχνίδια, επειδή ήταν αποκλεισμένοι στο σχολικό δίκτυο. Η HMA πρόσθεσε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες τον πρώτο μήνα και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο με περισσότερες από 350 τοποθεσίες διακομιστή. Η Privax, η μητρική εταιρεία του HMA Pro VPN, εντάχθηκε στην ομάδα AVG το 2015.

Δίκτυο VPN HMA Pro – Τοποθεσίες διακομιστή ΗΠΑ
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Εάν ο στόχος σας είναι να βρείτε το VPN με τις περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή, τότε το HideMyAss είναι η καλύτερη επιλογή σας. Απλώς λάβετε υπόψη ότι το HMA καταγράφει τη δραστηριότητα των χρηστών που προκαλεί ανησυχία σε ορισμένους χρήστες VPN. Η HMA φιλοξενεί 175 διακομιστές VPN στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένων πολλών διακομιστών στο Σαν Χοσέ. Για να συνδεθείτε με έναν διακομιστή στο Στάνφορντ, θα θελήσετε να μεταβείτε στη “Λειτουργία τοποθεσίας” και να επιλέξετε “Αλλαγή τοποθεσίας” για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα “Πόλεις” και αναζητήστε το San Jose. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία διακομιστή ΗΠΑ, Καλιφόρνια, Σαν Χοσέ. Όταν συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή στο Στάνφορντ για να ελέγξουμε την ταχύτητα και βρήκαμε ότι είναι 62,05 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας HMA Stanford

Το 2016 η HMA και μερικοί άλλοι κορυφαίοι πάροχοι VPN πρωτοστάτησαν στην απλοποίηση του προσαρμοσμένου λογισμικού πελάτη τους. Το αποτέλεσμα είναι ένα πλήρες σύνολο προσαρμοσμένων εφαρμογών που διευκολύνουν κάθε χρήστη να συνδεθεί στο δίκτυο HMA και να κρυπτογραφήσει τη σύνδεσή σας. Έχουν διαθέσιμο λογισμικό για Windows, Mac, Android και iOS. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο HMA μέσω του δρομολογητή σας. Το HMA προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση VPN από μόνο 6,99 $ το μήνα και προσφέρει σε όλους τους νέους χρήστες εγγύηση επιστροφής χρημάτων χωρίς κίνδυνο 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το Hide My Ass

Εάν ψάχνετε περισσότερες επιλογές, μη διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας κορυφαία 10 VPN λίστα υπηρεσιών. Πιστεύουμε, ωστόσο, ότι θα είστε ικανοποιημένοι με τις επιλογές που σας δώσαμε παραπάνω. Τα επιλέξαμε με βάση την ταχύτητα, την αξιοπιστία, την τιμή, την ασφάλεια και τους παρόχους με διακομιστές που βρίσκονται κοντά στο Στάνφορντ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε τις καλύτερες ταχύτητες. Φυσικά, όλα έχουν υπέροχα δίκτυα. Η ταχύτητα είναι σημαντική αν σκοπεύετε να κάνετε λήψη ή ροή περιεχομένου HD. Οι πάροχοι που αναφέραμε παραπάνω είναι οι καλύτερες επιλογές για αυτό, ανεξάρτητα από τις δημοφιλείς υπηρεσίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιώντας τον οδηγό μας, μπορείτε να λάβετε μια τεκμηριωμένη απόφαση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map