Τα καλύτερα VPN για το Phoenix

ΦοίνιξΟνομάστηκε από το μυθολογικό firebird, την πόλη του Φοίνιξ, η Αριζόνα έχει την 5η μεγαλύτερη μητροπολιτική περιοχή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης, όπως το πουλί, η πόλη είναι γνωστή για τη ζέστη της. Η μέση θερμοκρασία τον Ιούλιο είναι 105 βαθμοί. Το Φοίνιξ είναι ένα δημοφιλές μέρος για συνταξιοδότηση λόγω της έλλειψης υγρασίας και κρύου. Εάν σκοπεύετε να μεταβείτε εκεί, να επισκεφθείτε ή να πάτε για άλλους λόγους, θα πρέπει να συνδεθείτε σε ένα VPN ενώ χρησιμοποιείτε WiFi. Θα συμβάλει στην προστασία του διαδικτυακού απορρήτου σας και θα ξεμπλοκάρει τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Ακολουθεί μια λίστα με τα καλύτερα VPN για το Phoenix.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Διακομιστής ιστότοπου
Τοποθεσίες Όχι
LogsBrowser
Επεκτάσεις Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2NordVPN3,49 $NordVPN87Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
3Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο3,33 $ΠΙΑ49Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
4CyberGhost2,75 $ΠΙΑ80Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
5IPVanish5,20 $IPVanish76Πλαίσιο ελέγχου

Με τον αριθμό των συνταξιούχων και των τουριστών στην περιοχή του Φοίνιξ, ένας από τους κορυφαίους στόχους που θα θέλατε να πετύχετε χρησιμοποιώντας ένα VPN είναι η ασφάλεια. Όλοι αγαπούν το δωρεάν WiFi. Εάν συνδεθείτε στο Διαδίκτυο με ηλεκτρονική συσκευή, το δωρεάν WiFi είναι μια υπέροχη υπηρεσία. Το μειονέκτημα αυτού είναι ότι οι κλέφτες το γνωρίζουν επίσης. Εάν χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε δίκτυο WiFi χωρίς να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, αφήνετε τον εαυτό σας ανοιχτό για επίθεση. Κανείς δεν θέλει να κλαπεί τα προσωπικά δεδομένα ή οι πληροφορίες του.

Ο δεύτερος λόγος για τη χρήση ενός VPN σχετίζεται με τους γεω-περιορισμούς. Αυτά είναι όρια που επιβάλλονται από επιχειρήσεις ή χώρες για να σας εμποδίσουν να δείτε κάτι που θέλετε να δείτε. Εάν έχετε αντιμετωπίσει ποτέ έναν αποκλεισμό σε σχολείο ή εταιρεία, γνωρίζετε ότι υπάρχουν όρια σε ορισμένες ενέργειες. Η χρήση ενός VPN θα σας βοηθήσει να λύσετε αυτό το πρόβλημα. Αν και αυτοί είναι οι δύο πιο σημαντικοί λόγοι για τη χρήση ενός VPN, ενδέχεται να βρείτε άλλους όταν εγγραφείτε για υπηρεσία.

Είτε θέλετε να προστατέψετε το απόρρητό σας, να επιλύσετε τεχνητούς περιορισμούς είτε και τα δύο, μπορείτε να τα κάνετε όλα αυτά με τα VPN που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση. Εάν είστε έτοιμοι να κάνετε αυτό το βήμα, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι οι πάροχοι προσφέρουν διαφορετικά πρωτόκολλα για χρήση. Εάν φαίνονται μπερδεμένοι, θα σας βοηθήσουμε.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Phoenix?

Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να ρίξουμε μια ματιά. Εδώ είναι η λίστα κριτηρίων που χρησιμοποιούμε για να μας βοηθήσετε με τη λίστα των καλύτερων VPN για το Phoenix:

 • Μεγάλο και σταθερό δίκτυο για αποφυγή αποσύνδεσης
 • Διακομιστές υψηλής ταχύτητας για ελαχιστοποίηση ή εξάλειψη της προσωρινής αποθήκευσης
 • Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού για την προστασία του απορρήτου των χρηστών
 • Πολλαπλή υποστήριξη πλατφόρμας για να συμπεριλάβει το Amazon Firestick
 • Δυνατότητα αντιμετώπισης γεωγραφικών περιορισμών και διακοπών
 • Δεν υπάρχει πολιτική καταγραφής

Τώρα, στη λίστα των καλύτερων υπηρεσιών VPN για το Phoenix:

1. Καλύτερο VPN για Phoenix: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως υπηρεσία Smart DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου των χρηστών τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό τους για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN Phoenix

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ExpressVPN, ξεκινήστε κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας την. Μόλις το ανοίξετε, κάντε κλικ στο κουμπί “Επιλογή τοποθεσίας”. Τώρα, θα πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “όλα” και να πληκτρολογήσετε το Phoenix στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Θα δείτε ότι το ExpressVPN διαθέτει τοπικούς διακομιστές. Συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή στο Φοίνιξ και πήραμε ταχύτητα 113,02 Mbps.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδεθείτε από την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε συσκευές όπως κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN με λιγότερη εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για Phoenix: NordVPN

NordVPN

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 3,49 $ ανά μήνα (70% έκπτωση)

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν μακροπρόθεσμο λογαριασμό. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά και για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad).

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN PhoenixΤο NordVPN φιλοξενεί 27 διακομιστές στο Phoenix και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από αυτούς. Από την κονσόλα, κάνοντας κλικ στις 3 οριζόντιες κουκκίδες στα δεξιά της χώρας, μπορείτε να εντοπίσετε την περιοχή του διακομιστή και να δείτε τα ποσοστά των διαθέσιμων διακομιστών. Δοκιμάσαμε στις Ηνωμένες Πολιτείες έναν διακομιστή που βρίσκεται στο Φοίνιξ και βρήκαμε ότι είναι γρήγορος με ταχύτητα λήψης 109,71 Mbps.

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το NordVPN

3. Καλύτερο VPN για Phoenix: PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 3,33 $ το μήνα (έκπτωση 72%)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 33 χώρες. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Οι τοποθεσίες του διακομιστή παρατίθενται με αλφαβητική σειρά ανά χώρα. Μόλις επιλέξετε μια τοποθεσία, μπορείτε να συνδεθείτε εύκολα σε τοποθεσίες στο Λος Άντζελες.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Δοκιμή ταχύτητας PIA PhoenixΧρησιμοποιούμε το πρόγραμμα-πελάτη Windows της PIA και δεν υπάρχουν πολλά σε αυτό όσον αφορά τη ρύθμιση και τη χρήση. Η απλότητά του δεν σημαίνει ότι ο πελάτης δεν είναι πλούσιος σε χαρακτηριστικά. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης και να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας. Όπως μπορείτε να δείτε, η δοκιμή ταχύτητας μας έδειξε ότι η PIA έτρεχε στα 88,30 Mbps ενώ ήταν συνδεδεμένη στο Phoenix.

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει στα μέλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

4. Καλύτερο VPN για Phoenix: CyberGhost

CyberGhost

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,75 $ το μήνα (79% έκπτωση)

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας ακόμη και μετά την ένταξή τους στο Crossrider group το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Δοκιμή ταχύτητας CyberGhost Phoenix

Εφόσον θέλαμε να δοκιμάσουμε έναν διακομιστή στο Phoenix, ανοίξαμε το πρόγραμμα-πελάτη των Windows και επεκτείναμε τη διεπαφή. Από εκεί θα θέλετε να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Όλοι οι διακομιστές”, εάν δεν είναι ήδη ενεργή. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Ηνωμένες Πολιτείες και κάντε κλικ στα δεξιά του αστεριού. Αυτό θα εμφανίσει μια πλήρη λίστα διακομιστών στις ΗΠΑ. Το δίκτυο CyberGhost περιλαμβάνει έναν αριθμό διακομιστών στο Phoenix. Συνδεθήκαμε σε έναν από αυτούς και δοκιμάσαμε την απόδοση. Όπως μπορείτε να δείτε, η ταχύτητα λήψης ήταν 111,91 Mbps.

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

5. Καλύτερο VPN για Phoenix: IPVanish

IPVanish

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 5,20 $ το μήνα (έκπτωση 57%)

Οι ΗΠΑ φιλοξενούν πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες VPN, συμπεριλαμβανομένου του IPVanish. Γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία ότι το IPVanish θα λειτουργεί αρκετά καλά ανεξάρτητα από την περιοχή της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Οι διακομιστές τους είναι γρήγοροι και η υπηρεσία VPN έχει περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες από ό, τι οι περισσότεροι πάροχοι VPN.

Μαζί με ένα μεγάλο αποτύπωμα στις ΗΠΑ, το IPVanish φιλοξενεί διακομιστές σε κάθε ήπειρο εκτός της Ανταρκτικής. Το δίκτυο ήταν σταθερά το ταχύτερο VPN στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη στις δοκιμές ταχύτητας. Θα βρείτε πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία ή έναν μεμονωμένο διακομιστή.

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish PhoenixΤο IPVanish φιλοξενεί περισσότερους από 40 διακομιστές στο Phoenix και μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από αυτούς. Όταν δοκιμάσαμε έναν διακομιστή IPVanish στο Phoenix, phx-a07, και βρήκαμε την ταχύτητα να είναι 149,43 Mbps.

Όσον αφορά την αξία, το IPVanish είναι δύσκολο να νικήσει. Προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο δίκτυο VPN και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους για Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick και άλλα. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε το δρομολογητή σας για την προστασία κάθε συσκευής στο δίκτυό σας. Η υπηρεσία VPN είναι αρκετά δημοφιλής στους χρήστες του Kodi. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών καλύπτει όλα τα νέα μέλη.

Επισκεφτείτε το IPVanish

Εάν ψάχνετε περισσότερες επιλογές, μη διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας κορυφαία 10 VPN λίστα υπηρεσιών. Πιστεύουμε, ωστόσο, ότι θα είστε ικανοποιημένοι με τις επιλογές που σας δώσαμε παραπάνω. Επιλέχθηκαν με βάση την ταχύτητα, την αξιοπιστία, την τιμή και την ασφάλεια. Ψάξαμε επίσης παρόχους με διακομιστές που βρίσκονται στο Φοίνιξ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε τις καλύτερες ταχύτητες. Φυσικά, όλα έχουν υπέροχα δίκτυα. Η ταχύτητα είναι σημαντική αν σκοπεύετε να κάνετε λήψη ή ροή περιεχομένου HD. Οι πάροχοι που αναφέραμε παραπάνω είναι οι καλύτερες επιλογές για αυτό, ανεξάρτητα από τις δημοφιλείς υπηρεσίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ας ελπίσουμε ότι ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να λάβετε την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map