Τα καλύτερα VPN για το Netflix

Netflix


Η Netflix ξεκίνησε την υπηρεσία ροής στο διαδίκτυο στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2008 και έκτοτε δεν έχει κοιτάξει πίσω. Το Netflix είναι πλέον διαθέσιμο σε 21 χώρες με σχέδια να συνεχίσει την επέκταση. Δίνουν στους συνδρομητές πρόσβαση σε χιλιάδες τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και πρωτότυπα προγράμματα. Ωστόσο, θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι το περιεχόμενο στο οποίο έχετε πρόσβαση ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή. Εκεί μπαίνει ένα VPN. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για εύκολη εναλλαγή μεταξύ περιοχών Netflix που θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε περιεχόμενο από οποιαδήποτε περιοχή.

RankVPN ServicePriceVisitServer
Τοποθεσίες Όχι
LogsKill
Διακόπτης Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2NordVPN3,49 $NordVPN87Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
3Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο2,85 $ΠΙΑ49Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
4CyberGhost2,75 $CyberGhost80Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
5IPVanish3,25 $IPVanish76Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου

Το Netflix προσφέρει όλα τα είδη ταινιών όπως το Men In Black 2, το Top Gun και το Hunger Games Catching Fire. Έχει επίσης πολλές δημοφιλείς εκπομπές στις ΗΠΑ, όπως το The Office, το Family Guy, το Futurama, το Raising Hope, η Jessie, πολλές σειρές Pokemon και Power Ranger, Parks and Recreation, Dr. Who και Sherlock. Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν δημοφιλείς ταινίες, όπως η Σταχτοπούτα, το Happy Gilmore, το Star Trek in Darkness και το Wreck it Ralph. Στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν δημοφιλείς παραστάσεις όπως Suits, DareDevil και Derek. Στον Καναδά, το Netflix μεταφέρει ταινίες όπως το Pulp Fiction, το Old Boy και το Battle Royal. Μερικές δημοφιλείς εκπομπές για τον Καναδά είναι οι Dexter, Breaking Bad και Dragons Den. Το Netflix μπορεί μερικές φορές να μείνει πίσω είναι εποχές για δημοφιλείς εκπομπές που συνεχίζονται ακόμη σήμερα, αλλά έχουν πολλές εκπομπές και ταινίες για να ικανοποιήσουν τα μέλη της εκπληκτικής προβολής.

Όπως ανέφερα πριν από λίγο, το Netflix βρίσκεται επί του παρόντος σε 21 χώρες με σχέδια να συνεχίσει την ανάπτυξη σε πολλές ακόμη περιοχές. Το κόλπο είναι να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο σε οποιαδήποτε περιοχή θέλετε να παρακολουθήσετε. Μπορείτε να απολαύσετε όλα όσα έχει να προσφέρει το Netflix σε συνδρομή all-in-one. Η συνδρομή σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε σε Roku, Apple TV, Chromecast, PS3, PS4, Wii U, Wii, Xbox One, Xbox360, PC, Mac, Mobile, Tablet και άλλα. Το Netflix είναι η αγαπημένη μου υπηρεσία ροής λόγω της ευρείας επιλογής τους και ελπίζω να το απολαύσετε επίσης.

Όταν εξετάζετε ποια υπηρεσία VPN θα χρησιμοποιήσετε για το Netflix υπάρχουν μερικοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη:

 1. Ο πάροχος VPN διαθέτει διακομιστές στην περιοχή στην οποία σκοπεύετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο Netflix; Για παράδειγμα, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, τη Βραζιλία και την Ιρλανδία, τότε θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι το VPN προσφέρει διακομιστές σε αυτές τις χώρες.
 2. Η απόδοση είναι βασική κατά τη ροή περιεχομένου HD από άλλη χώρα. Μπορείτε να περιμένετε κάποιο VPN να επιβραδύνει τη σύνδεσή σας, αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν σημαντικά μεταξύ των παρόχων. Η παραπάνω λίστα περιλαμβάνει μερικές από τις ταχύτερες υπηρεσίες. Διαβάστε τις κριτικές μας για να δείτε τα αποτελέσματα των δοκιμών ταχύτητας για κάθε πάροχο.
 3. Η αξιοπιστία είναι επίσης σημαντική. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να διακόψετε τη σύνδεσή σας απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας ταινία Netflix, τηλεοπτική εκπομπή ή πρωτότυπη σειρά. Αυτό το λάβαμε υπόψη κατά τη δημιουργία της λίστας μας. Μπορείτε να περιμένετε γρήγορη, αξιόπιστη πρόσβαση VPN από οποιαδήποτε από τις εταιρείες που εμφανίζονται παραπάνω.
 4. Συμβατότητα συσκευής – βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία VPN που επιλέγετε υποστηρίζει όλες τις συσκευές στις οποίες σκοπεύετε να παρακολουθήσετε το Netflix. Επιλέξαμε εταιρείες που προσφέρουν προσαρμοσμένους πελάτες και εφαρμογές για κινητά. Έχουν επίσης ρυθμίσει οδηγούς για δρομολογητές, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε το Netflix σε άλλες συσκευές που εκτελούνται μέσω του δικτύου σας.
 5. Επιπλέον χαρακτηριστικά – αυτό είναι το τελευταίο κριτήριο στη λίστα μας. Θα βρείτε τα καλύτερα VPN συχνά περιλαμβάνουν επιπλέον λειτουργίες. Για παράδειγμα, το ExpressVPN διαθέτει διακόπτη kill VPN, ο οποίος θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας εάν πέσει το VPN. Αυτό θα βοηθήσει στην προστασία του απορρήτου σας έως ότου επανασυνδεθεί. Το ExpressVPN περιλαμβάνει επίσης το MediaStreamer (SmartDNS) με την υπηρεσία VPN τους. Το Έξυπνο DNS θα σας βοηθήσει να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Netflix σε πολλές περιοχές χωρίς το γενικό κόστος κρυπτογράφησης.

1. Καλύτερο VPN για Netflix: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως υπηρεσία Smart DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου του χρήστη. Μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο VPN για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδέστε την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να τη ρυθμίσετε. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε συσκευές όπως κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN με λιγότερη εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για Netflix: NordVPN

NordVPN

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 3,49 $ ανά μήνα (70% έκπτωση)

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση προγράμματος περιήγησης NordVPN για Chrome, Firefox ή Safari. Το NordVPN προσφέρει ορισμένες προηγμένες δυνατότητες απορρήτου, όπως διπλό VPN, διακομιστές P2P και ειδικό IP που βοηθά πραγματικά την υπηρεσία να ξεχωρίζει.

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το NordVPN

3. Καλύτερο VPN για Netflix: PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 3,33 $ το μήνα (έκπτωση 72%)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 29 χώρες. Η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Θα βρείτε την ταχύτητα να είναι γρήγορη τις περισσότερες φορές.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Το PIA προσφέρει ένα πρόγραμμα-πελάτη Windows και άλλες εφαρμογές που είναι απλές και εύχρηστες. Ωστόσο, δεν θα θέλετε να το υποτιμήσετε. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας.

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει στα μέλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

4. Καλύτερο VPN για το Netflix: CyberGhost

CyberGhost

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,75 $ το μήνα (79% έκπτωση)

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας ακόμη και μετά την ένταξή τους στο Crossrider group το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

5. Καλύτερο VPN για το Netflix: IPVanish

IPVanish

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 5,20 $ το μήνα (έκπτωση 57%)

Οι ΗΠΑ φιλοξενούν πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες VPN, αλλά καμία γρηγορότερη από το IPVanish. Γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία ότι το IPVanish θα λειτουργεί αρκετά καλά ανεξάρτητα από την περιοχή της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Οι διακομιστές τους είναι γρήγοροι και η υπηρεσία VPN έχει περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες από ό, τι οι περισσότεροι πάροχοι VPN.

Μαζί με ένα μεγάλο αποτύπωμα στις ΗΠΑ, το IPVanish φιλοξενεί διακομιστές σε κάθε ήπειρο εκτός της Ανταρκτικής. Το δίκτυο VPN τους ήταν σταθερά το ταχύτερο στη Βόρεια Αμερική στις δοκιμές ταχύτητας. Θα βρείτε πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία ή να γίνετε πιο συγκεκριμένοι επιλέγοντας έναν μεμονωμένο διακομιστή. Το IPVanish είναι εξαιρετικό για τυχερά παιχνίδια, αλλά μπορεί να χτυπηθεί και να χάσει για απεμπλοκή δημοφιλών υπηρεσιών ροής.

Όσον αφορά την αξία, το IPVanish είναι δύσκολο να νικήσει. Προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο δίκτυο VPN και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους για Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick και άλλα. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε το δρομολογητή σας για την προστασία κάθε συσκευής στο δίκτυό σας. Η υπηρεσία VPN είναι αρκετά δημοφιλής στους χρήστες του Kodi. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών καλύπτει όλα τα νέα μέλη.

Επισκεφτείτε το IPVanish

Περιεχόμενο Netflix ανά χώρα / περιοχή

Υπάρχουν ακόμα πολλοί άνθρωποι που δεν αντιλαμβάνονται ότι το Netflix προσφέρει διαφορετικό περιεχόμενο ανά περιοχή. Τι σημαίνει αυτό? Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν πρόσβαση σε πολύ περισσότερες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και πρωτότυπα προγράμματα Netflix από οποιονδήποτε άλλο στον κόσμο. Χρησιμοποιώντας ένα VPN μπορείτε να απολαύσετε το ίδιο περιεχόμενο που έχουν πρόσβαση στις Ηνωμένες Πολιτείες για παρακολούθηση. Το ίδιο ισχύει για κάθε άλλη χώρα στην οποία προσφέρουν την υπηρεσία ροής. Σε μια στιγμή θα ρίξουμε μια ματιά στον αριθμό των τίτλων Netflix ανά περιοχή.

Θέλω πρώτα να το μοιραστώ Το VPN θα καταργήσει τον αποκλεισμό της πρόσβασης σε κάθε περιοχή του Netflix ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή. Απλώς συνδέεστε σε έναν διακομιστή VPN στην περιοχή που θέλετε να παρακολουθήσετε.

ΗΠΑNetflix Ηνωμένες Πολιτείες – 7.400 τίτλοι

Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι το ιερό grail για τους οπαδούς του Netflix. Για αρχάριους, οι ΗΠΑ περιλαμβάνουν τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη περιεχομένου με περισσότερους από 7.400 τίτλους και μετράνε. Η υπηρεσία κοστίζει 8,99 $ το μήνα, η οποία είναι αρκετά σημαντική σε σύγκριση με άλλες χώρες, ειδικά όταν λαμβάνετε υπόψη το διαθέσιμο περιεχόμενο στις ΗΠΑ. Οι συνδρομητές του Netflix από όλο τον κόσμο συνδέονται με διακομιστές VPN στις ΗΠΑ για να απολαύσουν τις αγαπημένες τους τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και πρωτότυπες σειρές.

Δεν υπάρχει καλύτερη περιοχή για προβολή του Netflix από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Καλύπτει τη μεγαλύτερη επιλογή προγραμμάτων. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που οι θεατές των ΗΠΑ θα συνδεθούν με άλλες περιοχές όπως ο Καναδάς (Dragon’s Den), το Ηνωμένο Βασίλειο (BBC, ITV, Channel 4) και η Γερμανία (Big Bang Theory) για να παρακολουθήσουν εκπομπές που δεν είναι διαθέσιμες στις ΗΠΑ. Ένα γρήγορο και αξιόπιστο VPN σας προσφέρει το καλύτερο και των δύο κόσμων. Απολαύστε την τοπική βιβλιοθήκη Netflix μαζί με τίτλους από άλλες περιοχές.

Ηνωμένο ΒασίλειοNetflix Ηνωμένο Βασίλειο – 2.800 τίτλοι

Όταν σκέφτομαι τις υπηρεσίες ροής στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι το BBC iPlayer. Το Netflix σίγουρα δεν ήθελε να εγκαταλείψει το Ηνωμένο Βασίλειο. Επέκτασαν στο Ηνωμένο Βασίλειο ως την πρώτη ευρωπαϊκή προσφορά τους στις 4 Ιανουαρίου 2012. Το Netflix φροντίστηκε να δει τα μέλη που βλέπουν τις συνήθειες για να μάθουν τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειές τους. Αυτό τους επέτρεψε να βγουν έξω και να βρουν κατάλληλες προσθήκες στην υπηρεσία. Το 2013 η Netflix πρόσθεσε περιεχόμενο από το BBC, το ITV και το Channel 4. Μέχρι το τέλος του 2014, η Netflix είχε περισσότερους από 3 εκατομμύρια συνδρομητές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η υπηρεσία κοστίζει 6,99 £ για ένα μήνα για HD ή 8,99 £ το μήνα για ροή περιεχομένου 4K.

Θα μπορούσα να μαντέψω ότι το Ηνωμένο Βασίλειο θα είχε τη δεύτερη ή ίσως την τρίτη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη περιεχομένου. Αντ ‘αυτού, κατατάσσεται # 7 πίσω από τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Βραζιλία, το Μεξικό, την Αργεντινή και την Κολομβία με λιγότερους από 2.800 τίτλους για να διαλέξετε. Αυτό είναι λίγο πάνω από το ένα τρίτο του αριθμού των ΗΠΑ. Όπως ανέφερα, οι θεατές του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο προσαρμοσμένο στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένων των BBC, ITV και Channel 4. Αυτή είναι μια δημοφιλής περιοχή Netflix για χρήστες VPN σε όλο τον κόσμο που θέλουν να δουν δημοφιλείς εκπομπές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΚαναδάςNetflix Canada – 3.700 τίτλοι

Οι Καναδοί θεατές απέκτησαν επίσημα πρόσβαση στο Netflix στις 22 Σεπτεμβρίου 2010. Έχουν τη δεύτερη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη με πάνω από 3.700 τίτλους. Αυτό περιλαμβάνει αποκλειστικές εκπομπές όπως το Dragon’s Den. Όπως και με άλλες περιοχές, οι Καναδοί μπορούν να παρακολουθήσουν κάποιες ταινίες και εκπομπές που δεν είναι διαθέσιμες αλλού. Ωστόσο, δεν διαθέτουν περιεχόμενο που βρίσκεται σε άλλες περιοχές. Ένα καλό VPN θα σας επιτρέψει να μεταβείτε σε οποιαδήποτε περιοχή του Netflix και να απολαύσετε αυτούς τους τίτλους χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

ΑργεντίνηNetflix Αργεντινή – 2.900 Τίτλοι

Το Netflix επεκτάθηκε στην Αργεντινή τον Σεπτέμβριο του 2011. Η περιοχή έχει περίπου 2.900 τίτλους με προγράμματα της Λατινικής Αμερικής από το CBS, το Showtime και το Miramax. Η βιβλιοθήκη 2.900 τίτλων της Αργεντινής είναι πολύ μικρότερη από τις 7.500 που προσφέρονται στις ΗΠΑ, ακόμη και τους 3.600 τίτλους που διατίθενται στη Βραζιλία. Δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι οι συνδρομητές συνεχίζουν να χρησιμοποιούν VPN για να παρακολουθούν περιεχόμενο σε άλλες περιοχές.

ΑυστραλίαNetflix Αυστραλία – 1.500 τίτλοι

Οι Αυστραλοί απέκτησαν πρόσβαση στο Netflix τον Μάρτιο του 2015. Στην πραγματικότητα, υπήρχαν ήδη εκατοντάδες χιλιάδες Αυστραλοί που χρησιμοποιούν VPN για παρακολούθηση σε άλλες περιοχές. Παρόλο που το Netflix είναι διαθέσιμο στην Αυστραλία, η βιβλιοθήκη περιεχομένου είναι μικρή. Έχουν περίπου 1.500 τίτλους. Αυτό δεν συγκρίνεται καλά με τους 7.500 τίτλους που διατίθενται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η υπηρεσία είναι επίσης πιο ακριβή στην Αυστραλία με σχέδια που κυμαίνονται από 8,99 $ έως 14,99 $ το μήνα. Η τιμή του είναι χαμηλότερη από τους αντιπάλους της σε αυτήν την περιοχή – Stan, Presto και Quickflix.

ΑυστρίαNetflix Αυστρία – 1.600 τίτλοι

Εκείνοι στην Αυστρία απέκτησαν πρόσβαση στο Netflix τον Σεπτέμβριο του 2014. Η έναρξη συνέπεσε με λίγες χώρες στην Ευρώπη. Η Αυστρία διαθέτει μια σχετικά μικρή βιβλιοθήκη περιεχομένου με μόνο 1.600 τίτλους. Οι τιμές για το Netflix Austria ξεκινούν από 8,99 € το μήνα και φτάνουν τα 11,99 € το μήνα για όσους θέλουν να κάνουν ροή σε 4K. Η υπηρεσία είναι ακριβότερη από την αντίστοιχη στις ΗΠΑ και περιλαμβάνει μόνο περίπου το 20% του περιεχομένου. Ένα καλό VPN θα φροντίσει για αυτό το πρόβλημα.

ΒέλγιοNetflix Βέλγιο – 1.800 τίτλοι

Το Βέλγιο ήταν μια άλλη ευρωπαϊκή χώρα που έλαβε το Netflix τον Σεπτέμβριο του 2014. Έχουν μια ελαφρώς μεγαλύτερη βιβλιοθήκη από την Αυστρία με σχεδόν 1.800 τίτλους. Αυτό είναι ακόμα πολύ χαμηλότερο από τα 7.500 που διατίθενται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για άλλη μια φορά η τιμή είναι 8,99 € έως 11,99 € το μήνα, ανάλογα με το αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε περιεχόμενο 4K. Το υψηλότερο σχέδιο σας προσφέρει επίσης ταυτόχρονες συνδέσεις.

ΒραζιλίαNetflix Βραζιλία – 3.600 τίτλοι

Η Βραζιλία ήταν η πρώτη χώρα στη Λατινική Αμερική που απολάμβανε τη δική τους βιβλιοθήκη Netflix. Η υπηρεσία ξεκίνησε στις 5 Σεπτεμβρίου 2011 και έχει τιμή BR14,99 $ το μήνα. Η Βραζιλία διαθέτει μεγαλύτερη βιβλιοθήκη περιεχομένου από τις περισσότερες χώρες με περισσότερους από 3.600 τίτλους. Αυτό είναι πολύ μικρότερο από τη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ, αλλά σχεδόν διπλάσιο από τους διαθέσιμους τίτλους στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Έχουν τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στη Νότια Αμερική και το τρίτο υψηλότερο πλήθος οποιασδήποτε περιοχής.

ΚολομβίαNetflix Κολομβία – 2.900 τίτλοι

Η Κολομβία προσχώρησε σε μια σειρά χωρών της Λατινικής Αμερικής, όταν η Netflix κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου 2011. Η περιοχή περιλαμβάνει περίπου 2.900 τίτλους που είναι σύμφωνοι με την Αργεντινή. Η Βραζιλία έχει τον υψηλότερο αριθμό περιεχομένου στην περιοχή με περισσότερους από 3.600 τίτλους. Όπως και με άλλες περιοχές του Netflix, οι Κολομβιανοί δεν έχουν πρόσβαση σε δημοφιλείς εκπομπές και ταινίες που είναι διαθέσιμες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πολλά μέλη συνεχίζουν να χρησιμοποιούν VPN για να απολαύσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο.

ΔανίαNetflix Δανία – 2.200 τίτλοι

Το Netflix επέκτεινε την υπηρεσία ροής τους στη Δανία τον Σεπτέμβριο του 2012. Δεν υπάρχουν πολλά να προσθέσουμε για τη Δανία που δεν ισχύει για άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η βιβλιοθήκη Netflix για τη Δανία περιλαμβάνει 2.200 τίτλους. Η τιμή της υπηρεσίας είναι 75 DKR που αντιστοιχεί σε περίπου 12 $ το μήνα. Η τιμή είναι αρκετά υψηλότερη από την αμερικανική έκδοση με μια μικρότερη βιβλιοθήκη ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών για να διαλέξετε.

ΦινλανδίαNetflix Φινλανδία – 2.100 τίτλοι

Το Netflex Finland κυκλοφόρησε επίσης τον Σεπτέμβριο του 2012. Η περιφερειακή βιβλιοθήκη περιλαμβάνει 2.100 τίτλους. Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Η υπηρεσία κοστίζει 7,99 € το μήνα. Αυτό είναι 1 € λιγότερο από την Αυστρία και το Βέλγιο. Για μικρό χρονικό διάστημα τον Οκτώβριο του 2012, το Netflix είχε ένα fan του Andromeda, αλλά το έβγαλαν γρήγορα από τη βιβλιοθήκη. Διαφορετικά, δεν υπάρχουν πολλά αξιοσημείωτα για το περιεχόμενό τους σε σύγκριση με άλλες κοντινές περιοχές.

ΓαλλίαNetflix Γαλλία – 1.650 τίτλοι

Η Γαλλία συμμετείχε επίσης στο δίπλωμα Netflix τον Σεπτέμβριο του 2012. Έχουν μια μικρότερη βιβλιοθήκη από μερικές ευρωπαϊκές χώρες με περίπου 1.650 τίτλους. Στην αρχή η Γαλλία ανησυχούσε ότι η εισαγωγή του Netflix θα καταστρέψει τις χώρες που επικεντρώνονται στον πολιτισμό. Σε απάντηση, η Netflix ανέπτυξε ένα πρωτότυπο που ονομάζεται Μασσαλία, το οποίο είναι ένα remake της δημοφιλούς σειράς House of Cards. Το Netflix France κοστίζει 7,99 € το μήνα. Δεν είναι κακή τιμή, αλλά η βιβλιοθήκη περιεχομένου τους λείπει σε σύγκριση με σχεδόν πέντε φορές τους τίτλους στις ΗΠΑ.

ΓερμανίαNetflix Γερμανία – 1.600 τίτλοι

Οι Γερμανοί θεατές απέκτησαν πρόσβαση στη δική τους βιβλιοθήκη Netflix τον Σεπτέμβριο του 2012 μαζί με πέντε άλλες χώρες στην Ευρώπη. Η γερμανική βιβλιοθήκη Netflix περιέχει περίπου 1.600 τίτλους. Η υπηρεσία κοστίζει 7,99 € το μήνα. Το Netflix είναι ανταγωνιστικό με το Amazon Instant Video με την ίδια τιμή. Ο άλλος Γερμανός ανταγωνιστής τους, Watchever, κοστίζει 8,99 € το μήνα. Όπως και με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, το Netflix δεν προσφέρει μεγάλη επιλογή.

ΙρλανδίαNetflix Ireland – 2.400 τίτλοι

Το Netflix κυκλοφόρησε στην Ιρλανδία ταυτόχρονα με το Ηνωμένο Βασίλειο. Οι Ιρλανδοί θεατές μπόρεσαν να συμμετάσχουν στο Netflix από τις 4 Ιανουαρίου 2012. Η βιβλιοθήκη περιεχομένου τους είναι πιο κοντά στο Ηνωμένο Βασίλειο από άλλες ευρωπαϊκές χώρες με πάνω από 2.400 τίτλους. Η τιμή του είναι υψηλότερη στα 9 € το μήνα. Έχουν επίσης ένα σχέδιο προϋπολογισμού για 8 € ανά μήνα που αποκλείει ροές υψηλής ευκρίνειας και επιτρέπει μόνο μία σύνδεση. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παρακολουθείτε ταυτόχρονα σε δύο συσκευές.

ΛουξεμβούργοNetflix Λουξεμβούργο – 1.500 τίτλοι

Το Λουξεμβούργο εντάχθηκε στην εμπειρία του Netflix στις 19 Σεπτεμβρίου 2014. Όπως πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, έχουν μια μικρή βιβλιοθήκη περιεχομένου σε σύγκριση με άλλες περιοχές του κόσμου. Τα μέλη έχουν πρόσβαση σε 1.500 ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές. Η υπηρεσία κοστίζει 8,99 € το μήνα. Έχουν επίσης ένα σχέδιο για 11,99 € το μήνα που περιλαμβάνει ροή 4K. Τα μέλη στο Λουξεμβούργο θα μπορούσαν σίγουρα να επωφεληθούν από τη χρήση ενός VPN για να παρακολουθήσουν περιεχόμενο σε άλλες περιοχές.

ΜεξικόNetflix Μεξικό – 3.000 τίτλοι

Το Μεξικό ήταν μια πρώιμη προσθήκη στο ρόστερ του Netflix. Οι οπαδοί της υπηρεσίας μπόρεσαν να συμμετάσχουν επίσημα στις 12 Σεπτεμβρίου 2011. Το Μεξικό διαθέτει μία από τις μεγαλύτερες βιβλιοθήκες περιεχομένου με πάνω από 3.000 τίτλους. Είναι μόνο μερικές εκατοντάδες τίτλοι πίσω από τη Βραζιλία και τον Καναδά. Το Μεξικό έχει περίπου 200 περισσότερους τίτλους από τους θεατές στο Ηνωμένο Βασίλειο. Φυσικά εξακολουθούν να βρίσκονται πίσω από τις ΗΠΑ με λιγότερες από τις μισές διαθέσιμες εκπομπές και ταινίες. Η υπηρεσία κοστίζει 99 πέσος το μήνα.

ΟλλανδίαNetflix Ολλανδία – 1.950 Τίτλοι

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2013, το Netflix κυκλοφόρησε στις Κάτω Χώρες. Το Netflix υιοθέτησε μια πολύ έξυπνη προσέγγιση κοιτάζοντας τα δίκτυα BitTorrent για να βρει τις πιο δημοφιλείς εκπομπές και ταινίες που λαμβάνονται. Ήξεραν ότι η προσφορά μιας νομικής εναλλακτικής λύσης θα ωφελήσει τους πελάτες και στοιχηματίζουν μεγάλα πληρώνοντας πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια για επιπλέον περιεχόμενο εκείνο το έτος. Το επόμενο τρίμηνο, η Netflix αύξησε την ευρωπαϊκή πελατειακή της βάση γρηγορότερα από τις ΗΠΑ για πρώτη φορά. Το στοίχημά τους θα συνεχίσει να αποδίδει για τα επόμενα χρόνια.

Νέα ΖηλανδίαNetflix Νέα Ζηλανδία – 1.450 Τίτλοι

Οι χρήστες του Netflix στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία χρησιμοποιούν VPN για πρόσβαση στην υπηρεσία εδώ και χρόνια. Η Netflix ξεκίνησε τελικά την υπηρεσία της στη Νέα Ζηλανδία στις 24 Μαρτίου 2015. Η υπηρεσία κοστίζει 9,99 $ το μήνα για SD και 12,99 $ το μήνα για περιεχόμενο HD. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το περιεχόμενό τους είναι το μικρότερο από οποιαδήποτε περιοχή με μόνο περίπου 1.450 τίτλους. Αυτό είναι πέντε φορές μικρότερο από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Νομίζω ότι είναι ασφαλές να μαντέψουμε ότι τα ακτινίδια θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν VPN για να απολαύσουν τις αγαπημένες τους εκπομπές.

ΝορβηγίαNetflix Νορβηγία – 2.200 τίτλοι

Η Νορβηγία εντάχθηκε στο Netflix το Σεπτέμβριο του 2012. Ξεκίνησαν μαζί με τη Δανία, τη Φινλανδία και τη Σουηδία. Όπως και οι Ευρωπαίοι ομόλογοι τους, τα μέλη της Νορβηγίας έχουν πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη με περίπου 2.200 τίτλους. Η υπηρεσία κοστίζει 79 NOK, η οποία ανέρχεται σε περίπου 14 $ το μήνα. Αυτό φαίνεται αρκετά ακριβό, δεδομένης της έλλειψης περιεχομένου στην περιοχή. Ευτυχώς, οι χρήστες στη Νορβηγία μπορούν να χρησιμοποιήσουν ένα VPN για πρόσβαση σε δημοφιλές περιεχόμενο σε άλλες περιοχές του Netflix.

ΣουηδίαNetflix Σουηδία – 2.200 τίτλοι

Η Netflix ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της επέκταση στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιανουάριο του 2012 και μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν στη Σουηδία μαζί με τη Δανία, τη Φινλανδία και τη Νορβηγία. Τα μέλη του Netflix Norway μπορούν να επιλέξουν από τη βιβλιοθήκη τους 2.200 τίτλους στην περιοχή. Οι σουηδοί πελάτες μπορούν να αναμένουν να πληρώνουν 79 SEK, που ισοδυναμεί με περίπου 12 $ το μήνα. Και πάλι αυτό είναι ακριβό σε σύγκριση με την αμερικανική έκδοση της δημοφιλούς υπηρεσίας διαδικτυακής ροής.

ΕλβετίαNetflix Ελβετία – 1.700 Τίτλοι

Η Netflix άνοιξε τις πόρτες της στην Ελβετία τον Σεπτέμβριο του 2014. Η Ελβετία εντάχθηκε σε μια λίστα ευρωπαϊκών χωρών που απέκτησαν πρόσβαση στο Netflix την ίδια ημέρα. Δυστυχώς, η ελβετική βιβλιοθήκη είναι πολύ μικρή με μόνο 1.700 τίτλους. Οι πελάτες μπορούν να περιμένουν να πληρώσουν ένα ασφάλιστρο σε σύγκριση με τους Ευρωπαίους ομολόγους τους. Το Netflix κοστίζει 11,90 φράγκα το μήνα στην Ελβετία. Αυτό φτάνει σχεδόν τα 13 $ το μήνα, το οποίο είναι πολύ σημαντικό σε σχέση με άλλες περιοχές.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με το κορυφαία 10 VPN υπηρεσίες για περισσότερες επιλογές. Νομίζω ότι θα είστε ευχαριστημένοι με οποιαδήποτε από τις παραπάνω επιλογές. Τα διάλεξα σε σχέση με άλλους κορυφαίους παρόχους VPN με βάση την ταχύτητα, την αξιοπιστία και την τιμή. Έψαξα επίσης υπηρεσίες με ένα καλό δίκτυο διακομιστών VPN στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες δημοφιλείς περιοχές Netflix. Θα χρειαστείτε έναν γρήγορο πάροχο VPN για ροή εκπομπών και ταινιών του Netflix. Ειδικά αν σας αρέσει να παρακολουθείτε περιεχόμενο HD ή ακόμα και 4K. Οι υπηρεσίες που κοινοποιούνται στην ανάρτηση είναι επίσης τα καλύτερα VPN για άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες ροής όπως Hulu, Amazon Instant, HBO Now, BBC iPlayer, Spotify και Pandora.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map