Καλύτερα VPN για το Insurgency: Sandstorm

Εξέγερση: ΑμμοθύελλαInsurgency: Το Sandstorm είναι ένα ομαδικό παιχνίδι τακτικών πρώτων προσώπων (FPS) που αναπτύχθηκε από τη New World Interactive. Κυκλοφόρησε στις 12 Δεκεμβρίου 2018 για Microsoft Windows και Mac OS X. Αυτό το παιχνίδι είναι συναρπαστικό και αρκετά γραφικό. Εάν θέλετε να παίξετε το Insurgency: Sandstorm, υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Θα εξηγήσουμε περισσότερα για αυτό σε λίγο. Πρώτα, ωστόσο, ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα VPN που θα χρησιμοποιηθούν για το Insurgency: Sandstorm.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Διακομιστής ιστότοπου
Τοποθεσίες Όχι
LogsKill
Διακόπτης Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2NordVPN3,49 $NordVPN87Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
3Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο2,85 $ΠΙΑ49Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
4CyberGhost2,75 $CyberGhost80Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
5IPVanish3,25 $IPVanish76Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου

Όπως ίσως έχετε μαντέψει, αυτό το παιχνίδι είναι η συνέχεια του δημοφιλούς FPS που ονομάζεται Insurgency. Τώρα, όμως, το παιχνίδι αναγεννήθηκε, ανανεώθηκε, βελτιώθηκε και επεκτάθηκε. Περνάτε μέσα από διάφορα στοιχεία πολέμου μιας σύγχρονης φανταστικής σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή. Μπορείτε επίσης να συντονίσετε την υποστήριξη πυρκαγιάς με την ομάδα σας, να προσελκύσετε εχθρούς με πολυβόλα που είναι τοποθετημένα στο όχημα και να έρθετε αντιμέτωποι με ανταγωνιστικούς αγώνες μικρής κλίμακας, υψηλής ταχύτητας.

Τώρα βλέπετε μερικές από τις πτυχές του παιχνιδιού και υπάρχουν διάφοροι τρόποι που ένα VPN θα σας βοηθήσει όταν παίζετε. Επειδή μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν, μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή σε μια λιγότερο απασχολημένη περιοχή. Μπορεί να αντιμετωπίσετε καθυστέρηση λόγω της δημοτικότητας αυτού του παιχνιδιού. Φυσικά, η καθυστέρηση μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ αγωνιστικού παιχνιδιού ή λήψης. Κατά διαστήματα, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου μπορούν και θα επιβραδύνουν τη δραστηριότητα παιχνιδιών. Εάν συμβεί αυτό. Το παιχνίδι σας μπορεί να σταματήσει. Δεδομένου ότι γνωρίζουμε ότι ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου μπορούν να αναζητήσουν μοτίβα, η σύνδεση σε VPN για την κρυπτογράφηση της επισκεψιμότητάς σας θα σας βοηθήσει να διορθώσετε αυτό το πρόβλημα επίσης.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για την εξέγερση: Sandstorm?

Θα επικεντρωθούμε σε παράγοντες που σχετίζονται με την ταχύτητα. Αυτά είναι σημαντικά αν πρόκειται να παίξετε και να προωθήσετε τον χαρακτήρα σας. Μόνο εξετάζοντας τους σχετικούς παράγοντες μπορούμε να σας πούμε ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Insurgency: Sandstorm.

 • Πάροχοι με ισχυρή στρατιωτική κρυπτογράφηση για να σας προστατεύσουν από επιθέσεις DDoS και να προστατεύσετε το απόρρητό σας
 • Υψηλή σταθερότητα δικτύου για να σας βοηθήσει να συνεχίσετε να παίζετε όσο θέλετε
 • Γρήγοροι διακομιστές στην περιοχή για να σας παρέχουν τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες ενώ παίζετε Insurgency: Sandstorm
 • Πάροχοι με δυνατότητα πρόσβασης σε διαφορετικές περιοχές

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα VPN για το Insurgency: Sandstorm.

1. Καλύτερο VPN για το Insurgency: Sandstorm: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως υπηρεσία Smart DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου των χρηστών τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό τους για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδεθείτε από την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN για λιγότερα με εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για το Insurgency: Sandstorm: NordVPN

NordVPN

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν μακροπρόθεσμο λογαριασμό. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά και για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad).

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το NordVPN

3. Καλύτερο VPN για το Insurgency: Sandstorm: PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 33 χώρες. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Οι τοποθεσίες του διακομιστή παρατίθενται με αλφαβητική σειρά ανά χώρα.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα-πελάτη Windows της PIA και δεν υπάρχουν πολλά σε αυτό όσον αφορά τη ρύθμιση και τη χρήση. Ωστόσο, δεν θα θέλετε να υποτιμήσετε την υπηρεσία. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης και να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το δίκτυο PIA είναι αρκετά γρήγορο σε βασικές τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει στα μέλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

4. Καλύτερο VPN για το Insurgency: Sandstorm: CyberGhost

CyberGhost

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας ακόμη και μετά την ένταξή τους στο Crossrider group το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

5. Καλύτερο VPN για το Insurgency: Sandstorm: IPVanish

IPVanish

Οι ΗΠΑ φιλοξενούν πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες VPN, αλλά καμία γρηγορότερη από το IPVanish. Γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία ότι το IPVanish θα λειτουργεί αρκετά καλά ανεξάρτητα από την περιοχή της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Οι διακομιστές τους είναι γρήγοροι και η υπηρεσία VPN έχει περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες από ό, τι οι περισσότεροι πάροχοι VPN.

Μαζί με ένα μεγάλο αποτύπωμα στις ΗΠΑ, το IPVanish φιλοξενεί διακομιστές σε κάθε ήπειρο εκτός της Ανταρκτικής. Το δίκτυο VPN τους ήταν σταθερά το ταχύτερο στη Βόρεια Αμερική στις δοκιμές ταχύτητας. Θα βρείτε πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία ή να γίνετε πιο συγκεκριμένοι επιλέγοντας έναν μεμονωμένο διακομιστή. Το IPVanish είναι εξαιρετικό για τυχερά παιχνίδια, αλλά μπορεί να χτυπηθεί και να χάσει για απεμπλοκή δημοφιλών υπηρεσιών ροής.

Όσον αφορά την αξία, το IPVanish είναι δύσκολο να νικήσει. Προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο δίκτυο VPN και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους για Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick και άλλα. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε το δρομολογητή σας για την προστασία κάθε συσκευής στο δίκτυό σας. Η υπηρεσία VPN είναι αρκετά δημοφιλής στους χρήστες του Kodi. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών καλύπτει όλα τα νέα μέλη.

Επισκεφτείτε το IPVanish

Εάν θέλετε να συνδεθείτε σε διαφορετική περιοχή ή να προστατευτείτε από επιθέσεις DDoS, είναι καλό να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Πάνω, σας παρέχουμε μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης μερικές επιλογές για μας κορυφαία 10 VPN λίστα αν θέλετε περισσότερα. Μπορείτε να περιμένετε από όλους να έχουν καλή απόδοση, αλλά κάναμε τις επιλογές μας για να βελτιστοποιήσουμε καλύτερα την εμπειρία σας με το Insurgency: Sandstorm. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, να αποτρέψετε επιθέσεις DDoS και άλλα. Διαβάστε τον οδηγό μας για να σας βοηθήσουμε να λάβετε μια ενημερωμένη απόφαση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map