Τα καλύτερα VPN για το Green Bay

Γκριν Μπέι ΟυισκόνσινΑκολουθεί μια λίστα με τις κορυφαίες 5 υπηρεσίες VPN για το Green Bay.


 1. ExpressVPNΗ κορυφαία μας επιλογή. Γρήγορο, ιδανικό για ροή.
 2. NordVPN – Ασφαλείς διακομιστές VPN κοντά στο Σικάγο.
 3. CyberGhost – Ιδανικό για αρχάριους, διακομιστές στην περιοχή.
 4. Surfshark – Εύκολο στη χρήση με διακομιστές VPN στο Ιλινόις.
 5. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο – P2P φιλικό με διακομιστές στην περιοχή.

Το Green Bay είναι μια πόλη των ΗΠΑ και έδρα της κομητείας Brown στην πολιτεία του Ουισκόνσιν. Βρίσκεται στην υπολεκάνη της λίμνης Μίσιγκαν. Η πόλη ήταν μια βιομηχανική Μέκκα και το όνομα της ομάδας ποδοσφαίρου τους, το Green Bay Packers είναι μια αναφορά στα φυτά συσκευασίας κρέατος. Σε σύγκριση με άλλες πόλεις NFL, το Green Bay είναι σχετικά μικρό. Εάν πρόκειται να επισκεφθείτε την πόλη, θα πρέπει να συνδεθείτε σε ένα VPN πριν συνδεθείτε σε οποιοδήποτε δημόσιο WiFi.

Πιθανότατα, θα έχετε κάποιο χρόνο διακοπής εάν επισκεφθείτε την πόλη. Ενώ ορισμένοι επισκέπτες θα κάνουν άλλα πράγματα, οι περισσότεροι άνθρωποι θα χρησιμοποιούν δημόσιο WiFi τουλάχιστον μία φορά. Το WiFi είναι παντού και μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι πολλά καταστήματα μέσα και κοντά στο Green Bay το προσφέρουν. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία πρόσβασης, και οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο θα συμφωνούσαν. Παρόλο που αυτό θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε δεδομένα στο πρόγραμμα δεδομένων σας ή να σας δώσει μια πιο γρήγορη ταχύτητα, σας αφήνει επίσης ευάλωτους στους κυβερνο-κλέφτες. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, μπορείτε να προστατεύσετε τις ευαίσθητες πληροφορίες σας από άτομα που θα ήθελαν να κλέψουν τις πληροφορίες σας.

Ο επόμενος λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ενώ βρίσκεστε στο Green Bay είναι να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε τους γεω-περιορισμούς. Είτε είστε ταξιδιώτης ή οπαδός του αθλητισμού, ενδέχεται να αντιμετωπίζετε γεωγραφικούς περιορισμούς ή αποκλεισμούς από καιρό σε καιρό. Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε αθλήματα και επισκέπτεστε την πόλη, γνωρίζετε ήδη ότι θα αποκλείσετε να δείτε τις τοπικές ομάδες στο διαδίκτυο λόγω των δικαιωμάτων αδειοδότησης. Άλλα μέρη που μπορείτε να βρείτε περιορισμούς περιλαμβάνουν κολέγια, εταιρείες, ακόμη και ορισμένα δημόσια σημεία WiFi. Με τη σύνδεση σε διακομιστή VPN σε διαφορετική πόλη, το λογισμικό αποκλεισμού θα πιστεύει ότι βρίσκεστε κάπου αλλού. Μια καλή υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτούς τους τύπους περιορισμών.

Αν και υπάρχουν και άλλοι σκοποί για τη χρήση ενός VPN, αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι λόγοι για τη χρήση ενός. Μόλις εγγραφείτε, είναι πιθανό να βρείτε άλλες χρήσεις. Από την προστασία του απορρήτου σας έως την εξεύρεση γεωγραφικών περιορισμών, η υπηρεσία σας καλύπτει. Όταν είστε έτοιμοι να επιλέξετε μια υπηρεσία, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Green Bay?

Με βάση τα ακόλουθα κριτήρια, καταφέραμε να δημιουργήσουμε τη λίστα με τα καλύτερα VPN για το Green Bay:

 • Η δυνατότητα παρακολούθησης και προβολής γεω-αποκλεισμένου περιεχομένου και ζωντανών αθλημάτων
 • Αξιοπιστία δικτύου VPN για μεγάλα χρονικά διαστήματα σύνδεσης
 • Εφαρμογές για κινητές συσκευές πολλαπλών πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένου του Amazon Firestick
 • Γρήγοροι διακομιστές στην περιοχή του Green Bay
 • Πάροχοι χωρίς πολιτική καταγραφής
 • Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού για την προστασία του απορρήτου σας

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για το Green Bay:

1. Καλύτερο VPN για το Green Bay: ExpressVPN

ExpressVPNΤο ExpressVPN είναι η κορυφαία μας επιλογή για το Green Bay

 • Καλύτερη τιμή – 6,67 $ / μήνα. για 15 μήνες (δείτε όλα τα σχέδια)
 • Εγγύηση – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς κίνδυνο
 • Εφαρμογές VPN – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick, router
 • Δίκτυο – 160 τοποθεσίες διακομιστή σε 94 χώρες
 • Πολιτική καταγραφής – No-log VPN που βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως υπηρεσία Smart DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου των χρηστών τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό τους για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN Green BayΗ εφαρμογή ExpressVPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή μέχρι την πόλη, αλλά δεν χρειάζεται να επιλέξετε τον πιο γρήγορο συγκεκριμένο διακομιστή. Αντ ‘αυτού, ο πελάτης θα επιλέξει έναν διακομιστή στην επιλεγμένη τοποθεσία σας. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ορισμένες πόλεις δεν εμφανίζονται στην προτεινόμενη καρτέλα μέσα στον πελάτη. Φυσικά, αυτό ισχύει για το Green Bay. Θα θελήσετε να επιλέξετε την καρτέλα “Όλα”, να ανοίξετε την Αμερική και, στη συνέχεια, να ανοίξετε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε τη θέση διακομιστή ΗΠΑ – Μινεάπολη. Όπως βλέπετε, δοκιμάσαμε έναν διακομιστή στη Μινεάπολη προς το Green Bay και η ταχύτητα ήταν 108,58 Mbps.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδεθείτε από την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε συσκευές όπως κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN για λιγότερα με εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για το Green Bay: NordVPN

NordVPNΤο NordVPN διαθέτει ασφαλείς διακομιστές VPN στο Σικάγο

 • Καλύτερη τιμή – 3,49 $ / μήνα. για 36 μήνες (δείτε όλα τα σχέδια)
 • Εγγύηση – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Εφαρμογές VPN – Windows, Mac, iOS, Android, Firestick
 • Δίκτυο – 87 τοποθεσίες διακομιστή σε 59 χώρες
 • Πολιτική καταγραφής – VPN χωρίς καταγραφή που βρίσκεται στον Παναμά

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν μακροπρόθεσμο λογαριασμό. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά και για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad).

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN Green BayΤο NordVPN φιλοξενεί έναν αριθμό διακομιστών στο Σικάγο (καθώς είναι ο κοντινότερος). Από την κονσόλα, κάνοντας κλικ στις 3 οριζόντιες κουκκίδες στα δεξιά της χώρας, μπορείτε να εντοπίσετε την περιοχή του διακομιστή και να δείτε τα ποσοστά των διαθέσιμων διακομιστών. Δοκιμάσαμε τον διακομιστή των Ηνωμένων Πολιτειών στο Σικάγο και διαπιστώσαμε ότι η απόδοση ήταν 107,31 Mbps.

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το NordVPN

3. Καλύτερο VPN για το Green Bay: CyberGhost

CyberGhostΤο CyberGhost είναι ιδανικό για αρχάριους με διακομιστές στην περιοχή

 • Καλύτερη τιμή – 2,75 $ / μήνα. για 36 μήνες (δείτε όλα τα σχέδια)
 • Εγγύηση – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών
 • Εφαρμογές VPN – Windows, Mac, iOS, Android
 • Δίκτυο – 112 τοποθεσίες διακομιστή σε 90 χώρες
 • Πολιτική καταγραφής – No-log VPN που βρίσκεται στη Ρουμανία

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας ακόμη και μετά την ένταξή τους στο Crossrider group το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Δοκιμή ταχύτητας CyberGhost Green BayΔεδομένου ότι θέλαμε να δοκιμάσουμε έναν διακομιστή κοντά στο Green Bay, ανοίξαμε το πρόγραμμα-πελάτη των Windows και επεκτείναμε τη διεπαφή. Από εκεί θα θέλετε να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Όλοι οι διακομιστές”, εάν δεν είναι ήδη ενεργή. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Ηνωμένες Πολιτείες και κάντε κλικ στα δεξιά του αστεριού. Αυτό θα εμφανίσει μια πλήρη λίστα διακομιστών στις ΗΠΑ. Το δίκτυο CyberGhost περιλαμβάνει έναν αριθμό διακομιστών στην περιοχή του Σικάγου. Συνδεθήκαμε σε έναν από αυτούς και δοκιμάσαμε την απόδοση. Όπως μπορείτε να δείτε, η ταχύτητα λήψης ήταν 104,31 Mbps.

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

4. Καλύτερο VPN για το Green Bay: Surfshark

SurfsharkΤο Surfshark είναι εύκολο στη χρήση με διακομιστές στο Ιλινόις

 • Καλύτερη τιμή – 1,99 $ / μήνα. για 24 μήνες (δείτε όλα τα σχέδια)
 • Εγγύηση – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Εφαρμογές VPN – Windows, Mac, iOS, Android
 • Δίκτυο – 68 τοποθεσίες διακομιστή σε 61 χώρες
 • Πολιτική καταγραφής – No-log VPN που βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους

Η Surfshark ξεκίνησε την υπηρεσία VPN τους το 2018. Από τότε, η εταιρεία έχει κάνει πολύ καλή εμπειρία στην κοινότητα. Η ομάδα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να προσθέτει τοποθεσίες διακομιστή στο δίκτυό της υψηλής ταχύτητας. Έχουν επικεντρωθεί στην ιδιωτικότητα και την αξία. Η υπηρεσία περιλαμβάνει επιπλέον δυνατότητες όπως CleanWeb (μπλοκ διαφημίσεις και κακόβουλα προγράμματα), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, private DNS και leak protection.

Με ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Premium και το Amazon Prime, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να απολαύσετε την υπηρεσία. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Amazon Prime Video σε πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Γερμανίας και του ΗΒ. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε σε φυσικές τοποθεσίες διακομιστών, εικονικούς διακομιστές (ταιριάζει καλύτερα για τον αποκλεισμό γεωγραφικών περιορισμών), διακομιστές που υποστηρίζουν τη χρήση P2P και διακομιστές MultiHop.

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark Green BayΓια τις δοκιμές μας σχετικά με το Green Bay, θέλαμε να επιλέξουμε έναν διακομιστή που βρίσκεται στην περιοχή. Μόλις συνδεθείτε, απλώς κάντε κλικ στην καρτέλα τοποθεσίας και πληκτρολογήστε τη θέση στη γραμμή αναζήτησης. Από εκεί, μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή που βρίσκεται στο Σικάγο. Όταν συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή και δοκιμάσαμε στο Green Bay η ταχύτητα ήταν 107,99 Mbps.

Για την αξία και τις δυνατότητες, το Surfshark είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να προστατεύσουν το απόρρητό τους και να ξεκλειδώσουν τους περιορισμούς. Όλες οι εφαρμογές VPN έχουν σχεδιαστεί με παρόμοιο περιβάλλον εργασίας χρήστη και είναι εύχρηστες. Μπορείτε να εγγραφείτε για έναν απεριόριστο λογαριασμό VPN χωρίς κίνδυνο, επειδή το Surfshark προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το Surfshark

5. Καλύτερο VPN για το Green Bay: Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Ιδιωτική πρόσβαση στο ΔιαδίκτυοΤο PIA είναι φιλικό προς το P2P με διακομιστές VPN στην περιοχή

 • Καλύτερη τιμή – 3,33 $ / μήνα. για 12 μήνες (δείτε όλα τα σχέδια)
 • Εγγύηση – Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών
 • Εφαρμογές VPN – Windows, Mac, iOS, Android
 • Δίκτυο – 52 τοποθεσίες διακομιστή σε 30 χώρες
 • Πολιτική καταγραφής – VPN χωρίς καταγραφή που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 33 χώρες. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Οι τοποθεσίες του διακομιστή παρατίθενται με αλφαβητική σειρά ανά χώρα.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Δοκιμή ταχύτητας PIA Green BayΤο πρόγραμμα-πελάτη Windows της PIA είναι πολύ απλό. Δεν θα βρείτε πολλά σε ό, τι αφορά τη χρήση και τη ρύθμιση. Ωστόσο, δεν θα θέλετε να το υποτιμήσετε. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης και να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας. Όπως μπορείτε να δείτε, η δοκιμή ταχύτητάς μας έδειξε ότι το PIA εκτελούσε στα 103,73 Mbps όταν ήταν συνδεδεμένο σε διακομιστή του Σικάγου.

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει στα μέλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Για όσους αναζητούν περισσότερες επιλογές, μπορείτε πάντα να δείτε το κορυφαία 10 VPN λίστα υπηρεσιών. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε ικανοποιημένοι με τις επιλογές που σας δώσαμε παραπάνω. Τα επιλέξαμε με βάση την ταχύτητα, την αξιοπιστία, την τιμή και την ασφάλεια. Ψάξαμε επίσης για παρόχους με διακομιστές που βρίσκονται ή κοντά στο Green Bay. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες ταχύτητες. Φυσικά, όλα έχουν υπέροχα δίκτυα. Η ταχύτητα είναι σημαντική αν σκοπεύετε να κάνετε λήψη ή ροή περιεχομένου HD. Οι πάροχοι που αναφέραμε παραπάνω είναι οι καλύτερες επιλογές για αυτό, ανεξάρτητα από τις δημοφιλείς υπηρεσίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ας ελπίσουμε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό μας για να σας βοηθήσουμε να λάβετε την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map