Τα καλύτερα VPN για το Chromium

ΧρώμιοΤο Chromium είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού ανοιχτού κώδικα που σχεδιάστηκε από την Google. Ως ένα πλήρως λειτουργικό πρόγραμμα περιήγησης, μοιράζεται μεγάλο αριθμό πηγαίου κώδικα με το Google Chrome. Μία από τις μεγάλες διαφορές είναι η ικανότητα τρίτων μερών να το χρησιμοποιούν για τη δημιουργία των δικών τους προγραμμάτων περιήγησης. Είναι εξαιρετικά ελαφρύ και έχει μινιμαλιστική αίσθηση. Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την απογυμνωμένη έκδοση του Chromium, θα θέλετε να συνδεθείτε σε ένα VPN. Μπορούμε να εξηγήσουμε περισσότερα γιατί σε μια στιγμή. Αρχικά, ας ρίξουμε μια ματιά στα καλύτερα VPN για το Chromium.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Τοποθεσίες Όχι
LogsBrowser
Επεκτάσεις Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2NordVPN3,49 $NordVPN87Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
3Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο2,85 $ΠΙΑ49Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
4CyberGhost2,75 $CyberGhost80Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
5IPVanish3,25 $IPVanish76Πλαίσιο ελέγχου

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς λόγους για τους οποίους θέλετε να συνδεθείτε σε ένα VPN. Ο μεγαλύτερος λόγος που θα θέλατε να εξετάσετε τη σύνδεση σε ένα VPN είναι να βοηθήσετε στην προστασία του απορρήτου σας. Εάν δεν γνωρίζετε, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου μπορούν εύκολα να παρακολουθούν τη δραστηριότητά σας σε πολλές ιστοσελίδες. Ακόμα κι αν υποβάλλετε ένα αίτημα “μην παρακολουθείτε”, αυτά δεν θα κάνουν πολλά για να σας προστατεύσουν από την παρακολούθηση. Φυσικά, το κόλπο είναι να συνδεθείτε σε ένα VPN. Με αυτόν τον τρόπο, θα δημιουργήσετε ένα κρυπτογραφημένο επίπεδο προστασίας που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ασφαλή. Αυτό θα κάνει πολύ πιο δύσκολο για τους χάκερ να κλέψουν τα ευαίσθητα δεδομένα σας.

Ο δεύτερος λόγος για να συνδεθείτε σε ένα VPN είναι να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τυχόν θέματα λογοκρισίας, τείχους προστασίας και γεωγραφικού περιορισμού που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε. Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις ιστοσελίδες στο Chromium λόγω του πού βρίσκεστε. Εάν θέλετε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, μπορούμε να βοηθήσουμε. Απλώς συνδεθείτε σε ένα VPN σε διαφορετική περιοχή και θα ρυθμιστείτε. Φροντίστε να επιλέξετε μια περιοχή που θα κάνει το λογισμικό να πιστεύει ότι βρίσκεστε κάπου αλλού.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Google Chromium?

Μερικοί από τους πρωταρχικούς παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε κατά την απάντηση σε αυτήν την ερώτηση ποικίλλουν. Αφού το εξετάσουμε, μπορούμε να σας πούμε ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Google Chromium. Σε αυτήν την περίπτωση, θα χρησιμοποιήσουμε κριτήρια ασφαλείας.

 • Ισχυρή κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας από τα αδιάκριτα μάτια των απατεώνων στον κυβερνοχώρο και των ISP
 • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής που προσφέρεται από παρόχους
 • Πάροχοι που σας δίνουν τη δυνατότητα να ξεπεράσετε γεωγραφικούς και κυβερνητικούς περιορισμούς κατά τη χρήση του Google Chromium
 • Υψηλή σταθερότητα δικτύου με μεγάλα και σταθερά δίκτυα που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις απώλειες συνδέσεων κατά τη χρήση του Chromium
 • Διακομιστές υψηλής ταχύτητας που παρέχουν τις καλύτερες ταχύτητες για χρήση με το Google Chromium

Ας ρίξουμε μια πιο εις βάθος ματιά στα καλύτερα VPN για τη χρήση του Google Chromium.

1. Καλύτερο VPN για το Google Chromium: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως υπηρεσία Smart DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου του χρήστη. Μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο VPN για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδέστε την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Firefox ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να τη ρυθμίσετε. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε συσκευές όπως κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN για λιγότερα με εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για το Google Chromium: NordVPN

NordVPN

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 3,49 $ ανά μήνα (70% έκπτωση)

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση προγράμματος περιήγησης NordVPN για Firefox, Firefox ή Safari. Το NordVPN προσφέρει ορισμένες προηγμένες δυνατότητες απορρήτου, όπως διπλό VPN, διακομιστές P2P και ειδικό IP που βοηθά πραγματικά την υπηρεσία να ξεχωρίζει.

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS από μόλις 3,49 $ το μήνα με 3ετή συνδρομή.

Επισκεφτείτε το NordVPN

3. Καλύτερο VPN για το Google Chromium: CyberGhost

CyberGhost

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,75 $ το μήνα (79% έκπτωση)

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας ακόμη και μετά την ένταξή τους στο Crossrider group το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost από μόλις 2,75 $ το μήνα κατά την τρέχουσα προσφορά τους.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

4. Καλύτερο VPN για το Google Chromium: Surfshark

Surfshark

Εγγραφείτε για 24 μήνες με μόλις 1,99 $ το μήνα (έκπτωση 83%)

Η Surfshark ξεκίνησε την υπηρεσία VPN τους το 2018. Από τότε, η εταιρεία έχει κάνει πολύ καλή εμπειρία στην κοινότητα. Η ομάδα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να προσθέτει τοποθεσίες διακομιστή στο δίκτυό της υψηλής ταχύτητας. Έχουν επικεντρωθεί στην ιδιωτικότητα και την αξία. Η υπηρεσία περιλαμβάνει επιπλέον δυνατότητες όπως CleanWeb (μπλοκ διαφημίσεις και κακόβουλα προγράμματα), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, private DNS και leak protection.

Με ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Premium και το Amazon Prime, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να απολαύσετε την υπηρεσία. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Amazon Prime Video σε πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Γερμανίας και του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε σε φυσικές τοποθεσίες διακομιστών, εικονικούς διακομιστές (ταιριάζει καλύτερα για τον αποκλεισμό γεωγραφικών περιορισμών), διακομιστές που υποστηρίζουν χρήση P2P και διακομιστές MultiHop.

Για την αξία και τις δυνατότητες, το Surfshark είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να προστατεύσουν το απόρρητό τους και να ξεμπλοκάρουν τους περιορισμούς. Όλες οι εφαρμογές VPN έχουν σχεδιαστεί με παρόμοιο περιβάλλον εργασίας χρήστη και είναι εύχρηστες. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστο λογαριασμό VPN με μόλις 1,99 $ το μήνα με συνδρομή 2 ετών.

Επισκεφτείτε το Surfshark

5. Καλύτερο VPN για το Google Chromium: PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 3,33 $ το μήνα (έκπτωση 67%)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 33 χώρες. Η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Θα βρείτε την ταχύτητα να είναι γρήγορη τις περισσότερες φορές.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Το PIA προσφέρει ένα πρόγραμμα-πελάτη Windows και άλλες εφαρμογές που είναι απλές και εύχρηστες. Ωστόσο, δεν θα θέλετε να το υποτιμήσετε. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας.

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει VPN από 3,33 $ το μήνα μαζί με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εάν θέλετε να προστατευτείτε κατά τη χρήση του Chromium ή να επιτύχετε περιορισμούς κατά τη χρήση του προγράμματος περιήγησης, θα πρέπει να συνδεθείτε σε ένα VPN. Πάνω, μπορείτε να δείτε μερικές εξαιρετικές επιλογές για χρήση, παραπάνω. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα για μας κορυφαία 10 VPN λίστα για να ρίξετε μια ματιά. Παρόλο που θα αποδώσουν όλοι όπως ελπίζετε, κάναμε τις επιλογές μας για τη βελτιστοποίηση της χρήσης για το Google Chromium. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να έχετε την καλύτερη ασφάλεια όταν αποφασίσετε να συνδεθείτε. Όταν διαβάζετε τον οδηγό μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λάβετε την καλύτερη απόφαση ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map