Τα καλύτερα VPN για καφέ συναντά το Bagel

Ο καφές συναντά το BagelΤο Coffee Meets Bagel είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών που κυκλοφόρησε το 2012. Ιδρύθηκε από 3 αδελφές και είναι μια εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Η εφαρμογή είναι πολύ γνωστή τώρα και ο συνιδρυτής του Match.com είναι ένας από τους επενδυτές. Είναι εξαιρετικά δημοφιλές, αλλά αν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε, υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιείτε VPN. Θα το εξηγήσουμε σύντομα. Πριν το κάνουμε όμως, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα VPN μας για Coffee Meets Bagel.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisitServer
Τοποθεσίες Όχι
LogsBrowser
Επεκτάσεις Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2NordVPN3,49 $NordVPN87Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
3Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο2,85 $ΠΙΑ49Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
4CyberGhost2,75 $CyberGhost80Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
5IPVanish3,25 $IPVanish76Πλαίσιο ελέγχου

Ο πρώτος λόγος για τη χρήση ενός VPN κατά τη χρήση του Coffee Meets Bagel έχει να κάνει με την προστασία του απορρήτου σας. Τον Φεβρουάριο του 2019, η εταιρεία είχε μια παραβίαση δεδομένων που επηρέασε τουλάχιστον 6 εκατομμύρια λογαριασμούς. Συνδέοντας σε ένα VPN, το επίπεδο κρυπτογράφησης. Αυτό δυσκολεύει τον καθένα να λάβει τα προσωπικά σας δεδομένα. Φυσικά, δεν θα σταματήσει τις παραβιάσεις δεδομένων στο backend, αλλά σίγουρα θα σας προστατεύσει από το να κλέψετε τις πληροφορίες σας τοπικά.

Ένας άλλος λόγος για να συνδεθείτε σε ένα VPN με το Coffee Meets Bagel μπορεί να φαίνεται λίγο λιγότερο προφανής. Ορισμένα δίκτυα WiFi και ξένες χώρες αποκλείουν σκόπιμα ιστότοπους γνωριμιών ως μέρος της πολιτικής λογοκρισίας στο Διαδίκτυο. Αυτό είναι κακό αν βρίσκεστε σε ξένη χώρα και θέλετε να συναντήσετε κάποιον. Εάν θέλετε να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αυτό που θα θέλατε να κάνετε είναι να συνδεθείτε σε ένα VPN στη χώρα στην οποία θέλετε να περιηγηθείτε. Με αυτόν τον τρόπο, το λογισμικό αποκλεισμού θα πιστεύει ότι βρίσκεστε εκεί και θα πρέπει να μπορείτε να ελέγχετε τα μηνύματα όπως εσείς κανονικά θα ήταν σε θέση να.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για καφέ συναντά το Bagel?

Υπάρχουν μερικοί σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ρίξουμε μια ματιά όταν προσπαθούμε να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση. Οι μεγάλοι, σε αυτήν την περίπτωση, έχουν να κάνουν με το απόρρητο και την πρόσβαση. Εξαιτίας αυτού, θα χρησιμοποιήσουμε πρώτα αυτά τα κριτήρια. Αφού το κάνετε αυτό, μπορούμε να σας πούμε ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Coffee Meets Bagel.

 • Δυνατότητα να περιηγηθείτε σε περιορισμούς δικτύου και κυβερνήσεων κατά την πρόσβαση στο Coffee Meets Bage
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού για την προστασία των στοιχείων πληρωμής σας από αδιάκριτα μάτια
 • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής που προσφέρεται στους χρήστες
 • Μεγάλα και σταθερά δίκτυα για την αποφυγή διακοπών κατά τη χρήση του Coffee Meets Bagel

Ας ρίξουμε μια πιο εις βάθος ματιά στα καλύτερα VPN για χρήση με το Coffee Meets Bagel.

1. Το καλύτερο VPN για καφέ συναντά το Bagel: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως έξυπνη υπηρεσία DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου του χρήστη. Μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο VPN για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδέστε την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να τη ρυθμίσετε. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε συσκευές όπως κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN για λιγότερα με εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

2. Το καλύτερο VPN για καφέ συναντά το Bagel: NordVPN

NordVPN

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,99 $ ανά μήνα (έκπτωση 75%)

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση προγράμματος περιήγησης NordVPN για Chrome, Firefox ή Safari. Το NordVPN προσφέρει ορισμένες προηγμένες δυνατότητες απορρήτου, όπως διπλό VPN, διακομιστές P2P και ειδικό IP που βοηθά πραγματικά την υπηρεσία να ξεχωρίζει.

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS από μόλις 2,99 $ το μήνα με 3ετή συνδρομή.

Επισκεφτείτε το NordVPN

3. Το καλύτερο VPN για καφέ συναντά το Bagel: CyberGhost

CyberGhost

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,75 $ το μήνα (79% έκπτωση)

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας ακόμη και μετά την ένταξή τους στο Crossrider group το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost από μόλις 2,75 $ το μήνα κατά την τρέχουσα προσφορά τους.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

4. Το καλύτερο VPN για καφέ συναντά το Bagel: IPVanish

IPVanish

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 4,87 $ το μήνα (έκπτωση 60%)

Το IPVanish είναι μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία και διαθέτει πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Ανεξάρτητα από ποια ήπειρο βρίσκεστε, μπορείτε να έχετε μια σταθερή απόδοση από τους διακομιστές εκεί. Συνήθως είναι γρήγοροι και ο πάροχος διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο.

Μαζί με το μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο, το IPVanish φιλοξενεί διακομιστές σε κάθε ήπειρο εκτός της Ανταρκτικής. Όπως αναφέραμε, συνήθως είναι ένας από τους ταχύτερους παρόχους στην αγορά. Είναι γνωστό ότι έχει πολλές τοποθεσίες διακομιστή σε πολλές χώρες. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία ή να γίνετε πιο συγκεκριμένοι επιλέγοντας έναν μεμονωμένο διακομιστή. Το IPVanish είναι εξαιρετικό για την προστασία του απορρήτου σας, αλλά μπορεί να χτυπηθεί και να χάσει για τον αποκλεισμό δημοφιλών υπηρεσιών ροής.

Όσον αφορά την αξία, το IPVanish είναι δύσκολο να νικήσει. Προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο δίκτυο VPN και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους για Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick και πολλά άλλα με 7,50 $ το μήνα ή 58,49 $ το χρόνο. Αυτό φτάνει μόλις 4,87 $ το μήνα στο ετήσιο πρόγραμμα. Μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών καλύπτει όλα τα νέα μέλη.

Επισκεφτείτε το IPVanish

5. Το καλύτερο VPN για καφέ συναντά το Bagel: PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εγγραφείτε για 24 μήνες με μόλις 3,49 $ το μήνα (έκπτωση 65%)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 33 χώρες. Η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Θα βρείτε την ταχύτητα να είναι γρήγορη τις περισσότερες φορές.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Το PIA προσφέρει ένα πρόγραμμα-πελάτη Windows και άλλες εφαρμογές που είναι απλές και εύχρηστες. Ωστόσο, δεν θα θέλετε να το υποτιμήσετε. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας.

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει VPN από 3,49 $ το μήνα μαζί με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Από κυβερνητικούς περιορισμούς και περιορισμούς δικτύου σε ιστότοπους γνωριμιών έως την προσπάθεια να σταματήσετε την κλοπή των ευαίσθητων δεδομένων σας, η χρήση ενός VPN με το Coffee Meets Bagel είναι κάτι που θα θέλατε να κάνετε. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές που έχουμε αναφέρει παραπάνω. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα για μας κορυφαία 10 VPN λίστα. Όλοι θα έχουν καλή απόδοση, αλλά κάναμε τις επιλογές μας για να δουλέψουμε καλά με το Coffee Meets Bagel. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα έχετε την καλύτερη πρόσβαση και να ξεμπλοκάρετε τους περιορισμούς δικτύου και κυβερνήσεων. Διαβάζοντας τον οδηγό μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map