Τα καλύτερα VPN για τη Σεούλ

Σεούλ, Νότια ΚορέαΣεούλ, Νότια Κορέα είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη μητρόπολη της χώρας. Η αναπτυσσόμενη οικονομία και η στρατηγική του θέση έχουν κάνει αυτήν την πόλη με πάνω από 10 εκατομμύρια ανθρώπους παγκόσμιο ηγέτη. Το «Θαύμα στον ποταμό Χαν» μετέτρεψε τη Σεούλ στην 4η μεγαλύτερη οικονομία του μετρό και την 4η μεγαλύτερη κερδοφορία στον τουρισμό στον κόσμο. Εάν πρόκειται να είστε ένας από αυτούς τους τουρίστες ή επαγγελματίες ταξιδιώτες και πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο, δεν θα θέλετε να το κάνετε χωρίς ένα VPN. Θα σας προσφέρουμε μερικούς λόγους σε λίγο. Πρώτα όμως, ρίξτε μια ματιά στις κορυφαίες προτάσεις μας για τα καλύτερα VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο βρίσκεστε στη Σεούλ.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Διακομιστής ιστότοπου
Τοποθεσίες Όχι
LogsBrowser
Επεκτάσεις Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2IPVanish4,87 $IPVanish76Πλαίσιο ελέγχου
3HMA Pro VPN4,29 $HideMyAss280

Η ιστορία της Σεούλ εκτείνεται στους πρώτους οικισμούς της περιοχής. Εμφανίστηκαν περίπου το 4000 π.Χ. Ωστόσο, η πόλη δεν πήρε το πρώτο της όνομα Wiryeseong μέχρι το 18 π.Χ. Εκείνη την εποχή, οι ηγέτες το έκαναν πρωτεύουσα του Baekje. Εάν ταξιδεύετε στην πόλη, μπορείτε ακόμα να δείτε πολλά από τα τείχη που χρονολογούνται στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Από εκείνες τις ημέρες, η πόλη άλλαξε χέρια και ονόματα αρκετές φορές.

Μετά από εκατοντάδες χρόνια απομόνωσης, η πόλη άνοιξε τις πύλες της σε ξένους. Τότε άρχισε να εκσυγχρονίζεται η Σεούλ. Οι σημαντικότεροι εμπορικοί εταίροι της πόλης έγιναν Γαλλία και Αμερική. Στην πραγματικότητα, η Σεούλ ήταν η πρώτη πόλη στην Ανατολική Ασία που εισήγαγε ηλεκτρικό ρεύμα στο βασιλικό παλάτι. Η πόλη είχε κάποια μορφή εξουσίας μόλις 11 χρόνια μετά τους Αμερικανούς χάρη σε συμφωνίες με την εταιρεία Edison Illuminating Company.

Στη σύγχρονη εποχή, η Σεούλ είναι μια οικονομική δύναμη στον κόσμο. Μερικές κορεατικές εταιρείες έχουν παγκόσμια παρουσία και είναι πιθανό να τις βρείτε παντού. Σε αυτά περιλαμβάνεται η εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Samsung, η οποία κατασκευάζει τα πάντα, από ψυγεία έως βαριά βιομηχανικό εξοπλισμό έως smartphone και την εταιρεία κινητήρων Hyundai / Kia. Αν και η επιχείρηση είναι μια τεράστια κλήρωση για την πόλη, οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν και άλλα πράγματα. Αυτό περιλαμβάνει ιστορικούς χώρους, αξιοθέατα, εμπορικά κέντρα και άλλα. Έχει ακόμη και μία από τις μεγαλύτερες χριστιανικές εκκλησίες στον κόσμο που έχει περίπου 830 χιλιάδες μέλη.

Για όσους ταξιδεύουν στη Σεούλ, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Για το μέγεθός της, η πόλη είναι σχεδόν διπλάσια πυκνοκατοικημένη από τη Νέα Υόρκη. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αισθάνεστε λίγο γεμάτοι από καιρό σε καιρό. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο ενώ βρίσκεστε εκεί, θα θελήσετε να συνδεθείτε σε ένα VPN για να προστατεύσετε το απόρρητό σας. Δεδομένου ότι η πόλη δέχεται 10 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως, δεν είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε ότι οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο βρίσκονται παντού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε μια ασφαλή σύνδεση με το διακομιστή VPN της επιλογής σας. Αυτό καθιστά πολύ πιο δύσκολο για τους κλέφτες να κλέψουν τις ευαίσθητες πληροφορίες σας.

Ένας άλλος λόγος για τη χρήση ενός VPN είναι να σας βοηθήσει να μετακινηθείτε σε περιορισμένο περιεχόμενο. Η Νότια Κορέα δεν έχει πολλούς νόμους σχετικά με τη λογοκρισία. Ωστόσο, ορισμένα πεδία απαγορεύονται. Όπως ίσως μπορείτε να μαντέψετε, απαγορεύονται οι ιστότοποι της Βόρειας Κορέας μαζί με μερικούς άλλους. Τούτου λεχθέντος, θα χρειαστείτε ακόμα ένα VPN για να ξεπεράσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Χρησιμοποιώντας ένα VPN για σύνδεση σε διακομιστή σε διαφορετική τοποθεσία, μπορείτε να ξεπεράσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς στην περιοχή που θέλετε να δείτε. Το λογισμικό θα πιστεύει ότι βρίσκεστε κάπου αλλού, ώστε να μπορείτε να δείτε όπως θέλετε.

Πάνω, έχετε βρει τους καλύτερους λόγους για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ενώ βρίσκεστε στη Σεούλ. Ενδέχεται, ωστόσο, να υπάρχουν άλλοι που θα ανακαλύψετε μόλις εγγραφείτε στην υπηρεσία. Είτε ο στόχος σας είναι να προστατεύσετε το απόρρητό σας από αδιάκριτα μάτια, να ξεπεράσετε τη λογοκρισία και τους γεωγραφικούς περιορισμούς ή και τα δύο, τα VPN σας έχουν καλύψει.

Ας πάμε δεξιά και ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα VPN για τη Σεούλ.

1. Καλύτερο VPN για τη Σεούλ: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως υπηρεσία Smart DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου των χρηστών τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό τους για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN Seoul

Η εφαρμογή ExpressVPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή μέχρι την πόλη, αλλά δεν χρειάζεται να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή. Αντ ‘αυτού, ο πελάτης θα επιλέξει τον ταχύτερο διακομιστή στην επιλεγμένη τοποθεσία σας. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ορισμένες πόλεις δεν εμφανίζονται στην προτεινόμενη καρτέλα μέσα στον πελάτη. Θα θέλατε να επιλέξετε την καρτέλα “Όλα”, να ανοίξετε την Ασία και, στη συνέχεια, να ανοίξετε τη Νότια Κορέα, δοκιμάσαμε έναν διακομιστή στη Σεούλ και η ταχύτητα έφτασε στα 55,85 Mbps.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδεθείτε από την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε συσκευές όπως κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN για λιγότερα με εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για Σεούλ: IPVanish

IPVanish

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 4,87 $ το μήνα (έκπτωση 60%)

Σεούλ, Νότια Κορέα είναι ένας σημαντικός κόμβος για επιχειρήσεις στον κόσμο. Γι ‘αυτό χαιρόμαστε που βλέπουμε ότι υπάρχουν διακομιστές στην πόλη. Μπορείτε να περιμένετε ότι το IPVanish θα λειτουργεί καλά σε όλη την πόλη σε όλα τα μέρη. Το δίκτυό τους ήταν σταθερά το ταχύτερο VPN στην Ασία στις δοκιμές ταχύτητας. Θα βρείτε επίσης πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε χώρες σε όλη την Ασία και σε κάθε ήπειρο εκτός από την Ανταρκτική. Αυτό τις καθιστά μία από τις κορυφαίες επιλογές μας για χρήση όσο βρίσκεστε στη Σεούλ.

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish Seoul

Το IPVanish φιλοξενεί 4 διακομιστές στη Σεούλ και μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από αυτούς. Προτείνουμε να επιλέξετε ένα που ξεκινά με “a” στο όνομα του διακομιστή. Για παράδειγμα sel-α01.ipvanish.com. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα βρείτε τους διακομιστές “a” να είναι ο γρηγορότερος. Δοκιμάσαμε έναν διακομιστή IPVanish στη Σεούλ, sel-a06, και βρήκαμε την ταχύτητα να είναι 63,22 Mbps.

Όσον αφορά την αξία, το IPVanish είναι δύσκολο να νικήσει. Προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο δίκτυο VPN και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους για Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick και πολλά άλλα με 7,50 $ το μήνα ή 58,49 $ το χρόνο. Αυτό φτάνει μόλις 4,87 $ το μήνα στο ετήσιο πρόγραμμα. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών καλύπτει όλα τα νέα μέλη.

Επισκεφτείτε το IPVanish

3. Καλύτερο VPN για τη Σεούλ: HMA

HMA VPN

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,99 $ το μήνα (έκπτωση 75%)

Το HideMyAss ζωντανεύει το 2005 όταν ο Jack Cator, ένας 16χρονος μαθητής στην Αγγλία, αποφάσισε ότι ήθελε να δημιουργήσει μια υπηρεσία για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αποφύγουν τη λογοκρισία. Συγκεκριμένα, ο Τζακ δεν μπόρεσε να έχει πρόσβαση σε ιστότοπους κοινωνικών μέσων και σε διαδικτυακά παιχνίδια, επειδή ήταν αποκλεισμένοι στο σχολικό δίκτυο. Η HMA πρόσθεσε εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες τον πρώτο μήνα και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο με περισσότερες από 350 τοποθεσίες διακομιστή. Η Privax, η μητρική εταιρεία του HMA Pro VPN, εντάχθηκε στην ομάδα AVG το 2015.

Δοκιμή ταχύτητας HMA Seoul

Εάν ο στόχος σας είναι να βρείτε το VPN με τις περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή, τότε το HideMyAss είναι η καλύτερη επιλογή σας. Απλώς λάβετε υπόψη ότι το HMA καταγράφει τη δραστηριότητα των χρηστών που προκαλεί ανησυχία σε ορισμένους χρήστες VPN. Η HMA φιλοξενεί πολλούς διακομιστές VPN σε όλη την Ασία, συμπεριλαμβανομένων μερικών στη Σεούλ. Για να συνδεθείτε με έναν διακομιστή εκεί, θα θελήσετε να μεταβείτε στη “Λειτουργία τοποθεσίας” και να επιλέξετε “Αλλαγή τοποθεσίας” για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην καρτέλα “Πόλεις” και αναζητήστε τη Σεούλ. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε τη θέση διακομιστή της Σεούλ, Νότια Κορέα. Συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή για να δοκιμάσουμε και βρήκαμε την ταχύτητα να είναι 8,68 Mbps.

Το 2016 η HMA και μερικοί άλλοι κορυφαίοι πάροχοι VPN πρωτοστάτησαν στην απλοποίηση του προσαρμοσμένου λογισμικού πελάτη τους. Το αποτέλεσμα είναι ένα πλήρες σύνολο προσαρμοσμένων εφαρμογών που διευκολύνουν κάθε χρήστη να συνδεθεί στο δίκτυο HMA και να κρυπτογραφήσει τη σύνδεσή σας. Έχουν διαθέσιμο λογισμικό για Windows, Mac, Android και iOS. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε στο HMA μέσω του δρομολογητή σας. Η HMA προσφέρει απεριόριστη πρόσβαση VPN από μόλις 4,99 $ το μήνα και προσφέρει σε όλους τους νέους χρήστες εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών χωρίς κίνδυνο.

Επισκεφτείτε το Hide My Ass

Πιστεύουμε ότι οι επιλογές που μόλις προσφέραμε είναι οι καλύτερες επιλογές για χρήση όσο βρίσκεστε στη Σεούλ. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να ρίξετε μια ματιά στο κορυφαία 10 VPN λίστα για άλλες επιλογές. Δεδομένου ότι χρησιμοποιήσαμε την τιμή, την ταχύτητα, την ασφάλεια και την αξιοπιστία ως παράγοντες, οι επιλογές μας θα σας προσφέρουν τις καλύτερες διαθέσιμες ταχύτητες. Δεν υπάρχουν κακές επιλογές στη λίστα μας, επομένως δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τις αποφάσεις σας. Απλώς φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τον οδηγό μας για να λάβετε την καλύτερη απόφαση για τις ανάγκες σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map