Τα καλύτερα VPN για Τσενάι, Ινδία

ΤσενάιΤο Chennai είναι μια παράκτια πόλη που βρίσκεται στη Βόρεια Ινδία στον κόλπο της Βεγγάλης. Έχει πληθυσμό άνω των 7 εκατομμυρίων ανθρώπων και αρχικά ονομαζόταν Madras. Ενώ υπάρχουν πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες διαθέσιμες στην πόλη, άλλοι επισκέπτονται για διάφορους λόγους. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν τους παλαιότερους ναούς στον κόσμο, τη δεύτερη μεγαλύτερη αστική παραλία, παρατήρηση πουλιών και πολλά άλλα. Όλα αυτά έλεγαν, αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο ενώ βρίσκεστε στην πόλη, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Θα αναφερθούμε στις λεπτομέρειες του γιατί σε μια στιγμή. Πρώτα, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα VPN μας για το Chennai.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Διακομιστής ιστότοπου
Τοποθεσίες Όχι
LogsBrowser
Επεκτάσεις Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2CyberGhost2,75 $CyberGhost80Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
3NordVPN3,49 $NordVPN87Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου

Από την προοπτική της έκθεσης Freedomhouse.org, η Ινδία αναφέρεται μόνο ως εν μέρει. Ο κορεσμός στο Διαδίκτυο είναι πολύ χαμηλός στη χώρα και υπήρξαν ορισμένοι πολύ ασυνήθιστοι κανόνες για τη χρήση του καθώς και τη σύνδεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα θέλετε να συνδεθείτε σε ένα VPN πριν χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο. Όταν το κάνετε, δημιουργείτε μια ασφαλή και κρυπτογραφημένη σύνδεση με το διακομιστή της περιοχής. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταστήσετε πολύ πιο δύσκολο για τα αδιάκριτα μάτια της κυβέρνησης να σας παρακολουθούν.

Ο δεύτερος λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ενώ βρίσκεστε στο Τσενάι είναι να σας βοηθήσουμε να μεταβείτε στην κυβερνητική λογοκρισία. Υπάρχουν σίγουρα αποδείξεις ότι ορισμένα κοινωνικά μέσα αποκλείονται καθώς και εφαρμογές όπως το WhatsApp. Με τη σύνδεση σε ένα VPN σε διαφορετική περιοχή, μπορείτε να συμπληρώσετε το λογισμικό αποκλεισμού και λογοκρισίας για να σκεφτείτε ότι βρίσκεστε κάπου αλλού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να περιηγηθείτε όπως θα κάνατε κανονικά.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Chennai?

Δεδομένου ότι πρέπει πραγματικά να ανησυχείτε για την επιτήρηση ενώ βρίσκεστε στο Chennai, θα επικεντρωθούμε στα χαρακτηριστικά ασφαλείας:

 • Πάροχοι VPN που δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής χρήσης
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας από αδιάκριτα μάτια
 • Πάροχοι με υψηλή σταθερότητα δικτύου για τη μείωση του αριθμού αποσυνδέσεων
 • Εφαρμογές για κινητά και υποστήριξη για συσκευές Amazon Firestick
 • Διακομιστές VPN που είχαν καλή απόδοση στην περιοχή όταν δοκιμάστηκαν στο Chennai
 • Η ικανότητα αντιμετώπισης των κρατικών φιλτραρίσματος και γεω-περιορισμών

Τώρα, εδώ είναι μια λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για το Chennai.

1. Καλύτερο VPN για Chennai: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως έξυπνη υπηρεσία DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου των χρηστών τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό τους για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN Chennai

Η εφαρμογή ExpressVPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια θέση διακομιστή μέχρι την πόλη, αλλά δεν μπορείτε να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή. Αντ ‘αυτού, ο πελάτης θα επιλέξει έναν διακομιστή στην επιλεγμένη τοποθεσία σας. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ορισμένες πόλεις δεν εμφανίζονται στην προτεινόμενη καρτέλα μέσα στον πελάτη. Ενδέχεται να βρείτε αυτό το πρόβλημα με διακομιστές στην Ινδία. Απλώς επιλέξτε την καρτέλα “Όλα”, ανοίξτε την Ασία και, στη συνέχεια, ανοίξτε το Chennai. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές εκεί. Όταν δοκιμάσαμε έναν διακομιστή στο Chennai της Ινδίας, η ταχύτητα ήταν 84,23 Mbps.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδεθείτε από την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε συσκευές όπως κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN για λιγότερα με εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Προβολή προσφορών ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για το Chennai: CyberGhost

CyberGhost

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,75 $ το μήνα (79% έκπτωση)

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας ακόμη και μετά την ένταξή τους στο Crossrider group το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Δοκιμή ταχύτητας CyberGhost Chennai

Δεδομένου ότι θέλαμε να δοκιμάσουμε έναν διακομιστή στη Βομβάη (την πλησιέστερη τοποθεσία), ανοίξαμε τον υπολογιστή-πελάτη των Windows και επεκτείναμε τη διεπαφή. Από εκεί θα θέλετε να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Όλοι οι διακομιστές”, εάν δεν είναι ήδη ενεργή. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην Ινδία και κάντε κλικ στα δεξιά του αστεριού. Αυτό θα εμφανίσει μια πλήρη λίστα διακομιστών στην Ινδία. Το δίκτυο CyberGhost περιλαμβάνει μερικούς διακομιστές στη Βομβάη. Συνδεθήκαμε σε έναν από αυτούς και δοκιμάσαμε την παράσταση στο Chennai. Όπως μπορείτε να δείτε, η ταχύτητα λήψης ήταν 73,68 Mbps.

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost από μόλις 2,75 $ το μήνα κατά την τρέχουσα προσφορά τους.

Προβολή προσφορών CyberGhost

3. Καλύτερο VPN για Chennai: NordVPN

NordVPN

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 3,49 $ ανά μήνα (70% έκπτωση)

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν μακροπρόθεσμο λογαριασμό. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά και για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad).

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN Chennai

Το NordVPN φιλοξενεί έναν αριθμό διακομιστών στη Βομβάη (την πλησιέστερη τοποθεσία). Από την κονσόλα, κάνοντας κλικ στις 3 οριζόντιες κουκκίδες στα δεξιά της χώρας, μπορείτε να εντοπίσετε την περιοχή του διακομιστή και να δείτε τα ποσοστά των διαθέσιμων διακομιστών. Δοκιμάσαμε έναν διακομιστή που βρίσκεται στη Βομβάη της Ινδίας και η ταχύτητα λήψης ήταν 28,12 Mbps.

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS από μόλις 3,49 $ το μήνα με 3ετή συνδρομή.

Προβολή προσφορών NordVPN

Και εκεί έχετε τις καλύτερες επιλογές για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τη λογοκρισία και να προστατεύσετε το απόρρητό σας όσο βρίσκεστε στο Τσενάι. Θα πρέπει σίγουρα να μπορείτε να δείτε γιατί είναι σημαντικό τώρα. Για αυτό θα θέλατε να δείτε άλλες επιλογές εκτός από τις παραπάνω, μπορείτε πάντα να ρίξετε μια ματιά στους παρόχους μας κορυφαία λίστα VPN. Ενώ είναι όλες καλές επιλογές, κάναμε τις παραπάνω επιλογές και τις βελτιστοποιήσαμε για το Chennai. Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους πηγαίνετε εκεί, η χρήση ενός VPN για προστασία είναι καλή ιδέα. Διαβάζοντας τον οδηγό μας, μπορείτε να προστατεύσετε το απόρρητό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map