Τα καλύτερα VPN για το Μαρόκο

ΜαρόκοΤο Μαρόκο είναι μια μικρή χώρα που βρίσκεται στη βορειοδυτική ακτή της Αφρικής. Έχει εκτιμώμενο πληθυσμό 35,7 εκατομμυρίων ανθρώπων. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να επισκεφθείτε αυτήν την ιστορική χώρα. Αυτά περιλαμβάνουν φαγητό, παραλίες, ιστορικά κτίρια, την έρημο της Σαχάρας και πολλά άλλα. Εάν το Μαρόκο είναι στη λίστα με τα μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε, θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN όταν χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο. Μπορούμε να σας πούμε γιατί, σύντομα. Πρώτον, ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τα καλύτερα VPN για το Μαρόκο.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Διακομιστής ιστότοπου
Τοποθεσίες Όχι
LogsBrowser
Επεκτάσεις Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2NordVPN3,49 $NordVPN87Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
3CyberGhost2,75 $CyberGhost112Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
4IPVanish4,87 $IPVanish76Πλαίσιο ελέγχου
5Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο3,33 $ΠΙΑ52Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου

Σύμφωνα με μια έκθεση στο Freedomhouse.org, το Μαρόκο δεν είναι εκπληκτικά μόνο εν μέρει δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει σίγουρα η πιθανότητα να παρακολουθείτε την κυβέρνηση του Μαρόκου. Φυσικά, ο τρόπος επίλυσης του προβλήματος είναι η σύνδεση σε ένα VPN για την προστασία του απορρήτου σας. Όταν το κάνετε, δημιουργείτε μια ασφαλή και κρυπτογραφημένη σύνδεση με το διακομιστή της επιλογής σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε ασφαλείς από τα αδιάκριτα μάτια της κυβέρνησης και των κυβερνο-απατεώνων που μπορεί να θέλουν να κλέψουν τα προσωπικά σας στοιχεία.

Ο δεύτερος πραγματικά καλός λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN είναι να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε την κυβερνητική λογοκρισία. Δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για τους επισκέπτες του Μαρόκου ότι υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που έχουν αποκλειστεί από την κυβέρνηση. Συνήθως, αυτό συμβαίνει επειδή προσβάλλει τις ευαισθησίες της επίσημης θρησκείας της χώρας, του Ισλάμ. Εάν προσπαθήσετε να δείτε οποιοδήποτε αμφισβητήσιμο περιεχόμενο, θα αποκλειστείτε. Όπως και στην πρώτη περίπτωση, θα συνδεθείτε σε ένα VPN. Ωστόσο, η διαφορά είναι ότι επιλέγετε έναν διακομιστή σε διαφορετική περιοχή. Αυτό θα κάνει το λογισμικό να πιστεύει ότι βρίσκεστε κάπου αλλού. Επομένως, θα πρέπει να μπορείτε να δείτε το περιεχόμενο που θέλετε να δείτε.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Μαρόκο?

Όταν θέλουμε να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, υπάρχουν συγκεκριμένα κριτήρια που πρέπει να εξετάσουμε. Σε αυτήν την περίπτωση, και οι δύο τύποι ζητημάτων είναι περίπου ίσοι για τη χώρα. Εξαιτίας αυτού, θα τα εξετάσουμε και θα σας πούμε ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Μαρόκο.

 • Ισχυρή κρυπτογράφηση με στοιχεία στρατιωτικού βαθμού για να σας προστατεύει από τα αδιάκριτα μάτια της κυβέρνησης
 • Υψηλή σταθερότητα δικτύου για αποφυγή αποσύνδεσης ενώ βρίσκεστε στην περιοχή
 • Πάροχοι με αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
 • Εφαρμογές για κινητά και υποστήριξη για συσκευές Amazon Firestick
 • Δυνατότητα να περιηγηθείτε στα τείχη προστασίας και να λογοκριθείτε από κυβερνητικό περιεχόμενο ενώ βρίσκεστε στο Μαρόκο
 • Διακομιστές υψηλής ταχύτητας που αποδίδουν καλά σε δοκιμές ταχύτητας στην περιοχή όταν δοκιμάστηκαν στο Rabat

Ας ρίξουμε μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά στα καλύτερα VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όσο βρίσκεστε στο Μαρόκο.

1. Καλύτερο VPN για το Μαρόκο: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως έξυπνη υπηρεσία DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου του χρήστη. Μπορείτε να συνδεθείτε στο δίκτυο VPN για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN ΜαρόκουΗ εφαρμογή ExpressVPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή μέχρι την πόλη, αλλά δεν χρειάζεται να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή. Αντ ‘αυτού, ο πελάτης θα επιλέξει τον ταχύτερο διακομιστή στην επιλεγμένη τοποθεσία σας. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ορισμένες πόλεις δεν εμφανίζονται στην προτεινόμενη καρτέλα μέσα στον πελάτη. Ενδέχεται να βρείτε αυτό το ζήτημα με διακομιστές στην περιοχή. Απλώς επιλέξτε την καρτέλα “Όλα”, ανοίξτε την Ισπανία. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές εκεί. Όταν δοκιμάσαμε έναν διακομιστή στη Βαρκελώνη στο Ραμπάτ και η ταχύτητα ήταν 107,82 Mbps.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδέστε την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να τη ρυθμίσετε. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε συσκευές όπως κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN με λιγότερη εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για το Μαρόκο: NordVPN

NordVPN

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,99 $ ανά μήνα (έκπτωση 75%)

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν λογαριασμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση προγράμματος περιήγησης NordVPN για Chrome, Firefox ή Safari. Το NordVPN προσφέρει ορισμένες προηγμένες δυνατότητες απορρήτου, όπως διπλό VPN, διακομιστές P2P και ειδικό IP που βοηθά πραγματικά την υπηρεσία να ξεχωρίζει.

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN ΜαρόκουΤο NordVPN φιλοξενεί έναν αριθμό διακομιστών στη Μαδρίτη. Από την κονσόλα, κάνοντας κλικ στις 3 οριζόντιες κουκκίδες στα δεξιά της χώρας, μπορείτε να εντοπίσετε την περιοχή του διακομιστή και να δείτε τα ποσοστά των διαθέσιμων διακομιστών. Δοκιμάσαμε έναν διακομιστή που βρίσκεται στη Μαδρίτη και τον δοκιμάσαμε στη Ραμπάτ. Η ταχύτητα λήψης ήταν 97,77 Mbps.

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS από μόλις 2,99 $ το μήνα με 3ετή συνδρομή.

Επισκεφτείτε το NordVPN

3. Καλύτερο VPN για το Μαρόκο: CyberGhost

CyberGhost

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,75 $ το μήνα (79% έκπτωση)

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας ακόμη και μετά την ένταξή τους στο Crossrider group το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Δοκιμή ταχύτητας CyberGhost ΜαρόκουΕπειδή θέλαμε να δοκιμάσουμε έναν διακομιστή στη Μαδρίτη, ανοίξαμε το πρόγραμμα-πελάτη των Windows και κάναμε κλικ στην επιλογή “Επιλογή διακομιστή μου”. Από εκεί μπορείτε να επεκτείνετε οποιαδήποτε χώρα και να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή. Το δίκτυο CyberGhost περιλαμβάνει έναν αριθμό διακομιστών στη Μαδρίτη. Συνδεθήκαμε σε έναν από αυτούς και δοκιμάσαμε την απόδοση. Όπως μπορείτε να δείτε, η ταχύτητα λήψης ήταν 101,85 Mbps.

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost από μόλις 2,75 $ το μήνα κατά την τρέχουσα προσφορά τους.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

4. Καλύτερο VPN για το Μαρόκο: IPVanishIPVanish

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 4,87 $ το μήνα (έκπτωση 60%)

Το IPVanish είναι μια πολύ δημοφιλής υπηρεσία και διαθέτει πολλούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Ανεξάρτητα από ποια ήπειρο βρίσκεστε, μπορείτε να έχετε μια σταθερή απόδοση από τους διακομιστές εκεί. Συνήθως είναι γρήγοροι και ο πάροχος διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα στον κόσμο.

Μαζί με το μεγάλο παγκόσμιο δίκτυο, το IPVanish φιλοξενεί διακομιστές σε κάθε ήπειρο εκτός της Ανταρκτικής. Όπως αναφέραμε, συνήθως είναι ένας από τους ταχύτερους παρόχους στην αγορά. Είναι γνωστό ότι έχει πολλές τοποθεσίες διακομιστή σε πολλές χώρες. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία ή να γίνετε πιο συγκεκριμένοι επιλέγοντας έναν μεμονωμένο διακομιστή. Το IPVanish είναι εξαιρετικό για την προστασία του απορρήτου σας, αλλά μπορεί να χτυπηθεί και να χάσει για τον αποκλεισμό δημοφιλών υπηρεσιών ροής.

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish MoroccoΤο IPVanish διαθέτει διακομιστές σε όλη την περιοχή και είναι όλοι διαθέσιμοι σε εσάς. Εάν εμφανιστεί ένας διακομιστής που έχει το γράμμα “a” ως μέρος του ονόματος του διακομιστή του, αυτοί είναι οι γρηγορότεροι στο δίκτυο. Συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή IPVanish στη Μαδρίτη. Η ταχύτητα ήταν 110,22 Mbps.

Όσον αφορά την αξία, το IPVanish είναι δύσκολο να νικήσει. Προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο δίκτυο VPN και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους για Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick και πολλά άλλα με 7,50 $ το μήνα ή 58,49 $ το χρόνο. Αυτό φτάνει μόλις 4,87 $ το μήνα στο ετήσιο πρόγραμμα. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών καλύπτει όλα τα νέα μέλη.

Επισκεφτείτε το IPVanish

5. Καλύτερο VPN για το Μαρόκο: PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εγγραφείτε για 24 μήνες με μόλις 3,49 $ το μήνα (έκπτωση 65%)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 33 χώρες. Η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Θα βρείτε την ταχύτητα να είναι γρήγορη τις περισσότερες φορές.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Το PIA προσφέρει ένα πρόγραμμα-πελάτη Windows και άλλες εφαρμογές που είναι απλές και εύχρηστες. Ωστόσο, δεν θα θέλετε να το υποτιμήσετε. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας.

Δοκιμή ταχύτητας PIA ΜαρόκουΤο PIA προσφέρει ένα πρόγραμμα-πελάτη Windows και άλλες εφαρμογές που είναι απλές και εύχρηστες. Ωστόσο, δεν θα θέλετε να το υποτιμήσετε. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας. Συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή στη Μαδρίτη και καταλήξαμε με ταχύτητα 108,45 Mbps.

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει VPN από 3,49 $ το μήνα μαζί με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Για όσους έχουν το Μαρόκο στη λίστα κάδων τους, είναι σημαντικό να συνδεθείτε σε ένα VPN. Σας παρέχουμε μερικές εξαιρετικές επιλογές παραπάνω. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα για μας κορυφαία 10 VPN λίστα. Όλοι θα λειτουργήσουν καλά, αλλά βελτιστοποιήσαμε τις επιλογές μας ειδικά για να λειτουργήσουμε καλά όσο βρίσκεστε στην περιοχή του Μαρόκου. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να προστατεύσετε το απόρρητό σας και να ξεπεράσετε την κρατική λογοκρισία. Διαβάζοντας τον οδηγό μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map