Τα καλύτερα VPN για Παρίσι, Γαλλία

Παρίσι εικόναΔείτε μια λίστα με τις κορυφαίες 5 υπηρεσίες VPN για το Παρίσι.


 1. ExpressVPNΗ κορυφαία μας επιλογή. Οι γρηγορότεροι διακομιστές VPN στο Παρίσι για την απεμπλοκή των γεωγραφικών περιορισμών και την προστασία του απορρήτου σας.
 2. NordVPN – Ασφαλείς διακομιστές VPN στο Παρίσι.
 3. Surfshark – Εύκολο στη χρήση με διακομιστές VPN στη Γαλλία.
 4. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο – P2P φιλικό με διακομιστές στην περιοχή.
 5. CyberGhost – Ιδανικό για αρχάριους, διακομιστές στο Παρίσι.

Το Παρίσι είναι η πρωτεύουσα και η πολυπληθέστερη πόλη της Γαλλίας. Θεωρείται από πολλούς ότι βρίσκεται στην αιχμή του πολιτισμού και της μόδας. Από το φαγητό στη γλώσσα έως τον Πύργο του Άιφελ, η πόλη έχει πολλές ελκυστικές πτυχές για ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο. Είτε σκοπεύετε να μεταβείτε εκεί, να πάτε σε διακοπές ή ακόμα και για μια συνάντηση ή συνέδριο, θα διαπιστώσετε ότι η χρήση δημόσιου WiFi είναι κοινή. Ωστόσο, δεν θα θέλετε να συνδεθείτε χωρίς τη χρήση VPN.

Η πόλη του Παρισιού χρονολογείται από τον 3ο αιώνα π.Χ., όταν η υπο-φυλή των Κελτικών Σενώνων που ονομάζεται Parisii κατοίκησε στην περιοχή. Συχνά αναφέρεται ως Πόλη του Φωτός, επειδή ήταν μια από τις πρώτες πόλεις που υιοθέτησαν φώτα αερίου και λόγω του ηγετικού τους ρόλου κατά την Εποχή του Διαφωτισμού. Η οικονομία της έχει πολλά στοιχεία, όπως η αλιεία, το εμπόριο, το εμπόριο, ο τουρισμός και άλλα μέσα στο χρόνο.

Στα τέλη του 1700, η ​​πόλη ήταν ο τόπος πολλών αποκεφαλισμών από τη γκιλοτίνα καθώς και τη Γαλλική Επανάσταση. Το 1793, ο τελευταίος βασιλιάς της Γαλλίας εκτελέστηκε και μόλις το 1804 ο πρώτος πρόξενος της Γαλλίας κατέλαβε την εξουσία. Η πόλη είναι επίσης γνωστή για το Λούβρο και πολλά άλλα διάσημα αξιοθέατα. Δεν έχει σημασία τι θέλετε να κάνετε στο Παρίσι, σίγουρα θα το βρείτε.

Επειδή είναι ένας τέτοιος διεθνής προορισμός, υπάρχουν πολλοί ταξιδιώτες που περνούν όλη την πόλη όλη την ώρα. Ενώ υπάρχουν πολλά να κάνετε, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν WiFi που προσφέρεται από πολλούς εμπόρους κατά καιρούς. Αν και βολικό, δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε δημόσιο WiFi χωρίς VPN. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχουν κλέφτες που περιμένουν να κλέψουν τις προσωπικές σας πληροφορίες. Εάν τα δεδομένα σας δεν είναι κρυπτογραφημένα, είστε ευάλωτοι σε επιθέσεις.

Ο επόμενος λόγος για τη χρήση ενός VPN είναι να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Αυτά είναι μπλοκ που μπορεί να τοποθετηθούν από ιδρύματα ή χώρες που θα περιορίσουν εκεί που μπορείτε και δεν μπορείτε να πάτε. Όταν συνδέεστε σε ένα VPN, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτούς τους τύπους περιορισμών. Με αυτόν τον τρόπο, δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζετε αποκλεισμούς.

Και εκεί έχετε τα δύο σενάρια όπου η χρήση ενός VPN είναι καλή ιδέα. Μετά την εγγραφή, ενδέχεται να βρείτε και άλλες χρήσεις. Από την προστασία του απορρήτου σας έως την απεμπλοκή περιορισμένου περιεχομένου, το VPN θα σας καλύψει. Εάν συμφωνείτε, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε όταν επιλέγετε έναν πάροχο. Διαφορετικά, δεν θα σας κάνει πολύ καλό.

Ας πάμε δεξιά και ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα VPN για το Παρίσι.

1. Καλύτερο VPN για το Παρίσι: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως έξυπνη υπηρεσία DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου των χρηστών τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό τους για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN ParisΗ εφαρμογή ExpressVPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή μέχρι την πόλη, αλλά δεν χρειάζεται να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή. Αντ ‘αυτού, ο πελάτης θα επιλέξει τον ταχύτερο διακομιστή στην επιλεγμένη τοποθεσία σας. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ορισμένες πόλεις δεν εμφανίζονται στην προτεινόμενη καρτέλα μέσα στον πελάτη. Αυτό ισχύει για το Παρίσι. Θα θελήσετε να επιλέξετε την καρτέλα “Όλα”, να ανοίξετε την Ευρώπη και, στη συνέχεια, να ανοίξετε τη Γαλλία. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε τη θέση του διακομιστή του Παρισιού. Όπως μπορείτε να δείτε δοκιμάσαμε έναν διακομιστή στο Παρίσι, τη Γαλλία και η ταχύτητα ήταν 269,05 Mbps.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδεθείτε από την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε συσκευές όπως κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN για λιγότερα με εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Προβολή προσφορών ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για το Παρίσι: NordVPN

NordVPN

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 3,49 $ ανά μήνα (70% έκπτωση)

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν μακροπρόθεσμο λογαριασμό. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά και για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad).

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN ParisΤο NordVPN φιλοξενεί έναν αριθμό διακομιστών στο Παρίσι. Από την κονσόλα, κάνοντας κλικ στις 3 οριζόντιες κουκκίδες στα δεξιά της χώρας, μπορείτε να εντοπίσετε την περιοχή του διακομιστή και να δείτε τα ποσοστά των διαθέσιμων διακομιστών. Δοκιμάσαμε έναν γαλλικό διακομιστή στο Παρίσι και η ταχύτητα λήψης ήταν 186,14 Mbps.

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS από μόλις 3,49 $ το μήνα με 3ετή συνδρομή.

Προβολή προσφορών NordVPN

3. Καλύτερο VPN για Παρίσι: Surfshark

Surfshark

Εγγραφείτε για 24 μήνες με μόλις 1,99 $ το μήνα (έκπτωση 83%)

Η Surfshark ξεκίνησε την υπηρεσία VPN τους το 2018. Από τότε, η εταιρεία έχει κάνει πολύ καλή εμπειρία στην κοινότητα. Η ομάδα συνεχίζει να αναπτύσσεται και να προσθέτει τοποθεσίες διακομιστή στο δίκτυό της υψηλής ταχύτητας. Έχουν επικεντρωθεί στην ιδιωτικότητα και την αξία. Η υπηρεσία περιλαμβάνει επιπλέον δυνατότητες όπως CleanWeb (μπλοκ διαφημίσεις και κακόβουλα προγράμματα), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, private DNS και leak protection.

Με ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών σε όλο τον κόσμο, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Premium και το Amazon Prime, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να απολαύσετε την υπηρεσία. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Amazon Prime Video σε πολλές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Γερμανίας και του ΗΒ. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδεθείτε σε φυσικές τοποθεσίες διακομιστών, εικονικούς διακομιστές (ταιριάζει καλύτερα για τον αποκλεισμό γεωγραφικών περιορισμών), διακομιστές που υποστηρίζουν τη χρήση P2P και διακομιστές MultiHop.

Δοκιμή ταχύτητας Surfshark ParisΓια τις δοκιμές μας σχετικά με το Παρίσι, θέλαμε να επιλέξουμε έναν διακομιστή που βρίσκεται στην περιοχή. Μόλις συνδεθείτε, απλώς κάντε κλικ στην καρτέλα τοποθεσίας και πληκτρολογήστε τη θέση στη γραμμή αναζήτησης. Από εκεί, μπορείτε να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή που βρίσκεται στη Γαλλία. Όταν συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή και δοκιμάσαμε στο Παρίσι, η ταχύτητα ήταν 219,37 Mbps.

Για την αξία και τις δυνατότητες, το Surfshark είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν να προστατεύσουν το απόρρητό τους και να ξεκλειδώσουν τους περιορισμούς. Όλες οι εφαρμογές VPN έχουν σχεδιαστεί με παρόμοιο περιβάλλον εργασίας χρήστη και είναι εύχρηστες. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστο λογαριασμό VPN με μόλις 1,99 $ το μήνα με συνδρομή 2 ετών.

Προβολή προσφορών Surfshark

4. Καλύτερο VPN για Παρίσι: PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 3,33 $ το μήνα (έκπτωση 67%)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 33 χώρες. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Οι τοποθεσίες του διακομιστή παρατίθενται με αλφαβητική σειρά ανά χώρα.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Δοκιμή ταχύτητας PIA ParisΌταν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα-πελάτη Windows της PIA, η ρύθμιση και η χρήση είναι απλές. Ωστόσο, μην αφήσετε την απλότητά του να σας κάνει να πιστεύετε ότι είναι βασικό. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης και να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας. Όπως μπορείτε να δείτε, η δοκιμή ταχύτητας μας έδειξε ότι η PIA έτρεχε στα 103,10 Mbps ενώ ήταν συνδεδεμένη στο Παρίσι.

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο προσφέρει VPN από μόλις 3,33 $ το μήνα.

Δείτε προσφορές PIA

5. Καλύτερο VPN για το Παρίσι: CyberGhost

CyberGhost

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,75 $ το μήνα (79% έκπτωση)

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας ακόμη και μετά την ένταξή τους στο Crossrider group το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Δοκιμή ταχύτητας CyberGhost ParisΔεδομένου ότι θέλαμε να δοκιμάσουμε έναν διακομιστή στο Παρίσι, ανοίξαμε τον υπολογιστή-πελάτη των Windows και επεκτείναμε τη διεπαφή. Από εκεί, θα θέλετε να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Όλοι οι διακομιστές” εάν δεν είναι ήδη ενεργή. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη Γαλλία και κάντε κλικ στα δεξιά του αστεριού. Αυτό θα εμφανίσει μια πλήρη λίστα διακομιστών στη χώρα. Συνδεθήκαμε σε έναν από αυτούς και δοκιμάσαμε την απόδοση. Όπως μπορείτε να δείτε, η ταχύτητα λήψης ήταν 56,63 Mbps.

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost από μόλις 2,75 $ το μήνα κατά την τρέχουσα προσφορά τους.

Προβολή προσφορών CyberGhost

Εάν ψάχνετε περισσότερες επιλογές, μη διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στο δικό μας κορυφαία 10 VPN λίστα υπηρεσιών. Πιστεύουμε, ωστόσο, ότι θα είστε ικανοποιημένοι με τις επιλογές που σας δώσαμε παραπάνω. Επιλέχθηκαν με βάση την ταχύτητα, την αξιοπιστία, την τιμή και την ασφάλεια. Ψάξαμε επίσης παρόχους με διακομιστές που βρίσκονται στο Παρίσι. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε τις καλύτερες ταχύτητες. Φυσικά, όλα έχουν υπέροχα δίκτυα. Η ταχύτητα είναι σημαντική αν σκοπεύετε να κάνετε λήψη ή ροή περιεχομένου HD. Οι πάροχοι που αναφέραμε παραπάνω είναι οι καλύτερες επιλογές για αυτό, ανεξάρτητα από τις δημοφιλείς υπηρεσίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ας ελπίσουμε ότι ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map