Τα καλύτερα VPN για Πόρτλαντ, Όρεγκον

Πόρτλαντ, ΌρεγκονΤο Πόρτλαντ, Όρεγκον είναι η μεγαλύτερη πόλη της πολιτείας και έχει πληθυσμό περίπου 639 χιλιάδων ανθρώπων. Η περιοχή του μετρό φιλοξενεί περίπου 2,4 εκατομμύρια και βρίσκεται στους ποταμούς Κολούμπια και Willamette. Η πόλη είναι γνωστή για πολλά πράγματα, όπως το φιλικό προς το περιβάλλον περιβάλλον, τις τέχνες, τη μουσική, τις μικροβιομηχανίες, τα σπορ και πολλά άλλα. Ανεξάρτητα από το τι σκοπεύετε να κάνετε ή τον λόγο που επισκέπτεστε το Πόρτλαντ, θα βρείτε κάτι για όλους. Κατά πάσα πιθανότητα θα συνδεθείτε με δημόσιο WiFi ενώ βρίσκεστε εκεί. Εάν αυτό είναι μέρος του σχεδίου σας, θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Διακομιστής ιστότοπου
Τοποθεσίες Όχι
LogsBrowser
Επεκτάσεις Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2NordVPN3,49 $NordVPN87Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
3Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο3,33 $ΠΙΑ49Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
4CyberGhost2,75 $ΠΙΑ80Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
5IPVanish5,20 $IPVanish76Πλαίσιο ελέγχου

Ανεξάρτητα από το εάν πρόκειται για αθλητική εκδήλωση, μουσείο, θέατρο ή ακόμα και τοπική καφετέρια, υπάρχει μια καλή πιθανότητα οι τοπικές επιχειρήσεις να έχουν δημόσιο WiFi. Αν και αυτό είναι υπέροχο, οι εγκληματίες στον κυβερνοχώρο πιστεύουν ότι είναι επίσης υπέροχο. Ποτέ δεν γνωρίζετε ποιος περιμένει απλώς τους ευάλωτους χρήστες να αποκαλύψουν τα δεδομένα τους. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, δημιουργείτε μια ασφαλή σύνδεση με το διακομιστή της επιλογής σας. Αυτό θα κρυπτογραφήσει τις πληροφορίες σας, καθιστώντας επομένως πολύ πιο δύσκολο για τους επίδοξους κλέφτες.

Ο επόμενος λόγος για τη χρήση ενός VPN θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τους περιορισμούς του τείχους προστασίας. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με αυτά, αυτά είναι όρια σε ό, τι μπορείτε και δεν έχετε πρόσβαση. Είναι κοινά σε σχολεία και επιχειρήσεις και θα σας εμποδίσουν από οτιδήποτε δεν πιστεύουν ότι θα πρέπει να έχετε πρόσβαση. Η χρήση ενός VPN θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε αυτούς τους περιορισμούς επίσης.

Και εκεί έχετε τους δύο καλύτερους λόγους για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ενώ βρίσκεστε στο Πόρτλαντ. Ωστόσο, μπορείτε να ανακαλύψετε άλλους αργότερα. Από την προστασία του απορρήτου σας έως την εξεύρεση γεωγραφικών περιορισμών, η χρήση VPN είναι καλή ιδέα. Τώρα που σας έχουμε πει γιατί είναι σημαντικοί, θα μιλήσουμε για το τι πρέπει να αναζητήσετε και τις καλύτερες επιλογές για εσάς.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Πόρτλαντ?

Για να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση, θα λάβουμε υπόψη τους παρακάτω παράγοντες. Στη συνέχεια, θα δείτε τη λίστα με τα καλύτερα VPN για το Πόρτλαντ.

 • Σταθερότητα δικτύου (μέγεθος δικτύου) για αποφυγή αποσύνδεσης υπηρεσίας
 • Γρήγοροι διακομιστές στην περιοχή του Πόρτλαντ
 • Δυνατότητα να σας επιτρέψουμε να παρακολουθείτε αθλητικά μαυρισμένα / γεω-αποκλεισμένο περιεχόμενο
 • Εφαρμογές για κινητές συσκευές πολλαπλών πλατφορμών, συμπεριλαμβανομένου του Amazon Firestick
 • Δεν τηρούνται αρχεία καταγραφής
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση για εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής

Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ακολουθεί μια λίστα με τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για το Πόρτλαντ:

1. Καλύτερο VPN για το Πόρτλαντ: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως υπηρεσία Smart DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου των χρηστών τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό τους για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN PortlandΗ εφαρμογή ExpressVPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή μέχρι την πόλη, αλλά δεν χρειάζεται να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή. Αντ ‘αυτού, ο πελάτης θα επιλέξει τον ταχύτερο διακομιστή στην επιλεγμένη τοποθεσία σας. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ορισμένες πόλεις δεν εμφανίζονται στην προτεινόμενη καρτέλα μέσα στον πελάτη. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για τη Νέα Υόρκη. Θα θελήσετε να επιλέξετε την καρτέλα “Όλα”, να ανοίξετε την Αμερική και, στη συνέχεια, να ανοίξετε τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε τη θέση διακομιστή ΗΠΑ – Σιάτλ. Όπως μπορείτε να δείτε, δοκιμάσαμε έναν διακομιστή στο Σιάτλ στο Πόρτλαντ και η ταχύτητα ήταν 230,70 Mbps.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδεθείτε από την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN με λιγότερη εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για το Πόρτλαντ: NordVPN

NordVPN

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 3,49 $ ανά μήνα (70% έκπτωση)

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν μακροπρόθεσμο λογαριασμό. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά και για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad).

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN PortlandΤο NordVPN φιλοξενεί έναν αριθμό διακομιστών στο Σιάτλ (καθώς είναι η πλησιέστερη τοποθεσία στο Πόρτλαντ). Από την κονσόλα, κάνοντας κλικ στις 3 οριζόντιες κουκκίδες στα δεξιά της χώρας, μπορείτε να εντοπίσετε την περιοχή του διακομιστή και να δείτε τα ποσοστά των διαθέσιμων διακομιστών. Δοκιμάσαμε τον διακομιστή των Ηνωμένων Πολιτειών στο Σιάτλ στο Πόρτλαντ και διαπιστώσαμε ότι η απόδοση ήταν 169,76 Mbps.

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το NordVPN

3. Καλύτερο VPN για το Πόρτλαντ: PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 3,33 $ το μήνα (έκπτωση 72%)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 29 χώρες. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Οι τοποθεσίες του διακομιστή παρατίθενται με αλφαβητική σειρά ανά χώρα.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Δοκιμή ταχύτητας PIA PortlandΤο πρόγραμμα-πελάτη Windows της PIA είναι πολύ απλό. Δεν θα βρείτε πολλά σε ό, τι αφορά τη χρήση και τη ρύθμιση. Ωστόσο, δεν θα θέλετε να το υποτιμήσετε. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης και να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας. Όπως μπορείτε να δείτε, ο έλεγχος ταχύτητας μας έδειξε ότι η PIA εκτελούσε ταχύτητα 86,90 Mbps όταν ήταν συνδεδεμένη σε διακομιστή του Σιάτλ.

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει στα μέλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

4. Καλύτερο VPN για το Πόρτλαντ: CyberGhost

CyberGhost

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,75 $ το μήνα (79% έκπτωση)

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας ακόμη και μετά την ένταξή τους στο Crossrider group το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Δοκιμή ταχύτητας CyberGhost PortlandΔεδομένου ότι θέλαμε να δοκιμάσουμε έναν διακομιστή κοντά στο Πόρτλαντ, ανοίξαμε τον υπολογιστή-πελάτη των Windows και επεκτείναμε τη διεπαφή. Από εκεί θα θέλετε να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Όλοι οι διακομιστές”, εάν δεν είναι ήδη ενεργή. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις Ηνωμένες Πολιτείες και κάντε κλικ στα δεξιά του αστεριού. Αυτό θα εμφανίσει μια πλήρη λίστα διακομιστών στις ΗΠΑ. Το δίκτυο CyberGhost περιλαμβάνει έναν αριθμό διακομιστών στο Σιάτλ. Συνδεθήκαμε σε έναν από αυτούς και δοκιμάσαμε την παράσταση στο Πόρτλαντ. Όπως μπορείτε να δείτε, η ταχύτητα λήψης ήταν 114,34 Mbps.

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

5. Καλύτερο VPN για το Πόρτλαντ: IPVanish

IPVanish

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 5,20 $ το μήνα (έκπτωση 57%)

Οι ΗΠΑ φιλοξενούν πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες VPN, συμπεριλαμβανομένου του IPVanish. Γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία ότι το IPVanish θα λειτουργεί αρκετά καλά ανεξάρτητα από την περιοχή της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Οι διακομιστές τους είναι γρήγοροι και η υπηρεσία VPN έχει περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες από ό, τι οι περισσότεροι πάροχοι VPN.

Μαζί με ένα μεγάλο αποτύπωμα στις ΗΠΑ, το IPVanish φιλοξενεί διακομιστές σε κάθε ήπειρο εκτός της Ανταρκτικής. Το δίκτυο VPN τους υπήρξε σταθερά μεταξύ των ταχύτερων στη Βόρεια Αμερική στις δοκιμές ταχύτητας. Θα βρείτε πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία ή να γίνετε πιο συγκεκριμένοι επιλέγοντας έναν μεμονωμένο διακομιστή. Το IPVanish είναι εξαιρετικό για τυχερά παιχνίδια, αλλά μπορεί να χτυπηθεί και να χάσει για απεμπλοκή δημοφιλών υπηρεσιών ροής.

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish PortlandΤο IPVanish φιλοξενεί περισσότερους από 40 διακομιστές στο Σιάτλ και μπορείτε να επιλέξετε να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε από αυτούς. Προτείνουμε να επιλέξετε ένα που ξεκινά με “a” στο όνομα του διακομιστή. Για παράδειγμα χαλαρό.α01.ipvanish.com. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα βρείτε τους διακομιστές “a” να είναι ο γρηγορότερος. Δοκιμάσαμε έναν διακομιστή IPVanish στο Σιάτλ στο Πόρτλαντ και βρήκαμε την ταχύτητα να είναι 58,81 Mbps στην καλωδιακή μας σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Όσον αφορά την αξία, το IPVanish είναι δύσκολο να νικήσει. Προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο δίκτυο VPN και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους για Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick και άλλα. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε το δρομολογητή σας για την προστασία κάθε συσκευής στο δίκτυό σας. Η υπηρεσία VPN είναι αρκετά δημοφιλής στους χρήστες του Kodi. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών καλύπτει όλα τα νέα μέλη.

Επισκεφτείτε το IPVanish

Πιστεύουμε ότι οι επιλογές που μόλις σας δώσαμε πρέπει να είναι καλές, αλλά μπορείτε πάντα να ρίξετε μια ματιά στις δικές μας κορυφαία 10 VPN λίστα υπηρεσιών. Τα επιλέξαμε με βάση την ταχύτητα, την αξιοπιστία, την τιμή και την ασφάλεια. Πολλοί πάροχοι διαθέτουν διακομιστές που βρίσκονται εντός ή γύρω από το Πόρτλαντ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι έχετε τις καλύτερες ταχύτητες. Φυσικά, όλα έχουν υπέροχα δίκτυα. Η ταχύτητα είναι σημαντική αν σκοπεύετε να κάνετε λήψη ή ροή περιεχομένου HD. Οι πάροχοι που αναφέραμε παραπάνω είναι οι καλύτερες επιλογές για αυτό, ανεξάρτητα από τις δημοφιλείς υπηρεσίες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ας ελπίσουμε ότι ο οδηγός μας θα σας βοηθήσει να λάβετε την καλύτερη δυνατή απόφαση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map