Τα καλύτερα VPN για στρατιωτική ανάπτυξη στο εξωτερικό

Στρατιωτικός που αναπτύσσεται στο εξωτερικόΕνώ συνειδητοποιούμε ότι υπάρχουν στρατιωτικές δυνάμεις από πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο, αυτή η θέση θα επικεντρωθεί κυρίως σε εκείνες που βρίσκονται στους κλάδους της στρατιωτικής θητείας για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τούτου λεχθέντος, θα κάνουμε αναφορές και για άλλες χώρες. Ανεξάρτητα από το τι πιστεύετε για το τι κάνει η κυβέρνηση, οι γενναίοι άνδρες και γυναίκες υπερασπίζονται την κυριαρχία του έθνους στις ένοπλες δυνάμεις. Αν και αυτή η ανάρτηση δεν συγκρίνεται με εκείνες τις θυσίες που κάνουν κάθε μέρα, ελπίζουμε ότι θα παρέχει μερικές εξαιρετικές επιλογές και σημαντικούς λόγους για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN εάν είστε στο στρατό και είστε στο εξωτερικό.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Διακομιστής ιστότοπου
Τοποθεσίες Όχι
LogsBrowser
Επεκτάσεις Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2NordVPN3,49 $NordVPN87Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
3Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο3,33 $ΠΙΑ49Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
4CyberGhost2,75 $ΠΙΑ112Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
5IPVanish5,20 $IPVanish76Πλαίσιο ελέγχου

Επειδή συνειδητοποιούμε ότι ο χρόνος διακοπής για τους στρατιώτες είναι πολύτιμος, θα φτάσουμε στο πρώτο σημείο. Ο πρώτος λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN εάν έχετε αναπτύξει είναι η ασφάλεια. Οι στρατιώτες πρέπει να επικοινωνούν με άλλους, συμπεριλαμβανομένης της οικογένειας. Αν και τα κανάλια υποτίθεται ότι είναι ασφαλή, η χρήση ενός επιπλέον επιπέδου προστασίας είναι καλή ιδέα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι οι ιδιωτικές επικοινωνίες και οι επιχειρήσεις σας παραμένουν ιδιωτικές.

Ο επόμενος λόγος για τη χρήση ενός VPN είναι λίγο πιο προφανής. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε δημόσια πρόσβαση WiFi ή δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στη χώρα στην οποία είστε εγκατεστημένοι, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να αντιμετωπίσετε περιορισμούς και αποκλεισμούς. Συχνά, οι αναπτύξεις μπορεί να είναι σε περιοχές όπου τα πράγματα λογοκρίνονται περισσότερο. Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN για αυτό το σκοπό, δημιουργείτε μια κρυπτογραφημένη σύνδεση με έναν διακομιστή στη χώρα της επιλογής σας. Λάβετε υπόψη ότι χρησιμοποιήσαμε τοποθεσίες στις ΗΠΑ σε αυτήν την ανάρτηση λόγω διαφόρων παρόχων και κριτηρίων. Ας δούμε μερικά από αυτά τώρα.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για στρατιωτικά μέλη που αναπτύσσονται στο εξωτερικό?

Υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επηρεάζουν αυτήν την απόφαση. Ωστόσο, θα ρίξουμε μια ματιά και θα σας πούμε τις καλύτερες επιλογές βάσει των ακόλουθων κριτηρίων:

 • Επίπεδα κρυπτογράφησης στρατιωτικού βαθμού για μεγάλη προστασία της ιδιωτικής ζωής όπου κι αν βρίσκεστε.
 • Αξιοπιστία δικτύου VPN για μεγάλη διάρκεια σύνδεσης και εξάλειψη αποσυνδέσεων
 • Διακομιστές VPN που είχαν καλή απόδοση σε διακομιστές VPN εντός των ΗΠΑ
 • Η δυνατότητα αποκλεισμού περιεχομένου με γεωγραφικό περιορισμό
 • Αυστηρή πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής
 • Εφαρμογές για κινητά και υποστήριξη για συσκευές Amazon Firestick

Τώρα, στις καλύτερες επιλογές για τα μέλη του στρατού που αναπτύσσονται στο εξωτερικό.

1. Καλύτερο VPN για Στρατιωτικό: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως υπηρεσία Smart DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου των χρηστών τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό τους για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Η εφαρμογή ExpressVPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή μέχρι την πόλη, αλλά δεν χρειάζεται να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή. Αντ ‘αυτού, ο πελάτης θα επιλέξει τον ταχύτερο διακομιστή στην επιλεγμένη τοποθεσία σας. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ορισμένες πόλεις δεν εμφανίζονται στην προτεινόμενη καρτέλα μέσα στον πελάτη. Ωστόσο, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το Σικάγο ως μία από τις πόλεις στις οποίες θα μπορούσατε ενδεχομένως να συνδεθείτε. Απλώς επιλέξτε την καρτέλα “Όλα”, ανοίξτε την Αμερική και, στη συνέχεια, ανοίξτε τις ΗΠΑ – Σικάγο. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές εκεί. Όταν δοκιμάσαμε έναν διακομιστή στην πόλη του Σικάγου και βρήκαμε ταχύτητα 113,11 Mbps εκεί.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN US

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδεθείτε από την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN με λιγότερη εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για Στρατιωτικό: NordVPN

NordVPN

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 3,49 $ ανά μήνα (70% έκπτωση)

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν μακροπρόθεσμο λογαριασμό. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά και για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad).

Το NordVPN φιλοξενεί πολλούς διακομιστές στις ΗΠΑ και δοκιμάσαμε έναν από τη Νέα Υόρκη ως παράδειγμα. Από την κονσόλα, κάνοντας κλικ στις 3 οριζόντιες κουκκίδες στα δεξιά της χώρας, μπορείτε να εντοπίσετε την περιοχή του διακομιστή και να δείτε τα ποσοστά των διαθέσιμων διακομιστών. Δοκιμάσαμε έναν διακομιστή στη Νέα Υόρκη και βρήκαμε ότι έχει ταχύτητα λήψης 108,31 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN US

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το NordVPN

3. Καλύτερο VPN για Στρατιωτικό: PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 3,33 $ το μήνα (έκπτωση 72%)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 29 χώρες. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Οι τοποθεσίες του διακομιστή παρατίθενται με αλφαβητική σειρά ανά χώρα.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Το PIA προσφέρει ένα πρόγραμμα-πελάτη Windows και άλλες εφαρμογές που είναι απλές και εύχρηστες. Ωστόσο, δεν θα θέλετε να το υποτιμήσετε. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας. Όπως μπορείτε να δείτε, δοκιμάσαμε έναν διακομιστή στη Νέα Υόρκη και είχε καλή απόδοση. Το αποτέλεσμα αυτής της δοκιμής δείχνει ταχύτητα 125,60 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας PIA US

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει στα μέλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

4. Καλύτερο VPN για Στρατιωτικό: CyberGhost

CyberGhost

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,75 $ το μήνα (79% έκπτωση)

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας ακόμη και μετά την ένταξή τους στο Crossrider group το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Δεδομένου ότι θέλαμε να δοκιμάσουμε έναν διακομιστή στις ΗΠΑ για δοκιμαστικούς σκοπούς, ανοίξαμε τον υπολογιστή-πελάτη των Windows και επεκτείναμε τη διεπαφή. Από εκεί, θα θέλετε να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Όλοι οι διακομιστές” εάν δεν είναι ήδη ενεργή. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις ΗΠΑ και κάντε κλικ στα δεξιά του αστεριού. Αυτό θα εμφανίσει μια πλήρη λίστα διακομιστών στη χώρα. Το δίκτυο CyberGhost περιλαμβάνει έναν αριθμό διακομιστών στις Η.Π.Α. και είναι γρήγορος επειδή οι ΗΠΑ είναι μια μεγάλη βάση λειτουργιών. Συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή στο Λος Άντζελες και έχουμε ταχύτητα 120,67 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας CyberGhost στις ΗΠΑ

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

5. Καλύτερο VPN για Στρατιωτικό: IPVanish

IPVanish

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 5,20 $ το μήνα (έκπτωση 57%)

Πολλοί διαφορετικοί πάροχοι έχουν τοποθεσίες διακομιστών σε πολλά μέρη του κόσμου. Φυσικά, αυτό περιλαμβάνει το IPVanish. Μπορείτε να περιμένετε γρήγορη ταχύτητα σε τοποθεσίες στις οποίες θέλετε να συνδεθείτε. Εξαιτίας αυτού, επιλέγουμε το IPVanish ως μία από τις επιλογές μετάβασης που θα χρησιμοποιούμε ενώ είστε στο εξωτερικό.

Εκτός από αρκετή κάλυψη σε διάφορες ευρωπαϊκές περιοχές, την Ασία και, φυσικά, στη Βόρεια Αμερική, το IPVanish φιλοξενεί διακομιστές σε κάθε ήπειρο εκτός της Ανταρκτικής. Το δίκτυο παράγει μεγάλες ταχύτητες και αποδίδει καλά στις δοκιμές ταχύτητας. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία ή έναν μεμονωμένο διακομιστή από το αναπτυσσόμενο μενού.

Ανεξάρτητα από το διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε, είναι όλοι διαθέσιμοι για χρήση. Όταν κοιτάζετε τις λίστες των διακομιστών, ενδέχεται να δείτε το γράμμα “a” ως μέρος του ονόματος του διακομιστή τους. Αυτός ο χαρακτηρισμός σημαίνει ότι είναι οι γρηγορότεροι στο δίκτυο. Για να δείξουμε ένα παράδειγμα της ταχύτητας που μπορείτε να περιμένετε, συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή στη Νέα Υόρκη, τον δοκιμάσαμε εκεί και καταλήξαμε με ταχύτητα 129,73 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish US

Όσον αφορά την αξία, το IPVanish είναι δύσκολο να νικήσει. Προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο δίκτυο VPN και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους για Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick και άλλα. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε το δρομολογητή σας για την προστασία κάθε συσκευής στο δίκτυό σας. Η υπηρεσία VPN είναι αρκετά δημοφιλής στους χρήστες του Kodi. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών καλύπτει όλα τα νέα μέλη.

Επισκεφτείτε το IPVanish

Αυτό καταλήγει στη λίστα με τις καλύτερες επιλογές για χρήση εάν είστε στρατιωτικοί που έχουν αναπτυχθεί στο εξωτερικό. Ωστόσο, μπορείτε να ελέγξετε το δικό μας κορυφαία λίστα VPN αν θέλετε να δείτε άλλες επιλογές. Ξέρετε, ωστόσο. ότι δεν πρέπει να συμβιβάζεστε στην ασφάλεια, την ταχύτητα, τις τοποθεσίες διακομιστή ή την τιμή. Ανεξάρτητα από την επιλογή που έχετε επιλέξει από την παραπάνω λίστα, έχετε χρησιμοποιήσει ένα VPN. Χρησιμοποιήστε τον οδηγό μας για να σας βοηθήσουμε να λάβετε την καλύτερη απόφαση για τις ανάγκες σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map