Τα καλύτερα VPN για το Τέξας

ΤέξαςΤο Τέξας είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κράτος στις ΗΠΑ τόσο στον πληθυσμό όσο και στην περιοχή. Βρίσκεται στα νότια σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό. Ο κρατικός πληθυσμός είναι περίπου 28,3 εκατομμύρια και είναι πολύ δημοφιλής για ταξιδιώτες και τουρίστες. Ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο βρίσκεστε στην πολιτεία Lone Star ή όπου κι αν βρίσκεστε, είναι σημαντικό να συνδεθείτε σε ένα VPN προτού χρησιμοποιήσετε δημόσιο WiFi. Παρακάτω, θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό. Εν τω μεταξύ, ρίξτε μια γρήγορη ματιά στη λίστα με τα καλύτερα VPN για το Τέξας.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Διακομιστής ιστότοπου
Τοποθεσίες Όχι
LogsBrowser
Επεκτάσεις Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2NordVPN3,49 $NordVPN87Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
3Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο3,33 $ΠΙΑ49Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
4CyberGhost2,75 $ΠΙΑ80Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
5IPVanish5,20 $IPVanish76Πλαίσιο ελέγχου

Ενώ βρίσκεστε στο Τέξας, μπορείτε να βρείτε πολλά πράγματα να κάνετε. Από υπαίθριες δραστηριότητες όπως κυνήγι και ψάρεμα σε μουσεία, ζωολογικούς κήπους, πάρκα, λούνα παρκ, ακόμη και ένα διαστημικό κέντρο (AKA Mission Control), μπορείτε να κάνετε ό, τι μπορείτε να σκεφτείτε στην πολιτεία. Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς να αναφέρουμε την αθλητική κληρονομιά που έχει το Τέξας. Από το γυμνάσιο έως τους καουμπόι και τους Τέξας, θα δυσκολευτείτε να βρείτε ένα κράτος με περισσότερα ταλέντα ποδοσφαίρου. Να μην αφήσουμε τους οπαδούς του μπέιζμπολ εκτός βρόχου με το Χιούστον Άστρος να κερδίζει το 2017 World Series. Όσον αφορά το NBA, έχετε τα Mavs, Rockets και Spurs. Τέλος, οι οπαδοί του NHL μπορούν να ενθαρρύνουν τα Dallas Stars. Ένα καλό VPN θα βοηθήσει στην άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών και των αποκλεισμών για όλες τις ομάδες.

Είτε επισκέπτεστε το Τέξας για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή, οι πιθανότητες είναι ότι θα καταλήξετε να χρησιμοποιείτε δημόσιο WiFi κάποια στιγμή. Θα είστε εντάξει όσο χρησιμοποιείτε πρώτα ένα VPN. Γιατί είναι τόσο σημαντικό; Μπορείτε να το κατηγορήσετε για εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι υπάρχουν τουλάχιστον μερικά άτομα που περιμένουν να επωφεληθούν από ανυποψίαστους στόχους για να τους θέσουν σε ψηφιακό κίνδυνο. Με τη σύνδεση σε ένα VPN, δημιουργείτε μια ασφαλή και κρυπτογραφημένη σύνδεση σε έναν διακομιστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό καθιστά πολύ πιο δύσκολο για τους κλέφτες να θέσουν σε κίνδυνο τα ευαίσθητα δεδομένα σας.

Ένας άλλος καλός λόγος για τον οποίο μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN είναι να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε τις διακοπές ρεύματος και τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Υπάρχουν αρκετά κορυφαία αθλήματα στην πολιτεία. Εάν βρίσκεστε στην ίδια περιοχή και θέλετε να παρακολουθήσετε κάποιο από αυτά στο διαδίκτυο αντί για την τηλεόραση, θα αποκλείσετε το να βλέπετε ομάδες πατρίδας στο διαδίκτυο. Ο στόχος πίσω από αυτό είναι να σας κάνει να το παρακολουθείτε στην τηλεόραση. Σίγουρα μπορεί να είναι απογοητευτικό εάν θέλετε να κάνετε ροή στην αγαπημένη σας ομάδα στο Διαδίκτυο εάν είναι μαυρισμένο σε περιφερειακό επίπεδο. Μαζί με αυτό, εταιρείες, χώρες και ιδρύματα μπορούν επίσης να αποκλείσουν περιεχόμενο. Για οποιονδήποτε εντός ή εκτός μιας στοχευμένης περιοχής, αυτοί οι γεω-περιορισμοί μπορούν σίγουρα να προκαλέσουν προβλήματα. Χρησιμοποιώντας ένα VPN για σύνδεση, κάνετε το λογισμικό αποκλεισμού να πιστεύει ότι βρίσκεστε κάπου αλλού. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε να δείτε.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Τέξας?

Συγκεντρώσαμε τη λίστα με τα καλύτερα VPN για το Τέξας για τους εξής λόγους:

 • Ταχύτητα διακομιστών VPN που βρίσκονται στο Ντάλας
 • Εστιάσαμε στα ταχύτερα δίκτυα στο Τέξας
 • Επιλέξαμε VPN που δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής χρήσης
 • Δυνατότητα απεμπλοκής των γεωγραφικών περιορισμών και των αποκλεισμών
 • Ισχυρή κρυπτογράφηση για την προστασία του απορρήτου σας στο διαδίκτυο
 • Εφαρμογές για κινητά και υποστήριξη για το Amazon Firestick

Ας πάμε δεξιά και ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα VPN για το Τέξας:

1. Καλύτερο VPN για Τέξας: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως υπηρεσία Smart DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με τα 5 μάτια και τα 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου των χρηστών τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό τους για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Η εφαρμογή ExpressVPN σάς επιτρέπει να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή μέχρι την πόλη, αλλά δεν χρειάζεται να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή. Αντ ‘αυτού, ο πελάτης θα επιλέξει τον ταχύτερο διακομιστή στην επιλεγμένη τοποθεσία σας. Απλώς επιλέξτε την καρτέλα “Όλα”, ανοίξτε τις ΗΠΑ και μετά επιλέξτε Ντάλας. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε διακομιστές εκεί. Όταν συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή VPN στο Τέξας, δοκιμάσαμε ταχύτητες στο Ντάλας, το Χιούστον και το Σαν Αντόνιο. Και οι τρεις τοποθεσίες είχαν ως αποτέλεσμα ταχύτητες λήψης άνω των 200 Mbps. Το ExpressVPN ήταν το ταχύτερο VPN σε όλο το Τέξας.

Δοκιμή ταχύτητας ExpressVPN Texas

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδεθείτε από την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS για κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά μέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN με λιγότερη εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για Τέξας: NordVPN

NordVPN

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 3,49 $ ανά μήνα (70% έκπτωση)

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν μακροπρόθεσμο λογαριασμό. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά και για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad).

Το NordVPN φιλοξενεί έναν αριθμό διακομιστών στο Ντάλας. Από την κονσόλα, κάνοντας κλικ στις 3 οριζόντιες κουκκίδες στα δεξιά της χώρας, μπορείτε να εντοπίσετε την περιοχή του διακομιστή και να δείτε τα ποσοστά των διαθέσιμων διακομιστών. Συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή που βρίσκεται στο Τέξας και δοκιμάσαμε την ταχύτητα στο Ντάλας, το Χιούστον και το Σαν Αντόνιο. Τα αποτελέσματα ήταν καλά με ταχύτητες μεταξύ 135 Mbps και 199 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας NordVPN Texas

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το NordVPN

3. Καλύτερο VPN για το Τέξας: PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 3,33 $ το μήνα (έκπτωση 72%)

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 29 χώρες. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Οι τοποθεσίες του διακομιστή παρατίθενται με αλφαβητική σειρά ανά χώρα.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Το PIA προσφέρει ένα πρόγραμμα-πελάτη Windows και άλλες εφαρμογές που είναι απλές και εύχρηστες. Ωστόσο, δεν θα θέλετε να το υποτιμήσετε. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης που θα σας βοηθήσουν να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας. Συνδεθήκαμε με έναν διακομιστή VPN στο Τέξας και δοκιμάσαμε την ταχύτητά μας στο Ντάλας, το Χιούστον και το Σαν Αντόνιο. Τα αποτελέσματα κυμαίνονταν από 30 Mbps έως 151 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας PIA Texas

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει στα μέλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

4. Καλύτερο VPN για το Τέξας: CyberGhost

CyberGhost

Εγγραφείτε για 36 μήνες με μόλις 2,75 $ το μήνα (79% έκπτωση)

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας ακόμη και μετά την ένταξή τους στο Crossrider group το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Εφόσον θέλαμε να δοκιμάσουμε έναν διακομιστή στο Τέξας, ανοίξαμε το πρόγραμμα-πελάτη των Windows και επεκτείναμε τη διεπαφή. Από εκεί θα θέλετε να κάνετε κλικ στην καρτέλα “Όλοι οι διακομιστές”, εάν δεν είναι ήδη ενεργή. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στις ΗΠΑ και κάντε κλικ στα δεξιά του αστεριού. Αυτό θα εμφανίσει μια πλήρη λίστα διακομιστών στις ΗΠΑ. Το δίκτυο CyberGhost περιλαμβάνει πολλούς διακομιστές στο Ντάλας. Συνδεθήκαμε σε έναν από αυτούς και δοκιμάσαμε σε διακομιστές στο Ντάλας, στο Χιούστον και στο Σαν Αντόνιο με ταχύτητες που κυμαίνονται από 83 Mbps έως 126 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας CyberGhost Texas

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

5. Καλύτερο VPN για το Τέξας: IPVanish

IPVanish

Εγγραφείτε για 12 μήνες με μόλις 5,20 $ το μήνα (έκπτωση 57%)

Το IPVanish προσφέρει αρκετούς διακομιστές στην περιοχή, οπότε δεν θα πρέπει να έχετε προβλήματα. Ωστόσο, μπορείτε να περιμένετε γρήγορη ταχύτητα σε τοποθεσίες σε πολλά μέρη του κόσμου. Εξαιτίας αυτού, επιλέγουμε το IPVanish ως μία από τις επιλογές μας για χρήση ενώ βρίσκεστε στη Βιρτζίνια.

Εκτός από αρκετή κάλυψη σε διάφορες ευρωπαϊκές περιοχές, το IPVanish φιλοξενεί διακομιστές σε κάθε ήπειρο εκτός της Ανταρκτικής. Το δίκτυο παράγει μεγάλες ταχύτητες και αποδίδει καλά στις δοκιμές ταχύτητας. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία ή έναν μεμονωμένο διακομιστή από το αναπτυσσόμενο μενού.

Μόλις αναφέραμε ότι το IPVanish διαθέτει διακομιστές σε όλη την περιοχή και είναι όλοι διαθέσιμοι σε εσάς. Εάν εμφανιστεί ένας διακομιστής που έχει το γράμμα “a” ως μέρος του ονόματος του διακομιστή του, αυτοί είναι οι γρηγορότεροι στο δίκτυο. Δοκιμάσαμε έναν διακομιστή IPVanish στο Ντάλας και το Χιούστον σε διακομιστές στο Ντάλας, στο Χιούστον και στο Σαν Αντόνιο και βρήκαμε την ταχύτητα μεταξύ 99 Mbps και 116 Mbps.

Δοκιμή ταχύτητας IPVanish Texas

Όσον αφορά την αξία, το IPVanish είναι δύσκολο να νικήσει. Προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο δίκτυο VPN και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους για Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick και άλλα. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε το δρομολογητή σας για την προστασία κάθε συσκευής στο δίκτυό σας. Η υπηρεσία VPN είναι αρκετά δημοφιλής στους χρήστες του Kodi. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών καλύπτει όλα τα νέα μέλη.

Επισκεφτείτε το IPVanish

Για όλους όσους θέλουν να δουν κάποιες άλλες επιλογές, μπορείτε πάντα να ρίξετε μια ματιά στη δική μας κορυφαία 10 VPN λίστα. Ωστόσο, δεν πιστεύουμε ότι πρέπει να το κάνετε. Πραγματοποιήσαμε τις επιλογές μας με βάση την ασφάλεια, την ταχύτητα, την αξιοπιστία, την τιμή και τις τοποθεσίες διακομιστή. Ψάξαμε επίσης συγκεκριμένα για παρόχους με διακομιστές στο Τέξας και την περιοχή. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε πρόσβαση στις καλύτερες δυνατές ταχύτητες. Όλες οι αναφερόμενες υπηρεσίες μας έχουν υπέροχα δίκτυα, επομένως δεν υπάρχει κακή επιλογή. Εάν σκοπεύετε να κάνετε streaming οποιουδήποτε είδους περιεχομένου, οι ταχύτητες είναι πολύ σημαντικές. Χρησιμοποιώντας τον οδηγό μας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να λάβετε τη σωστή απόφαση για τις ανάγκες σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map