Τα καλύτερα VPN για το Τάγμα 1944

Τάγμα 1944Το Battalion 1944 είναι ένα παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου για πολλούς παίκτες που βρίσκεται στον Παγκόσμιο Πόλεμο 2. Βελτιώνει την κλασική αίσθηση FPS για την επόμενη γενιά. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε από την Bulkhead Interactive και κυκλοφόρησε στο Steam.com στις 29 Μαΐου 2019. Η εστίαση σε μάχη πεζικού 5v5, κίνηση ρευστού, κάλυψη πυρκαγιάς και ακριβή πλάνα είναι το κλειδί για τη νίκη σε κάθε γύρο για την ομάδα σας. Το παιχνίδι είναι πολύ δημοφιλές και το στυλ προσελκύει μικρούς και μεγάλους. Εξαιτίας αυτού, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε καθυστέρηση. Αν και αυτός είναι ένας καλός λόγος για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, δεν είναι το μόνο. Θα εξηγήσουμε τους άλλους λόγους σε λίγο. Πριν το κάνουμε, όμως, ρίξτε μια ματιά στα καλύτερα VPN για το Battalion 1944.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Διακομιστής ιστότοπου
Τοποθεσίες Όχι
LogsKill
Διακόπτης Smart
DNS
1ExpressVPN6,67 $ExpressVPN160Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
2NordVPN3,49 $NordVPN87Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
3Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο2,85 $ΠΙΑ49Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
4CyberGhost2,75 $CyberGhost80Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου
5IPVanish3,25 $IPVanish76Πλαίσιο ελέγχουΠλαίσιο ελέγχου

Όπως αναφέραμε, το παιχνίδι έχει οριστεί στο WW2. Υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί τρόποι. Εχεις:

 • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ – Υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού
 • 5V5 Wartide – FACEIT Κατατάχθηκε
 • 1v1 Showdown -ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟ
 • Στοά – Τρέξιμο & Gun Fun, τραβήξτε τη σημαία
 • Τα έθνη στον πόλεμο – Το Ανατολικό Μέτωπο

Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι τρόποι. Έχετε επίσης το σύστημα κατάταξης FACEIT, ένα παγκοσμίου φήμης σύστημα κατάταξης βάσει δεξιοτήτων που προσφέρει ανταγωνιστικό ταίριασμα, τουρνουά, βαθμολογίες και πολλά άλλα. Ανακαλύψτε όλες τις υπέροχες λειτουργίες του παιχνιδιού, ανταγωνιστείτε με τους φίλους σας ή απλά διασκεδάστε.

Τώρα που βλέπετε μερικές από τις πτυχές του παιχνιδιού, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους ένα VPN θα σας βοηθήσει όταν παίζετε το παιχνίδι. Επειδή μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα, για να επιλέξετε μια λιγότερο απασχολημένη περιοχή για να παίξετε το παιχνίδι σας. Είτε παίζετε το δολοφόνο είτε έναν από τους επιζώντες, μπορεί να αντιμετωπίσετε πολύ καθυστέρηση. Αυτή η καθυστέρηση μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ της νίκης του παιχνιδιού ή του πυροβολισμού από την αντίπαλη ομάδα. Υπάρχουν ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου που καταστρέφουν τις δραστηριότητες παιχνιδιού κατά καιρούς. Παρόλο που δεν είναι συνηθισμένο, το παιχνίδι σας μπορεί να σταματήσει. Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι ISP αναζητούν μοτίβα. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, μπορείτε να συνδεθείτε σε ένα VPN για να κρυπτογραφήσετε την επισκεψιμότητά σας.

Ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Τάγμα 1944?

Για να μας βοηθήσετε να προσδιορίσουμε ποιο είναι το καλύτερο VPN για το Battalion 1944, θα επικεντρωθούμε σε παράγοντες. Αυτά είναι αυτά που σχετίζονται με την ταχύτητα και την πρόσβαση. Μόνο έτσι μπορούμε να σας πούμε ποια είναι η απάντησή μας.

 • Γρήγοροι διακομιστές σε διαφορετικές περιοχές για να σας βοηθήσουν να απολαύσετε τις καλύτερες δυνατές ταχύτητες και να σας κρατήσουν ζωντανούς παίζοντας Battalion 1944
 • Οι πάροχοι έχουν τη δυνατότητα να μετακινούνται τείχη προστασίας, ώστε να έχετε πρόσβαση στο παιχνίδι στο σχολείο ή οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε
 • Πάροχοι που προσφέρουν ισχυρή κρυπτογράφηση για να αποτρέψουν τις επιθέσεις DDoS και να προστατεύσουν το απόρρητό σας
 • Μεγάλα και σταθερά δίκτυα που βοηθούν στην εξάλειψη των αποσυνδέσεων ενώ παίζετε Battalion 1944

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε μερικά από τα καλύτερα VPN για το Battalion 1944.

1. Καλύτερο VPN για Τάγμα 1944: ExpressVPN

ExpressVPN

Εγγραφείτε για 12 μήνες και λάβετε 3 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ στο # 1 βαθμολογημένο VPN μας

Το ExpressVPN συνδυάζει γρήγορη πρόσβαση VPN με το MediaStreamer, το οποίο λειτουργεί ως έξυπνη υπηρεσία DNS για την απεμπλοκή της πρόσβασης σε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου. Η υπηρεσία VPN θα σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσετε τη σύνδεσή σας και να ξεμπλοκάρετε ζωντανά αθλητικά γεγονότα. Θα βρείτε ακόμη μια λίστα με τις τελευταίες ζωντανές ψυχαγωγικές και αθλητικές εκδηλώσεις στον ιστότοπό τους. Το να βρίσκεστε στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους θέτει το ExpressVPN εκτός των χωρών με 5 μάτια και 14 μάτια. Διατηρούν μια πολιτική μη καταγραφής που έχει επαληθευτεί μέσω νομικών αιτημάτων υψηλού προφίλ με την πάροδο των ετών.

Το ExpressVPN διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο δίκτυο VPN. Πέρα από τις ΗΠΑ, το δίκτυο ExpressVPN διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε βασικές τοποθεσίες για την προστασία του απορρήτου των χρηστών τους. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δίκτυό τους για να προστατεύσετε το απόρρητό σας, να καταργήσετε τον αποκλεισμό της λογοκρισίας και να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας υπηρεσίες ροής από οπουδήποτε.

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του ExpressVPN είναι η υποστήριξή τους για ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Το ExpressVPN προσφέρει προσαρμοσμένο λογισμικό VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Συνδεθείτε από την επιφάνεια εργασίας και το κινητό σας ταυτόχρονα με έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε την επέκταση ιστού ExpressVPN για Chrome ή Firefox. Θέλετε να προστατέψετε ολόκληρο το οικιακό σας δίκτυο με έναν μόνο λογαριασμό VPN; Εάν ναι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή δρομολογητή ExpressVPN για να ρυθμίσετε όλες τις ρυθμίσεις. Η δυνατότητα MediaStreamer προσθέτει υποστήριξη Smart DNS σε κονσόλες παιχνιδιών (PS4, Xbox One, Nintendo Switch κ.λπ.), κουτιά πολυμέσων (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV κ.λπ.) και Smart TV.

Κουπόνι ExpressVPNΕξοικονομήστε 49% και κερδίστε 3 μήνες δωρεάν με 12 μήνες του # 1 ονομαστικού VPN μας

Το ExpressVPN είχε πολύ καλή απόδοση στις δοκιμές ταχύτητας. Αποτελούν εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και για την άρση του αποκλεισμού των γεωγραφικών περιορισμών. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη 24/7 για να παρέχει βοήθεια και να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις. Απολαύστε το καλύτερο VPN για λιγότερα με εμπιστοσύνη, καθώς το ExpressVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

2. Καλύτερο VPN για Τάγμα 1944: NordVPN

NordVPN

Η NordVPN εδρεύει στον Παναμά, την οποία ορισμένοι χρήστες προτιμούν να χρησιμοποιούν μια εταιρεία VPN που έχει την έδρα της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN έχει ισχυρή παρουσία στις ΗΠΑ με διακομιστές που βρίσκονται σε όλη τη χώρα. Τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυό τους στις ΗΠΑ και πέραν αυτής σε πολύ καλή τιμή.

Θα διαπιστώσετε ότι το NordVPN διαθέτει ίσως τον καλύτερο συνδυασμό υπηρεσιών για την τιμή εάν εγγραφείτε σε έναν μακροπρόθεσμο λογαριασμό. Όλοι οι χρήστες έχουν πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους. Μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα-πελάτη VPN για Windows ή Mac. Έχουν επίσης μια εύχρηστη εφαρμογή για κινητά και για συσκευές Android και iOS (iPhone, iPad).

Θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής όπως το Netflix, το Amazon Prime Video ή το BBC iPlayer από οπουδήποτε στον κόσμο; Εάν ναι, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι μια από τις μοναδικές υπηρεσίες VPN που μπορούν ακόμη να καταργήσουν τον αποκλεισμό του Netflix. Μπορείτε να εγγραφείτε για απεριόριστη υπηρεσία VPN και SmartDNS με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Επισκεφτείτε το NordVPN

3. Καλύτερο VPN για Τάγμα 1944: PIA

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο (PIA) παρέχει στους χρήστες μερικές διαφορετικές επιλογές. Σε αντίθεση με το παρελθόν, δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργήσετε ένα προφίλ για κάθε διακομιστή VPN. Τώρα, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 33 χώρες. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ομάδα PIA έχει οργανώσει τους διακομιστές τους ανά περιοχή, χώρα και πόλη. Οι τοποθεσίες του διακομιστή παρατίθενται με αλφαβητική σειρά ανά χώρα.

Υπάρχουν πολλοί χρήστες torrent που λατρεύουν την Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η υπηρεσία περιλαμβάνει μια δυνατότητα που θα σταματήσει την επικοινωνία του συστήματός σας εάν διακοπεί η σύνδεση με την υπηρεσία τους. Δηλαδή εάν η κρυπτογραφημένη πρόσβαση VPN σας διακοπεί για οποιονδήποτε λόγο, θα σας κρατήσει ασφαλείς.

Χρησιμοποιούμε το πρόγραμμα-πελάτη Windows της PIA και δεν υπάρχουν πολλά σε αυτό όσον αφορά τη ρύθμιση και τη χρήση. Ωστόσο, δεν θα θέλετε να υποτιμήσετε την υπηρεσία. Η PIA προσφέρει διαφορετικά επίπεδα προστασίας της ιδιωτικής ζωής ανάλογα με τις ανάγκες σας. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα κρυπτογράφησης και να βρείτε τη σωστή ισορροπία μεταξύ απορρήτου και ταχύτητας. Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, το δίκτυο PIA είναι αρκετά γρήγορο σε βασικές τοποθεσίες στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όσον αφορά τον πελάτη των Windows, η ομάδα PIA έχει συμπεριλάβει έναν διακόπτη kill Internet. Ο διακόπτης kill θα σκοτώσει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο όποτε αποτύχει το VPN. Αυτό μπορεί πραγματικά να είναι χρήσιμο για όσους θέλουν να διασφαλίσουν την ανωνυμία. Η ιδιωτική πρόσβαση στο Internet προσφέρει στα μέλη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών.

Επισκεφθείτε την ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

4. Καλύτερο VPN για το Battalion 1944: CyberGhost

CyberGhost

Το CyberGhost ιδρύθηκε το 2001 από 7 ενθουσιώδη νεαρά μέλη της ομάδας στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Από τότε η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες VPN στον κόσμο. Η ομάδα των 50+ μελών επικεντρώνεται στην προστασία του απορρήτου των χρηστών. Ο Robert Knapp, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, συνεχίζει να ηγείται της ομάδας, ακόμη και μετά την ένταξή τους στην ομάδα Crossrider το 2017. Από τότε, το δίκτυο CyberGhost έχει επεκταθεί αρκετά.

Το CyberGhost προσφέρει έναν ωραίο συνδυασμό τοποθεσιών διακομιστή, ισχυρή κρυπτογράφηση και τη δυνατότητα απεμπλοκής δημοφιλών υπηρεσιών ροής όπως το Netflix, το YouTube Red και το Amazon Prime. Ορισμένα από τα κανάλια σάς επιτρέπουν ακόμη και να ξεμπλοκάρετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς για πολλές περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο Amazon Prime στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο υπολογιστής-πελάτης των Windows σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να περιηγηθείτε ανώνυμα, να προστατεύσετε το WiFi, να ανιχνεύσετε ανώνυμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό βασικών ιστότοπων (Google, Facebook Instagram κ.λπ.) και να επιλέξετε διακομιστή.

Ο πελάτης VPN CyberGhost είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και περιλαμβάνει μια σειρά από προηγμένες δυνατότητες για να προστατεύσετε το διαδικτυακό σας απόρρητο. Έχουν μια ομάδα ανάπτυξης στη Γερμανία που προσθέτει συνεχώς λειτουργίες στον πελάτη και στις εφαρμογές για κινητά. Μπορείτε να εγγραφείτε για πλήρη πρόσβαση στο δίκτυο CyberGhost με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

5. Καλύτερο VPN για Battalion 1944: IPVanish

IPVanish

Οι ΗΠΑ φιλοξενούν πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες VPN, αλλά καμία γρηγορότερη από το IPVanish. Γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία ότι το IPVanish θα λειτουργεί αρκετά καλά ανεξάρτητα από την περιοχή της χώρας στην οποία βρίσκεστε. Οι διακομιστές τους είναι γρήγοροι και η υπηρεσία VPN έχει περισσότερες τοποθεσίες διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες από ό, τι οι περισσότεροι πάροχοι VPN.

Μαζί με ένα μεγάλο αποτύπωμα στις ΗΠΑ, το IPVanish φιλοξενεί διακομιστές σε κάθε ήπειρο εκτός της Ανταρκτικής. Το δίκτυο VPN τους ήταν σταθερά το ταχύτερο στη Βόρεια Αμερική στις δοκιμές ταχύτητας. Θα βρείτε πολλές τοποθεσίες διακομιστών σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο. Μπορείτε να επιλέξετε μια τοποθεσία ή να γίνετε πιο συγκεκριμένοι επιλέγοντας έναν μεμονωμένο διακομιστή. Το IPVanish είναι εξαιρετικό για τυχερά παιχνίδια, αλλά μπορεί να χτυπηθεί και να χάσει για απεμπλοκή δημοφιλών υπηρεσιών ροής.

Όσον αφορά την αξία, το IPVanish είναι δύσκολο να νικήσει. Προσφέρουν απεριόριστη πρόσβαση στο δίκτυο VPN και το προσαρμοσμένο λογισμικό τους για Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick και άλλα. Μπορείτε ακόμη και να ρυθμίσετε το δρομολογητή σας για την προστασία κάθε συσκευής στο δίκτυό σας. Η υπηρεσία VPN είναι αρκετά δημοφιλής στους χρήστες του Kodi. Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων 7 ημερών καλύπτει όλα τα νέα μέλη.

Επισκεφτείτε το IPVanish

Είτε προσπαθείτε να αποφύγετε την καθυστέρηση είτε να σταματήσετε να σκοτώνετε, η χρήση VPN για να παίξετε το Battalion 1944 είναι ζωτικής σημασίας. Είτε θέλετε να προστατεύσετε τον εαυτό σας από επιθέσεις DDoS, να περιηγηθείτε στα τείχη προστασίας στο σχολείο ή στην εργασία ή να αποφύγετε την καθυστέρηση, μπορείτε να επιλύσετε όλα αυτά τα ζητήματα χρησιμοποιώντας ένα VPN. Φυσικά, υπάρχουν πολλές εξαιρετικές επιλογές παραπάνω. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να δείτε το δικό μας κορυφαία 10 VPN λίστα. Θα αποδώσουν όλοι όπως θα περίμενε κανείς, αλλά λάβαμε τις αποφάσεις μας για να βελτιστοποιήσουμε καλύτερα την εμπειρία παιχνιδιού σας με το Battalion 1944. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να πάρετε μεγάλες ταχύτητες, να αποφύγετε την καθυστέρηση και να αποτρέψετε τις επιθέσεις DDoS και να ξεφύγετε από το θάνατο. Διαβάστε τον οδηγό μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη σωστή απόφαση για να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map