Ръководство за настройка на ExpressVPN iOS

Можете да използвате приложението ExpressVPN iOS, за да се свържете с тяхната услуга от всяко място на вашия iPhone или iPad. След като създадете акаунт и влезете в техния уебсайт, ще видите зелен бутон за настройка на ExpressVPN под раздела за абонамент. Кликнете върху това и той ще ви отведе до страницата с вашите лицензи, където можете да намерите линка за изтегляне на най-новото приложение за iOS за ExpressVPN. Разгънете iOS (iPhone, iPad) & iPod) и кликнете върху зеления бутон „инсталирайте ExpressVPN за iOS“, както е показано на изображението по-долу. Оставете този прозорец отворен, запаметете или запишете това потребителско име и парола, тъй като ще са ви необходими за влизане и активиране на приложението за iOS.


Изтегляне на приложение за ExpressVPN iOS

От магазина на Apple iTunes изтеглете приложението на вашия iPhone или iPad устройство. След като приложението изтегли инсталацията ще започне. Изображенията, показани по-долу, показват някои от екраните в този процес на настройка. На първото изображение трябва да натиснете разреши или настройката няма да продължи. Средното изображение ви пита дали искате да споделите анонимни данни с поддръжника на ExpressVPN, за да им помогнете да подобрят услугата. Това не е задължително. Последното изображение показва, че настройката е завършена.

Настройка на приложение за ExpressVPN iOS

Докосването на бутона „направете обиколка“ в последното изображение по-горе ще покаже следните изображения отляво надясно. Първото изображение по-долу казва, че можете да се свържете с текущото местоположение Великобритания – Лондон или да докоснете стрелката нагоре, за да изберете друго местоположение. Средното изображение по-долу показва резултатите от докосване за друго местоположение. Това отваря раздела с препоръки на екрана за местоположения. Последното изображение е резултат от избора на червения бутон „свързване“ на първия екран. В този случай се създава връзка между истинското местоположение, Франция – Париж (показано в синьо на картата) и VPN сървър на избраното от нас място, Великобритания – Лондон. Червена линия за връзка показва, че е осъществена връзка между двете места. Можете да докоснете бутона „прекъснете връзката“, за да прекъснете връзката. Тази обиколка илюстрира някои от характеристиките на приложението ExpressVPN iOS, които ще обсъдим по-подробно по-нататък в този раздел. Сега, след като започнахме обиколката, нека продължим.

ExpressVPN iOS App Tour

Докосването на бутона „страхотно, да вървим“ ще ни отведе до първия от екраните, показани на изображението по-долу. Това е екранът за влизане и неговите сестри слайдове. Изображенията просто илюстрират някои от характеристиките на услугата ExpressVPN. Докосването на бутона „вход“ ще изведе екрана за вход, където можете да въведете потребителското си име (имейл адрес) и паролата от страницата на вашия акаунт, която преди това сте записали или запомнили. Това ще активира приложението на вашето устройство и ще ви позволи да започнете да се свързвате с мрежата ExpressVPN.

ExpressVPN iOS Приложение за iOS

Когато за първи път влезете в приложението за iOS, ще видите екран като този, показан вляво отдолу. Този екран ще ви позволи да увеличите и намалите картата, както и да го плъзнете наляво или надясно. Червените точки на картата представляват сървър на ExpressVPN сървъри, с които можете да се свържете. Избраното в момента местоположение се показва в долната част на екрана под бутона „свързване“. Избраното място на първия екран по-долу е САЩ – Ню Йорк. Превъртането на екрана надолу и вляво ни позволява да докоснем местоположението САЩ – Атланта, както направихме на второто изображение. Това прави това избраното място, тъй като сега можем да видим САЩ – Атланта под бутона „свързване“ в средното изображение. Докосването до местоположението в Атланта също отвори информационен балон, показващ лого на ExpressVPN, името на местоположението, IP адреса на сървъра на това място и синя икона, представляваща отворена връзка. Можете да докоснете синята икона, за да започнете връзка с местоположението САЩ – Атланта. Като алтернатива можете просто да докоснете червения бутон „свързване“. Последният екран показва връзка с VPN сървър в САЩ – Атланта. Синята икона сега показва затворена връзка, а червеният бутон „свързване“ е заменен от сивия бутон „прекъсне“. Можете също така да видите червена линия за връзка между действителното ви местоположение и местоположението, към което сте свързани. Докосването до синята икона ще прекъсне връзката, връщайки ви към картата, съсредоточена в домашното ви местоположение, която се показва като син кръг. Като алтернатива можете да докоснете бутона „прекъснете връзката“, за да затворите връзката.

ExpressVPN iOS връзка

Докосването на стрелката нагоре (^) до избраното място ще отвори екрана с местоположения. Екранът за местоположение има три раздела, които са както следва:

 • Препоръчано – Този раздел ви показва топ локациите на сървъра, препоръчани за вас от ExpressVPN.
  • Първата препоръка се показва първо, последвана от списък с други препоръки. Това е илюстрирано на първото изображение по-долу.
 • Любими – Това показва два различни списъка с местоположения. Първата е трите най-скорошни връзки, подредени от най-новите. Второто е списък на онези места, които сте предпочитали. Този раздел е показан на средното изображение по-долу.
  • Избирате предпочитана връзка, като докоснете неоцветената звезда до името на местоположението, което след това ще стане червено. Докосването на червена звезда ще обърне процеса.
 • всичко – Показва списък на всички връзки, сортирани по региони. Този раздел е показан на последното изображение по-долу.
  • Четирите региона са както следва: Америка; Европа; Африка, Близкия изток & Индия; и Азиатско-тихоокеанския регион. Докосването на една от стрелките надолу ще разшири този регион.
  • Най-препоръчителните места са сортирани в горната част на всеки регион.

Раздели за местоположение на iOS ExpressVPN iOS

Докосването на име под който и да е от разделите за местоположение ще отвори връзка с това местоположение. Страните могат да бъдат разширени или договорени чрез докосване на триъгълниците до тях. В допълнение към тези раздели можете да докоснете и лупата, за да търсите определено място. Докато въвеждате букви в търсенето, списъкът с показаните местоположения ще отговаря и ще се коригира, докато се появи това, което търсите. След това можете да натиснете върху него, за да отворите връзка с него.

Настройки за ExpressVPN iOS

Последното нещо, което искаме да разгледаме за приложението ExpressVPN iOS, е настройките, до които може да се стигне чрез докосване на иконата на менюто (три червени хоризонтални линии) в горната лява част на екрана, както е показано на първото изображение по-горе. Второто изображение е екранът който се отваря, когато докоснете иконата на менюто. Разделът с настройки в средата му има няколко опции, които можете да изберете.

 • Автоматично повторно свързване (превключване / изключване)
 • VPN протокол – Това е по подразбиране, зададено на автоматично. Екранът вдясно по-горе показва опциите, които са достъпни за приложението iOS, които са UDP, TCP и IPSec.
 • Споделяне на диагностични данни (изключване / включване)

Приложението iOS, създадено от екипа на ExpressVPN, е като другият персонализиран софтуер, който са написали. Инсталира се и се използва лесно. С него сте само на няколко докосвания от сигурното свързване към всеки VPN сървър в тяхната мрежа. Те предоставят множество начини за избор на местоположението, с което искате да се свържете. Можете да се свържете със сървъри по различни начини, както показахме в този раздел на прегледа.

Посетете ExpressVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map