MLB.TV Blackout Решение 2020

MLBМоже би затъмненията на MLB.tv ще са нещо от миналото през следващите години. Тази година MLB планира да предложи добавка „Single Team”, която да ви помогне да гледате любимия си отбор. Въпреки това ще трябва да се удостоверите чрез вашия кабелен или сателитен доставчик. Това е проблем за резачите за кабели навсякъде. Това изобщо не изглежда честно, като се има предвид, че MLB.tv е услуга за премиум стрийминг. Тези, които се абонират, трябва да могат да гледат всяка игра, независимо от местоположението. Това не е така, тъй като тъй като зрителите в Съединените щати и Канада са засегнати от правилата за затъмняване. За щастие има решение. Можете да разрешите проблема с затъмнението, като използвате VPN.


Най-добрите VPN за поток MLB.tv Blackout Games

Първо ще искате да намерите надеждна и солидна VPN услуга. В този случай ще искате такъв с бързи VPN сървъри в който и регион да планирате да наблюдавате покритие, отново препоръчваме Великобритания. Тъй като искате да изберете бърза и надеждна услуга, ние ще споделим някои водещи VPN доставчици с големи мрежи.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 3.33PIA49CheckboxCheckbox

Как да използвате VPN за гледане на MLB при прилеп

Ще използвам ExpressVPN за пример как да използвате VPN услуга, за да гледате любимите си MLB екипи. Първо ще искате да изтеглите VPN клиента. ExpressVPN предлага безплатен клиентски софтуер за Windows, Mac и Linux. В допълнение към безплатните приложения за iOS и Android.

Сега, когато имахте възможност да изтеглите и инсталирате софтуера, който е време да се свържете. Стартирайте клиента ExpressVPN и изберете местоположението на сървъра. Ще ви преведем стъпка по стъпка, използвайки техния клиент за Windows.

ExpressVPN UK сървъри

 • Изберете местоположение на сървъра. Избрахме Лондон, но ExpressVPN има голяма мрежа от сървъри по целия свят.
 • Препоръчваме ви да изберете OpenVPN (TCP) или (UDP). За стрийминг на видеоклипове от сайтове като YouTube използваме OpenVPN (UDP), защото е по-бърз от TCP. Те също така поддържат PPTP, L2TP и IKEv2. Все още препоръчваме OpenVPN UDP за най-добра комбинация от скорост и защита на поверителността.
 • Щракнете върху големия кръгъл бутон за свързване. След няколко секунди ще видите екрана около бутона да стане зелен. Ще се появи и съобщение, което ви уведомява, че „VPN е ВКЛ.“
 • Сега сме в Лондон, доколкото всеки може да каже онлайн. Като такъв можем да достигнем до всеки сайт, сякаш седим в Лондон. Същото би било вярно, ако се свързахме със сървър в САЩ или където и да е другаде по света.

Свързването с VPN е толкова просто като това. Сега, когато имате IP адрес от ExpressVPN сървъра в Обединеното кралство, можете да сърфирате в Интернет, сякаш наистина сте там. Същото е вярно от всяка страна. Свързването към сървър в Обединеното кралство също ще ви позволи да получите достъп до BBC Sports за английско покритие или друг канал, който искате да изберете.

Надяваме се, че досега можете да видите, че доброто VPN отваря достъп до съдържание по целия свят. Ако живеете извън САЩ, услугата може да ви помогне да получите достъп до популярни услуги като Netflix, Hulu и Pandora. Разбира се, все пак ще ви трябва акаунт за услуги като Netflix, но VPN ще ви помогне да гледате американско програмиране. Можете да се насладите на телевизионни предавания и филми в Netflix, сякаш седите в Съединените щати. Такъв е случаят с всеки друг регион, до който искате да получите достъп.

MLB.TV Изяснени затъмнения

Какво представляват затъмненията на бейзбола на Мейджър Лийг? Ето обяснение от MLB.com уебсайт:

Редовен локален локален прекъсване на живо в САЩ и Канада: Всички игри на живо, предавани по MLB.TV и достъпни чрез MLB.com At Bat, са обект на местни, регионални или национални промени. С изключение на някои редовни сезони и следсезонни игри на MLB, както е описано по-долу или в определени територии за домашна телевизия на MLB Club, за които MLBAM може да предлага абонаментни услуги за абонамент, всички игри на живо ще бъдат блокирани във всяка приложима територия на клуба за домашна телевизия. Ако играта е затъмнена в дадена зона, тя не е достъпна за гледане на игра на живо. Ако сте абонат на MLB.TV в зона, подлежаща на затъмняване, приложимата игра ще бъде достъпна като архивирана игра приблизително 90 минути след приключване на играта.

Както можете да видите феновете на бейзбола в САЩ и Канада са обект на локални, регионални и национални пропуски. Това означава, че не винаги можете да разчитате на MLB.com At Bat, за да гледате любимия си отбор да играе на живо. Blackout игрите се предлагат час и половина след края на играта. Това е много антиклиматично. Повечето фенове искат да гледат мачовете на живо, а не при поискване след факта. Дотогава вероятно сте виждали резултата. Отговорът на проблема е VPN. Свързването към VPN сървър в друга държава ще заобиколи затъмненията. Избягвайте всички затъмнения с помощта на VPN услуга.

Ключът към заобикалянето на ограниченията за затъмнение е свързването към VPN сървър извън САЩ и Канада. MLB В Bat и други стрийминг услуги използват технология, наречена геоблокиране, за да определят дали можете да получите достъп до тяхното съдържание или не. В случай на затъмнения, приложението търси местоположението на вашия IP адрес. Ако попадне в САЩ или Канада, ще се прилагат правилата за затъмняване. Ако се свържете с VPN сървър в друга държава, той ще промени местоположението на вашия IP адрес. Това ще ви позволи да гледате всяка игра на MLB без затъмнение.

Насладете се на всички вълнения по време на сезона на Бейзбол в Основната лига. Моля, следвайте ни @VPNFan за най-новите оферти и ръководства и споделете тази публикация с приятелите си. Те също могат да се насладят на сезона без никакви MLB.tv игри за затъмняване от всяка точка на света с VPN.

Преглед на ExpressVPN оферти

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map