Китай VPN Забрана за преодоляване: VPN, които все още работят в Китай

Китайска защитна стенаКитайската защитна стена за интернет е легендарна. Дотолкова, че през 1997 г. Гереми Барме, австралийски синолог, измисли термина Great Firewall of China (съкратено GFW). Той представлява една от най-рестриктивните интернет политики в света. Глобализацията затруднява китайското правителство да държи здраво на властта на своите граждани. Един от начините хората да започнат да заобикалят тези ограничения е чрез използване на VPN. Китайските компании използват VPN за бизнес извън страната, така че те са от решаващо значение за икономиката.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 3.33PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75PIA80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 4.87IPVanish76Checkbox

Вместо да изгуби контрол, правителството реши отново да се разпадне. Те са блокирали всички неоторизирани VPN услуги от април 2018 г. За съжаление, те приемат сериозно изпълнението. Китайците също не се страхуват да харчат пари в изпълнение на тези закони. Ако ви хванат да използвате частната международна мрежа или да използвате „незаконни канали“ или свързани услуги без разрешение, ще ви глобят до 15 000 юана (2178 долара). Тези, които правят и печелят от нея, ще бъдат глобени и печалбите им съответно конфискувани, се казва в съобщението.

За щастие има някои добре известни VPN доставчици, които ще ви помогнат да заобиколите забраната. Те съществуват в продължение на няколко години и са пренасочили своите системи, за да съответстват на нуждите на VPN потребителите в Китай. Ще поговорим повече за тях след малко. Не забравяйте, че поемате риск правителството да ви хване. Може да има допълнителни последици, които не сме изброили, така че бъдете внимателни. Нека сега да разгледаме най-добрите варианти.

1. Най-добър VPN за китайския бан: ExpressVPN

ExpressVPN

С ExpressVPN бързият VPN достъп и MediaStreamer действат като Smart DNS услуга за деблокиране на достъп до цензурирано съдържание. Услугата ще ви помогне да шифровате връзката ви и ще ви помогне да заобиколите Великата защитна стена на Китай.

СтраниМестоположениеСервъриПротоколиСофтуерMonth15 Mo.Refund
941603000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPVPN софтуер$ 12.95$ 99.9530 ден

Както можете да видите в таблицата по-горе, ExpressVPN управлява много голяма VPN мрежа. Мрежата ExpressVPN може да се похвали със стотици сървъри на ключови места, за да помогне за защита на поверителността на своите потребители. Това включва места като Хонконг (тъй като е най-близкото в региона). Можете да използвате тяхната мрежа, за да защитите поверителността си, да деблокирате цензурата и да се насладите на съдържанието, което сте свикнали да виждате. Няма конкретни настройки, които трябва да зададете допълнително.

Приложението ExpressVPN ви позволява да изберете местоположение на сървъра до града. Тъй като се опитвате да заобиколите забраната в Китай, най-добрият вариант е да използвате сървър, разположен в Хонконг. Сървърите там вероятно ще ви осигурят най-добрите скорости от континентален Китай. За да изберете такъв, ще искате да изберете раздела „Всички“, да отворите Asia Pacific и след това да отворите Хонконг. Можете също да щракнете върху раздела „Всички“ и да напишете думите „Хонконг“ в полето за търсене. Както можете да видите, тествахме сървър в Хонконг и скоростта излезе до 57,33 Mbps.

ExpressVPN Пекин тест за скорост

Въпреки че ExpressVPN има по-висока цена от някои от другите сървъри в списъка, те определено ще ви заобиколят около забраната за VPN. Когато комбинирате това с останалите функции, които предлагат, и голямата им мрежа, услугата има висока стойност. Можете да свържете компютър, ръчно устройство, рутер и конзола за игри (SmartDNS) с един VPN акаунт за само $ 6.67 на месец с 30-дневна гаранция.

Посетете ExpressVPN

2. Най-добрият VPN за китайския бан: NordVPN

NordVPN

NordVPN е базирана в Панама, която някои потребители предпочитат да използват VPN компания, която всъщност е със седалище в Съединените щати. Ще откриете, че NordVPN има силно присъствие, тъй като има сървъри, разположени в целия свят. Членовете имат пълен достъп до мрежата си по целия свят за много добра цена.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
59703300OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 11.95$ 69.0030 ден

Ще откриете, че NordVPN разполага с един от най-добрите комбинации от услуги за цена. Разбира се, целта е да ви помогне да заобиколите забраната за VPN в Китай. За най-добри цени ще искате да се абонирате за акаунт с по-голяма дължина. Всички потребители имат пълен достъп до своята мрежа и персонализиран софтуер. Можете да се свържете с VPN клиента за Windows или Mac. Те имат и лесно за използване мобилно приложение както за устройства с Android, така и за iOS (iPhone, iPad).

NordVPN е домакин на редица сървъри в Хонконг. Най-лесният начин да изберете конкретен номер на сървъра е да изберете раздела „Сървъри“ в приложението и след това да сортирате резултатите по азбучен ред. След това можете да превъртите надолу и да изберете някой от изброените от тях сървъри. Можете да видите процента на времето за зареждане и разстоянието до всеки сървър. Тествахме хонконгския сървър и установихме, че производителността е 34,51 Mbps.

NordVPN тест за скорост на Шенжен

Искате да получите достъп до поточни услуги като Netflix, Amazon Prime Video или BBC iPlayer от всяка точка на света? Ако е така, NordVPN е чудесен избор. Те са една от единствените VPN услуги, които все още могат да деблокират Netflix. Можете да се регистрирате за неограничен VPN и SmartDNS услуга от просто $ 2,99 на месец с 30-дневна гаранция.

Посетете NordVPN

3. Най-добрият VPN за китайския бан: IPVanish

IPVanish

Поради функцията за затъмняване на трафика на IPVanish, вие трябва да можете да използвате тяхната услуга, за да ви помогне да заобиколите забраната за VPN. За да получите най-добрите скорости за страната, предлагаме да се свържете със сървър в Хонконг (тъй като това е най-близкият голям град до Китай). Когато го направите, ще установите, че връзките в града са бързи и трябва да работят добре за това, което искате да направите. Тази функция прави IPVanish добър избор за използване в Китай.

СтраниМестоположениеСервъриПротоколиСофтуерMonth12 Mo.Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN софтуер$ 7.50$ 58.497 ден

Наред с редица сървъри в Азия, IPVanish хоства сървъри на всеки континент, различен от Антарктида. Мрежата се справя добре, когато за нашите тестове за скорост избираме сървъри в Азия. Ще намерите множество местоположения на сървъри в страни от целия регион. Можете да изберете конкретно местоположение или отделен сървър.

IPVanish хоства 19 сървъра в Хонконг (най-близкият сървър в региона) и можете да изберете да се свържете с всеки от тях. Странно е, че те изброяват сървърите в Хонконг по 2 различни начина. Въпреки че можете да ги намерите, като изберете Китай и след това Хонконг, можете също да намерите различен набор, ако изберете Хонконг за държава. Тествахме IPVanish сървър в Хонконг, hkg-c18, и установихме, че скоростта е 35,70 Mbps.

IPVanish Chengdu тест за скорост

Когато става въпрос за стойност, IPVanish е трудно победим. Те предлагат неограничен достъп до тяхната VPN мрежа и персонализиран софтуер за Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick и други за $ 7.50 на месец или $ 58.49 годишно. Това се получава просто $ 4.87 на месец на годишния план. Членовете се покриват от 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете IPVanish

4. Най-добър VPN за китайския бан: VyprVPN

VyprVPN

Екипът на VyprVPN е базиран извън Остин, Тексас и има дълга история на борба за поверителността на потребителите на Интернет. Те бяха домакин на ежегоден панел за поверителност в SXSW от няколко години и дори прекараха време във Вашингтон, Обединеното Кралство, лобирайки за реформи в областта на поверителността. Ще намерите VPN услугата да е в съответствие с техните стойности.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
4757700OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 14.99$ 74.9930 ден

Ще забележите някои добавени функции с VyprVPN в зависимост от това кой профил изберете. Планът VyprVPN Premium включва 5 едновременни връзки, VyprVPN Cloud и протокол Chameleon. Тяхната облачна функция ви позволява да контролирате своя собствен VPN сървър в облака, докато протоколът Chameleon ще ви помогне да заобиколите китайската забрана за VPN.

Клиентът VyprVPN не ви дава възможност да изберете конкретен сървър, докато се свързвате с такъв в Хонконг. Вместо това ще искате да превключите местоположението в Хонконг. Оттам. клиентът автоматично ще ви свърже с най-добрия VPN сървър в Хонг Конг. Тъй като можете да изберете конкретния протокол, те предлагат да използвате техния протокол, който наричат ​​хамелеон. Успяхме да постигнем скорост на изтегляне от 19,68 Mbps след свързване със сървър в Хонконг.

VyprVPN тест за скорост на Ухан

VyprVPN е любезен, като предлага на нашите посетители 25% отстъпка. Купонът се натрупва над нормалните им отстъпки. Можете да се насладите на неограничен VPN и VyprVPN Cloud само за $ 12,95 на месец или $ 60 годишно. Годишната сметка работи точно $ 5,00 на месец. Новите потребители са обезпечени с 3-дневна гаранция за връщане на парите.

Посетете VyprVPN

И там имате най-добрите опции, които да ви помогнат да заобиколите забраната за VPN в Китай. Всички тези избори трябва да работят за вашите цели. Просто не забравяйте да бъдете внимателни, когато използвате такъв в страната заради забраната за VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map