Как да играем на Нечовешко небе с VPN

Няма мъжко небеNo Man’s Sky е нова онлайн мултиплейър игра. Очаква се да излезе на 9 август 2016 г. No Man’s Sky е игра за открит свят. Той е за PS4 и PC. Според екипа за разработка там ще има около 18 квинтилион планети, което прави тази игра уникална. Можете да играете сами или с приятели. Тъй като No Man’s Sky е много популярна игра, може да изпитате известно изоставане, бавни връзки и може би дори защитни стени, които ви ограничават да играете. За да помогна за решаването на тези проблеми, бих препоръчал VPN.


VPN ще ви позволи да промените вашия IP адрес на друго място от избрания от вас сървър. Ако изберете местоположение, близко до сървъра за игри, на който играете, ще имате намалено закъснение и по-бързи времена за връзка. Освен това, тъй като това не е вашият обществен IP, ще можете да заобиколите всякакви защитни стени, които ще ви попречат да играете на Небето Небе от работа или училище. По-конкурентните играчи също ще оценят допълнителната DDoS защита.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 2.85PIA49CheckboxCheckbox
4CyberGhost$ 2.75CyberGhost80CheckboxCheckbox
5IPVanish$ 3.25IPVanish76CheckboxCheckbox

Никое Човешко небе не е стартирало на произволна планета и вероятността някой друг да хвърли хайвер на същата планета е малка. Трябва да проучите дали да намерите кораб, да откраднете кораб или да се установите на планетата. Тази планета, на която ще се озовете, вероятно ще бъде безплодна, но ако има някои животни и растения, ще искате да бъдете внимателни. Някои животни са враждебни, докато някои от растенията са отровни. Основната причина да се пази от тези неща са Сентинелите. Те са полицията на космоса. Сентинелите не са навсякъде, но са много упорити. Ако се забъркате с животните, растенията или ресурсите на планетата, тогава ще бъдете желан човек. Няма да бъдете преследвани, ако сте се забъркали само с планетата малко, но колкото повече правите, толкова повече ще бъдете преследвани. Ако ви се иска, ще бъдете в бягство от полицията през цялото време и дори може да бъдете смятан за космически пират.

Ако не искате да бъдете преследвани, не трябва да правите нищо незаконно. И ако мислите как мислите да печелите пари, без да участвате в пиратството, тогава няма от какво да се страхувате. Можете да станете ловец на глави и да събирате щедростите на други играчи и ботове глави.

Друг вариант за печелене на пари (единици) е чрез продажба на оръжие, кораби и ресурси на пазара. Можете също така да търгувате с хора. Ботовете използват търговски пътища, така че ако можете да намерите такъв, тогава може да успеете да спечелите много пари, като разграбите техните кораби. За да получите артикули за търговия, ще трябва да ги изработите. Ще трябва да използвате ресурсите си, за да помогнете за надграждане на вашия кораб и умения, за да получите способността да изработвате по-добри и по-ценни предмети.

В небето на никой човек най-важното е твоят кораб. Ще ви трябва корабът ви да атакува противници, да се защитавате и да обикаляте вселената. За да пътувате, ще трябва да разполагате с гориво и да го управлявате достатъчно добре, така че да не можете да бъдете заседнали. Ще трябва да се грижите за вашия кораб и да го надстроите, за да оцелее. Можете да имате само един кораб наведнъж, така че всеки път, когато купите нов кораб, ще загубите стария си.

В никой небето начинът, по който играете, ще ви повлияе. Ако играете правилно с вашите карти, тогава ще можете да получите фракция от Вселената, която да ви подкрепя и да ви помогне в приключенията ви. Тези фракции наистина могат да ви помогнат, ако сте в строга щипка и се нуждаете от резервно копие.

Забележка: No Man’s Sky е онлайн мултиплейър, но тъй като размерът на Вселената е толкова голям, може да ви е трудно да намерите други играчи онлайн. Що се отнася до срещата с приятели, ще трябва да имате късмет. Към настоящия момент и двамата ще трябва да намерите една и съща планета и след това да я изкривите. Веднъж заедно можете да си помогнете и да се опитате да завладеете враговете си, като използвате екипната работа.

No Man’s Sky е онлайн мултиплейър, който има около 18 квинтилионни планети. Ще трябва да оцелееш, използвайки акъла си. Можете да се обедините с фракции и други хора, за да побеждавате врагове. Ще летите из Вселената в стремеж да откриете колкото се може повече планети. Когато намерите приятелите и екипа си заедно, ще имате огромно предимство. С това предимство ще бъдете още по-ефективен пират, ловец на глави или нещо друго, към което искате да се стремите. Като цяло No Man’s Sky ще бъде много забавна и интересна игра, от която съм сигурен, че вие ​​и вашите приятели ще се радвате.

За пореден път препоръчвам да използвате VPN, за да играете на No Man’s Sky. VPN ще ви даде IP адрес от местоположението на сървъра, което сте избрали. Освен това ще подобри производителността, като намали ping и ще намали изоставането. VPN също ще ви предпази от DDoS атаки. Това ще ви помогне да преодолеете географските ограничения и защитните стени в училище или на работа.

Как да използвате VPN за игра на небето на никого

Ще използвам IPVanish за примера как да използвате VPN услуга, за да играете на No Man’s Sky онлайн. Първо ще искате да изтеглите VPN клиента. IPVanish предлага безплатен клиентски софтуер за Windows, Mac и Linux. В допълнение към безплатните приложения за iOS и Android.

Сега, когато имахте възможност да изтеглите и инсталирате софтуера, който е време да се свържете. Стартирайте клиента на IPVanish и изберете местоположение на сървъра. Ще ви преведем стъпка по стъпка, използвайки техния клиент за Windows.

IPVanish US serveres

 • Тъй като много геймъри обичат да се свързват със сървъри в САЩ, използвахме тази страна за нашето ръководство. IPVanish има голяма мрежа от сървъри, разположени по целия свят.
 • Препоръчваме ви да изберете IKEv2 или OpenVPN (UDP). За стрийминг на футболни игри или видеоклипове от сайтове като Netflix използваме OpenVPN (UDP). Те също така поддържат PPTP и L2TP. Протоколите IKEv2 и OpenVPN осигуряват приятна комбинация от бързи скорости и защита на поверителността.
 • Кликнете върху свързване. След няколко секунди ще видите бутона в горния десен ъгъл да стане зелен. Това означава, че вече имате IP адрес от САЩ. Също така ще забележите местоположението на сървъра и IP адреса, които се показват в горната част на клиента.
 • Вече имате IP адрес в САЩ, доколкото всеки може да каже онлайн. Като такъв, можете да достигнете до всеки сайт, сякаш седите там. Същото би било вярно, ако се свържете със сървър във Великобритания или където и да е другаде по света.

Това е просто толкова лесно да се направи. Сега, когато имате IP адрес от IPVanish сървър в САЩ, можете да играете, да разглеждате интернет или да гледате предавания, сякаш наистина сте там. Свързването към сървър в Обединеното кралство ще ви даде пълен достъп и до гео блокирани сайтове. Същото е вярно от всяка страна.

Както вероятно вече можете да разберете, че добрата VPN отваря достъп до съдържание по целия свят. Ако живеете извън САЩ, услугата може да ви помогне да получите достъп до популярни услуги като Netflix, Hulu и Pandora. Все още се нуждаете от акаунт за услуги като Netflix, но VPN ще ви помогне да гледате американски телевизионни предавания и филми в Netflix, сякаш седите в САЩ или друг регион, до който искате да получите достъп.

Как да използвате VPN, за да играете на никой не е PS4

За пореден път ще използвам IPVanish за примера как да използвам VPN услуга, за да играя на Нечовешко небе на вашата игрална конзола. Те са ми любимият VPN за игри, защото IPVanish управлява много бърза мрежа, което прави услугата чудесен избор за геймърите.

Първата стъпка за настройка с IPVanish обикновено е да изтеглите клиентския софтуер за вашата система. IPVanish предлага безплатен клиентски софтуер за Windows, Mac и Linux. В допълнение към безплатните приложения за iOS и Android. Очевидно това няма да работи за PS4, Xbox One или Nintendo, тъй като игровите конзоли нямат вградена поддръжка за VPN. За щастие, все още има начин да шифровате вашия игрови трафик и да го изпратите чрез VPN. Отговорът е стартирането на VPN чрез вашия рутер.

IPRanish връзка FlashRouters

В зависимост от марката и модела на рутер, който използвате, той може да поддържа VPN услуги на трети страни. Ако е така, можете да получите необходимата информация от вашия доставчик на VPN, за да настроите връзка чрез вашия рутер. В противен случай горещо препоръчвам FlashRouters. Екипът на FlashRouters взема популярни рутерни маркови рутери и ги променя с фърмуер DD-WRT или Tomato. Това позволява на устройствата да имат много повече функции, отколкото биха били с инсталирания фабричен фърмуер. Всички FlashRouters идват предварително конфигурирани с поддръжка за VPN.

Насладете се на всичкото вълнение, докато играете Небесното небе онлайн. Моля, споделете тази публикация с приятелите си, за да могат да се наслаждават на игри от всяка точка на света с VPN. Последвай ни @VPNFan за най-новите оферти и ръководства.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map