Как да гледате Youtube TV извън САЩ

YouTube TVYouTube пусна над топ (OTT) услуга за стрийминг, наречена YouTube TV. Услугата е проектирана да бъде телевизионна алтернатива. Той предлага повече от 45 канала без нужда от доставчик на кабелна или сателитна телевизия. Разбира се, повечето канали имат реклами. Струва си да разгледате, но той е достъпен само на територията на САЩ или САЩ. Ако живеете там, ще се оправите. Ако пътувате в чужбина или работите извън САЩ, ще ви трябва VPN.


Най-добрите VPN мрежи за гледане на Youtube TV извън САЩ

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 2.85PIA49CheckboxCheckbox

Нека разгледаме някои от каналите, налични от Youtube TV.

 • ABC
 • CBS
 • NBC
 • лисица
 • ESPN
 • САЩ
 • E!
 • CW

И още доста. За разлика от някои от конкурентите си, Youtube позволява до 6 едновременни потока. Те също така ви позволяват да записвате неща чрез DVR и че можете да записвате всички свои любими предавания едновременно, без ограничения на данните. Цената за тази услуга е 35 долара на месец. Ако искате да добавите Showtime или Fox Soccer Channel, те са допълнително заплащане. Те обаче също така отбелязват, че ако пътувате в международен план, няма да имате достъп до акаунта си.

Ето защо бихте искали да използвате VPN. Независимо дали вече сте се регистрирали или предстои да направите това, трябва да се свържете със сървър в САЩ. Това ще ви помогне да заобиколите гео ограниченията. Защо трябва да пропускате, защото в момента не сте в САЩ?

Коя VPN услуга изберете, зависи от вашите цели. Има няколко добри предложения, които ще направят нещата прости. Ако целта ви е само да сте сигурни, че можете да гледате всички канали, разгледайте функцията ExpressVPN MediaStreamer (Smart DNS). Това е Smart DNS услуга, която ще ви помогне да деблокирате всички гео ограничения, които може да срещнете, без да има криптиране отгоре. Ако целта ви е по-ориентирана към сигурността, ще искате да се свържете с ExpressvPN сървър. Техният VPN клиент включва функция за превключване на убийства и те не поддържат никакви дневници на дейности. Можете да използвате тяхната VPN или Smart DNS услуга по всяко време и да превключвате между тях, ако е необходимо.

Как да използвате VPN за гледане на YouTube телевизия

Ще използваме ExpressVPN за примера как да използвате VPN услуга за гледане на YouTube TV. Първо, ще искате да изтеглите VPN клиента. ExpressVPN предлага клиентски софтуер за Windows, Mac и Linux. Мобилните потребители могат да изтеглят приложения за iOS и Android. Можете дори да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да защитите всяко устройство във вашата мрежа. Той ще изпрати всичките ви комуникации чрез VPN, който разширява поддръжката на устройства като игрови конзоли и поточни кутии. Те дори имат приложение за устройствата на Amazon Fire TV.

Сега, когато вече имате възможност да изтеглите и инсталирате софтуера, е време да се свържете. Стартирайте клиента ExpressVPN и изберете местоположението на сървъра. Ще ви преведем стъпка по стъпка, използвайки техния клиент за Windows. Имайте предвид, че използваме изображения от американски сървъри, тъй като HBO Now е географски ограничен до САЩ.

Местоположение на сървъра ExpressVPN

 • Тъй като HBO Now се предлага само в САЩ, ще искате да изберете сървър в Съединените щати. ExpressVPN има голяма мрежа от сървъри, разположени в целия САЩ.
 • Препоръчваме ви да изберете OpenVPN (TCP) или (UDP). За стрийминг на видеоклипове от сайтове като YouTube използваме OpenVPN (UDP), защото е по-бърз от TCP. Те също така поддържат PPTP, L2TP и SSTP. Все още препоръчваме OpenVPN UDP за най-добра комбинация от скорост и защита на поверителността.
 • Щракнете върху големия кръгъл бутон за свързване. След няколко секунди ще видите екрана около бутона да стане зелен. Ще се появи и съобщение, което ви уведомява, че „VPN е ВКЛ.“
 • Вече имате IP адрес в САЩ, доколкото всеки може да каже онлайн. Като такъв, можете да достигнете до всеки сайт, сякаш седите там. Същото би било вярно, ако се свържете със сървър във Великобритания или където и да е другаде по света.

Това е просто толкова лесно да се направи. Сега, когато имате IP адрес от ExpressVPN сървър в САЩ, можете да сърфирате в интернет или да гледате YouTube TV, сякаш наистина сте там. Същото е вярно от всяка страна, но ще искате да се свържете със сървър в САЩ, за да гледате емисиите на живо.

Както вероятно вече можете да разберете, че добрата VPN отваря достъп до съдържание по целия свят. Ако живеете извън САЩ, услугата може да ви помогне да получите достъп до популярни услуги като Netflix, Hulu и Amazon Instant. Все още се нуждаете от акаунт за услуги като Netflix, но VPN ще ви помогне да гледате американски телевизионни предавания и филми в Netflix, сякаш седите в Съединените щати.

И двете опции ще деблокират съдържание. Тези, които току-що споменахме, са страхотни варианти. Избрахме ги въз основа на бързината, функционалността, местоположението на сървъра, надеждността и цената. Бъдете сигурни, че можете лесно да се свържете и поточно, преди да пътувате. Чувствайте се свободни да разгледате нашите топ 10 VPN услуги списък за други избори, ако искате повече.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map