Как да гледате HBO СЕГА извън САЩ

HBO сегаHBO NOW трябва да стартира през април 2015 г. Точно навреме за новия сезон на Game of Thrones. За тези, които не са чували за HBO СЕГА това е нова услуга от Home Box Office, която позволява на членовете да излъчват хиляди филми и шоу програми без абонамент за кабел или сателит. Услугата е планирана за стартиране с 30-дневна безплатна пробна версия и ще струва $ 14,99 на месец. Гледайте HBO СЕГА отвсякъде, включително извън САЩ с VPN.


Както споменах, HBO NOW ще ви даде пълен достъп до любимите си филми и оригинални сериали като GoT, Boardwalk Empire и True Blood. Заедно с хиляди филми и предавания. Тя се различава от HBO GO което изисква кабелен или сателитен акаунт. Можете да се регистрирате за HBO СЕГА чрез вашия iTunes акаунт. Единственото ограничение, което видяхме, е географско. Услугата ще бъде достъпна само в САЩ.

Какво се случва, ако планирате да пътувате извън САЩ и нямате търпение да гледате последния епизод на GoT? Простият отговор е да използвате VPN. Може би сте използвали VPN за работа. Ако е така, вече знаете, че криптира вашите данни. Това, което може да не знаете е, че потребителите по целия свят използват лични VPN услуги, за да обиколят геоблокове. Можете да се свържете с VPN сървър в САЩ и да гледате HBO СЕГА по всяко време. Независимо къде може да пътувате по това време. Същото важи и за други популярни онлайн услуги като HBO Go, Netflix, Hulu и Amazon Instant Video.

Най-добрият VPN за деблокиране на HBO СЕГА

Първо ще искате да намерите надеждна VPN услуга. В този случай ще искате такъв с бързи VPN сървъри в Съединените щати. Има няколко VPN, от които да избирате. Ето някои от нашите любими.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 2.85PIA49CheckboxCheckbox

Как да използвате VPN за гледане на HBO СЕГА

Ще използваме ExpressVPN за пример как да използвате VPN услуга за гледане на предавания като GoT в HBO СЕГА. Първо, ще искате да изтеглите VPN клиента. ExpressVPN предлага клиентски софтуер за Windows, Mac и Linux. Мобилните потребители могат да изтеглят приложения за iOS и Android. Можете дори да използвате приложението ExpressVPN рутер, за да защитите всяко устройство във вашата мрежа. Той ще изпрати всичките ви комуникации чрез VPN, който разширява поддръжката на устройства като игрови конзоли и поточни кутии. Те дори имат приложение за устройствата на Amazon Fire TV.

Сега, когато вече имате възможност да изтеглите и инсталирате софтуера, е време да се свържете. Стартирайте клиента ExpressVPN и изберете местоположението на сървъра. Ще ви преведем стъпка по стъпка, използвайки техния клиент за Windows. Имайте предвид, че използваме изображения от американски сървъри, тъй като HBO Now е географски ограничен до САЩ.

Местоположение на сървъра ExpressVPN

 • Тъй като HBO Now се предлага само в САЩ, ще искате да изберете сървър в Съединените щати. ExpressVPN има голяма мрежа от сървъри, разположени в целия САЩ.
 • Препоръчваме ви да изберете OpenVPN (TCP) или (UDP). За стрийминг на видеоклипове от сайтове като YouTube използваме OpenVPN (UDP), защото е по-бърз от TCP. Те също така поддържат PPTP, L2TP и SSTP. Все още препоръчваме OpenVPN UDP за най-добра комбинация от скорост и защита на поверителността.
 • Щракнете върху големия кръгъл бутон за свързване. След няколко секунди ще видите екрана около бутона да стане зелен. Ще се появи и съобщение, което ви уведомява, че „VPN е ВКЛ.“
 • Вече имате IP адрес в САЩ, доколкото всеки може да каже онлайн. Като такъв, можете да достигнете до всеки сайт, сякаш седите там. Същото би било вярно, ако се свържете със сървър във Великобритания или където и да е другаде по света.

Това е просто толкова лесно да се направи. Сега, когато имате IP адрес от ExpressVPN сървър в САЩ, можете да сърфирате в Интернет или да гледате HBO Now, сякаш наистина сте там. Същото е вярно от всяка страна, но ще искате да се свържете със сървър в САЩ, за да гледате емисиите на живо.

Както вероятно вече можете да разберете, че добрата VPN отваря достъп до съдържание по целия свят. Ако живеете извън САЩ, услугата може да ви помогне да получите достъп до популярни услуги като Netflix, Hulu и Amazon Instant. Все още се нуждаете от акаунт за услуги като Netflix, но VPN ще ви помогне да гледате американски телевизионни предавания и филми в Netflix, сякаш седите в Съединените щати.

Гледайте любимите си филми и оригинални програми като Game of Thrones в HBO СЕГА от всяка точка на света. Моля, споделете тази публикация с приятелите си, за да могат и те да се наслаждават. Последвай ни @VPNFan за най-новите VPN прегледи и промоции от водещи доставчици.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map