Гледайте на живо швейцарски тенис турнир на закрито

Тенис турнир на закрито в ШвейцарияSwiss Indoors е ежегоден тенис турнир, който се провежда в Базел, Швейцария. Този турнир първоначално е бил само за швейцарски играчи и стартира през 1970 г. Тази година той ще се проведе в Сейнт Якобшал от събота, 19 октомври до събота, 27 октомври. Има няколко различни мрежи, на които можете да го гледате, включително ESPN в САЩ. Ако имате достъп до мрежата, всички сте готови. Ако не сте в САЩ или искате да гледате конкретно покритие, можете да го гледате онлайн, при условие че се свържете с VPN.


RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160CheckboxCheckboxCheckbox
2NordVPN$ 3.49NordVPN87CheckboxCheckboxCheckbox
3Частен достъп до Интернет$ 2.85PIA49CheckboxCheckbox

Как да гледате тенис турнир в Швейцария на закрито 2019 отвсякъде

Има няколко начина да гледате този турнир, включително Tennis.com, разбира се, ESPN в САЩ.

 1. Запиши се за ExpressVPN (включва 30-дневна гаранция за безвъзмездно връщане на пари)
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението ExpressVPN на вашето устройство
 3. Свържете се с VPN сървър в САЩ, така че определено можете да получите покритие.
 4. Влезте в уебсайта на ESPN, ако имате идентификационни данни или ако сте извън САЩ, можете да се регистрирате за външна поточна услуга като Sling TV.
 5. Насладете се на поточния достъп на живо на Швейцарския тенис турнир на закрито 2019.

Тъй като това е в отворен формат, конкурентите не са зададени. Можете обаче да очаквате да видите най-високо оценените тенисисти от цял ​​свят. Въпросът е дали роденият Роджър Федерер ще може да вземе десетата си титла и да спечели за трета поредна година? Ще трябва да се настроите, за да разберете. Отново, ако сте извън зрителната зона, трябва да се свържете с VPN. Предлагаме ви да се свържете с VPN в САЩ или страната, в която искате да гледате покритие през 2019 г. Швейцарски тенис турнир на закрито. В противен случай бихте могли и ще бъдете геоблокирани.

Как да използвате VPN, за да гледате 2019 тенис турнир на закрито в Швейцария

Ще използваме ExpressVPN за примера как да използвате VPN услуга, за да стриймвате 2019 Швейцарски тенис турнир на закрито. Първо, ще искате да изтеглите VPN клиента. ExpressVPN предлага безплатен клиентски софтуер за Windows, Mac и Linux. В допълнение към безплатните приложения за iOS и Android.

Сега, когато вече имате възможност да изтеглите и инсталирате софтуера, е време да се свържете. Стартирайте клиента ExpressVPN и изберете местоположението на сървъра. Ще ви преведем стъпка по стъпка, използвайки техния клиент за Windows.

 • Изберете местоположение на сървъра. Предлагаме ви да използвате сървър в Австралия. Както споменахме, това е така, защото ще бъдете геоблокирани извън региона. Поради това можете да видите, че избрахме сървър в Мелбърн.
 • Препоръчваме ви да изберете OpenVPN (TCP) или (UDP). За стрийминг на видеоклипове от сайтове като YouTube използваме OpenVPN (UDP), защото е по-бърз от TCP. Те също така поддържат PPTP, L2TP и SSTP. Все още препоръчваме OpenVPN UDP за най-добра комбинация от скорост и защита на поверителността.
 • Щракнете върху големия кръгъл бутон за свързване. След няколко секунди ще видите екрана около бутона да стане зелен. Ще се появи и съобщение, което ви уведомява, че „VPN е ВКЛ.“
 • Вече имате IP адрес в САЩ или където се намира любимото ви покритие, доколкото всеки може да каже онлайн. Поради това можете да стигнете до всеки сайт, сякаш седите там. Същото ще бъде вярно, ако се свържете със сървър в различен регион.

Това е всичко, което има за него. Сега, когато имате IP адрес от ExpressVPN сървъра в САЩ, можете да сърфирате в Интернет, сякаш наистина сте там. Същото е вярно от всяка страна. Свържете се със сървър в Обединеното кралство, за да гледате Sky Sports или САЩ, ако искате да гледате други събития на ESPN.

Добрите VPN доставчици отварят достъп до съдържание по целия свят. Ако живеете извън САЩ, услугата може да ви помогне да получите достъп до популярни услуги като Netflix, Hulu и Pandora. Все още се нуждаете от акаунт за услуги като Netflix, но VPN ще ви помогне да гледате американски телевизионни предавания и филми в Netflix, сякаш седите в САЩ или друг регион, до който искате да получите достъп.

Насладете се на всички вълнения от швейцарския тенис турнир на закрито през 2019 г. и вижте дали Роджър Федерер може да стане първият в историята на турнира, който да стане 1/5 от общия брой победители през 50-те години, в които се провежда. Моля, споделете тази публикация с приятелите си, за да могат да се насладят на този страхотен тенис турнир от всяка точка на света с VPN. Последвай ни @VPNFan за най-новите сделки, ръководства и новини.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map