VyprVPN 30 päivän ilmainen kokeiluversio

VyprVPN tarjoaa tällä hetkellä kaikille uusille jäsenille a 30 päivän riskitön kokeilu aikaa testata heidän suosittua VPN-palveluaan. Aikaisemmin heillä oli ilmainen VPN-tili, joka oli rajoitettu datalla, joka antoi sinulle mahdollisuuden testata joitain, mutta se oli melko rajallinen. Pidän parempana heidän uutta lähestymistapaansa, koska he ovat päättäneet kattaa kaikki uudet jäsenet 30 päivän rahat takaisin -takuulla. Olemme erittäin iloisia nähdessämme, että takuu ei sisällä mitään rajoituksia. On paljon VPN-palveluita, joilla on kaistaleveys tai yhteysrajoitukset. Näin ei ole VyprVPN: n tapauksessa. Olet tervetullut käyttämään täysimääräisesti heidän verkkoaan ja räätälöityjä ohjelmistoja 30 päivän riskitöntä kokeilujaksoa varten.


Haluatko verrata VyprVPN: tä parhaimpiin VPN-palveluihimme? Jokainen tarjoaa 30 päivää riskitöntä palvelun testaamiseen.

RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 3,33PIA49valintaruutuvalintaruutu

Tässä on lisätietoja ilmaisesta kokeiluversiosta suoraan VyprVPN TOS -sivulta:

Saatamme aika ajoin tarjota kultaisen sammakon palveluiden kokeiluja tietyn ajanjakson ilman, että vaaditaan maksua (”ilmainen kokeilu”). Pidätämme oikeuden oman harkintansa mukaan määrittää kelpoisuutesi ilmaiseen kokeiluun ja peruuttaa tai muuttaa ilmaista kokeilua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta ja ilman vastuuta..

Ilmainen kokeiluversio edellyttää, että annat maksutietosi ilmaisen kokeilun aloittamiseksi. Ilmaisen kokeilujakson lopussa aloitamme automaattisesti laskutuksen tilaamastasi Golden Frog -palvelusta kuukausittain tai vuosittain tilaustyypistäsi riippuen. Antamalla maksutiedot ilmaisen kokeilun yhteydessä hyväksyt tämän maksun. Jos päätät, että et halua tulla Golden Frog -palvelun maksavaksi käyttäjäksi, ennen ilmaisen kokeilujakson päättymistä sinun on lopetettava palvelu käyttämällä online-ohjauspaneelia, joka sijaitsee osoitteessa http://www.goldenfrog.com/.

Haluamme myös huomata, että kaikille VyprVPN-suunnitelmille voidaan myöntää 30 päivän rahat takaisin -takuu. Tämä tarkoittaa, että olet suojattu, kirjaudutko perus-, ammattilais- tai päätilille. Suosittelemme VyprVPN-pro-suunnitelmaa, koska se sisältää pääsyn kaikkiin protokollien (OpenVPN, L2TP, PPTP) ja heidän omien Chameleon-protokolliensa kanssa, jotka auttavat kiertämään vahvoja palomuureja Kiinan kaltaisissa maissa. Pro-suunnitelma tarjoaa myös käyttäjille NAT-palomuurisuojauksen ja jopa 3 samanaikaista yhteyttä. Sinulla on pääsy heidän koko valikoimaansa räätälöityjä asiakasohjelmistoja varten Windows, Mac, iOS ja Android. Voit jopa asettaa VyprVPN: n suorittamaan reitittimen läpi.

30 päivän riskittoman kokeilujakson lisäksi VyprVPN-tiimi tarjoaa ystävällisesti vieraille alennuksen heidän suositusta VPN-palvelustaan. Golden Frog -tiimi ei käytä promokoodeja. Sen sijaan ne tarjoavat alennettua hinnoittelua ajoittain valittujen sivustojen kautta. Meillä on kunnia olla valittu ja innoissamme jakaa säästöt lukijoidemme kanssa. Tiedämme, että hinta on tärkeä ja tarkoitamme itse säästää rahaa, joten pidämme tärkeänä korvata viimeisimmät VyprVPN-alennukset, jotta voit säästää niin paljon kuin mahdollista heidän ensisijaisen tason VPN-palvelunsa käytöllä..

Nykyinen VyprVPN-erikoistarjous sisältää 80% alennus kahden vuoden VPN-palvelu. Tähän sisältyy rajoittamaton pääsy heidän verkkoon. Suosittelemme jälleen kerran Premium-suunnitelmaa, jolla on täydet käyttöoikeudet heidän verkkoon, ohjelmistoihin, kaikkiin protokolliin ja NAT-palomuuriin. VyprVPN Premium -tili sisältää lisäominaisuuksia ja jopa 5 samanaikaista yhteyttä vain 2,50 dollaria kuukaudessa alennuksellamme. Kaikille uusille käyttäjille annetaan 30 päivän rahat takaisin -takuu, joka on paljon aikaa palvelun testaamiseen.

Sinun ei tarvitse jälleen kerran huolehtia tarjouskoodin muistamisesta, jotta VyprVPN-erikoisuus saadaan hyödynnettyä. Napsauta vain yllä olevaa kuvaa käydäksesi VyprVPN: ssä promosivu.  Kun napsautat ”GET VYPRVPN”, hinnat alennetaan alla olevan kuvan mukaisesti.

Tässä on erittely VyprVPN-mainoskampanjasta:

VyprVPN hinnoittelu

Golden Frog tarjoaa kaikille uusille VyprVPN-jäsenille 30 päivän rahat takaisin -takuun, joten sinulla ei ole mitään riskiä liittyessään. Meillä ei ole syytä ajatella, että haluat peruuttaa, mutta on aina hyvä tietää, että voit, jos olet tyytymätön jostain syystä. VyprVPN hallinnoi omaa VPN-palvelinverkkoaan ympäri maailmaa, joten voit odottaa korkealaatuista VPN-palvelua ja asiakastukea.

Annan sinulle VyprVPN: n nopean kaatumisen. He hallitsevat suurta tier-1-verkkoa VPN-palvelimilla keskeisissä paikoissa ympäri maailmaa. Ne tarjoavat ilmaisia ​​asiakasohjelmistoja Windows- ja Mac-käyttäjille. Yhdessä iOS- ja Android-mobiilisovellusten kanssa. Yhdistä OpenVPN, PPTP, L2TP tai heidän omien Chameleon-protokolliensa kanssa.

Vieraile VyprVPN-promo -sivulla ja rekisteröidy VPN-palveluun, niin säästät 80% kahden vuoden rajoittamattomasta VPN-käytöstä. Seuraa @VPNFan lisää VPN-tarjouksia.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map