Parhaat VPN-yhteydet Macille

MacOS CatalinaApplen käyttäjät voivat ladata uusimman MacOS-version Catalina ilmaiseksi. Päivitimme pian sen jälkeen, kun Apple julkaisi uusimman Mac OS: n. Uuden käyttöjärjestelmän lataaminen ja asentaminen MacBookiin kesti noin puolitoista tuntia. Kesti heti aikaa kaikkien tärkeimpien VPN-verkkojen testaamiseen. Katsotaanpa joitain parhaista VPN-yhteyksistä MacOS: lle. Koska monilla Mac-käyttäjillä on myös iPhone tai iPad, valitsimme VPN: t, joissa on mukautetut Mac- ja iOS-sovellukset. Testasimme jokaista Mac-asiakasohjelmaa ja olemme ottaneet kuvankaappauksen kaikista toiminnassa olevista sovelluksista.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 3,33PIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75PIA112valintaruutuvalintaruutu
5IPVanish$ 5,20IPVanish76valintaruutu

Kun olemme käyttäneet OS X Catalinaa muutama tunti, pidämme estetiikasta todella. Uusi päivitys on puhtaampaa ja tarjoaa paremman integroinnin iOS-laitteisiin. Uudet ominaisuudet lisäävät työn tuottavuuden ja yleisen nautinnon. Koska olemme käyttäneet PC: tä vuosien ajan, käytämme nyt suurimman osan ajasta Apple-tuotteita (iMac, MacBook, iPad, iPhone). Tämä tekee VPN for Macista ensisijaisen tärkeän.

VPN-palveluita on kirjaimellisesti satoja, mutta vain harvoilla niistä on helppo käyttää Mac-asiakkaita. Useimmat VPN: t antavat sinulle ohjeet VPN-yhteyden manuaalisesta asettamisesta. Se ei vain ole tarpeeksi hyvä meille. Haluamme ja odotamme samaa kokemusta, joka meillä olisi PC: llä iMac- ja MacBook-laitteillamme. Se on vaikeata saada aikaan VPN: n avulla, mutta suosittelemme mielestämme muutamia palveluita.

Jaamme hetkessä luettelon parhaista VPN-palveluntarjoajista MacOS: lle. Kriteerit ovat yksinkertaiset. Ensinnäkin palvelun on oltava nopeaa ja luotettavaa. Heidän on oltava rakennettu vahvan maineen vuosien mittaan. Viimeinkin heidän on ehdottomasti tarjottava mukautettu VPN-asiakasohjelma MacOS: lle yhdessä iOS-sovelluksen kanssa. Emme ole määrittäneet VPN: ää manuaalisesti Macissa, eikä sinun tarvitse tehdä kumpaakaan.

Mikä on paras VPN Macille?

Keskityimme seuraaviin kriteereihin määrittääksesi parhaiden VPN-luettelomme Macille:

 • Etsimme VPN-verkkoja, jotka tarjoavat usein päivityksiä Mac-sovelluksiin
 • Etusija annetaan sovelluksille, joissa on edistyneitä ominaisuuksia, kuten VPN kill switch
 • Nopea nopeus ja kyky poistaa esto suosituista suoratoistopalveluista
 • Korkea salaus suojaa yksityisyyttäsi Macissa
 • Ei kirjautumiskäytäntöä sen varmistamiseksi, että käyttölokeja ei pidetä yksityisyyden suojana
 • Lisätuki iOS- ja Amazon Firestick -laitteille

Tässä on luettelo parhaista VPN-palveluista Mac-käyttäjille ilman lisäviiveitä:

1. Paras VPN Mac: lle: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN tunnetaan sulavasta ohjelmistosuunnittelustaan, eikä ole parempaa alustaa, joka osoittaa sitä Macissa. Kuten hetkessä huomaat, ExpressVPN Mac -asiakkaan uusin versio on virtaviivaistettu niin, että sinun on napsautettava vain kerran muodostaaksesi yhteyden. Ne, jotka haluavat enemmän hallintaa, voivat vaihtaa palvelimen sijainteja ja protokollia. Voit myös suorittaa nopeustestin. Asiakkaalla ei kuitenkaan ole kykyä asettaa tappauskytkintä tai kääntää IP-osoitteita. Ehkä näitä vaihtoehtoja lisätään tulevaisuudessa.

Kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä. ExpressVPN Mac -sovellus on erittäin yksinkertainen. Sovelluksen ulkoasu siirtyy heidän Windows-, iOS- ja Android-versioihinsa. Ensimmäinen asia, jonka huomaat, on kuinka puhdas käyttöliittymän suunnittelu on, kun käynnistät sovelluksen ensimmäistä kertaa. Voit muodostaa yhteyden ehdotettuun palvelimeen tai valita luettelosta, joka sisältää yli 100 palvelinpaikkaa ympäri maailmaa.

ExpressVPN Mac-asiakasyhteys

Voit myös suorittaa nopeustestin löytääksesi nopeimmat palvelinpaikat. Tämän tekeminen vie muutaman minuutin, mutta on syytä odottaa, jos haluat löytää nopeimman yhteyden. Huomaat, että alla oleva kuvakaappaus näyttää nopeusindeksin, latenssin ja latausnopeuden useille palvelimille. Kun testi on valmis, ehdotan, että valitset haluamasi maan palvelimen, jolla on suurin nopeusindeksi. Pelaajat haluavat kiinnittää erityistä huomiota myös latenssiin, koska se vaikuttaa viiveeseen. Nopeustesti osoittaa, että Atlanta on paras vaihtoehto nopeaan suorituskykyyn.

ExpressVPN-asetusten nopeustesti

Nopeustestin suorittamisen lisäksi voit myös muuttaa protokollia. Mac-asiakas tukee OpenVPN (UDP ja TCP), L2TP / IPSec ja PPTP-protokollia. Oletuksena sovellus valitsee protokollan automaattisesti. Jos haluat asettaa sen itse, mene asetuksiin ja valitse yksi yllä luetelluista protokollista.

VPN: n aloittelijat arvostavat todella ExpressVPN Mac -asiakkaan suunnittelua. Käyttöliittymä on osoita ja napsauta. Valitse palvelinpaikka, johon haluat muodostaa yhteyden, ja ohjelmisto hoitaa loput. Annan ehdottomasti ExpressVPN-asiakasohjelmistolle ja mobiilisovelluksille A + käytön helpottamiseksi.

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Paras VPN Mac: lle: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (70% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat pidemmän aikavälin tilin. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä Android- että iOS-laitteille (iPhone, iPad).

NordVPN Mac-asiakas

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit liittyä rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy NordVPN: ssä

3. Paras VPN Mac: lle: PIA

Yksityinen Internet-yhteys

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 3,33 dollaria kuukaudessa (alennus 72%)

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) on tunnettu suositusta VPN-palvelustaan ​​ja tuesta organisaatioille, jotka taistelevat yksityisyyden suojaamiseksi. He käyttävät erilaista lähestymistapaa ohjelmistojensa kanssa. Sen sijaan, että itsenäisellä asiakkaalla olisi oma ikkuna, PIA: ta käytetään valikkopalkin kuvakkeen kautta. Jotkut käyttäjät arvostavat lähestymistapaa, kun taas toiset pitävät sitä vähemmän toivottavana. Löydät samat korkeat salaus- ja edistyneet ominaisuudet, joita PIA tarjoaa heidän Mac-asiakasohjelmassaan, Windowsin vastineessa.

PIA Mac VPN -sovellus

PIA-sovellus on esityksessään samanlainen kuin avoimen lähdekoodin OpenVPN-asiakas. Voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimeen napsauttamalla valikkopalkin PIA-kuvaketta. Tämä näyttää avattavan luettelon palvelimen sijainneista. Näytämme yllä olevan luettelon alkua. Napsauta mitä tahansa palvelimen sijaintia yhteyden muodostamiseksi. Voit myös määrittää useita asetuksia sovelluksessa tai jättää oletusarvot. PIA on erittäin suosittu P2P / torrent-käyttäjien keskuudessa. Heidän tappokytkinominaisuus on samanlainen kuin IPVanishin ja VyprVPN: n tarjoamat ominaisuudet. Sovellus tukee myös portinsiirtoa ja edistyneempiä ominaisuuksia.

PIA Mac -asiakasohjelmassa on yksi toinen näkökohta, joka on ehdottomasti huomionarvoinen. Voit asettaa tietojen salaus-, tietojen todennus- ja kädenpuristussalausasteet asiakkaassa. Oletusasetukset ovat AES-128 / SHA1 / RSA-2048, mikä on hyvä yhdistelmä useimmille käyttäjille. Voit asettaa seuraavat arvot Mac VPN -sovelluksessa:

 • Tietojen salaus – AES-128 / AES-256 / Blowfish / Ei mitään
 • Tietojen todennus – SHA1 / SHA256 / Ei mitään
 • Kädenpuristus – RSA-2048 / RSA-3072 / RSA-4096 / ECC-256k1 / ECC-256r1 / ECC-521

Kuten voitte kertoa, PIA suhtautuu käyttäjän yksityisyyteen erittäin vakavasti. Suunnitteletko muodostaa yhteyden Macin, iOS: n, Windowsin tai Androidin kautta, he ovat peittäneet mukautetut sovellukset. Heidän verkosto ei ole niin suuri kuin jotkut, joten harkitse tarkoitustaan ​​ennen päätöksentekoa. Jos PIA: lla on palvelimia haluamassasi sijainnissa, voit hyötyä heidän ryhmänsä jatkamista palveluista panostamisesta, ja se on täydellinen ohjelmistokomplimentti.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

4. Paras VPN Mac: lle: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

Olisi vaikea löytää paremmin varustettua Mac VPN -asiakasta kuin CyberGhost 7. Kehitysryhmä on ylittänyt itsensä monilla edistyneillä ominaisuuksilla, jotka sisältyvät Mac-käyttäjiin. Löydät ohjelmistosuunnittelun olevan intuitiivinen. Vaikka asetuksia on muutama, sinun ei tarvitse tehdä mitään muutoksia yhteyden muodostamiseksi. Asiakas huolehtii yhteyden salaamisesta. CyberGhost laajentaa suunnilleen saman käyttöliittymän ja toiminnallisuuden myös heidän Windows-, iOS-, Android- ja Amazon Fire TV -sovelluksiinsa..

Kuten alla olevasta kuvasta voi nähdä, CyberGhost-käyttöliittymä on puhdas. Sovellusta voidaan käyttää kahdella tavalla. Ensimmäinen on pienennetty versio, joka on esitetty kuvakaappauksen oikealla puolella. Napsauttamalla liukusäädintä pääset yhteyteen parhaaseen sijaintiin. Jos haluat valita toisen palvelimen sijainnin, voit avata keltaisen välilehden, joka laajentaa asiakasohjelmaa. Sieltä voit valita minkä tahansa maan, kaupungin ja jopa yksittäisen palvelimen tuhansien valintojen joukosta. CyberGhost for Macissa on myös välilehtiä, joiden avulla löydät parhaat palvelimet lataamista ja suoratoistoa varten. Tämä on erittäin hyödyllistä torrent-käyttäjille ja niille, jotka haluavat estää suoratoistopalvelujen käytön muilla maailman alueilla.

CyberGhost Mac -sovellus

Voit myös asettaa CyberGhost-sovelluksen muodostamaan yhteys automaattisesti milloin tahansa suojaamattoman Wi-Fi-yhteyden kanssa. Tämä on hieno ominaisuus, joka auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi matkoilla. On liian helppo muodostaa yhteys suojaamattomaan verkkoon ja unohtaa käynnistää VPN-asiakasohjelma. Ehdotan sinun ottaa ominaisuus käyttöön, jos matkustat usein. Voit myös asettaa asiakkaan yhdistämään automaattisesti uudelleen aina, kun se katkaisee yhteyden. “Kytke kytkin” -ominaisuus suojaa yksityisyyttäsi milloin tahansa VPN-yhteys putoaa tappamalla Internetin, kunnes yhteys on palautettu.

Käy CyberGhostissa

5. Paras VPN Mac: lle: IPVanish

IPVanish

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 5,20 dollaria kuukaudessa (57% alennus)

Valitsimme IPVanish-listan parhaiden Mac VPN -luetteloidemme joukkoon korkeimman tason verkon laadun ja Mac VPN -asiakkaidensa tarjoamien edistyneiden ominaisuuksien perusteella. Erityisesti kyky tappaa Internet-yhteyssi milloin tahansa VPN putoaa. Ominaisuus tunnetaan paremmin VPN-tappauskytkimenä ja auttaa pitämään sinut nimettömänä, kunnes VPN muodostaa uudelleen yhteyden. Ohjelmiston avulla voit myös muuttaa IP-osoitteitasi määräajoin.

Katsotaanpa nopeasti Mac-asiakasohjelmaa. Voit lukea IPVanish-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja palvelusta. Katsaus on erittäin syvällinen ja sisältää käyttöoppaan jokaisesta räätälöityjen sovellusten versioista (Mac, Windows, iOS, Android). Sen sijaan, että tutkimme niin paljon yksityiskohtia, tarkastelemme vain tarkkaan käyttöliittymää ja joitain tämän viestin vaihtoehtoja. Kuten alla näet, ohjelmisto antaa sinun valita minkä tahansa palvelimen sijainnin luettelosta tai kartalta. Voit helposti laajentaa karttaa millä tahansa alueella valitaksesi parhaan palvelimen sijainnin.

IPVanish Mac-palvelimen valinta

Helppokäyttöisyyden lisäksi IPVanish on tehnyt siitä pisteen, joka tarjoaa edistyneitä suojausominaisuuksia Mac-käyttäjille. Se on hienoa, koska monet palveluntarjoajat jättävät tukensa tukivaihtoehtoihin, kuten VPN kill switch ja IP: n kiertäminen Macille. Kuten alla olevasta kuvasta voidaan nähdä, IPVanish-tapaus ei pidä paikkaansa. Menimme eteenpäin ja korosimme VPN-tappokytkinominaisuutta. Ota ominaisuus käyttöön vain valitsemalla ”Tapa verkko, jos VPN-yhteys katkeaa” vieressä oleva valintaruutu. Tämä varmistaa yksityisyytesi, kunnes VPN muodostaa uudelleen yhteyden.

IPVanish Mac-asetukset

On joitain muita mainitsemisen arvoisia ominaisuuksia. Ensinnäkin IPVanish-tiimi suojaa Mac VPN -käyttäjiä DNS-vuotoilta asettamalla DNS: n suorittamaan heidän palvelimensa ollessaan yhteydessä mihin tahansa VPN-palvelimeen. Voit myös asettaa asiakkaan ulkopuolisia DNS-palvelimia, kuten Google tai OpenDNS. Ehdotan, että käytät IPVanishia DNS-ratkaisuun käyttäessään heidän palveluaan, mutta vain jos haluat käydä toisen kolmannen osapuolen kanssa, tässä on muutaman suositun vaihtoehdon DNS-osoitteet. Nämä ovat kaikki julkisia DNS-palvelimia, joten niiden käytöstä ei veloiteta.

 • Google – 8.8.8.8 ja 8.8.4.4 (IPv4) tai 2001: 4860: 4860 :: 8888 ja 2001: 4860: 4860 :: 8844 (IPv6)
 • OpenDNS – 208,67,222,222 ja 208,67,220,220 (IPv4) tai 2620: 0: ccc :: 2 ja 2620: 0: ccd :: 2 (IPv6)
 • Comodo – 8.26.56.26 ja 8.20.247.20 (IPv4)

Heidän Mac-asiakkaansa lisäksi löydät samanlaisen ilmeen ja tunteen heidän Windows-ohjelmistossaan. IPVanish-tiimi on myös kehittänyt hienoja mobiilisovelluksia iOS: lle ja Androidille. Saatat huomata yllättävää, että he ovat kehittäneet VPN-tap-kytkimen Macille ennen Windowsia. Tämä osoittaa heidän omistautuneensa Mac-käyttäjille ja on virkistävä meille, jotka olemme vuosien varrella yrittäneet löytää laadukkaita VPN-ohjelmistoja Macille.

Käy IPVanishissa

6. Paras VPN Mac: lle: Surfshark

Surfshark

Rekisteröidy 24 kuukaudeksi vain 1,99 dollaria kuukaudessa (83% alennus)

Surfshark aloitti VPN-palvelunsa vuonna 2018. Siitä lähtien yritys on tehnyt melkoisen roiskeen yhteisössä. Tiimi kasvaa edelleen ja lisää palvelinpaikkoja nopeaan verkkoon. He ovat keskittyneet yksityisyyteen ja arvoon. Palvelu sisältää lisäominaisuuksia, kuten CleanWeb (estää mainokset ja haittaohjelmat), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, yksityinen DNS ja vuodonsuojaus.

Laaja palvelinverkko ympäri maailmaa, vahva salaus ja mahdollisuus poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Premium ja Amazon Prime, tarjoavat palvelulle monia mahdollisuuksia. Voit käyttää Amazon Prime Videoa useilla alueilla, mukaan lukien Yhdysvallat, Saksa ja Iso-Britannia. Windows-asiakas antaa sinulle mahdollisuuden muodostaa yhteys fyysisiin palvelinpaikkoihin, virtuaalipalvelimiin (soveltuvat parhaiten maantieteellisten rajoitusten poistamiseen), P2P: n käyttöä tukeviin palvelimiin ja MultiHop-palvelimiin.

Surfshark Mac -asiakas

Arvoa ja ominaisuuksia varten Surfshark on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat suojata yksityisyyttään ja poistaa estorajoitukset. Kaikki heidän VPN-sovelluksensa on suunniteltu samanlaisella käyttöliittymällä ja ovat helppokäyttöisiä. Voit rekisteröidä rajoittamattoman VPN-tilin riskittömästi, koska Surfshark tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy Surfsharkissa

7. Paras VPN Mac: lle: StrongVPN

StrongVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 4,37 dollaria kuukaudessa (41% alennus)

StrongVPN on edelläkävijä henkilökohtaisessa VPN-tilassa. He tarjosivat VPN-käyttöoikeutta vuosia ennen eräitä muita alan parhaita tuotemerkkejä. Haluatko suojata yksityisyyttäsi Wi-Fi-verkoissa tai estääksesi sisällön estämisen muissa maissa, StrongVPN on antanut sinulle suojan. Heillä on täysi asiakasohjelmisto, mukaan lukien hieno sovellus Mac-käyttäjille. Itse asiassa pidän parempana heidän Mac-asiakassovellustaan ​​kuin Windows. Siinä on puhtaampi muotoilu ja joitain lisäominaisuuksia, joiden avulla voit valita nopeimman palvelimen. Hyppäämme suoraan sisään ja katsotaan mitä heillä on tarjota Mac-faneille.

Mitä etsit VPN-palvelusta? Jos yksinkertaisuus on luettelossasi korkea, suosittelemme StrongVPN: ää. Heidän Mac-asiakkaastaan ​​puuttuu joitain IPVanishin tarjoamista edistyneistä ominaisuuksista, mutta se korvaa sen tarjoamalla puhtaan ja helpon navigointiliittymän. Kuten alla olevista kuvista voidaan nähdä, StrongVPN on suunnitellut heidän Mac-sovelluksensa helppokäyttöiseksi. Ne, jotka tietävät tarkalleen missä haluavat, voivat vain valita palvelimen sijainnin ja napsauttaa yhteyden muodostamista. Se siitä. Ei enää ole selitystä. Jos haluat kaivaa lisää kulissien taakse, voit, mutta sinun ei tarvitse tehdä. Napsauta vain kerran yhdistääksesi ja sitten uudelleen irrottaaksesi. Se ei voisi olla paljon helpompaa. Siksi StrongVPN on yksi suosituimmista VPN-palveluistamme sekä Mac- että iOS-käyttäjille.

StrongVPN Mac-asiakas

Haluatko kaivaa syvemmälle asiakkaaseen? Katsotaanpa joitain vaihtoehtoja, jotka ovat tarjolla niille, jotka haluavat paremman hallinnan VPN-yhteytensä suhteen. Ensinnäkin, voit käyttää heidän palvelinvaihtintaan testataksesi kunkin palvelimen sijainnin nopeuden. Käyttöliittymän avulla voidaan valita yksi palvelin tai useita palvelimia testataksesi niitä samanaikaisesti. Voit nähdä tulokset alla. Keskity sekä pingiaikaan että latausnopeuteen (DL). Mitä pienempi pingiaika, sitä parempi. Testi osoittaa, että voimme odottaa alhaista viivettä, nopeaa yhteyttä Atlantaan ja juuri sen saimme.

Voit myös asettaa useita asetuksia sovelluksessa. Jotkut näytöt ovat melko teknisiä ja antavat sinulle enemmän joustavuutta sovelluksen käytössä. Käsittelemme perusteet. Voit vaihtaa protokollia napsauttamalla Lisäasetukset-välilehteä. Voit valita PPTP, L2TP, SSTP, IPSec ja OpenVPN. Suosittelemme käyttämään OpenVPN (UDP) -vaihtoehtoa aina kun mahdollista parhaan nopeuden ja luotettavuuden yhdistelmän suhteen.

StrongVPN Mac - vaihtoehdot

StrongVPN ei lopu Macin kanssa, mutta arvostamme heidän keskittymistään Applen käyttäjiin. Voit odottaa samaa laatutasoa milloin tahansa tavoitat heidän tukitiiminsä. Silloin ylimääräisen vuoden kokemus näyttää eniten. StrongVPN-jäsenet voivat ladata mukautettuja sovelluksia Macille, Windowsille, iOS: lle ja Androidille. Voit käyttää heidän oppaitaan myös VPN-palvelun asettamiseen reitittimen läpi. Näin suojaat koko verkon yhdellä VPN-tilillä, joka tukee pelikonsolia ja muita kytkettyjä laitteita.

Käy StrongVPN: ssä

VPN-teollisuus on erittäin kilpailukykyinen, ja yritykset alkavat keskittyä enemmän Mac-käyttäjiin. He tietävät yksityiskohdat ja käyttävät aikaa ja resursseja, joita tarvitaan kehittämiseen Macille ja iOS: lle. Puuttuuko suosikki VPN-palvelusi listaltamme? Jos on, kerro siitä meille @VPNFan joten voimme testata sen ja harkita sitä seuraavaa neljännesvuosittaista päivitystä varten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map