Parhaat VPN-verkot Soulissa

Soul, Etelä-KoreaSoul, Etelä-Korea on pääkaupunki ja suurin metropoli maassa. Kasvava talous ja strateginen sijainti ovat tehneet tästä hieman yli 10 miljoonan ihmisen kaupungista maailman johtavaksi. ”Ihme Han-joella” on muuttanut Soulin neljänneksi suurimmaksi metrotaloudeksi ja maailman neljänneksi suurimmaksi matkailun ansaitsijaksi. Jos aiot olla yksi niistä turisteista tai liikematkustajista ja joudut käyttämään Internetiä, et halua tehdä niin ilman VPN: tä. Tarjoamme sinulle joitain syitä hetkessä. Ensin katsomme kuitenkin parhaita ehdotuksiamme parhaimmista VPN-verkoista, joita voidaan käyttää Soulissa.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2IPVanish$ 4,87IPVanish76valintaruutu
3HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280

Soulin historia ulottuu alueen ensimmäisiin siirtokuntiin. Niitä tapahtui noin 4000 eaa. Kaupunki sai kuitenkin etunimensä Wiryeseong vasta 18 eKr. Tuolloin hallitsijat tekivät siitä Baekjen pääkaupungin. Jos matkustat kaupunkiin, voit silti nähdä useita seiniä, jotka ovat menneet siihen ajanjaksoon. Noista päivistä lähtien kaupunki on vaihtanut omistajia ja nimiä useita kertoja.

Satojen vuosien eristyksen jälkeen kaupunki avasi porttinsa ulkomaalaisille. Silloin Soul alkoi nykyaikaistaa. Kaupungin tärkeimmistä kauppakumppaneista tuli Ranska ja Amerikka. Itse asiassa Soul oli ensimmäinen kaupunki Itä-Aasiassa, joka toi sähkön kuninkaanlinnassa. Kaupungilla oli jonkinlainen valta vain 11 vuotta amerikkalaisten jälkeen Edison Illuminating Company -sopimuksen kanssa tehtyjen sopimusten ansiosta.

Nykyaikana Soul on taloudellinen voima maailmassa. Muutamilla korealaisilla yrityksillä on maailmanlaajuinen läsnäolo, ja löydät niitä todennäköisesti kaikkialta. Niihin kuuluu elektroniikkayritys Samsung, joka valmistaa kaikkea jääkaapeista raskaisiin teollisuuslaitteisiin älypuhelimiin ja Hyundai / Kia -moottorifirmaan. Vaikka liiketoiminta on kaupungille valtava vetovoima, matkustajat voivat myös nauttia muista asioista. Se sisältää historiallisia kohteita, maamerkkejä, ostoskeskuksia ja paljon muuta. Sillä on jopa yksi maailman suurimmista kristillisistä seurakunnista, jolla on arviolta 830 000 jäsentä.

Souliin matkustaville on muistettava muutamia asioita. Kaupunki on kooltaan melkein kaksi kertaa niin tiheästi kuin New York City. Tämä tarkoittaa, että saatat tuntea olevani aika ajoin hieman tungosta. Jos joudut käyttämään Internetiä ollessasi siellä, haluat muodostaa yhteyden VPN-verkkoon yksityisyyden suojaamiseksi. Koska kaupunki saa 10 miljoonaa kävijää vuodessa, ei ole vaikea ymmärtää, että verkkorikollisia on kaikkialla. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on muodostaa turvallinen yhteys valitsemasi VPN-palvelimeen. Tämän vuoksi varkaiden on paljon vaikeampaa varastaa arkaluontoisia tietojasi.

Toinen syy VPN: n käyttöön on auttaa kiertämään rajoitettua sisältöä. Etelä-Koreassa ei ole paljon sensuuria koskevaa lakia. Tietyt kentät ovat kuitenkin kiellettyjä. Kuten saatat arvata, Pohjois-Korean ammattilaisten verkkosivustot on kielletty yhdessä muiden kanssa. Tarvitset silti VPN: n kiertääksesi maantieteellisiä rajoituksia. Käyttämällä VPN-yhteyttä yhteyden muodostamiseen palvelimeen toisessa paikassa, voit hävittää georajoitukset tarkasteltavana olevalla alueella. Ohjelmisto luulet sijaitsevasi muualla, joten voit katsella niin kuin haluat.

Yllä olette saaneet parhaat syyt käyttää VPN: ää Soulissa. Joitakin muita voi kuitenkin löytää, kun kirjaudut palveluun. Riippumatta siitä, onko tavoitteesi suojata yksityisyyttäsi uteliailta silmiltä, ​​kiertää sensuuri ja maantieteelliset rajoitukset tai molemmat, olet VPN: t suojannut.

Hyppäämme suoraan sisään ja katsomme Soulin parhaat VPN: t.

1. Soulin paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan heidän käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit käyttää heidän verkkoaan yksityisyyden suojaamiseen, sensuurin estämiseen ja suosikki streaming-palveluidesi katsomiseen mistä tahansa.

ExpressVPN Soulin nopeustesti

ExpressVPN-sovelluksen avulla voit valita palvelimen sijainnin kaupunkiin asti, mutta sinun ei tarvitse valita tiettyä palvelinta. Sen sijaan asiakas valitsee nopeimman palvelimen valitsemassasi paikassa. Sinun on myös tiedettävä, että jotkut kaupungit eivät näy suositellulla välilehdellä asiakkaan sisällä. Haluat valita “Kaikki” -välilehden, avata Aasia ja sitten avata Etelä-Korean, testasimme palvelinta Soulissa ja nopeus oli 55.85 Mbps.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöydältäsi ja mobiililaitteestasi samanaikaisesti jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos näin on, voit käyttää ExpressVPN-reitittinasovellusta kaikkien asetusten tekemiseen. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykästä DNS-tukea laitteille, kuten pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja Smart TV -televisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Soulin paras VPN: IPVanish

IPVanish

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 4,87 dollaria kuukaudessa (60% alennus)

Soul, Etelä-Korea on merkittävä keskipiste liiketoiminnalle maailmassa. Siksi olemme iloisia nähdessäni, että kaupungissa on palvelimia. Voit odottaa IPVanishin toimivan hyvin ympäri kaupunkia kaikissa osissa. Heidän verkko on jatkuvasti ollut nopein VPN Aasiassa nopeustesteissä. Löydät myös useita palvelinpaikkoja kaikkialla Aasiassa ja kaikilla mantereilla Antarktista lukuun ottamatta. Se tekee niistä yhden suosituimmista valinnoistamme Soulissa ollessa.

IPVanish Soulin nopeustesti

IPVanish isännöi 4 palvelinta Soulissa ja voit valita yhteyden mihin tahansa niistä. Ehdotamme valita yksi, joka alkaa “a” palvelimen nimessä. Esimerkiksi sel-A01.ipvanish.com. Useimmissa tapauksissa “a” -palvelimet ovat nopeimpia. Testasimme IPVanish-palvelimen Soulissa, sel-a06, ja havaitsimme nopeuden olevan 63,22 Mbps.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille 7,50 dollaria kuukaudessa tai 58,49 dollaria vuodessa. Se on vain 4,87 dollaria kuukaudessa vuosisuunnitelmassa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Käy IPVanishissa

3. Soulin paras VPN: HMA

HMA VPN

Tilaa 36 kuukautta vain 2,99 dollaria kuukaudessa (75% alennus)

HideMyAss herätti elämän vuonna 2005, kun 16-vuotias englantilainen opiskelija Jack Cator päätti haluavansa luoda palvelun, jonka avulla ihmiset voivat välttää sensuuria. Erityisesti Jack ei päässyt sosiaalisen median sivustoihin ja online-peleihin, koska ne oli estetty kouluverkossa. HMA lisäsi satoja tuhansia käyttäjiä ensimmäisen kuukauden aikana ja on sittemmin kasvanut yhdeksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa yli 350 palvelinpaikalla. HMA Pro VPN: n emoyhtiö Privax liittyi AVG-tiimiin vuonna 2015.

HMA Soulin nopeustesti

Jos tavoitteesi on löytää VPN, jolla on eniten palvelinpaikkoja, HideMyAss on paras valinta. Muista vain, että HMA kirjaa käyttäjän toiminnan, mikä on huolenaihe joillekin VPN-käyttäjille. HMA isännöi monia VPN-palvelimia kaikkialla Aasiassa, mukaan lukien muutama Soulissa. Jos haluat muodostaa yhteyden palvelimeen siellä, sinun on siirryttävä ”Sijainti-tilaan” ja valitsemalla “Vaihda sijainti” aloittaaksesi. Napsauta sitten ”Kaupungit” -välilehteä ja etsi Soul. Sieltä voit valita Soulin, Etelä-Korean palvelimen sijainnin. Yhdistimme siellä olevaan palvelimeen testataksesi ja löysimme nopeudeksi 8.68 Mbps.

Vuonna 2016 HMA ja muutama muu johtava VPN-palveluntarjoaja näki tietä räätälöityjen asiakasohjelmistojensa yksinkertaistamisessa. Tuloksena on täysi joukko räätälöityjä sovelluksia, joiden avulla kaikkien käyttäjien on helppo muodostaa yhteys HMA-verkkoon ja salata yhteys. Heillä on saatavana ohjelmisto Windowsille, Macille, Androidille ja iOS: lle. Voit myös muodostaa yhteyden HMA: han reitittimen kautta. HMA tarjoaa rajoittamattoman VPN-pääsyn vain 4,99 dollarista kuukaudessa ja tarjoaa kaikille uusille käyttäjille 30 päivän riskittömän rahat takaisin -takuun..

Käy Piilota perse

Mielestämme juuri tarjoamamme vaihtoehdot ovat parhaat valinnat Soulissa ollessa. Voit kuitenkin katsoa, ​​että voit aina 10 parasta VPN-verkkoa luettelo muista valinnoista. Koska tekijöinä käyimme hintaa, nopeutta, turvallisuutta ja luotettavuutta, valinnat tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen nopeuden. Luettelossamme ei ole huonoja valintoja, joten et voi mennä pieleen päätöksissäsi. Varmista vain, että oppaamme auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen tarpeitasi varten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map