Parhaat VPN: t Sling TV: lle

Sling TVSling TV on premium-suoratoistopalvelu, joka paljastettiin 5. tammikuuta 2015 Consumer Electronics Show -tapahtumassa. Jos et ole vielä kokeillut sitä, voit rekisteröityä 7 päivän ilmainen kokeilu. Palvelu tarjoaa useita suosittuja kaapeli- ja satelliittikanavia paketissa. Sinulla on myös mahdollisuus lisätä joitain lisäkanavia niiden a la carte -ominaisuudella. Palvelu on suunnattu ihmisryhmälle, jota teollisuus kutsuu johtoleikkureiksi. Kaapelinleikkurit ovat ihmisiä, jotka ovat pudottaneet kalliita kaapeli- ja satelliittipalveluita ilmaiseksi katsella televisioasemia, tilauksen mukaisia ​​videoita ja Internet-televisiota (IPTV). Tältä osin Sling ymmärtää myös, että on olemassa tiettyjä kanavia, joiden johtoleikkurit haluaisivat vielä nähdä maksamatta hullua summaa. Esimerkki tästä olisi HBO. Voit kokeilla sitä useita kuukausia ja pudottaa sen milloin tahansa.


RankVPN ServicePriceVisitServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 2.85 Hyödyllinen hintaPIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80valintaruutuvalintaruutu
5IPVanish$ 3,25IPVanish76valintaruutuvalintaruutu

Tällä hetkellä Sling TV: tä tarjotaan monilla alustoilla, ja siellä on myös kansainvälinen versio. Toisin sanoen, riippuen siitä, mistä yrität käyttää sitä, sinua estäisiin maantieteellinen IP-osoitteesi perusteella. Voit kuitenkin estää Sling TV: n eston ja katsella mistä tahansa VPN: n avulla.

Katsotpa vain tietyn määrän kanavia tai haluatko suoratoistaa elokuvia, Sling TV on hyvä idea. Kaapelin kustannusten kasvaessa on yhä tärkeämpää leikata leikkausta missä voit. Monet ihmiset katsovat muutenkin vain muutamia kanavia. Keskimääräinen amerikkalainen katselee vain noin 17 kanavaa 189 potentiaalisesta kanavasta, joihin heillä on pääsy. Joillakin urheilufaneilla on kirjaimellisesti vain kaapeli urheilun seuraamiseksi. Silti toiset kytkevät television päälle jotain kuten ruokaverkkoa tai historiaa ja katsovat vain jatkuvasti. Entä jos voisit saada hyvän määrän kanavia hyvällä hinnalla joutumatta maksamaan esimerkiksi franchising-maksuista? Se olisi hieno asia.

Sling TV on saatavana useilla eri alustoilla, älytelevisioista, matkapuhelimista, pelikonsoleihin ja tietokoneisiin. Älytelevisioiden ja videotoistimien tuettuja alustoja ovat Amazon FireTV, Roku ja Nexus Player. Puhelin- ja tablet-tuki sisältää iOS 7: n tai uudemman Applelle ja 4.0.3: n Androidille. Yllättäen vain XBOX One -laitetta tarjotaan pelijärjestelmien tueksi. Viimeiseksi, komppien kohdalla, Sling tukee Snow Leopard 10.6: ta & korkeampi Macille ja Windows 7 tai uudempi PC.

Mikä on paras VPN Sling TV: lle?

Tähän kysymykseen vastaamiseksi meidän on tarkasteltava palvelun parhaita tarjoajapiirteitä. Vasta sitten voimme laatia luettelon parhaimmista VPN-palveluista Sling TV: lle.

 • Useita palvelinpaikkoja Yhdysvalloissa katsomaan ohjelmistoja eri alueilta
 • Suuri nopeus puskuroinnin minimoimiseksi
 • Vahva salaus maksimaalisen yksityisyyden takaamiseksi
 • Vakaat verkot, joten yhteysongelmia on hyvin vähän
 • Palveluntarjoaja ei kirjaa käytäntöjä

Näitä tekijöitä käyttämällä päätimme seuraavasta luettelosta parhaimmista VPN-palveluista, joita voidaan käyttää Sling TV: ssä.

1. Paras VPN Sling TV: lle: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä. Voit muodostaa yhteyden heidän VPN-verkkoon suojataksesi yksityisyyttäsi, poistaaksesi sensuurin ja katsella suosikki suoratoistopalveluitasi mistä tahansa.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöytä ja mobiili samaan aikaan jopa 5 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos niin, voit käyttää sitä ExpressVPN-reitittimen sovelluksella. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykästä DNS-tukea laitteille, kuten pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja Smart TV -televisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden, jotta se voi auttaa ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Paras VPN Sling TV: lle: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (70% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat tilin pidemmäksi ajaksi. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille (iPhone, iPad). Voit käyttää NordVPN-selainlaajennusta Chromelle, Firefoxille tai Safarille. NordVPN tarjoaa joitain edistyneitä tietosuojaominaisuuksia, kuten kaksinkertaiset VPN, P2P-palvelimet ja omistettu IP, joka todella auttaa palvelua erottumaan.

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit liittyä rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy NordVPN: ssä

3. Paras VPN Sling TV: lle: PIA

Yksityinen Internet-yhteys

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 3,33 dollaria kuukaudessa (alennus 72%)

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) antaa käyttäjille muutama vaihtoehto. Toisin kuin aikaisemmin, sinun ei enää tarvitse määrittää profiilia jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin 29 maassa. PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueittain, maittain ja kaupungeittain. Löydät nopeuden olevan nopea suurimman osan ajasta.

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

PIA tarjoaa Windows-asiakasohjelman ja muita sovelluksia, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Et kuitenkaan halua aliarvioida sitä. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Voit hallita salaustasoja auttaaksesi sinua löytämään oikean tasapainon yksityisyyden ja nopeuden välillä.

Kun kyse on heidän Windows-asiakkaastaan, PIA-tiimi on sisällyttänyt Internet kill-kytkimen. Tappokytkin tappaa Internet-yhteytesi milloin tahansa VPN epäonnistuu. Se voi todella olla hyödyllinen niille, jotka haluavat varmistaa nimettömyyden. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa jäsenille 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

4. Paras VPN Sling TV: lle: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy CyberGhostissa

5. Paras VPN Sling TV: lle: IPVanish

IPVanish

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 5,20 dollaria kuukaudessa (57% alennus)

Yhdysvalloissa asuu useita suosittuja VPN-palveluita, mutta yksikään niistä ei ole nopeampi kuin IPVanish. Henkilökohtaisesta kokemuksesta tiedämme, että IPVanish toimii melko hyvin riippumatta siitä, missä maassa olet. Heidän palvelimet ovat nopeita ja VPN-palvelulla on enemmän palvelinpaikkoja Yhdysvalloissa kuin useimmilla VPN-palveluntarjoajilla..

IPVanish isännöi palvelimia Yhdysvalloissa suuren jalanjäljen lisäksi kaikilla mantereilla kuin Etelämanner. Heidän VPN-verkkonsa on jatkuvasti ollut nopein testi Pohjois-Amerikassa. Löydät useita palvelinpaikkoja esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Voit valita sijainnin tai tarkentaa valitsemalla yksittäisen palvelimen. IPVanish on erinomainen pelaamista varten, mutta se voi osua kaipaamaan suosittujen suoratoistopalvelujen estämistä.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille. Voit jopa asettaa reitittimen suojaamaan kaikkia verkon laitteita. VPN-palvelu on melko suosittu Kodi-käyttäjien keskuudessa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Käy IPVanishissa

Nyt olemme osoittaneet sinulle parhaat vaihtoehdot Sling TV: n kanssa. Voit kuitenkin vapaasti katsoa meidän 10 parasta VPN-verkkoa luettelo muista valinnoista. Sinun ei kuitenkaan tarvitse nähdä tarpeita. Eri tekijöiden takia teimme päätöksemme nopeuden, hinnan, turvallisuuden, luotettavuuden ja palvelinpaikkojen perusteella eri alueilla. Riippumatta siitä, mitkä ovat suosikkiohjelmasi tai elokuvasi, haluat muodostaa yhteyden johonkin luettelossamme olevaan VPN-verkkoon aloittaaksesi. Tällä tavalla voit saada parhaan mahdollisen nopeuden kaikelle, mitä haluat katsella.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map