Parhaat VPN: t Redditin käyttäjille

Reddit-logoReddit.com: lla on erittäin suuri käyttäjäkunta. Itse asiassa se on Yhdysvaltojen 4. eniten liikennöity sivusto ja maailman kuudenneksi käydyin sivusto. Internetin itsekuvaama etusivu voi tuottaa tai rikkoa uutisia. Sillä on myös melkein kaikki aiheet, joista voit ajatella. Yksi tämän suositun sivuston parhaista osista on, että se on ilmainen ja avoin kaikille. Niin kauan kuin sinulla on Reddit-tili, sinulla on oikeus lähettää foorumeita. Olitpa uusi yksityisyysyhteisön jäsen tai kokenut veteraani, oikean VPN: n löytäminen tarpeisiisi voi olla turhauttavaa. Jotkut sivustot vinouttavat VPN-arvostelujen tuloksia eri tekijöiden perusteella. Siksi kerromme sinulle parhaista VPN-palveluntarjoajista Redditin kommenttien mukaan.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 2.85 Hyödyllinen hintaPIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80valintaruutuvalintaruutu
5IPVanish$ 3,25IPVanish76valintaruutu

On monia syitä, miksi Reddit-käyttäjät etsivät hyviä VPN-verkkoja. Henkilöllisyytesi pitäminen yksityisenä on tärkeä syy VPN: n käyttöön, mutta ei ainoa. Muita ovat tuotteen löytäminen yksityisyyden suojaamiseksi WiFi-yhteyspisteissä ja maantieteellisesti rajoitetun sisällön kiertämisessä. Hyvä VPN auttaa saavuttamaan nämä tavoitteet ja enemmän nopeasti. Joten mitkä ovat Redditin käyttäjien mukaan parhaat VPN: t? Katsotaanpa.

1. Paras VPN Reddit-käyttäjille: IPVanish

IPVanish

IPVanish on yksi suosikeistamme. Tässä on suora kommentti äskettäisestä Reddit-käyttäjä.

”Olen käyttänyt IPvanishia vain siitä syystä, että se toimii minkä tahansa laitteen kanssa, joka minulla on. Jopa Firestick. En ole varma PIA: sta, mutta se voi myös muodostaa yhteyden OpenVPN: ään helposti. Minulla on jopa tämä puhelimessa, joten minun ei tarvitse edes ladata IPvanish-sovellusta. IPvanishilla on myös SOCKS-välityspalvelin…. se on hienoa torrentia varten. Kun tein nopeimman nopeuden, saan noin 200–250 Mbit / s VPN: n ollessa päällä UDP: n avulla. Sitä minä myös maksan. Yksi suurimmista IPvanish-ongelmista on, että heillä on siellä yksi nopeimmista palvelimista. Heillä on myös noin 400 palvelinta, joista valita. “

MaatSijainnitServeritProtokolitOhjelmistoMonth12 Mo.Refund
60891200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPVPN-ohjelmisto$ 7,50$ 58.497 päivä

IPVanish isännöi palvelimia kaikilla mantereilla kuin Etelämanner. Verkko on jatkuvasti ollut nopein VPN nopeustesteissämme. Kuten yllä olevassa kommentissa näet, löydät useita palvelinpaikkoja maista ympäri maailmaa. Voit valita sijainnin tai yksittäisen palvelimen.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille 7,50 dollaria kuukaudessa tai 58,49 dollaria vuodessa. Se toimii vain 4,87 dollaria kuukaudessa vuosisuunnitelmassa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Käy IPVanishissa

2. Paras VPN Reddit-käyttäjille: PIA

Yksityinen Internet-yhteysKäyttäjänä yksityinen Internet-yhteys (PIA) tarjoaa sinulle useita erilaisia ​​vaihtoehtoja. Aiemmin joudut määrittämään profiilin jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt yhteyden muodostaminen mihin tahansa palvelimeen heidän 28 sijaintimaassa on helppoa. Kuten alla näet, PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueen, maan ja kaupungin mukaan. Palvelimen sijainnit on lueteltu aakkosjärjestyksessä maittain.

MaatSijainnitServeritProtokollitOhjelmistoKuukauden2 Vuotuinen Rahoitus
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 6,45$ 59.957 päivä

Tässä on PIA: hen liittyvä kommentti Reddit-käyttäjä.

Pidän PIA: sta, koska se integroituu helposti OpenVPN: ään. Tämä tarkoittaa, että sinulla ei ole vaikeuksia käyttää sitä Linux-tietokoneessa, reitittimen laiteohjelmistossa, kuten DD-WRT, tai verkossa olevassa laitteessa, kuten Raspberry Pi.

Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia Windows-tietokoneesi VPN-asiakasohjelmasta. He tai mikä tahansa laite voi käyttää PIA VPN -sovellusta reitittimessäsi tai muussa tehtävälle omistetussa laitteessa. “

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

PIA tarjoaa Windows-asiakasohjelman ja muita sovelluksia, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Et kuitenkaan halua pitää sitä itsestään selvänä. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa VPN: ää vain 2,50 dollaria kuukaudessa.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

3. Paras VPN Reddit-käyttäjille: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN: n avulla nopea VPN-yhteys ja MediaStreamer toimivat älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. Palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja kiertämään maantieteellisiä rajoituksia. ExpressVPN: n käytön etuja ei ole vaikea nähdä.

MaatSijainnitServeritProtokollitOhjelmistoMonth15 Mo.Refund
941603000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPVPN-ohjelmisto$ 12,95 dollaria$ 99,95 dollaria30 päivä

Tässä on kommentti käyttäjältä Reddit-käyttäjä palvelusta.

”ExpressVPN on ollut minulle erittäin luotettava ja nopea. Aion käyttää (sitä), kun haluan vilkkaan nopean yhteyden ja ExpressVPN: n ohittaa alueen lukituksen. ”

Vaikka ExpressVPN myydään korkeammalla hintapisteellä kuin muut luettelomme palvelut, arvo on korkea ottaen huomioon niiden verkko- ja palveluominaisuudet. Voit yhdistää tietokoneen, kämmenlaitteen, reitittimen ja pelikonsolin (SmartDNS) yhdellä VPN-tilillä vain 6,67 dollaria kuukaudessa vuosittaisella tilauksella.

Käy ExpressVPN: ssä

4. Paras VPN Reddit-käyttäjille: NordVPN

NordVPNNordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo, koska sillä on palvelimia ympäri maailmaa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa ympäri maailmaa erittäin hyvällä hinnalla.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
59703300OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 11.95$ 69.0030 päivä

Tässä on tarjous a: lta Reddit-käyttäjä noin NordVPN.

“Henkilökohtaisesti mielestäni nordvpn ovat melko erinomaisia.”

Huomaat, että NordVPN: llä on yksi parhaista palveluvalikoimista hintaan. Haluat tietenkin tilata pidemmän tilin. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä Android- että iOS-laitteille (iPhone, iPad).

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit kirjautua rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun juuri nyt 2,75 dollaria kuukaudessa 3-vuotisella jäsenyydellä.

Käy NordVPN: ssä

5. Paras VPN Reddit-käyttäjille: StrongVPN

StrongVPN

StrongVPN: n pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, ja sillä on yksi maan parhaista VPN-verkoista. Aikaisemmin yritys laskutti käyttäjiä käyttämiensä palvelimien ja protokollien lukumäärän perusteella. Se on muuttunut, kun StrongVPN tarjoaa nyt jäsenille täyden pääsyn verkkoonsa satojen palvelimien kanssa ympäri maailmaa.

CountriesLocationsServersProtocolsSoftwareMonthlyYearlyRefund
2646682OpenVPN, PPTP, L2TPVPN-ohjelmisto$ 7,50$ 52.497 päivä

Tässä on a tarjous Reddit-käyttäjä Tietoja StrongVPN.

”Se on ollut täysi kuukausi lukuvuodesta, eikä sillä ole ollut ilmoituksia / ongelmia StrongVPN: n käytöstä. torrenting + kampuksen kaistanleveys = FTW ”

Viimeisin lisäys StrongVPN-palveluun on StrongDNS-ominaisuus. Jokainen, joka kirjautuu StrongVPN-tilille, saa myös ilmaisen pääsyn StrongDNS-palveluun, joka on älykäs DNS-palvelu, jota käytetään maantieteellisten rajoitusten kiertämiseen. Se on loistava ratkaisu niille, jotka aikovat matkustaa muualle maailmaan ja haluavat käyttää Netflixiä.

StrongVPN on ystävällisesti tarjonnut kävijöillemme 25% alennuksen. Kupongin pinot ovat normaalien alennusten päällä. Voit nauttia rajoittamattomasta VPN: stä ja ilmaisesta SmartDNS-käytöstä vain 7,50 dollarilla kuukaudessa tai 52,49 dollarilla vuodessa. Vuositilinpito toimii oikein 4,37 dollaria kuukaudessa. Uusille käyttäjille annetaan 7 päivän rahat takaisin -takuu.

StrongVPN

Ja siellä sinulla on meidän parhaimmat vaihtoehdot parhaimpiin VPN-verkkoihin Redditin mukaan. Voit kuitenkin vapaasti katsoa meidän 10 suosituinta luetteloa VPN-palveluntarjoajista. Tärkeintä on, että siellä on monia hyviä tuotteita. Kaikki riippuu siitä, mitä etsit. Toivomme tämän viestin ja muiden Reddit-käyttäjien kommentit auttaneet sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map