Parhaat VPN: t Oaklandille

OaklandOakland, Kalifornia, on läänin kotipaikka Alameda County pohjoisosassa osavaltiota. Vaikka se on osa San Franciscon lahden aluetta, sillä on oma yksilöllinen luonteensa. Sen väkiluku on 412 000, se toimii lahden alueen kauppakeskuksena ja on Yhdysvaltain viidenneksi vilkkain satama. Tietysti on olemassa useita hyviä syitä vierailla alueella. Se on lähellä Piilaaksoa, siellä on hyvä sää, hyvät urheilujoukkueet ja koko joukko muita asioita. Jos aiot olla Oaklandin alueella ja suunnittelet julkisen WiFin käyttöä, suosittelemme yhteyden muodostamista ensin VPN: ään. Tässä on joitain Oaklandin parhaimmista VPN-verkkoista.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 3,33PIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80valintaruutuvalintaruutu
5Surfshark$ 3,49Surfshark68valintaruutuvalintaruutu

Sinulla on todennäköisesti jonkin verran seisokkeja riippumatta siitä, miksi vierailet alueella. Vaikka jotkut tekevät muita asioita, useimmat käyttävät julkista WiFi ainakin kerran. WiFi on kaikkialla, etenkin teknologiapääkaupungissa, kuten lahti. Useimpien mielestä se on loistava tilaisuus päästä käsiksi, ja verkkorikolliset ovat sitä mieltä. Vaikka se voi säästää tietosuunnitelmasi tai antaa sinulle nopeamman nopeuden, se myös jättää sinut haavoittuvaiseksi. Kun käytät VPN-verkkoa, voit auttaa suojaamaan arkaluontoisia tietojasi varkauksilta.

Seuraava syy VPN: n käyttämiseen alueella ollessa on auttaa sinua kiertämään maantieteellisiä rajoituksia. Matkailijoista urheilufaneihin jokainen kokee ajoittain maantieteellisiä rajoituksia tai sähkökatkoja. Jos nautit urheilun seuraamisesta ja vierailet kaupungissa, tiedät jo, että estät näkemästä paikallisia joukkueita verkossa lisensointioikeuksien vuoksi. Muita paikkoja, joihin voit löytää rajoituksia, ovat korkeakoulut, yritykset ja jopa jotkut julkiset WiFi-paikat. Yhdistämällä toisen kaupungin VPN-palvelimeen esto-ohjelmisto luulee, että olet muualla. Hyvä VPN-palvelu auttaa sinua pääsemään eroon tällaisista rajoituksista.

Vaikka VPN: n käyttöön on muita tarkoituksia, nämä ovat kaksi suurinta syytä. Kun olet kirjautunut, löydät todennäköisesti muita käyttötarkoituksia. Palvelu kattaa sinut yksityisyyden suojaamisesta maantieteellisten rajoitusten kiertämiseen. Kun olet valmis valitsemaan palvelun, sinun on harkittava joitain asioita.

Mikä on paras VPN Oaklandille?

Keskittymällä muutamiin kriteereihin voimme määrittää parhaiden VPN-luettelomme Oaklandille:

 • Verkon vakaus (verkon koko) palvelun katkeamisten välttämiseksi
 • Palveluntarjoajat, joilla ei ole lokit -käytäntöä
 • Nopeat palvelimet, jotka toimivat hyvin nopeustesteissä Oaklandin alueella
 • Sovellukset usean alustan mobiililaitteille, mukaan lukien Amazon Firestick
 • Mahdollisuus katsella urheilua piilotettua ja maantieteellisesti rajoitettua sisältöä
 • Sotilasluokan salaus yksityisyyden suojaamiseksi

Tässä on luettelo Oaklandin parhaista VPN-palveluista ilman lisäviiveitä:

1. Oaklandin paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan heidän käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit käyttää heidän verkkoaan yksityisyyden suojaamiseen, sensuurin estämiseen ja suosikki streaming-palveluidesi katsomiseen mistä tahansa.

ExpressVPN Oaklandin nopeustestiExpressVPN-sovelluksen avulla voit valita palvelimen sijainnin kaupunkiin asti, mutta sinun ei tarvitse valita tiettyä palvelinta. Sen sijaan asiakas valitsee nopeimman palvelimen valitsemassasi paikassa. Sinun on myös tiedettävä, että jotkut kaupungit eivät näy suositellulla välilehdellä asiakkaan sisällä. Tämä pätee tietysti San Franciscossa. Haluat valita “Kaikki” -välilehden, avata Amerikan ja sitten Yhdysvaltojen. Tässä vaiheessa voit valita USA – San Francisco -palvelimen sijainnin. Kuten voitte nähdä, testasimme palvelinta San Franciscossa ja nopeus oli 108,32 Mbps.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöydältäsi ja mobiililaitteestasi samanaikaisesti jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos näin on, voit käyttää ExpressVPN-reitittinasovellusta kaikkien asetusten tekemiseen. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykkään DNS-tuen pelikonsoleihin (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoihin (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja älytelevisioihin..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Oaklandin paras VPN: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (70% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat pidemmän aikavälin tilin. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä Android- että iOS-laitteille (iPhone, iPad).

NordVPN Oaklandin nopeustestiNordVPN isännöi useita palvelimia San Franciscossa. Napsauttamalla konsolia napsauttamalla kolmea vaakapistettä maan oikealla puolella, voit etsiä palvelinalueen ja nähdä käytettävissä olevien palvelimien prosenttimäärät. Testasimme Yhdysvaltain palvelinta San Franciscossa ja latausnopeus oli 110,50 Mbps.

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit liittyä rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy NordVPN: ssä

3. Oaklandin paras VPN: PIA

Yksityinen Internet-yhteys

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 3,33 dollaria kuukaudessa (alennus 72%)

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) antaa käyttäjille muutama vaihtoehto. Toisin kuin aikaisemmin, sinun ei enää tarvitse määrittää profiilia jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin 33 maassa. Kuten alla näet, PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueen, maan ja kaupungin mukaan. Palvelimen sijainnit on lueteltu aakkosjärjestyksessä maittain.

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

PIA Oaklandin nopeustestiPIA: n Windows-asiakas on erittäin suoraviivainen. Et löydä siitä paljon kuin käyttö ja asennus menee. Et kuitenkaan halua aliarvioida sitä. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Voit hallita salaustasoja ja löytää oikea tasapaino yksityisyyden ja nopeuden välillä. Kuten voit nähdä, nopeustesti osoitti, että PIA oli käynnissä nopeudella 108,59 Mbps, kun se oli yhteydessä San Jose -palvelimeen.

Kun kyse on heidän Windows-asiakkaastaan, PIA-tiimi on sisällyttänyt Internet kill -kytkimen. Tappokytkin tappaa Internet-yhteytesi milloin tahansa VPN epäonnistuu. Se voi todella olla hyödyllinen niille, jotka haluavat varmistaa nimettömyyden. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa jäsenille 7 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

4. Oaklandin paras VPN: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

CyberGhost Oaklandin nopeustestiKoska halusimme testata palvelinta lähellä Oaklandia, avasimme Windows-asiakasohjelman ja laajensimme käyttöliittymää. Sieltä haluat napsauttaa Kaikki palvelimet -välilehteä, jos se ei ole vielä aktiivinen. Vieritä alas Yhdysvaltoihin ja napsauta tähden oikealla puolella. Tämä tuo esiin täydellisen luettelon palvelimista Yhdysvalloissa. CyberGhost-verkko sisältää useita palvelimia San Franciscossa. Yhdistimme yhteen heistä ja testasimme suorituskykyä. Kuten huomaat, latausnopeus oli 108,42 Mbps.

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy CyberGhostissa

5. Oaklandin paras VPN: Surfshark

Surfshark

Rekisteröidy 24 kuukaudeksi vain 1,99 dollaria kuukaudessa (83% alennus)

Surfshark aloitti VPN-palvelunsa vuonna 2018. Siitä lähtien yritys on tehnyt melkoisen roiskeen yhteisössä. Tiimi kasvaa edelleen ja lisää palvelinpaikkoja nopeaan verkkoon. He ovat keskittyneet yksityisyyteen ja arvoon. Palvelu sisältää lisäominaisuuksia, kuten CleanWeb (estää mainokset ja haittaohjelmat), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, yksityinen DNS ja vuodonsuojaus.

Laaja palvelinverkko ympäri maailmaa, vahva salaus ja mahdollisuus poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Premium ja Amazon Prime, tarjoavat palvelulle monia mahdollisuuksia. Voit käyttää Amazon Prime Videoa useilla alueilla, mukaan lukien Yhdysvallat, Saksa ja Iso-Britannia. Windows-asiakas antaa sinulle mahdollisuuden muodostaa yhteys fyysisiin palvelinpaikkoihin, virtuaalipalvelimiin (soveltuvat parhaiten maantieteellisten rajoitusten poistamiseen), P2P: n käyttöä tukeviin palvelimiin ja MultiHop-palvelimiin.

Surfshark Oaklandin nopeustestiOaklandia koskevissa testeissämme halusimme valita alueella sijaitsevan palvelimen. Kun olet kirjautunut sisään, napsauta vain sijainti-välilehteä ja kirjoita sijainti hakupalkkiin. Sieltä voit muodostaa yhteyden palvelimeen, joka sijaitsee San Franciscossa. Kun olimme yhteydessä palvelimeen ja testaamme San Franiin, nopeus oli 107,79 Mbps.

Arvoa ja ominaisuuksia varten Surfshark on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat suojata yksityisyyttään ja poistaa estorajoitukset. Kaikki heidän VPN-sovelluksensa on suunniteltu samanlaisella käyttöliittymällä ja ovat helppokäyttöisiä. Voit rekisteröidä rajoittamattoman VPN-tilin riskittömästi, koska Surfshark tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy Surfsharkissa

Jos etsit lisää vaihtoehtoja, ota rohkeasti yhteyttä 10 parasta VPN-verkkoa palvelujen luettelo. Yllä olevat vaihtoehdot tyydyttävät sinut todennäköisesti. Valitsimme ne nopeuden, luotettavuuden, hinnan ja turvallisuuden perusteella. Etsimme myös palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat San Franciscossa tai sen lähellä. Tällä tavalla saat parhaat nopeudet. Tietenkin heillä kaikilla on loistavat verkot. Nopeus on tärkeä, jos aiot ladata tai suoratoistaa HD-sisältöä. Edellä mainitut palveluntarjoajat ovat parhaat vaihtoehdot siihen, riippumatta siitä, mitä suosittuja palveluita haluat käyttää. Toivottavasti oppaamme auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map