Parhaat VPN: t, jotka hyväksyvät Amazon Pay -palvelun

Amazon PayAmazon Pay on Amazonin omistama online-maksujenkäsittelypalvelu. Vuonna 2007 aloitettu, käyttää Amazon.com-asiakaskunnan kansiota ja keskittyy antamaan tukikohtaansa mahdollisuuden käyttää Amazon-tiliään ulkoisilla kauppiaiden verkkosivustoilla. Niille, jotka haluavat käyttää Amazon Pay -palvelua VPN-palvelustasi, voimme tarjota sinulle vaihtoehtoja. Menemme vaihtoehtoihin yksityiskohtaisemmin hetkessä. Ennen kuin teemme, tutustu kuitenkin pikaoppaaseemme parhaista VPN-verkoista, jotka hyväksyvät Amazon Pay -palvelun.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2Yksityinen Internet-yhteys$ 3,33PIA52valintaruutuvalintaruutu
3ibVPN$ 4.83NordVPN63valintaruutuvalintaruutu

Amazon Pay on tietysti saatavana Itävallassa, Belgiassa, Kyproksessa, Saksassa, Tanskassa, Espanjassa, Ranskassa, Unkarissa, Luxemburgissa, Irlannin tasavallassa, Intiassa, Italiassa, Japanissa, Alankomaissa, Portugalissa, Ruotsissa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Tämä tarkoittaa, että käytettävissä on paljon vaihtoehtoja, varsinkin kun Amazon on yksi kymmenestä parhaasta jälleenmyyjästä maailmassa. Onneksi jotkut palveluntarjoajat hyväksyvät suositun maksutavan.

Katsotaanpa nyt parhaita VPN-vaihtoehtoja, jotka hyväksyvät Amazon Pay:

1. Paras VPN, joka hyväksyy Amazon Pay: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä. Voit muodostaa yhteyden heidän VPN-verkkoon suojataksesi yksityisyyttäsi, poistaaksesi sensuurin ja katsella suosikki suoratoistopalveluitasi mistä tahansa.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöytä ja mobiili samaan aikaan jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos niin, voit käyttää sitä ExpressVPN-reitittimen sovelluksella. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykästä DNS-tukea laitteille, kuten pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja Smart TV -televisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

 

2. Paras VPN, joka hyväksyy Amazon Pay: PIA: n

Yksityinen Internet-yhteys

Rekisteröidy 24 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (alennus 65%)

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) antaa käyttäjille muutama vaihtoehto. Toisin kuin aikaisemmin, sinun ei enää tarvitse määrittää profiilia jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin 33 maassa. PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueittain, maittain ja kaupungeittain. Löydät nopeuden olevan nopea suurimman osan ajasta.

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

PIA tarjoaa Windows-asiakasohjelman ja muita sovelluksia, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Et kuitenkaan halua aliarvioida sitä. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Voit hallita salaustasoja auttaaksesi sinua löytämään oikean tasapainon yksityisyyden ja nopeuden välillä.

Kun kyse on heidän Windows-asiakkaastaan, PIA-tiimi on sisällyttänyt Internet kill -kytkimen. Tappokytkin tappaa Internet-yhteytesi milloin tahansa VPN epäonnistuu. Se voi todella olla hyödyllinen niille, jotka haluavat varmistaa nimettömyyden. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa VPN-arvoa 3,49 dollaria kuukaudessa yhdessä 7 päivän rahat takaisin -takuun kanssa.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

3. Paras VPN, joka hyväksyy Amazon Pay: n: ibVPN

IBVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 4,83 dollaria kuukaudessa (56% alennus)

ibVPN ei ole uusi tulokas markkinoilla. Ne ovat olleet olemassa jo vuodesta 2004. Yhtiö, sovellukset, toiminnot ja tuki sijaitsevat Romaniassa (erityisesti Transilvaniassa). Se vie ne turvallisesti 14 silmä-ohjelman ulkopuolelle, mutta antaa käyttäjälle silti Euroopan unionin suojan. Sillä on 63 palvelinpaikkaa, joten tämä pieni, mutta tehokas palveluntarjoaja on peittänyt sinut.

Vaikka niillä ei ole valtavaa verkkoa, niillä on useita muita ominaisuuksia, jotka tarjoavat suuren arvon. Ensinnäkin heillä on saatavilla sovelluksia Windowsille, Mac OSX: lle, Linuxille, Androidille ja iOS: lle sekä Opera- ja Chrome-laajennuksia. Monet käyttäjät pitävät siitä, että he ovat itsenäinen yritys. Tämä tarkoittaa, että he eivät ole yhteydessä sijoitusrahastoihin, isännöintiin, tiedon louhintaan tai mihinkään muuhun tiedonkeruusta kiinnostuneisiin yrityksiin.

Jotkut palvelun tarjoamista ominaisuuksista sisältävät useita erilaisia ​​protokollia, kaksinkertaiset VPN: t, Smart DNS, KillSwitch, WebRTC vuodonsuojaus ja paljon muuta. Kuten huomaat, heillä on useita edistyneitä ominaisuuksia, ja palvelu on upea aloittelijoille ja kokeneille käyttäjille. ibVPN tarjoaa lopullisen käyttöoikeuden 4,83 dollaria kuukaudessa 15 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy ibVPN: ssä

Ja siellä sinulla on parhaat käytettävät VPN: t, jotka hyväksyvät Amazon Pay. Tietysti voit aina tarkistaa meidän 10 suosituinta luetteloa muita vaihtoehtoja varten. Muista vain, että kaikki kymmenen parhaan listan joukossa eivät hyväksy Amazon Pay -palvelua. Lukemalla oppaamme voimme auttaa sinua löytämään parhaat vaihtoehdot ja oikean tarjoajan tarpeitasi vastaavaksi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map