Parhaat VPN: t Iowalle

IowaIowa on Yhdysvaltojen keskilännen osavaltio. Sen väkiluku on arviolta 3,15 miljoonaa asukasta ja tiheys alaosassa, hieman yli 56 ihmistä neliökilometriä kohti. Tässä tilassa on useita syitä käydä, mukaan lukien biolääketieteen tekniikan ja IT-alojen liiketoimintamahdollisuudet, kaikki neljä vuodenaikaa, huvipuistot, kasvitieteelliset puutarhat ja muut. Jos aiot olla yksi valtion vierailijoista ja suunnittelet julkisen WiFin käyttöä, muista käyttää VPN. Selitämme siitä pian. Ennen kuin teemme, on kuitenkin katsottava Iowan parhaat VPN: t.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost80valintaruutuvalintaruutu

Kuten yllä olevasta luettelosta näet, voit tehdä Iowassa useita odottamattomia asioita. Tämä tarkoittaa, että valtio voi ehdottomasti tuoda matkailua, ja ystävällinen ilmapiiri saattaa houkutella sinut väärän turvallisuuden tunteeseen. Valitettavasti myös kyberpuolet ymmärtävät tämän. Siksi he odottavat, että pahaa ajattelemat käyttäjät paljastavat yksityiset tiedot. Jos et käytä VPN: ää, jätät itsesi alttiiksi varkaudelle. Toisin sanoen, yhden käyttäminen luo turvallisen ja yksityisen yhteyden valitsemasi palvelimeen. Tällä tavoin muutat paljon vaikeammaksi varastamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Seuraava syy käyttää VPN-tilaa valtiossa ollessa on auttaa sinua kiertämään maantieteellisiä rajoituksia ja palomuureja. Eri paikoissa voit liittyä verkkoon, jolla on rajoituksia siihen, mihin et voi mennä. Tietenkin niitä kutsutaan palomuureiksi. Yhdistämällä toiseen sijaintiin olevaan VPN: ään voit saada ohjelmiston ajattelemaan, että olet jossain muualla. Tällä tavalla pääset käyttämään sisältöä odotetulla tavalla.

Mikä on Iowan paras VPN?

On ainakin mahdollisuus, että törmäät ihmisiin, jotka haluavat varastaa henkilöllisyytesi. Sen vuoksi keskitymme ensin tekijöihin, joilla suojataan yksityisyyttäsi. Näitä kriteerejä käyttämällä voimme vastata, mikä on paras VPN Iowalle.

 • Vahva salaus sotilaslaatuisilla elementeillä suojaaksesi sinua Iowassa
 • VPN-yritykset, jotka tarjoavat tiukan, ei lokit -käytännön.
 • Mahdollisuus kiertää palomuureja ja georajoituksia Iowan osavaltiossa
 • Mobiilisovellukset ja tuki Amazon Firestick -laitteille
 • Verkot, joilla on korkea vakaustaso yhteyksien katkeamisen välttämiseksi
 • Palvelimet, jotka toimivat hyvin Iowassa ja alueen ympäri nopeustesteissä

Katsotaanpa nyt lähemmin joitain Iowan parhaimmista VPN-verkoista.

1. Iowan paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan heidän käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit käyttää heidän verkkoaan yksityisyyden suojaamiseen, sensuurin estämiseen ja suosikki streaming-palveluidesi katsomiseen mistä tahansa.

ExpressVPN-sovelluksen avulla voit valita palvelimen sijainnin kaupunkiin asti, mutta sinun ei tarvitse valita tiettyä palvelinta. Sen sijaan asiakas valitsee nopeimman palvelimen valitsemassasi paikassa. Sinun on myös tiedettävä, että jotkut kaupungit eivät näy suositellulla välilehdellä asiakkaan sisällä. Saatat löytää ongelman alueen palvelimilla. Valitse vain Kaikki-välilehti, avaa Yhdysvallat ja avaa sitten Kansas City. Tässä vaiheessa voit valita palvelimia siellä. Yhdistimme palvelimeen Kansas Cityssä ja testimme Des Moinesiin, Cedar Rapidsiin ja Davenportiin. Suorituskyky oli erinomainen, kun nopeus ylitti 108 Mbps kaikissa kolmessa kaupungissa.

ExpressVPN Iowan nopeustesti

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöydältäsi ja mobiililaitteestasi samanaikaisesti jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos näin on, voit käyttää ExpressVPN-reitittinasovellusta kaikkien asetusten tekemiseen. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykästä DNS-tukea laitteille, kuten pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja Smart TV -televisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Näytä ExpressVPN-tarjoukset

2. Iowan paras VPN: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (70% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat pidemmän aikavälin tilin. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä Android- että iOS-laitteille (iPhone, iPad).

NordVPN isännöi useita palvelimia Chicagossa (lähin sijainti). Napsauttamalla konsolia napsauttamalla kolmea vaakapistettä maan oikealla puolella, voit etsiä palvelinalueen ja nähdä käytettävissä olevien palvelimien prosenttimäärät. Yhdistimme Chicagossa sijaitsevaan palvelimeen ja testimme Des Moinesiin, Cedar Rapidsiin ja Davenportiin. Latausnopeus oli välillä 93–107 Mbps.

Iowa-nopeustesti

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit kirjautua rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun vain 3,49 dollarista kuukaudessa 3-vuotisella jäsenyydellä.

Näytä NordVPN-tarjoukset

3. Iowan paras VPN: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

Koska halusimme testata palvelinta Chicagossa (lähin sijainti), avasimme Windows-asiakasohjelman ja laajensimme käyttöliittymää. Sieltä haluat napsauttaa Kaikki palvelimet -välilehteä, jos se ei ole vielä aktiivinen. Vieritä alaspäin Chicagoon ja napsauta tähden oikealla puolella. Tämä tuo esiin täydellisen luettelon palvelimista Chicagossa. CyberGhost-verkko sisältää useita palvelimia Chicagossa. Yhdistimme yhteen heistä ja testimme Des Moinesiin, Cedar Rapidsiin ja Davenportiin. Kuten huomaat, latausnopeuksemme oli 101–104 Mbps.

CyberGhost Iowa nopeustesti

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon vain 2,75 dollarista kuukaudessa heidän nykyisen tarjouksensa aikana.

Näytä CyberGhost-tarjoukset

Vaikka yllä luetelluissa Iowassa on joitain hienoja VPN-vaihtoehtoja, joita voi käyttää, on myös muita palveluntarjoajia 10 parasta VPN-luetteloa. Vaikka heillä kaikillakin menee hyvin, teimme päätöksemme optimoida ne parhaiten Iowan kannalta. VPN-suojaus on hyvä idea riippumatta siitä, mitkä suunnitelmasi ovat valtiossa. Opasmme avulla voimme auttaa sinua tekemään oikean valinnan tarpeitasi vastaavaksi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map