Parhaat VPN: t Ecuadorille

EcuadorEcuador on pieni rannikkovaltio, joka sijaitsee Etelä-Amerikan luoteisosassa. Sen väkiluku on tällä hetkellä arviolta 16,5 miljoonaa asukasta. Maa vetää kävijöitä liiketoimintamahdollisuuksilla, monimuotoisella säällä, historialla, erinomaisella ruoalla ja muulla. Jos aiot vierailla Ecuadorissa loma- tai liike-elämän syistä, sinun kannattaa hyödyntää laaja WiFi-yhteys. Sinun on kuitenkin myös varmistettava, että olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon. Kerromme sinulle miksi se on tärkeä pian. Ensin katsotaan Ecuadorin parhaat VPN: t.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280
2PureVPN$ 2.88 Hyödyllinen hintaSaferVPN180valintaruutuvalintaruutu
3ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu

Lukeessasi Freedomhouse.org-raporttia opit, että hallituksen Internet-seuranta on yleistä Ecuadorissa. Tämä on ensimmäinen syy käyttää VPN: ää maassa ollessa. Johto ei pelkää tarkkailla kansalaisiaan tai vankilaan heidän sanomiensa asioiden takia. Yhdistämällä VPN: ään luot suojatun ja salatun yhteyden palvelimeen. Se vaikeuttaa hallitusten tai tietoverkkojen vaarantaa tietosi.

Samoin Ecuadorin hallitus ei pelkää rajoittaa pääsyä useille verkkosivustoille, varsinkin jos ne ovat poliittisia. Tietenkin ne estävät myös muita tyyppejä. Kun kytket VPN-palvelimen toiseen maahan, voit kiertää hallituksen asettamat rajoitukset. Tällä tavalla voit selata vapaasti kuten normaalisti.

Mikä on paras VPN Ecuadorille?

Internet-kahvilat ovat suuria maassa. ja Internetin käyttö on lisääntynyt viime vuosina. Ensisijainen tekijä, kun tarkastelemme maan parhaita vaihtoehtoja, on kuitenkin turvallisuus. Eri verkkosivustojen seurannan ja estämisen vuoksi päätimme käyttää seuraavia tekijöitä. Nämä tekijät ovat:

 • Korkeatasoinen, armeijan luokan salaus tarjoaa suuren suojan
 • Palveluntarjoajat, joilla ei ole kirjautumiskäytäntöä
 • Laaja palvelinverkko katkaisevien yhteyksien poistamiseksi
 • Kyky kiertää hallituksen asettamaa sensuuria
 • Nopeat palvelimet, jotka toimivat hyvin Ecuadorissa
 • Palveluntarjoajat, joilla on monialustainen tuki mobiililaitteille, kuten Amazon Firestick

Nyt kun olemme asettaneet nämä tekijät, katsotaanpa tarkemmin palveluntarjoajia.

1. Ecuadorin paras VPN: HMA

HMA VPN

Tilaa 36 kuukautta vain 2,99 dollaria kuukaudessa (75% alennus)

HideMyAss herätti elämän vuonna 2005, kun 16-vuotias englantilainen opiskelija Jack Cator päätti haluavansa luoda palvelun, jonka avulla ihmiset voivat välttää sensuuria. Erityisesti Jack ei päässyt sosiaalisen median sivustoihin ja online-peleihin, koska ne oli estetty kouluverkossa. HMA lisäsi satoja tuhansia käyttäjiä ensimmäisen kuukauden aikana ja on sittemmin kasvanut yhdeksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa yli 350 palvelinpaikalla. HMA Pro VPN: n emoyhtiö Privax liittyi AVG-tiimiin vuonna 2015.

HMA Ecuadorin nopeustesti

Niille, jotka haluavat löytää VPN-palveluntarjoajan, jolla on eniten palvelinpaikkoja, HideMyAss on paras valinta. Muista vain, että HMA kirjaa käyttäjän toiminnan, mikä on huolenaihe joillekin VPN-käyttäjille. HMA isännöi joitain VPN-palvelimia Ecuadorissa, erityisesti Quitossa. Jos haluat muodostaa yhteyden palvelimeen siellä, sinun on siirryttävä ”Sijainti-tilaan” ja valitsemalla “Vaihda sijainti” aloittaaksesi. Napsauta sitten ”Kaupungit” -välilehteä ja etsi Quito. Yhdistimme siellä olevaan palvelimeen testataksesi ja löysimme nopeudeksi 120,44 Mbps.

Vuonna 2016 HMA ja muutama muu johtava VPN-palveluntarjoaja näki tietä räätälöityjen asiakasohjelmiensa yksinkertaistamisessa. Tuloksena on täysi joukko räätälöityjä sovelluksia, joiden avulla kaikkien käyttäjien on helppo muodostaa yhteys HMA-verkkoon ja salata yhteys. Heillä on saatavana ohjelmisto Windowsille, Macille, Androidille ja iOS: lle. Voit myös muodostaa yhteyden HMA: han reitittimen kautta. HMA tarjoaa rajoittamattoman VPN-pääsyn vain 4,99 dollarista kuukaudessa ja tarjoaa kaikille uusille käyttäjille 30 päivän riskittömän rahat takaisin -takuun..

Käy Piilota perse

2. Ecuadorin paras VPN: PureVPN

PureVPN

Rekisteröidy 24 kuukaudeksi vain 2,88 dollaria kuukaudessa (74% alennus)

PureVPN on toiminut vuodesta 2007, joten he ovat yksi markkinoiden vanhimmista VPN-palveluntarjoajista. Varhainen aloittaminen on auttanut heitä laajentumaan ja innovoimaan. PureVPN: llä on yksi markkinoiden parhaista VPN-asiakkaista. Heillä on myös ilmaisia ​​sovelluksia sekä iOS: lle että Androidille.

Innovaatio on alue, joka auttaa PureVPN: n eristymään pakkauksesta. He lisäävät edelleen uusia ominaisuuksia ja lisäosia palveluun. Voit lisätä NAT-palomuurin, omistetun IP-osoitteen, StealthVPN-selaimen ja erityisen vaihtoehdon, nimeltään omistettu suoratoisto, nopeuttaaksesi suorituskykyä.

PureVPN Ecuadorin nopeustesti

Koska halusimme testata palvelinta Quitossa, Ecuadorissa, avasimme Windows-asiakasohjelman ja napsautimme ”Maavalintatyökalu” -vaihtoehtoa. Sieltä voit laajentaa mitä tahansa maata ja valita tietyn palvelimen Selaa kaikkia palvelimia -välilehdellä. PureVPN-verkossa on useita palvelimia, jotka sijaitsevat Ecuadorissa. Yhdistimme yhteen heistä ja testasimme suorituskykyä. Kuten huomaat, latausnopeus oli 37,16 Mbps.

PureVPN menee todella hyvin hinnoittelukategoriassa. He ovat laskeneet hinnoittelua yli 50% palvelun kasvaessa. Voit rekisteröityä rajoittamattomaan VPN-verkkoon ja käyttää kaikkia heidän palvelimen sijaintejaan vain 4,99 dollaria kuukaudessa. Vuosisuunnitelma on suuri arvo.

Käy PureVPN: ssä

3. Ecuadorin paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan heidän käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit käyttää heidän verkkoaan yksityisyyden suojaamiseen, sensuurin estämiseen ja suosikki streaming-palveluidesi katsomiseen mistä tahansa.

ExpressVPN Ecuadorin nopeustestiExpressVPN-sovelluksen avulla voit valita palvelimen sijainnin kaupunkiin asti, mutta et voi valita tiettyä palvelinta. Sen sijaan asiakas valitsee palvelimen valitsemassasi sijainnissa. Sinun on myös tiedettävä, että jotkut kaupungit eivät näy suositellulla välilehdellä asiakkaan sisällä. Saatat löytää ongelman Ecuadorin palvelimilla. Valitse vain Kaikki-välilehti, avaa Amerikka ja avaa sitten Ecuador. Tässä vaiheessa voit valita palvelimia siellä. Kun testimme palvelinta Quitossa, Ecuadorissa, nopeus oli 16,13 Mbps.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöydältäsi ja mobiililaitteestasi samanaikaisesti jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos näin on, voit käyttää ExpressVPN-reitittinasovellusta kaikkien asetusten tekemiseen. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykästä DNS-tukea laitteille, kuten pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja Smart TV -televisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

Ja siellä sinulla on parhaat vaihtoehdot käyttää, jos vierailet Ecuadorissa. Toivottavasti näet miksi VPN-yhteyden muodostaminen on niin tärkeää maassa ollessa. Jos haluat katsoa muita vaihtoehtoja, näet meidän 10 parasta VPN-luetteloa. Vaikka nekin ovat hyviä, teimme valintasi parhaiden Ecuadorille optimoitujen vaihtoehtojen perusteella. Ne tekijät ovat tärkeitä riippumatta siitä, mihin Internet-aktiviteetteihin osallistut siellä. Oppaamme avulla voimme auttaa sinua tekemään oikeat valinnat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map