Parhaat VPN: t Conan Exilesille

Conan ExilesConan Exiles on Funcomin julkaisema monen käyttöympäristön videopeli. Se on saatavana Windowsille, PlayStation 4: lle ja Xbox One: lle. Se sijaitsee legendaarisen Conan Barbarian maailmassa, jossa Conan pelastaa sinut alussa. Se julkaistiin virallisesti 8. toukokuuta 2018. Koska peliä pelataan verkossa, olet todennäköisesti viivästynyt aika ajoin. Siksi ehdotamme VPN: n käyttöä. Selitämme hetkessä, mikä sillä on merkitystä. Ennen kuin teemme, tutustu kuitenkin luetteloomme parhaimmista VPN-soluista Conan Exiles -ryhmälle.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 2.85 Hyödyllinen hintaPIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80valintaruutuvalintaruutu
5IPVanish$ 3,25IPVanish76valintaruutuvalintaruutu

Ensin haluat käyttää VPN: ää pelatessasi Conan Exiles -sovellusta on auttaa poistamaan palvelimen viive. Koska pelaat peliä verkossa, olet todennäköisesti viivästynyt. Tästä syystä haluat muodostaa yhteyden VPN-palvelimeen viiveen lieventämiseksi. Lisäksi se auttaa sinua välttämään DDoS-hyökkäyksiä. Jos olet keskellä peliä, et halua, että ongelma tapahtuu.

Vaikka et ehkä ajattele sitä, VPN: t auttavat myös tässä tapauksessa suojaamaan yksityisyyttäsi. Yhdistäminen VPN-verkkoon salaa liikenteen. Tämä auttaa suojaamaan maksutietosi, henkilöllisyytesi ja muut. Kun teet niin, kenen tahansa on paljon vaikeampaa saada tai vaarantaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Mikä on paras VPN Conan Exilesille?

On useita tärkeitä asioita, joita on tarkasteltava määritettäessä vastausta tähän kysymykseen. Valintamme keskittyvät ensin nopeuteen ja pääsyyn. Tällä tavalla voimme kertoa sinulle, mikä on paras VPN Conan Exilesille.

 • Palvelimet, jotka toimivat hyvin aina, kun pelaat Conan Exiles -sarjaa.
 • Mahdollisuus kiertää maantieteellisesti estettyä sisältöä eri puolilla maailmaa.
 • Palveluntarjoajat, joilla on suuret ja vakaat verkot, jotta vältetään katkeamiset pelaamisen aikana
 • Sotilaallisen luokan salaus vahvoilla komponenteilla, jotka auttavat suojaamaan käyttäjän tietoja vaarantumiselta
 • Tiukka ei kirjautumiskäytäntöä
 • Mobiilisovellukset ja tuki Amazon Firestick -laitteille

Katsotaanpa tarkemmin Conan Exiles -sarjan parhaita VPN-palveluita.

1. Paras VPN Conan Exiles: lle: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Brittiläisessä Conan Exiles -sivustolla oleminen vie ExpressVPN: n 5 ja 14 silmän ulkopuolelle. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä. Voit muodostaa yhteyden heidän VPN-verkkoon suojataksesi yksityisyyttäsi, poistaaksesi sensuurin ja katsella suosikki suoratoistopalveluitasi mistä tahansa.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöytä ja mobiili samaan aikaan jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos niin, voit käyttää sitä ExpressVPN-reitittimen sovelluksella. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykästä DNS-tukea laitteille, kuten pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja Smart TV -televisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Paras VPN Conan Exiles -pakolaisille: NordVPN

NordVPN

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat pidemmän aikavälin tilin. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille (iPhone, iPad). Voit käyttää NordVPN-selainlaajennusta Chromelle, Firefoxille tai Safarille. NordVPN tarjoaa joitain edistyneitä tietosuojaominaisuuksia, kuten kaksinkertaiset VPN, P2P-palvelimet ja omistettu IP, joka todella auttaa palvelua erottumaan.

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit liittyä rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy NordVPN: ssä

3. Paras VPN Conan Exiles -pakolaisille: PIA

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) antaa käyttäjille muutama vaihtoehto. Toisin kuin aikaisemmin, sinun ei enää tarvitse määrittää profiilia jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin 33 maassa. PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueittain, maittain ja kaupungeittain. Löydät nopeuden olevan nopea suurimman osan ajasta.

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

PIA tarjoaa Windows-asiakasohjelman ja muita sovelluksia, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Et kuitenkaan halua aliarvioida sitä. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Voit hallita salaustasoja auttaaksesi sinua löytämään oikean tasapainon yksityisyyden ja nopeuden välillä.

Kun kyse on heidän Windows-asiakkaastaan, PIA-tiimi on sisällyttänyt Internet kill -kytkimen. Tappokytkin tappaa Internet-yhteytesi milloin tahansa VPN epäonnistuu. Se voi todella olla hyödyllinen niille, jotka haluavat varmistaa nimettömyyden. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa jäsenille 7 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

4. Paras VPN Conan Exiles -pakolaisille: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy CyberGhostissa

5. Paras VPN Conan Exiles: lle: IPVanish

IPVanish

Yhdysvalloissa asuu useita suosittuja VPN-palveluita, mutta yksikään ei ole nopeampaa kuin IPVanish. Henkilökohtaisesta kokemuksesta tiedämme, että IPVanish toimii melko hyvin riippumatta siitä, missä maassa olet. Heidän palvelimet ovat nopeita ja VPN-palvelulla on enemmän palvelinpaikkoja Yhdysvalloissa kuin useimmilla VPN-palveluntarjoajilla..

IPVanish isännöi palvelimia Yhdysvalloissa suuren jalanjäljen lisäksi kaikilla mantereilla kuin Etelämanner. Heidän VPN-verkkonsa on jatkuvasti ollut nopein testi Pohjois-Amerikassa. Löydät useita palvelinpaikkoja esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Voit valita sijainnin tai tarkentaa valitsemalla yksittäisen palvelimen. IPVanish on erinomainen pelaamista varten, mutta se voi osua kaipaamaan suosittujen suoratoistopalvelujen estämistä.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille. Voit jopa asettaa reitittimen suojaamaan kaikkia verkon laitteita. VPN-palvelu on melko suosittu Kodi-käyttäjien keskuudessa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Käy IPVanishissa

Jos aiot pelata Conan Exiles -sovellusta, VPN on erittäin tärkeä tapa auttaa vähentämään viivettä ja suojaamaan yksityisyyttäsi varkoilta. Jos haluat muita valintoja, näet ne kymmenen parhaan VPN-luettelomme joukossa. He kaikki toimivat kuten luuletkaan, mutta optimoimme valintasi parhaiten Conan Exilesin kanssa. Tällä tavalla voit välttää viiveitä, suojata yksityisyyttäsi ja paljon muuta. Lukemalla oppaamme voit tehdä tietoisen päätöksen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map