Parhaat VPN: t Cincinnatille

Cincinnati, OhioCincinnati on Hamilton Countyn kotipaikka Ohion osavaltiossa. Se sijaitsee Licking- ja Ohiojoen pohjoispuolella. Kaupungissa on 300 000 asukasta, mutta ympäröivä alue tekee siitä noin 2 miljoonan asukkaan. Raportit osoittavat, että se on prosentuaalisesti nopeimmin kasvava taloudellinen voima Keski-Yhdysvalloissa. On paljon syitä käydä tässä upeassa kaupungissa. Niihin kuuluvat taidemuseot, erilaiset panimot, urheilu ja paljon muuta. Jos aiot lisätä kaupungin vierailuluetteloosi ja harkitset julkisen WiFi-yhteyden käyttöä, haluat käyttää VPN: tä. Tässä on joitain parhaimmista vaihtoehdoista Cincinnatille.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 3,33PIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80valintaruutuvalintaruutu
5Surfshark$ 3,49Surfshark68valintaruutuvalintaruutu

Jos aiot matkustaa Cincinnatiin, saatat joutua käyttämään julkista WiFi-yhteyttä. Se kuulostaa hyvältä, koska yhä useammat yritykset tarjoavat sitä nyt. Varkaat pitävät siitä myös. Kun käytät VPN-verkkoa, voit auttaa suojaamaan arkaluontoisia tietojasi ihmisiltä, ​​jotka haluavat varastaa tietosi. Se on ensimmäinen syy VPN: n käyttöön.

VPN: n käytöstä Cincinnatissa on toinen etu. Jos yrität katsella Cincinnati Bengalsia tai Bearcatsia verkossa kaupungin ollessa, voit ajaa georajoituksia ja pimennyspelejä. Tämä johtuu lisensointioikeuksista. Olitpa matkustava tai urheilufani, saatat kohdata ajoittain maantieteellisiä rajoituksia tai sähkökatkoja.

Muita paikkoja, joista löydät tämän tyyppisiä rajoituksia, ovat korkeakoulut, yritykset ja jopa jotkut julkiset WiFi-paikat. Yhdistämällä toisen kaupungin VPN-palvelimeen esto-ohjelmisto luulee, että olet muualla. Hyvä VPN-palvelu auttaa sinua pääsemään eroon tällaisista rajoituksista.

Mikä on paras VPN Cincinnatille?

Kysymykseen vastaamiseksi käytimme seuraavia kriteerejä määritelläksemme parhaiden VPN-luettelomme Cincinnatille.

 • Mobiililaitteiden tuki, mukaan lukien Firestick
 • Verkon vakaus vähentää katkaisuja
 • Nopeat verkonopeudet puskuroinnin estämiseksi
 • VPN-verkot, joissa ei ole lokin käytäntöä
 • Mahdollisuus kiertää maantieteellisiä rajoituksia ja sähkökatkoja

Tässä on luettelo parhaista VPN-palveluista Cincinnatille ilman lisäviiveitä.

1. Paras VPN Cincinnatille: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan heidän käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit käyttää heidän verkkoaan yksityisyyden suojaamiseen, sensuurin estämiseen ja suosikki streaming-palveluidesi katsomiseen mistä tahansa.

ExpressVPN Cincinnati -nopeustesti

ExpressVPN-sovelluksen avulla voit valita palvelimen sijainnin kaupunkiin asti, mutta sinun ei tarvitse valita tiettyä palvelinta. Sen sijaan asiakas valitsee nopeimman palvelimen valitsemassasi paikassa. Sinun on myös tiedettävä, että jotkut kaupungit eivät näy suositellulla välilehdellä asiakkaan sisällä. Tässä tapauksessa sinun tulee valita Chicago palvelinvaihtoehtosi. Valitse vain Kaikki-välilehti, avaa Amerikka ja avaa sitten Yhdysvallat. Tässä vaiheessa voit valita USA – Chicago -palvelimen, koska se on lähinnä Cincinnatille. Kuten voitte nähdä, testasimme palvelinta Cincinnatissa ja nopeus oli 110.83 Mbps.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöydältäsi ja mobiililaitteestasi samanaikaisesti jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos näin on, voit käyttää ExpressVPN-reitittinasovellusta kaikkien asetusten tekemiseen. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykkään DNS-tuen pelikonsoleihin (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoihin (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja älytelevisioihin..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Paras VPN Cincinnatille: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (70% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat pidemmän aikavälin tilin. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä Android- että iOS-laitteille (iPhone, iPad).

Chicagon nopeustesti NordVPNNordVPN isännöi useita palvelimia Chicagossa. Napsauttamalla konsolia napsauttamalla kolmea vaakapistettä maan oikealla puolella, voit etsiä palvelinalueen ja nähdä käytettävissä olevien palvelimien prosenttimäärät. Testasimme Yhdysvaltain palvelinta Chicagossa ja latausnopeus oli 106,07 Mbps.

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit liittyä rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy NordVPN: ssä

3. Paras VPN Cincinnatille: PIA

Yksityinen Internet-yhteys

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 3,33 dollaria kuukaudessa (alennus 72%)

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) antaa käyttäjille muutama vaihtoehto. Toisin kuin aikaisemmin, sinun ei enää tarvitse määrittää profiilia jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin 33 maassa. Kuten alla näet, PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueen, maan ja kaupungin mukaan. Palvelimen sijainnit on lueteltu aakkosjärjestyksessä maittain.

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

PIA Cincinnati nopeustestiKun käytetään PIA: n Windows-asiakasohjelmaa, asennukseen ja käyttöön ei liity paljon. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ohjelma poistetaan. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Voit hallita salaustasoja ja löytää oikea tasapaino yksityisyyden ja nopeuden välillä. Kuten näette, Chicagon palvelin toimi hyvin latausnopeudella 107,24 Mbps.

Kun kyse on heidän Windows-asiakkaastaan, PIA-tiimi on sisällyttänyt Internet kill -kytkimen. Tappokytkin tappaa Internet-yhteytesi milloin tahansa VPN epäonnistuu. Se voi todella olla hyödyllinen niille, jotka haluavat varmistaa nimettömyyden. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa jäsenille 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

4. Paras VPN Cincinnatille: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

CyberGhost Cincinnati nopeustestiKoska halusimme testata palvelinta Chicagossa, avasimme Windows-asiakasohjelman ja laajensimme käyttöliittymää. Sieltä haluat napsauttaa Kaikki palvelimet -välilehteä, jos se ei ole vielä aktiivinen. Vieritä alas Yhdysvaltoihin ja napsauta tähden oikealla puolella. Tämä tuo esiin täydellisen luettelon palvelimista Yhdysvalloissa. CyberGhost-verkko sisältää useita palvelimia Chicagossa. Yhdistimme yhteen heistä ja testasimme suorituskykyä Cincinnattiin. Kuten huomaat, latausnopeus oli 98,86 Mbps.

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy CyberGhostissa

5. Paras VPN Cincinnatille: Surfshark

Surfshark

Rekisteröidy 24 kuukaudeksi vain 1,99 dollaria kuukaudessa (83% alennus)

Surfshark aloitti VPN-palvelunsa vuonna 2018. Siitä lähtien yritys on tehnyt melkoisen roiskeen yhteisössä. Tiimi kasvaa edelleen ja lisää palvelinpaikkoja nopeaan verkkoon. He ovat keskittyneet yksityisyyteen ja arvoon. Palvelu sisältää lisäominaisuuksia, kuten CleanWeb (estää mainokset ja haittaohjelmat), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, yksityinen DNS ja vuodonsuojaus.

Laaja palvelinverkko ympäri maailmaa, vahva salaus ja mahdollisuus poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Premium ja Amazon Prime, tarjoavat palvelulle monia mahdollisuuksia. Voit käyttää Amazon Prime Videoa useilla alueilla, mukaan lukien Yhdysvallat, Saksa ja Iso-Britannia. Windows-asiakas antaa sinulle mahdollisuuden muodostaa yhteys fyysisiin palvelinpaikkoihin, virtuaalipalvelimiin (soveltuvat parhaiten maantieteellisten rajoitusten poistamiseen), P2P-käyttöä tukeviin palvelimiin ja MultiHop-palvelimiin.

Surfshark Cincinnati -nopeustestiCincinnattia koskevissa testeissämme halusimme valita alueella sijaitsevan palvelimen. Kun olet kirjautunut sisään, napsauta vain sijainti-välilehteä ja kirjoita sijainti hakupalkkiin. Sieltä voit muodostaa yhteyden palvelimeen, joka sijaitsee Chicagossa. Kun olimme yhteydessä palvelimeen ja testaamme Cincinnattiin, nopeus oli 108,41 Mbps.

Arvoa ja ominaisuuksia varten Surfshark on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat suojata yksityisyyttään ja poistaa estorajoitukset. Kaikki heidän VPN-sovelluksensa on suunniteltu samanlaisella käyttöliittymällä ja ovat helppokäyttöisiä. Voit rekisteröidä rajoittamattoman VPN-tilin riskittömästi, koska Surfshark tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy Surfsharkissa

Jos etsit muita vaihtoehtoja, voit aina katsoa meidän 10 parasta VPN-verkkoa palvelujen luettelo. Antamiesi vaihtoehtojen pitäisi kuitenkin vastata tarpeisiisi. Valitsimme ne nopeuden, luotettavuuden, hinnan ja turvallisuuden perusteella. Etsimme myös palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat lähellä Cincinnati. Tällä tavalla saat parhaat nopeudet. Tietenkin heillä kaikilla on loistavat verkot. Nopeus on tärkeä, jos aiot ladata tai suoratoistaa HD-sisältöä. Edellä mainitut palveluntarjoajat ovat parhaat vaihtoehdot siihen, riippumatta siitä, mitä suosittuja palveluita haluat käyttää. Toivottavasti voit auttaa opastamme tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map