Parhaat VPN: t Apple TV: lle

Apple TVTämä vuosi on Applelle siirtymäaika, kun on kyse heidän pyrkimyksistään muuttaa tapaa, jolla me kaikki katsomme televisiota. Olen innoissani kuuleessani, mitä he ovat suunnitelleet. Jos uutiset ovat totta, voit odottaa uuden Apple TV: n esittelyä heidän maailmanlaajuisen kehittäjäkonferenssin (WWDC) aikana, joka pidetään 8. – 12. Kesäkuuta San Franciscossa. Huhun mukaan Apple aikoo julkaista uuden mediasoittimen ja paljon odotetun Apple TV: n suoratoistopalvelun. Esittelen hetkessä kolme VPN: tä, jotka toimivat hienosti Apple TV: n kanssa.


Uuden Apple TV: n suoratoistopalvelun odotetaan tarjoavan laajan valikoiman yhdysvaltalaisia ​​televisiokanavia. Ne neuvottelevat myös lähetystoiminnan harjoittajien kanssa tarjotakseen paikallisia ABC-, CBS-, NBC- ja Fox-kattavuuksia. Jos onnistuminen, Applella on paras vaihtoehto kaapelille ja satelliitille. Vielä on kysymys siitä, kuinka paljon palvelu maksaa, mutta voimme kuvitella, että hinta tekee siitä houkuttelevan niille, jotka haluavat leikata johdon. Heidän kanavavalintaan kohdistuu paineita suoratoistopalveluita kuten Sling TV ja PS Vue.

Kaikki mitä olemme puhuneet tähän mennessä, on Apple TV: n tulevaisuus. Otetaan hetki puhua siitä, missä digisovitin on juuri nyt. Apple on yhteistyössä HBO: n kanssa auttaakseen markkinoiden avaamista HBO nyt palvelu huhtikuussa. Samalla he laskivat Apple TV: n mediasoittimien hinnan 99 dollarista 69 dollariin. Se tekee siitä hienon hankinta-ajan, jos haluat arvoa. On kohtuullista mainita, että heillä on todennäköisesti uusi tuote markkinoille myöhemmin tänä vuonna, mutta voit odottaa, että hintamerkki on korkeampi julkaistuaan.

Puhutaanpa sitten nykyisestä Apple TV: stä tai siitä, mitä yrityksellä on varastossa tulevaisuutta varten, käyttäjät ympäri maailmaa hyötyvät VPN: n käytöstä. Tunnen useita ulkomaalaisia, jotka luottavat VPN: ään nauttia suosikki streaming-palveluistaan, kuten Netflix, Hulu ja Amazon Instant. He voivat myös nauttia HBO Now -sovelluksesta Apple TV: n kautta. Avain on pääsy palveluihin Yhdysvaltain IP-osoitteen kautta. VPN huolehtii siitä. Voit muodostaa yhteyden vain palvelimeen Yhdysvalloissa ja nauttia sisällöstä kuin olisit siellä.

Kuinka VPN toimii Apple TV: n kanssa? Tämä on hyvä kysymys, koska Apple TV ja monet muut digisovittimet, pelikonsolit jne. Eivät tue VPN: ää alkuperäisesti. Onneksi on tapa taata jokainen verkon laite VPN: n kautta. Vastaus on määrittää reititin toimimaan VPN: n läpi. Voit tehdä sen itse tai ostaa reitittimen, joka on esiasennettu FlashRoutersilta. Kaikkia kolmea VPN-palveluntarjoajaa aion suositella tukemaan ja rohkaisemaan VPN: n käyttöä reitittimen kautta.

Parhaat VPN: t Apple TV: lle

RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 2.85 Hyödyllinen hintaPIA49valintaruutuvalintaruutu

ExpressVPN: n paras VPN: n viisi tähteä

1. ExpressVPN tarjoaa rajoittamattoman VPN: n vain 6,67 dollarista kuukaudessa.

ExpressVPN on johtava VPN-palveluntarjoaja, jolla on erinomainen laatu. He hallitsevat mittavaa verkkoa ja ovat tunnettuja palvelun nopeudesta ja luotettavuudesta. Heidän helppokäyttöinen ExpressVPN-asiakasohjelmisto Windowsille ja Macille sekä 30 päivän rahat takaisin -takuu auttavat heitä ansaitsemaan paikan luettelossamme.

CountriesServersProtocols
902000OpenVPN, PPTP, L2TP

VPN: n aloittelijat arvostavat ExpressVPN-asiakasohjelmaa. Käyttöliittymä on osoita ja napsauta. Valitse palvelinpaikka, johon haluat muodostaa yhteyden, ja ohjelmisto hoitaa loput. Annan ehdottomasti ExpressVPN-asiakasohjelmistolle ja mobiilisovelluksille A-merkinnän käytön helpottamiseksi.

Ilmaisia ​​VPN-kokeiluja on melkein mahdotonta saada johtavilta VPN-palveluilta. Sen sijaan jotkut tarjoavat rahat takaisin -takuita. ExpressVPN on yksi parhaimmista yrityksissä, joka tarjoaa 30 päivän takuun. Voit rekisteröidä rajoittamattoman pääsyn heidän yksityisyyspalveluunsa vain 6,67 dollaria kuukaudessa.

ExpressVPN

IPVanish Paras VPN 5-Tähtiluokitus

2. IPVanish tarjoaa rajoittamattoman VPN: n vain 4,87 dollarista kuukaudessa.

IPVanish on suosikki-VPN-palveluni. Niiden nopeuden ja arvon sekoitus pitää heidät lähellä luettelon kärkeä. Löydät heidän verkkonsa nopeimmaksi koko Pohjois-Amerikassa, useissa paikoissa Euroopassa ja muuallakin. IPVanish on ensisijainen palveluntarjoaja, joka tarkoittaa, että he hallitsevat omaa verkkoaan. Se antaa heille kustannusetua muihin yrityksiin verrattuna, erinomaisen suorituskyvyn ja luotettavuuden.

CountriesServersProtocols
63850OpenVPN, PPTP, L2TP

Kuten näette, IPVanish hallinnoi suurta VPN-palvelinverkkoa ympäri maailmaa erinomaisella suorituskyvyllä. Et uskoisi kuinka paljon Netflix-perheeni voi katsella kuukaudessa. Puhumattakaan peleistä ja muista verkkotoiminnoista. Suorituskyky meille on avain ja IPVanish tarjoaa.

En edes harkitse VPN-luetteloa, jos ne eivät tarjoa helppokäyttöisiä asiakasohjelmistoja. IPVanish näyttää tietä Windows-, Mac- ja Linux-asiakkaiden kanssa. He kehittivät myös mobiilisovelluksia sekä iOS: lle että Androidille. Jäsenillä on pääsy kaikkiin asiakkaisiin sekä kaksi samanaikaista yhteyttä.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman ja täyden pääsyn VPN-verkkoonsa vain 4,87 dollaria kuukaudessa. Jäsenille annetaan 7 päivän rahat takaisin -takuu, joka on runsaasti aikaa palvelun testaamiseen.

Käy IPVanishissa

Yksityinen Internet-yhteys 5 Tähtiluokitus

3. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa VPN: n vain 2,50 dollarista kuukaudessa.

Yksityinen Internet-yhteys koskee yksityisyyttä ja arvoa. He eivät hallitse niin suurta verkkoa maiden ja palvelinten sijaintien suhteen. Sen sijaan he keskittyvät muihin alueisiin ja tarjoavat alhaisemman palvelun hinnan. Yksityinen Internet-yhteys on tiedostonjakoyhteisön luotettu suosikki.

MaatSijainnitServeritProtokollitOhjelmistoKuukauden2 Vuotuinen Rahoitus
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPWindows$ 6,45$ 59.957 päivä

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

Käytän PIA: n Windows-asiakasohjelmaa, eikä siihen ole paljon asennuksen ja käytön suhteen. Yksinkertaisuus ei tarkoita, että asiakas ei olisi rikas. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Hallitse salaustasoja ja löydä oikea tasapaino yksityisyyden ja nopeuden välillä.

Kuten aiemmin mainitsimme, yksityinen Internet-yhteys on erinomainen arvo. Niistä on noussut nopeasti yhdeksi suurimmista VPN-palveluntarjoajista osittain hinnan perusteella. Voit rekisteröidä rajoittamattoman VPN-pääsyn vain 2,50 dollaria kuukaudessa. Heidän VPN-tilinsä hinnoitellaan selvästi muiden johtavien palveluiden alapuolelle.

Yksityinen Internet-yhteys

Voit tarkastella luetteloamme 10 parasta VPN-verkkoa palvelut lisää vaihtoehtoja. Uskon, että olet tyytyväinen mihin tahansa yllä lueteltuihin valintoihin. Valitsin heidät muiden johtavien VPN-palveluntarjoajien joukosta nopeuden, luotettavuuden ja hinnan perusteella. Etsin myös palveluita, joilla on hyvä VPN-palvelinverkko Yhdysvalloissa. Haluat nopean VPN-palveluntarjoajan suoratoistamaan HD-sisältöä Apple TV: stä. Viestissä jaetut palvelut ovat parhaita VPN-verkkoja suosituille Yhdysvaltain suoratoistopalveluille, kuten Netflix, Hulu ja HBO Now. Ne auttavat myös estämään kanavien eston muissa maissa, kuten BBC iPlayer Iso-Britanniassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map