Parhaat VPN: t Ann Arborille

Ann Arbor, MichiganAnn Arbor, Michigan, on valtion kuudenneksi suurin kaupunki. Sen väkiluku on noin 114 000 ja se sijaitsee 45 mailia Detroitin länteen. Kaupungin talous keskittyy voimakkaasti korkeaan teknologiaan, ja se on Michiganin yliopiston koti. Sattumalta väestö on vain ujo ihmisten kokonaismäärästä, joka mahtuu UM-stadionille, nimeltään “iso talo”. Jos suunnittelet matkaa Ann Arboriin ja haluat käyttää julkista WiFi-yhteyttä, sinun on ensin muodostettava yhteys VPN-verkkoon. Ennen kuin jaamme yksityiskohdat miksi se on tärkeää, tutustu parhaimpiin VPN-verkkoihimme Ann Arborille.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3StrongVPN$ 4,37StrongVPN46valintaruutuvalintaruutu
4HMA Pro VPN$ 4,29HideMyAss280

Kuten monet Yhdysvaltojen kaupungit, alkuperäiskansojen asukkaat ovat nykyinen Ann Arbor. Maanpekulaattorit John Allen ja Elisha W. Rumsey perustivat kaupungin vuonna 1824. He päättivät nimetä kaupungin vaimoilleen (molemmat nimeltään Ann) ja bur-tammipuille. Pian sen jälkeen vuonna 1837, Michiganin yliopisto muutti Ann Arboriin Detroitista.

Kuten saatat arvata, se tarkoittaa, että kaupungin identiteetti on läheisesti sidoksissa yliopistoon ja sen määrittelemä. Nykyään Michiganin yliopisto työllistää yli 26% kaupungin asukkaista. Huipputekniikka, terveyspalvelut ja bioteknologia ovat tärkeä osa kaupungin taloutta. Yliopiston tutkimus vetää heidät alueelle & kehitysdollaria samoin kuin sen valmistuneet. Wolverines-jalkapallo on tietysti myös valtava veto alueelle.

Jos olet Ann Arborissa, sinulla ei ole ongelmia löytää yrityksiä, jotka tarjoavat ilmaisen WiFi: n. Se voi olla hieno asia käyttäjille, mutta se voi olla hienoa myös kyberpisteille. On paljon ihmisiä, jotka vain odottavat saavansa yksityisiä tietojasi. Kun käytät VPN: tä, muodostat yhteyden suojattuun ja salattuun palvelimeen. Tämän vuoksi varkaiden on erittäin vaikeaa varastaa arkaluontoisia tietojasi.

Toinen hyvä syy on auttaa sinua kiertämään maantieteellisiä lohkoja. Jos olet joskus käynyt verkkosivustolla ja estetty, tiedät todennäköisesti jo nämä. Mediayritykset, organisaatiot ja jopa jotkut maat estävät sinua näkemästä jotain, jota he eivät halua sinun näkevän palomuurin avulla. Tässä tapauksessa VPN auttaa sinua muodostamaan yhteyden palvelimeen toisessa paikassa. Tällä tavalla voit huijata palomuuriohjelmiston antamaan sinun nähdä mitä haluaisit nähdä.

Hyppäämme suoraan sisään ja katsotaanpa Ann Arborin parhaat VPN: t.

1. Paras VPN Ann Arborille: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan heidän käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit käyttää heidän verkkoaan yksityisyyden suojaamiseen, sensuurin estämiseen ja suosikki streaming-palveluidesi katsomiseen mistä tahansa.

ExpressVPN Chicagon nopeustesti

Kun käytät ExpressVPN-sovellusta, voit valita kaupungin sijainnin, johon haluat muodostaa yhteyden. Vaikka et voi muodostaa yhteyttä tiettyyn palvelimeen, VPN-asiakas valitsee sinulle parhaan vaihtoehdon. Tässä tapauksessa haluat valita palvelimen Chicagossa (koska se on lähin kaupunki ExpressVPN-palvelimen kanssa). Monet palvelimet on lueteltu suositelluissa palvelimissa, mutta Chicagon kaupunkeja ei ehkä ole siellä. Löydä kaupunki siirtymällä Kaikki-välilehteen. Nyt voit kirjoittaa hakupalkkiin ”Chicago”. Kun teet, se vetoaa Chicago-paikkoihin. Kuten alla näet, Chicagon nopeustesti ja nopeus oli 58,03 Mbps.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöydältäsi ja mobiililaitteestasi samanaikaisesti jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos näin on, voit käyttää ExpressVPN-reitittinasovellusta kaikkien asetusten tekemiseen. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykästä DNS-tukea laitteille, kuten pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja Smart TV -televisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Paras VPN Ann Arborille: IPVanish

IPVanish

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 4,87 dollaria kuukaudessa (60% alennus)

Ann Arbor on loistava alue monien teknologiayritysten kanssa. Heillä ei kuitenkaan ole siellä omia palvelimia. Tässä tapauksessa olemme yhteydessä palvelimeen Clevelandissa, Ohiossa, koska se on vain 117 mailin päässä. Voit käyttää myös Chicagoa, mutta se on melkein kaksinkertainen etäisyys. Palvelu toimii melko hyvin alueen ympärillä riippumatta siitä, missä alueen alueella olet. IPVanishilla on enemmän palvelinpaikkoja Yhdysvalloissa kuin muilla listalla olevilla yrityksillä. Tämä tekee niistä yhden suosituimmista vaihtoehdoistamme Ann Arborissa ollessa.

IPVanish isännöi palvelimia Yhdysvalloissa suuren jalanjäljen lisäksi kaikilla mantereilla kuin Etelämanner. Verkko on jatkuvasti ollut nopein VPN Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa nopeustesteissämme. Löydät useita palvelinpaikkoja esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Voit valita sijainnin tai yksittäisen palvelimen.

IPVanish Detroitin nopeustesti

IPVanish isännöi 3 palvelinta Clevelandissa ja voit valita yhteyden mihin tahansa niistä. Kun testimme IPVanish-palvelinta Clevelandissa, cle-c03, havaitsimme nopeuden olevan 63,20 Mbps. Tämä on lähellä kaapeli-Internet-yhteytemme maksiminopeutta.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille 7,50 dollaria kuukaudessa tai 58,49 dollaria vuodessa. Se on vain 4,87 dollaria kuukaudessa vuosisuunnitelmassa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Käy IPVanishissa

3. Paras VPN Ann Arborille: StrongVPN

StrongVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 4,37 dollaria kuukaudessa (41% alennus)

StrongVPN: n pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, ja sillä on yksi maan parhaista VPN-verkoista. Aikaisemmin yritys laskutti käyttäjiä käyttämiensä palvelimien ja protokollien lukumäärän perusteella. Se on muuttunut, kun StrongVPN tarjoaa nyt jäsenille täyden pääsyn verkkoonsa satojen palvelimien kanssa ympäri maailmaa.

Viimeisin lisäys StrongVPN-palveluun on StrongDNS-ominaisuus. Jokainen, joka kirjautuu StrongVPN-tilille, saa myös ilmaisen pääsyn StrongDNS-palveluun, joka on älykäs DNS-palvelu, jota käytetään maantieteellisten rajoitusten kiertämiseen. Se on loistava ratkaisu niille, jotka aikovat matkustaa Yhdysvaltojen ulkopuolelle ja haluavat käyttää Netflixiä.

StrongVPN Detroitin nopeustesti

StrongVPN isännöi useita palvelimia, jotka sijaitsevat Chicagossa (jälleen kerran, koska se on lähinnä Ann Arboria). Valitettavasti et voi valita tiettyä palvelinta. Sen sijaan haluat napsauttaa avattavaa palvelimen sijainti -ruutua ja valita Yhdysvallat – Chicago. Valitsimme parhaan suorituskyvyn OpenVPN UDP. Yhdistämisen jälkeen siellä olevaan palvelimeen testasimme nopeutemme ja havaitsimme sen olevan 61,74 Mbps.

StrongVPN on ystävällisesti tarjonnut kävijöillemme 25% alennuksen. Kupongin pinot ovat normaalien alennusten päällä. Voit nauttia rajoittamattomasta VPN: stä ja ilmaisesta SmartDNS-käytöstä vain 7,50 dollarilla kuukaudessa tai 52,49 dollarilla vuodessa. Vuotuinen tili on vain 4,37 dollaria kuukaudessa. Uusille käyttäjille annetaan 7 päivän rahat takaisin -takuu.

Käy StrongVPN: ssä

4. Paras VPN Ann Arborille: HMA

HMA VPN

Tilaa 36 kuukautta vain 2,99 dollaria kuukaudessa (75% alennus)

HideMyAss herätti elämän vuonna 2005, kun 16-vuotias englantilainen opiskelija Jack Cator päätti haluavansa luoda palvelun, jonka avulla ihmiset voivat välttää sensuuria. Erityisesti Jack ei päässyt sosiaalisen median sivustoihin ja online-peleihin, koska ne oli estetty kouluverkossa. HMA lisäsi satoja tuhansia käyttäjiä ensimmäisen kuukauden aikana ja on sittemmin kasvanut yhdeksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa yli 350 palvelinpaikalla. HMA Pro VPN: n emoyhtiö Privax liittyi AVG-tiimiin vuonna 2015.

HMA East Lansing -nopeustesti

Jos tavoitteesi on löytää VPN, jolla on eniten palvelinpaikkoja, HideMyAss on paras valinta. Muista vain, että HMA kirjaa käyttäjän toiminnan, mikä on huolenaihe joillekin VPN-käyttäjille. HMA isännöi 175 VPN-palvelinta Yhdysvalloissa, mukaan lukien useita palvelimia Lansingin alueella (koska se on vain 50 mailin päässä Ann Arborista). Jos haluat muodostaa yhteyden palvelimeen siellä, sinun on siirryttävä ”Sijainti-tilaan” ja valitsemalla “Vaihda sijainti” aloittaaksesi. Napsauta sitten ”Kaupungit” -välilehteä ja etsi Lansing. Sieltä voit valita USA: n, Michiganin, Lansing-palvelimen sijainnin. Yhdistimme Lansingin palvelimeen testin suorittamiseksi ja havaitsimme nopeuden olevan 45,20 Mbps.

Vuonna 2016 HMA ja muutama muu johtava VPN-palveluntarjoaja näki tietä räätälöityjen asiakasohjelmiensa yksinkertaistamisessa. Tuloksena on täysi joukko räätälöityjä sovelluksia, joiden avulla kaikkien käyttäjien on helppo muodostaa yhteys HMA-verkkoon ja salata yhteys. Heillä on saatavana ohjelmisto Windowsille, Macille, Androidille ja iOS: lle. Voit myös muodostaa yhteyden HMA: han reitittimen kautta. HMA tarjoaa rajoittamattoman VPN-pääsyn vain 4,99 dollarista kuukaudessa ja tarjoaa kaikille uusille käyttäjille 30 päivän riskittömän rahat takaisin -takuun..

Käy Piilota perse

Yllä on parhaat käytettävissä olevat vaihtoehdot Ann Arborissa. Tästä huolimatta voit aina tarkastella tarkemmin 10 parasta VPN-verkkoa palveluluettelo muille vaihtoehdoille. Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Koska teimme päätöksemme nopeuden, luotettavuuden, hinnan, turvallisuuden ja palvelimen sijaintien perusteella. Tällä tavalla saat parhaat nopeudet. Heillä kaikilla on loistavat verkostot, koska he ovat kaikki tunnettuja. Et voi mennä pieleen ehdotuksiemme kanssa. Hyvät nopeudet ovat tärkeitä, jos aiot suoratoistaa HD-sisältöä tai et vain halua törmätä puskurointiongelmiin. Varmista vain, että valitset palveluntarjoajan, jolla on hyvä maine. Apumme avulla voit tehdä vankan ja tarpeitasi vastaavan päätöksen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map