Parhaat VPN: t Android TV -laatikoille

Android TV-laatikkoYksinkertaisesti sanottuna, Android TV -laatikko on TV-laatikkoalusta, joka toimii Android-käyttöjärjestelmässä. Se hyödyntää sitä tosiasiaa, että Android-sovelluksia on niin paljon. Yhden käyttö on todella yksinkertaista. Vaikka käyttöjärjestelmä voi olla hiukan vanhempi versio, tiedät jo kuinka käyttää Android-puhelinta tai tablettia, jos käytät Android-puhelinta tai -tablettia. Tietysti tällä ruudulla on useita mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja sisällön rajoissa. Jos aiot kuitenkin käyttää yhtä, sinun on aina käytettävä VPN-verkkoa. Kerromme sinulle lisää siitä pian. Ennen kuin teemme kuitenkin, tutustu Android TV -laatikoiden parhaimpiin VPN-luetteloihin.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisitServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 2.85 Hyödyllinen hintaPIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80valintaruutuvalintaruutu
5IPVanish$ 3,25IPVanish76valintaruutu

VPN-verkkoon yhdistämiseen on useita syitä, kun käytät Android TV -ruutua. Ilmeisin syy on yksityisyyden suojaaminen. Jos käytät sovelluksia, jotka vaativat maksutietoja, olet vaarassa, että henkilötietosi ovat haavoittuvia. Käyttöjärjestelmälle on saatavana myös muita sovelluksia, jotka on suunnitellut kolmas osapuoli. Aivan kuten mainitsemassamme ensimmäisessä vaihtoehdossa, VPN: n käyttö luo salatun yhteyden suojaamaan tärkeitä tietojasi, mukaan lukien katsomasi. Tämän ansiosta kenen tahansa on paljon vaikeampaa seurata ja / tai kuristaa tällaista toimintaa.

Toinen syy VPN: n käyttämiseen Android TV -ruutua käytettäessä on auttaa sinua pääsemään kiertämään maantieteellisiä rajoituksia. Koska kaikkialta maailmasta on saatavana sovelluksia, kannattaa ehkä katsoa sovellusta, jota ei tällä hetkellä ole saatavilla alueellasi. Ratkaisu tähän on muodostaa yhteys VPN-verkkoon sillä alueella, jota haluat käyttää. Se huijaa ohjelmistoa ajattelemaan, että laatikkosi sijaitsee jossain muualla. Tästä hetkestä lähtien voit katsoa mitä haluat, aivan kuin olisit siellä.

Mikä on paras TVN Android TV -laatikoille?

Paras tapa vastata tähän kysymykseen on keskityttävä muutamiin eri tekijöihin. Keskittymisen jälkeen turvallisuuskriteereihin voimme kertoa sinulle, mikä on paras VPN Android TV -laatikoille.

 • Vahva sotilaslaatuinen salaus suojaa yksityisyyttäsi tietoverkoilta
 • Mobiilisovellukset ja tuki Amazon Firestick -laitteille sekä Android TV-laatikot
 • Palveluntarjoajat, jotka tarjoavat käyttäjilleen tiukan kirjautumattomuuskäytännön
 • Suurinopeuksiset palvelimet, joilla on paras nopeus, kun käytät Android TV -ruutua
 • Mahdollisuus kiertää maantieteellisiä rajoituksia katsellaksesi estettyä sisältöä
 • Suuri verkon vakaus suurella ja vakaalla verkolla auttaa välttämään katkenneita yhteyksiä

Tarkastellaan syvällisemmin parhaita VPN-laitteita Android TV -laatikkosi käyttämiseen.

 

1. Paras VPN Android TV -laatikoille: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä. Voit muodostaa yhteyden heidän VPN-verkkoon suojataksesi yksityisyyttäsi, poistaaksesi sensuurin ja katsella suosikki suoratoistopalveluitasi mistä tahansa.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöytä ja mobiili samaan aikaan jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos niin, voit käyttää sitä ExpressVPN-reitittimen sovelluksella. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykästä DNS-tukea laitteille, kuten pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja Smart TV -televisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Paras VPN Android TV -laatikoille: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,99 dollaria kuukaudessa (75% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat tilin pidemmäksi ajaksi. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille (iPhone, iPad). Voit käyttää NordVPN-selainlaajennusta Chromelle, Firefoxille tai Safarille. NordVPN tarjoaa joitain edistyneitä tietosuojaominaisuuksia, kuten kaksinkertaiset VPN, P2P-palvelimet ja omistettu IP, joka todella auttaa palvelua erottumaan.

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit kirjautua rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun vain 2,99 dollarista kuukaudessa 3-vuotisella jäsenyydellä.

Käy NordVPN: ssä

3. Paras VPN Android TV -laatikoille: IPVanish

IPVanish

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 4,87 dollaria kuukaudessa (60% alennus)

IPVanish on erittäin suosittu palvelu, ja sillä on monia palvelimia ympäri maailmaa. Riippumatta siitä, millä mantereella olet, voit saada vankan suorituksen siellä olevista palvelimista. Ne ovat tyypillisesti nopeita, ja palveluntarjoajalla on yksi suurimmista verkoista maailmassa.

IPVanish isännöi suuren maailmanverkonsa lisäksi palvelimia kaikilla mantereilla muualla kuin Etelämantereella. Kuten mainitsimme, ne ovat yleensä nopeimpia tarjoajia markkinoilla. Se tunnetaan siitä, että sillä on useita palvelinpaikkoja useissa maissa. Voit valita sijainnin tai tarkentaa valitsemalla yksittäisen palvelimen. IPVanish suojaa erinomaisesti yksityisyyttäsi, mutta se voi osua kaipaamaan suosittujen suoratoistopalvelujen estämistä.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille 7,50 dollaria kuukaudessa tai 58,49 dollaria vuodessa. Se on vain 4,87 dollaria kuukaudessa vuosisuunnitelmassa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Käy IPVanishissa

4. Paras VPN Android TV -laatikoille: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon vain 2,75 dollarista kuukaudessa heidän nykyisen tarjouksensa aikana.

Käy CyberGhostissa

5. Paras VPN Android TV -laatikoille: PIA

Yksityinen Internet-yhteys

Rekisteröidy 24 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (alennus 65%)

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) antaa käyttäjille muutama vaihtoehto. Toisin kuin aikaisemmin, sinun ei enää tarvitse määrittää profiilia jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin 33 maassa. PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueittain, maittain ja kaupungeittain. Löydät nopeuden olevan nopea suurimman osan ajasta.

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

PIA tarjoaa Windows-asiakasohjelman ja muita sovelluksia, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Et kuitenkaan halua aliarvioida sitä. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Voit hallita salaustasoja auttaaksesi sinua löytämään oikean tasapainon yksityisyyden ja nopeuden välillä.

Kun kyse on heidän Windows-asiakkaastaan, PIA-tiimi on sisällyttänyt Internet kill -kytkimen. Tappokytkin tappaa Internet-yhteytesi milloin tahansa VPN epäonnistuu. Se voi todella olla hyödyllinen niille, jotka haluavat varmistaa nimettömyyden. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa VPN-arvoa 3,49 dollaria kuukaudessa yhdessä 7 päivän rahat takaisin -takuun kanssa.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

Jos aiot käyttää yhtä Android TV -ruutuista, sinun pitäisi käyttää VPN-verkkoa. Jos haluat lisää vaihtoehtoja, löydät muita palveluntarjoajia sivustoltamme 10 parasta VPN-verkkoa lista. Ne kaikki toimivat hyvin, mutta teimme erityisesti valinnat optimoidaksesi Android TV -laatikon käytön. Tällä tavalla voit saada parhaat mahdolliset nopeudet aina, kun käytät yhtä. Lukemalla oppaamme löydät parhaat vaihtoehdot vastaamaan tarpeitasi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map