Parhaat VPN: t Android 10: lle

Android QAndroid Q on Android-käyttöjärjestelmän kymmenennen version koodinimi. Se julkaistaan ​​vuoden 2019 kolmannella vuosineljänneksellä. Kuten kaikki aiemmatkin versiot, se lupaa tuoda uusia ominaisuuksia, suojauksia ja suunnitteluominaisuuksia. On ehdottomasti mielenkiintoista nähdä, minkä nimen Google lopulta keksii tälle. Jos aiot käyttää Android 10: tä, sinun kannattaa varmistaa, että käytät VPN: ää. Voimme selittää siitä enemmän muutamassa minuutissa. Ensin, tutustu kuitenkin parhaimpiin VPN-laitteisiin Android 10 -luettelossa.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 3,33PIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75PIA112valintaruutuvalintaruutu
5IPVanish$ 5,20IPVanish76valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu

Ensimmäinen syy VPN: n käyttämiseen Android 10: n kanssa on yksityisyyden suojaaminen. Koska Android Q on beetaversio, voit olettaa, että kaikkia virheitä ei ole kehitetty kokonaan. Käyttämällä VPN: ää voit suojata itsesi suojausaukkoilta, joita ei ehkä ole vielä löydetty. Kun teet, luot salauskerroksen, joka tekee kenelle tahansa huomattavasti vaikeamman saada yksityisiä tietojasi.

Seuraava syy VPN: n käyttöön on auttaa sinua pääsemään joihinkin ominaisuuksiin varhaisessa vaiheessa. Kuten minkä tahansa tuotteen kanssa, Google ottaa todennäköisesti käyttöön tietyt ominaisuudet ensin testialueella. Jos haluat varhaisen pääsyn joihinkin näistä ominaisuuksista, voit hankkia ne VPN: n avulla. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on muodostaa yhteys palvelimelle testimarkkinoilla. Siellä ollessasi sinun pitäisi voida päästä ominaisuuksiin, joita haluaisit nähdä.

Mikä on paras VPN Android 10: lle?

Auta meitä vastaamaan, mikä on paras VPN Android 10: lle, tarkastelemaan useita eri tekijöitä.

 • Mobiilisovellusten tuki, mukaan lukien Amazon Firestick ja muut laitteet
 • suuret ja vakaat verkot, joiden avulla voit muodostaa yhteyden uudelleen helposti
 • Mahdollisuus kiertää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä
 • Vahva sotilaslaatuinen salaus yksityisyyden suojaamiseksi
 • Alueen nopeat palvelimet, jotka toimivat Android Q: n kanssa
 • Tiukka kirjautumattomuuskäytäntö

Katsotaanpa syvällisempiä parhaimpia VPN-verkkoja, joita voidaan käyttää Android 10: n kanssa.

1. Paras VPN Android 10: lle: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä. Voit muodostaa yhteyden heidän VPN-verkkoon suojataksesi yksityisyyttäsi, poistaaksesi sensuurin ja katsella suosikki suoratoistopalveluitasi mistä tahansa.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöytä ja mobiili samaan aikaan jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos niin, voit käyttää sitä ExpressVPN-reitittimen sovelluksella. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykästä DNS-tukea laitteille, kuten pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja Smart TV -televisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Paras VPN Android 10: lle: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,99 dollaria kuukaudessa (75% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat tilin pidemmäksi ajaksi. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille (iPhone, iPad). Voit käyttää NordVPN-selainlaajennusta Chromelle, Firefoxille tai Safarille. NordVPN tarjoaa joitain edistyneitä tietosuojaominaisuuksia, kuten kaksinkertaiset VPN, P2P-palvelimet ja omistettu IP, joka todella auttaa palvelua erottumaan.

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit liittyä rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy NordVPN: ssä

3. Paras VPN Android 10: lle: PIA

Yksityinen Internet-yhteys

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 3,33 dollaria kuukaudessa (alennus 72%)

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) antaa käyttäjille muutama vaihtoehto. Toisin kuin aikaisemmin, sinun ei enää tarvitse määrittää profiilia jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin 33 maassa. PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueittain, maittain ja kaupungeittain. Löydät nopeuden olevan nopea suurimman osan ajasta.

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

PIA tarjoaa Windows-asiakasohjelman ja muita sovelluksia, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Et kuitenkaan halua aliarvioida sitä. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Voit hallita salaustasoja auttaaksesi sinua löytämään oikean tasapainon yksityisyyden ja nopeuden välillä.

Kun kyse on heidän Windows-asiakkaastaan, PIA-tiimi on sisällyttänyt Internet kill -kytkimen. Tappokytkin tappaa Internet-yhteytesi milloin tahansa VPN epäonnistuu. Se voi todella olla hyödyllinen niille, jotka haluavat varmistaa nimettömyyden. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa jäsenille 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

4. Paras VPN Android 10: lle: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy CyberGhostissa

5. Paras VPN Android 10: lle: IPVanish

IPVanish

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 4,87 dollaria kuukaudessa (60% alennus)

IPVanish on erittäin suosittu palvelu, ja sillä on monia palvelimia ympäri maailmaa. Riippumatta siitä, millä mantereella olet, voit saada vankan suorituksen siellä olevista palvelimista. Ne ovat tyypillisesti nopeita, ja palveluntarjoajalla on yksi suurimmista verkoista maailmassa.

IPVanish isännöi suuren maailmanverkonsa lisäksi palvelimia kaikilla mantereilla muualla kuin Etelämantereella. Kuten mainitsimme, ne ovat yleensä nopeimpia tarjoajia markkinoilla. Se tunnetaan siitä, että sillä on useita palvelinpaikkoja useissa maissa. Voit valita sijainnin tai tarkentaa valitsemalla yksittäisen palvelimen. IPVanish suojaa erinomaisesti yksityisyyttäsi, mutta se voi osua kaipaamaan suosittujen suoratoistopalvelujen estämistä.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille. Voit jopa asettaa reitittimen suojaamaan kaikkia verkon laitteita. VPN-palvelu on melko suosittu Kodi-käyttäjien keskuudessa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Käy IPVanishissa

Niille, jotka aikovat käyttää Android 10: tä, haluat käyttää VPN: tä. Olemme tarjonneet sinulle hienoja valintoja, jotka toimivat hyvin. Toisin sanoen, meillä on muitakin 10 parasta VPN-verkkoa lista. Olemme kuitenkin nimenomaan tehneet valintasi optimoida suorituskyvyn Android Q: ta käytettäessä. Näin saat parhaan pääsyn ja suojan Android 10: tä käytettäessä. Kun luet oppaamme, voit käyttää sitä parhaan mahdollisen päätöksen tekemiseen..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map