Parhaat VPN-maat 14 silmän ulkopuolella

valvonta14 silmän allianssi lisää globaalin seurannan määrää. Se jakaa tietoja 14 eri maan välillä. Jos olet yhdessä näistä maista, jaat tietosi tehokkaasti kaikkien niiden 14 kanssa. On varmasti maita, joilla on parempia sopimuksia eri näkökulmista. Siksi haluat käyttää VPN: ää, joka sijaitsee näiden 14 liittovaltion ulkopuolella. Voimme selittää sen enemmän hetkessä. Ensin kannattaa kuitenkin katsoa parhaita VPN-verkkoja 14 silmän ulkopuolella.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112valintaruutuvalintaruutu
4Surfshark$ 1,99Surfshark68valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
5PureVPN$ 2.88 Hyödyllinen hintaSaferVPN180valintaruutuvalintaruutu

14 silmän liitto ei ole uusi. Itse asiassa sen alkuperä juontaa juurensa useita vuosia. Ongelma ilmenee, jos VPN-yrityksesi sijaitsee yhdessä 14 silmän maasta. Näitä maita ovat Yhdysvallat, Iso-Britannia, Australia, NZ, Kanada, Tanska, Ranska, Alankomaat, Norja, Saksa, Belguim, Italia, Ruotsi ja Espanja. Jos VPN-yrityksesi sijaitsee yhdessä näistä maista, saatat hyvinkin jakaa tietosi kaikkien 14: n kanssa. Siksi haluat käyttää VPN: tä yksityisyyden suojaamiseen. Kun teet, luot suojatun salauskerroksen. Se tekee kenestä tahansa paljon vakavamman vaarantaa tietosi. Muista kuitenkin, että jos maa todella haluaa seurata sinua, on olemassa muita tapoja, jos se todella haluaa.

Seuraava syy VPN: n käyttöön on auttaa kiertämään sensuuria tai maantieteellisiä rajoituksia. Usein 14 silmän allianssin maat voivat sensuroida sisältöä. Temppu tässä on yhteyden muodostaminen toisen maan VPN-verkkoon. Kun teet niin, huijaat ohjelmiston ajattelemaan, että olet jossain muualla. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi pystyä katsomaan sisältöä niin kuin luulet pystyväsi.

Mikä on paras VPN-maat 14 silmämaahan?

Jotta tähän kysymykseen voidaan vastata oikein, on tarkasteltava useita tekijöitä. Tässä tapauksessa molemmat tekijäjoukot ovat samat. Tässä on kriteerit, joiden avulla autamme vastaamaan tähän kysymykseen:

 • Vahva sotilaslaatuinen salaus suojaa yksityisyyttäsi 14 Eyes -maasta.
 • Mahdollisuus kiertää maantieteellisiä rajoituksia
 • Ei lokikirjakäytäntöä
 • Suuri ja vakaa verkko, joka auttaa välttämään katkaisuja
 • Nopeat palvelimet, jotka toimivat hyvin alueella

Nyt parhaiden käytettävien VPN-palvelujen luetteloon, jotka sijaitsevat 14 Eyes -maan ulkopuolella.

1. Paras VPN, joka sijaitsee 14 silmän ulkopuolella: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä. Voit muodostaa yhteyden heidän VPN-verkkoon suojataksesi yksityisyyttäsi, poistaaksesi sensuurin ja katsella suosikki suoratoistopalveluitasi mistä tahansa.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöytä ja mobiili samaan aikaan jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos niin, voit käyttää sitä ExpressVPN-reitittimen sovelluksella. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykästä DNS-tukea laitteille, kuten pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja Smart TV -televisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Paras VPN, joka sijaitsee 14 silmän ulkopuolella: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (70% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat tilin pidemmäksi ajaksi. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille (iPhone, iPad). Voit käyttää NordVPN-selainlaajennusta Chromelle, Firefoxille tai Safarille. NordVPN tarjoaa joitain edistyneitä tietosuojaominaisuuksia, kuten kaksinkertaiset VPN, P2P-palvelimet ja omistettu IP, joka todella auttaa palvelua erottumaan.

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit kirjautua rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun vain 3,49 dollarista kuukaudessa 3-vuotisella jäsenyydellä.

Käy NordVPN: ssä

3. Paras VPN, joka sijaitsee 14 silmän ulkopuolella: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon alkaen vain 2,75 dollaria kuukaudessa heidän nykyisen tarjouksensa aikana.

Käy CyberGhostissa

4. Paras VPN, joka sijaitsee 14 silmän ulkopuolella: Surfshark

Surfshark

Rekisteröidy 24 kuukaudeksi vain 1,99 dollaria kuukaudessa (83% alennus)

Surfshark aloitti VPN-palvelunsa vuonna 2018. Siitä lähtien yritys on tehnyt melkoisen roiskeen yhteisössä. Tiimi kasvaa edelleen ja lisää palvelinpaikkoja nopeaan verkkoon. He ovat keskittyneet yksityisyyteen ja arvoon. Palvelu sisältää lisäominaisuuksia, kuten CleanWeb (estää mainokset ja haittaohjelmat), Whitelister (split tunneling), MultiHop double VPN, kill switch, yksityinen DNS ja vuodonsuojaus.

Laaja palvelinverkko ympäri maailmaa, vahva salaus ja mahdollisuus poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Premium ja Amazon Prime, tarjoavat palvelulle monia mahdollisuuksia. Voit käyttää Amazon Prime Videoa useilla alueilla, mukaan lukien Yhdysvallat, Saksa ja Iso-Britannia. Windows-asiakas antaa sinulle mahdollisuuden muodostaa yhteys fyysisiin palvelinpaikkoihin, virtuaalipalvelimiin (soveltuvat parhaiten maantieteellisten rajoitusten poistamiseen), P2P-käyttöä tukeviin palvelimiin ja MultiHop-palvelimiin.

Arvoa ja ominaisuuksia varten Surfshark on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat suojata yksityisyyttään ja poistaa estorajoitukset. Kaikki heidän VPN-sovelluksensa on suunniteltu samanlaisella käyttöliittymällä ja ovat helppokäyttöisiä. Voit rekisteröidä rajoittamattoman VPN-tilin vain 1,99 dollarilla kuukaudessa 2 vuoden tilauksella.

Käy Surfsharkissa

5. Paras VPN, joka sijaitsee 14 silmän ulkopuolella: PureVPN

PureVPN

Rekisteröidy 24 kuukaudeksi vain 2,88 dollaria kuukaudessa (74% alennus)

PureVPN on toiminut vuodesta 2007, joten he ovat yksi markkinoiden vanhimmista VPN-palveluntarjoajista. Varhainen aloittaminen on auttanut heitä laajentumaan ja innovoimaan. PureVPN: llä on yksi markkinoiden parhaista VPN-asiakkaista. Heillä on myös ilmaisia ​​sovelluksia sekä iOS: lle että Androidille.

Innovaatio on alue, joka auttaa PureVPN: n eristymään pakkauksesta. He lisäävät edelleen uusia ominaisuuksia ja lisäosia palveluun. Voit lisätä NAT-palomuurin, omistetun IP-osoitteen, StealthVPN-selaimen ja erityisen vaihtoehdon, nimeltään omistettu suoratoisto, nopeuttaaksesi suorituskykyä.

PureVPN menee todella hyvin hinnoittelukategoriassa. He ovat laskeneet hinnoittelua yli 50% palvelun kasvaessa. Voit rekisteröityä rajoittamattomaan VPN-verkkoon ja käyttää kaikkia heidän palvelimen sijaintejaan vain 2,88 dollarista kuukaudessa. Vuosisuunnitelma on suuri arvo.

Käy PureVPN: ssä

Ja siellä sinulla on parhaat VPN: t, jotka sijaitsevat 14 silmän maan ulkopuolella. Yllä on joitain hienoja vaihtoehtoja, mutta voit aina katsoa meidän 10 parasta VPN-palvelua eri vaihtoehdoille. Ne toimivat hyvin, muistakaa, etteivät kaikki sijaitsevat 14 silmän liiton maiden ulkopuolella. Nämä antamat valinnat ovat kaiken kaikkiaan paras, joten ne varmasti täyttävät kaikki tavoitteesi. Lukemalla oppaamme voit tehdä parhaan mahdollisen päätöksen tarpeidesi tyydyttämiseksi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map