Parhaat Taiwanin VPN: t

TaiwanTaiwan, nimeltään virallisesti Kiinan tasavalta, on valtio, joka sijaitsee Itä-Aasiassa. Sen väkiluku on 23 miljoonaa ja se on väkirikkain osavaltio, joka ei ole Yhdistyneiden Kansakuntien jäsen. Tämä pieni saarivaltio on taloudellinen voimalaitos, ja sillä on maailman 22. suurin talous. Monet ihmiset tuntevat Taiwanin sen korkean teknologian teollisuudesta. Kaupunkiin käymiseen on monia syitä, mutta suosittelemme, että et käytä Internetiä ilman VPN: tä. Katso luettelo parhaista Taiwanin VPN-verkkoista.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3CyberGhost$ 2,75PIA112valintaruutuvalintaruutu

Taiwan on erittäin tekninen taito ja ilmainen langaton internetyhteys kaupunkialueilla on hyvin yleistä. Paikoissa on hostelleja, kahviloita, kotimajoituksia, ostoskeskuksia ja paljon muuta. Kaikissa näissä vaihtoehdoissa on tärkeää käyttää VPN: tä. Kaikki rakastavat ilmaista WiFi-verkkoa, mutta se tarkoittaa myös rikollisia. Voit lyödä vetoa, että he haluavat saada käsiinsä yksityisiä tietojasi. Luomalla yhteyden valitsemallesi suojatulle VPN-palvelimelle, voit vähentää huomattavasti (ellei kokonaan lopettaa) mahdollisuutta, että huijarit varastavat tietosi.

Kuten mainitsimme, Taiwan on länsimaista. Tällä tarkoitamme, että heillä ei ole hallituksen sensuuria koskevia lakeja. Itse asiassa kansalaiset nauttivat sananvapaudesta ja lehdistönvapaudesta. Kun otetaan huomioon, että toinen syy VPN: n käyttöön Taiwanissa on auttaa sinua pääsemään kiertämään maantieteellisiä rajoituksia. Jos haluat käyttää sisältöä kotiseudullasi, sinua yleensä lopetetaan käyttämästä sitä. Tämä johtuu siitä, että monet yritykset rajoittavat sisältöä, jos sisältö tulee kohdealueen ulkopuolelta. Yhdistämällä haluamasi alueen VPN-palvelimeen voit saada organisaation ajattelemaan, että olet muualla.

VPN: n käyttö auttaa sinua saavuttamaan nämä tavoitteet suojaamalla henkilökohtaisia ​​tietojasi verkkovarkailta ja pääsemällä eri alueiden sisältöön. Nyt kun olemme selittäneet miksi ne ovat tärkeitä, puhutaanpa mitä etsit. VPN-palvelua valittaessa on noudatettava useita sääntöjä.

Mikä on paras VPN Taiwanille?

Keskityimme seuraaviin kriteereihin määrittääksemme Taiwanin parhaimpien VPN-luetteloidemme:

 • Nopeustestitulokset VPN-palvelimilta Aasiassa – Taipeissa tai Hong Kongissa
 • Etusija annetaan VPN: ille, joilla on useita palvelinpaikkoja Aasiassa
 • Tuki streaming-palveluiden lukituksen poistamiseen muilla alueilla
 • Vahva salaus varmistaa Internet-yhteytesi
 • Helppo käyttää mobiilisovelluksia Android- ja iOS-laitteille

Tässä on luettelo Taiwanin parhaista VPN-palveluista ilman lisäviiveitä:

1. Taiwanin paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan heidän käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit käyttää heidän verkkoaan yksityisyyden suojaamiseen, sensuurin estämiseen ja suosikki streaming-palveluidesi katsomiseen mistä tahansa.

ExpressVPN Taiwanin nopeustesti

ExpressVPN-sovelluksen avulla voit valita palvelimen sijainnin kaupunkiin asti. Sinun ei tarvitse valita tiettyä palvelinta. Sen sijaan asiakas valitsee nopeimman palvelimen valitsemassasi paikassa. Kun avaat sovelluksen, valitse “Valitse sijainti” -painike. Seuraavaksi voit joko siirtyä “kaikki” -välilehdelle, avata Aasia ja löytää se tai kirjoittaa “Taiwan” yllä olevaan hakupalkkiin. Kuten huomaat, testasimme palvelinta Taiwanissa ja nopeus oli 86,22 Mbps.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöydältäsi ja mobiililaitteestasi samanaikaisesti jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos näin on, voit käyttää ExpressVPN-reitittinasovellusta kaikkien asetusten tekemiseen. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykkään DNS-tuen pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja älytelevisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Taiwanin paras VPN: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (70% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat pidemmän aikavälin tilin. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä Android- että iOS-laitteille (iPhone, iPad).

NordVPN Taiwanin nopeustesti

NordVPN isännöi palvelinpaikkaa Taipeissa. Napsauttamalla konsolia napsauttamalla kolmea vaakapistettä maan oikealla puolella, voit etsiä palvelinalueen ja nähdä käytettävissä olevien palvelimien prosenttimäärät. Testasimme palvelinta Taiwanissa ja latausnopeus oli 40,17 Mbps.

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit liittyä rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy NordVPN: ssä

3. Taiwanin paras VPN: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

CyberGhost Taiwanin nopeustesti

Koska halusimme testata palvelinta Taipeissa, avasimme Windows-asiakasohjelman ja laajensimme käyttöliittymää. Sieltä haluat napsauttaa Kaikki palvelimet -välilehteä, jos se ei ole vielä aktiivinen. Vieritä alas Taiwaniin ja napsauta tähden oikealla puolella. Tämä tuo esiin täydellisen luettelon palvelimista maassa. Yhdistimme yhteen heistä ja testasimme suorituskykyä. Kuten huomaat, latausnopeus oli 21,31 Mbps.

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy CyberGhostissa

Juuri mainitsemamme vaihtoehdot tarjoavat sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen Taiwanissa ollessasi. Olet kuitenkin aina tervetullut katsomaan meidän 10 parasta VPN-verkkoa luettelo muista valinnoista. Varmista vain, että valitsemalla palveluntarjoajalla on palvelimia lähellä Taiwania. Päätöksemme perustuvat palvelinten sijaintiin, turvallisuuteen, hintaan, nopeuteen ja luotettavuuteen. Tällä tavalla saat parhaat mahdolliset nopeudet. Koska palvelimet ovat todennäköisesti Taipeissa, sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia. Hyvä nopeus on tärkeää, jos aiot suoratoistaa sisältöä. Opasmme avulla voit tehdä tietoisen päätöksen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map