Parhaat Montanan VPN: t

MontanaMontana on USA: n sisämaan luoteisosavaltio, joka rajoittuu Kanadan toiselle puolelle. Sen väkiluku on 1,06 miljoonaa ihmistä ja yksi maan pienimmistä asukastiheyksistä, hiukan yli 7,09 ihmistä neliökilometriä kohti. Kuten saatat arvata, on olemassa muutamia syitä käydä ”Big Sky Country” -nimisessä valtiossa, mukaan lukien Yellowstone ja muut turmeltumattomat paikat. Jos aiot olla yksi heistä, saatat päätyä solujen ylitarjontaan liittyviin ongelmiin. Sinun on kuitenkin käytettävä VPN: ää aina kun käytät julkista WiFi-yhteyttä. Kerromme sinulle miksi hetkessä. Sillä välin katsaamme luetteloa parhaimmista Montanan VPN-osoitteista.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2IPVanish$ 4,87IPVanish76valintaruutu
3NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu

Montanalla on hienoja nähtäviä ja tekemistä valtiossa ollessa. Tämä tarkoittaa sitä, että vierailet kummituskaupungissa, kuumissa lähteissä, valtion puistoissa tai muissa, saatat joutua käyttämään julkista WiFi-yhteyttä. Onneksi hotellit, motellit ja monet yritykset tarjoavat niitä. Siksi sinun on käytettävä VPN: tä. Kaikella matkailualalla on verkkorikollisia, jotka etsivät haavoittuvia kohteita. Jos et halua henkilöllisyytesi varastettua, on järkevää muodostaa yhteys VPN-verkkoon, jotta luodaan turvallinen ja yksityinen yhteys valitsemallesi palvelimelle. Se tekee kenenkään vaikeammaksi arkaluontoisten tietojen vaikeuttamisen.

Saatat huomata, että Montanassa ei ole ylimmän tason urheilujoukkueita. Tämä ei tarkoita, että et voi käyttää hyväksi toista syytä käyttää VPN: tä. Se auttaa sinua pääsemään liikunnan sähkökatkoksiin ja maantieteellisiin rajoituksiin. Urheilun seuraamisesta Montanan yliopiston kaltaisissa kouluissa palomuurien kiertämiseen kampuksella, sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys eri alueella sijaitsevalle palvelimelle. Tämä huijaa ohjelmistoa ajattelemaan, että olet muualla, ja voit saada pääsyn estettyyn sisältöön.

Mikä on Montanan paras VPN?

Jos haluamme tarkastella tarkkaan tätä kysymystä, meidän on käytettävä muutamia tekijöitä. Varkauksien suojaaminen varkauksilta on luultavasti yksi tärkeimmistä kriteereistä, mutta niin tapahtuu liikkumisen sähkökatkoksien ja korkeakoulujen palomuurien välillä. Siksi käytämme yhtä suuria tekijöitä auttamaan meitä määrittämään parhaat VPN-vaihtoehdot Montanalle.

 • Mahdollisuus poistaa palomuurien, urheilun sähkökatkoksien, maantieteellisten rajoitusten ja Montanan ympärillä oleva esto
 • Palvelimet, jotka toimivat hyvin Montanan alueella nopeustesteissä
 • Sotilasluokan salaus yksityisyyden suojaamiseksi valtiossa ollessa
 • Palveluntarjoajat, jotka tarjoavat korkean verkon vakauden katkaistaksesi yhteydet
 • Palveluntarjoajat, joilla on tiukat lokeja sisältämätön käytäntö
 • Mobiilisovellukset ja tuki Amazon Firestick -laitteille

Ja nyt tarkka katsaus Montanan parhaimpiin VPN-verkkoihin.

1. Montanan paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan heidän käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit käyttää heidän verkkoaan yksityisyyden suojaamiseen, sensuurin estämiseen ja suosikki streaming-palveluidesi katsomiseen mistä tahansa.

ExpressVPN Montana -nopeustesti

ExpressVPN-sovelluksen avulla voit valita palvelimen sijainnin kaupunkiin asti, mutta sinun ei tarvitse valita tiettyä palvelinta. Sen sijaan asiakas valitsee nopeimman palvelimen valitsemassasi paikassa. Sinun on myös tiedettävä, että jotkut kaupungit eivät näy suositellulla välilehdellä asiakkaan sisällä. Saatat löytää ongelman alueen palvelimilla. Valitse vain Kaikki-välilehti, avaa Yhdysvallat ja avaa sitten Denver. Tässä vaiheessa voit valita palvelimia siellä. Yhdistimme palvelimeen Denverissä ja testattiin Billingsille ja Bozemanille. Tulokset olivat nopeita huippunopeudella 120,54 Mbps.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöydältäsi ja mobiililaitteestasi samanaikaisesti jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos näin on, voit käyttää ExpressVPN-reitittinasovellusta kaikkien asetusten tekemiseen. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykästä DNS-tukea laitteille, kuten pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja Smart TV -televisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Näytä ExpressVPN-tarjoukset

2. Montanan paras VPN: IPVanish

IPVanish

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 4,87 dollaria kuukaudessa (60% alennus)

IPVanish tarjoaa useita palvelimia alueella, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia siellä. Voit odottaa nopeaa nopeutta myös paikoissa useissa maailman osissa maailmaa. Tämän vuoksi valitsemme IPVanishin yhdeksi käyttövaihtoehtomme käytettäväksi Montanassa.

IPVanish ylläpitää palvelimia myös melko pienellä kattavuudella eri Euroopan alueilla, myös muualla mantereella kuin Antarktis. Verkko tuottaa suuria nopeuksia ja ne toimivat hyvin nopeustesteissämme. Voit valita sijainnin tai yksittäisen palvelimen avattavasta valikosta.

IPVanish Montanan nopeustesti

Mainitsimme juuri, että IPVanishilla on palvelimia koko alueella ja ne ovat kaikkien käytettävissä. Jos satut nähdä palvelimen, jonka a-kirjain on osa palvelimen nimeään, ne ovat nopeimpia verkossa. Yhdistimme IPVanish-palvelimeen Denverissä ja löysimme nopeudeksi 36 Mbit / s Billingsiin ja 21 Mbit / s Bozemaniin.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille 7,50 dollaria kuukaudessa tai 58,49 dollaria vuodessa. Se on vain 4,87 dollaria kuukaudessa vuosisuunnitelmassa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Näytä IPVanish-tarjoukset

3. Montanan paras VPN: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (70% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat pidemmän aikavälin tilin. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä Android- että iOS-laitteille (iPhone, iPad).

NordVPN Montanan nopeustesti

NordVPN isännöi useita palvelimia Denverissä, koska se on lähin sijainti. Napsauttamalla konsolia napsauttamalla kolmea vaakapistettä maan oikealla puolella, voit etsiä palvelinalueen ja nähdä käytettävissä olevien palvelimien prosenttimäärät. Yhdistimme palvelimeen, joka sijaitsee Denverissä, ja latausnopeus oli 9,96 Mbps Billingsiin ja 11,59 Mbps Bozemaniin..

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit kirjautua rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun vain 3,49 dollarista kuukaudessa 3-vuotisella jäsenyydellä.

Näytä NordVPN-tarjoukset

Nyt voit nähdä parhaat VPN-vaihtoehdot, joita voit käyttää, kun olet Montanassa. Meillä on kuitenkin muitakin vaihtoehtoja 10 parasta VPN-luetteloa. Ne kaikki toimivat hyvin, mutta vaihtoehtomme on optimoitu Montanalle. Suunnitelmasi koosta riippumatta voit tehdä ne kaikki käyttämällä VPN: ää. Muista vain lukea oppaamme, jotta voit suojata yksityisyyttäsi parhaalla mahdollisella tavalla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map