Parhaat Marokon VPN: t

MarokkoMarokko on pieni maa, joka sijaitsee Afrikan luoteisrannikolla. Sen väkiluku on arviolta 35,7 miljoonaa ihmistä. Voit olla varma, että vierailuun tähän historialliseen maahan on useita syitä. Niihin kuuluvat ruoka, rannat, historialliset rakennukset, Saharan autiomaa ja paljon muuta. Jos Marokko on luettelossa käydyissä paikoissa, sinun on käytettävä VPN-verkkoa käytettäessä Internetiä. Voimme kertoa sinulle miksi, pian. Ensin, tutustu kuitenkin Marokon parhaimpien VPN-luetteloomme.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3CyberGhost$ 2,75CyberGhost112valintaruutuvalintaruutu
4IPVanish$ 4,87IPVanish76valintaruutu
5Yksityinen Internet-yhteys$ 3,33PIA52valintaruutuvalintaruutu

Freedomhouse.org-raportin mukaan Marokko ei ole yllättäen vain osittain ilmainen. Tämä tarkoittaa, että on ehdottomasti mahdollisuus, että Marokon hallitus tarkkailee sinua. Tietenkin tapa ratkaista ongelma on muodostaa yhteys VPN-verkkoon yksityisyyden suojaamiseksi. Kun teet niin, luot suojatun ja salatun yhteyden valitsemallesi palvelimelle. Tämä auttaa sinua pitämään sinut turvassa hallituksilta ja kiberlähteiltä, ​​jotka saattavat haluta varastaa henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Toinen todella hyvä syy käyttää VPN: ää on auttaa kiertämään valtion sensuuria. Marokon vierailijoille ei pitäisi olla yllätystä siitä, että on olemassa useita verkkosivustoja, jotka hallitus estää. Yleensä tämä johtuu maan virallisen uskonnon, islamin, herkkyydestä. Jos yrität tarkastella kyseenalaista sisältöä, sinut estetään. Aivan kuten ensimmäisessä tapauksessa, muodostat yhteyden VPN: ään. Ero on kuitenkin siinä, että valitset palvelimen eri alueelta. Se saa ohjelmiston ajattelemaan, että olet jossain muualla. Siksi sinun pitäisi voida katsella sisältöä, jonka haluat nähdä.

Mikä on paras Marokon VPN?

Kun haluamme vastata tähän kysymykseen, meidän on tarkasteltava erityisiä perusteita. Tässä tapauksessa molemmat tyyppiset kysymykset ovat suunnilleen samat maalle. Siksi katsomme heitä ja kerromme sinulle, mikä on paras Marokon VPN.

 • Vahva salaus sotilaslaatuisilla komponenteilla suojaamaan sinua hallituksen uteliailta silmiltä
 • Korkea verkon vakaus, jotta vältetään katkeamiset alueella ollessa
 • Palveluntarjoajat, joilla on tiukka kirjautumattomuuskäytäntö
 • Mobiilisovellukset ja tuki Amazon Firestick -laitteille
 • Mahdollisuus kiertää palomuureja ja hallituksen sensuroimaa sisältöä Marokossa
 • Nopeat palvelimet, jotka toimivat hyvin nopeustesteissä alueella, kun niitä testataan Rabatille

Tarkastellaan tarkemmin parhaita VPN-verkkoja, joita voidaan käyttää Marokossa.

1. Marokon paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan käyttäjän yksityisyyttä. Voit muodostaa yhteyden heidän VPN-verkkoon suojataksesi yksityisyyttäsi, poistaaksesi sensuurin ja katsella suosikki suoratoistopalveluitasi mistä tahansa.

ExpressVPN Marokon nopeustestiExpressVPN-sovelluksen avulla voit valita palvelimen sijainnin kaupunkiin asti, mutta sinun ei tarvitse valita tiettyä palvelinta. Sen sijaan asiakas valitsee nopeimman palvelimen valitsemassasi paikassa. Sinun on myös tiedettävä, että jotkut kaupungit eivät näy suositellulla välilehdellä asiakkaan sisällä. Saatat löytää ongelman alueen palvelimilla. Valitse vain Kaikki-välilehti ja avaa Espanja. Tässä vaiheessa voit valita palvelimia siellä. Kun testasimme palvelinta Barcelonassa Rabattiin, nopeus oli 107,82 Mbps.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöytä ja mobiili samaan aikaan jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos niin, voit käyttää sitä ExpressVPN-reitittimen sovelluksella. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykästä DNS-tukea laitteille, kuten pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja Smart TV -televisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Marokon paras VPN: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,99 dollaria kuukaudessa (75% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat tilin pidemmäksi ajaksi. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus Android- ja iOS-laitteille (iPhone, iPad). Voit käyttää NordVPN-selainlaajennusta Chromelle, Firefoxille tai Safarille. NordVPN tarjoaa joitain edistyneitä tietosuojaominaisuuksia, kuten kaksinkertaiset VPN, P2P-palvelimet ja omistettu IP, joka todella auttaa palvelua erottumaan.

Marokon NordVPN-nopeustestiNordVPN isännöi useita palvelimia Madridissa. Napsauttamalla konsolia napsauttamalla kolmea vaakapistettä maan oikealla puolella, voit etsiä palvelinalueen ja nähdä käytettävissä olevien palvelimien prosenttimäärät. Testasimme Madridissa sijaitsevaa palvelinta ja testaamme sen Rabatille. Latausnopeus oli 97,77 Mbps.

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit kirjautua rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun vain 2,99 dollarista kuukaudessa 3-vuotisella jäsenyydellä.

Käy NordVPN: ssä

3. Marokon paras VPN: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

CyberGhost Marokon nopeustestiKoska halusimme testata palvelinta Madridissa, avasimme Windows-asiakasohjelman ja napsautimme Valitse palvelin -vaihtoehtoa. Sieltä voit laajentaa mitä tahansa maata ja valita tietyn palvelimen. CyberGhost-verkko sisältää useita palvelimia Madridissa. Yhdistimme yhteen heistä ja testasimme suorituskykyä. Kuten huomaat, latausnopeus oli 101,85 Mbps.

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon vain 2,75 dollarista kuukaudessa heidän nykyisen tarjouksensa aikana.

Käy CyberGhostissa

4. Marokon paras VPN: IPVanishIPVanish

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 4,87 dollaria kuukaudessa (60% alennus)

IPVanish on erittäin suosittu palvelu, ja sillä on monia palvelimia ympäri maailmaa. Riippumatta siitä, millä mantereella olet, voit saada vankan suorituksen siellä olevista palvelimista. Ne ovat tyypillisesti nopeita, ja palveluntarjoajalla on yksi suurimmista verkoista maailmassa.

IPVanish isännöi suuren maailmanverkonsa lisäksi palvelimia kaikilla mantereilla muualla kuin Etelämantereella. Kuten mainitsimme, ne ovat yleensä nopeimpia tarjoajia markkinoilla. Se tunnetaan siitä, että sillä on useita palvelinpaikkoja useissa maissa. Voit valita sijainnin tai tarkentaa valitsemalla yksittäisen palvelimen. IPVanish suojaa erinomaisesti yksityisyyttäsi, mutta se voi osua kaipaamaan suosittujen suoratoistopalvelujen estämistä.

IPVanish Marokon nopeustestiIPVanishilla on palvelimia koko alueella ja ne ovat kaikki käytettävissäsi. Jos satut nähdä palvelimen, jonka a-kirjain on osa palvelimen nimeään, ne ovat nopeimpia verkossa. Yhdistimme IPVanish-palvelimeen Madridissa. Nopeus oli 110,22 Mbit / s.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille 7,50 dollaria kuukaudessa tai 58,49 dollaria vuodessa. Se on vain 4,87 dollaria kuukaudessa vuosisuunnitelmassa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Käy IPVanishissa

5. Marokon paras VPN: PIA

Yksityinen Internet-yhteys

Rekisteröidy 24 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (alennus 65%)

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) antaa käyttäjille muutama vaihtoehto. Toisin kuin aikaisemmin, sinun ei enää tarvitse määrittää profiilia jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin 33 maassa. PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueittain, maittain ja kaupungeittain. Löydät nopeuden olevan nopea suurimman osan ajasta.

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

PIA tarjoaa Windows-asiakasohjelman ja muita sovelluksia, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Et kuitenkaan halua aliarvioida sitä. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Voit hallita salaustasoja auttaaksesi sinua löytämään oikean tasapainon yksityisyyden ja nopeuden välillä.

PIA Marokon nopeustestiPIA tarjoaa Windows-asiakasohjelman ja muita sovelluksia, jotka ovat yksinkertaisia ​​ja helppokäyttöisiä. Et kuitenkaan halua aliarvioida sitä. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Voit hallita salaustasoja auttaaksesi sinua löytämään oikean tasapainon yksityisyyden ja nopeuden välillä. Yhdistimme palvelimeen Madridissa ja keksimme nopeuden 108,45 Mbps.

Kun kyse on heidän Windows-asiakkaastaan, PIA-tiimi on sisällyttänyt Internet kill -kytkimen. Tappokytkin tappaa Internet-yhteytesi milloin tahansa VPN epäonnistuu. Se voi todella olla hyödyllinen niille, jotka haluavat varmistaa nimettömyyden. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa VPN-arvoa 3,49 dollaria kuukaudessa yhdessä 7 päivän rahat takaisin -takuun kanssa.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

Niille, joiden Marokko on kauemaluettelossa, on tärkeää, että muodostat yhteyden VPN: ään. Olemme tarjonneet sinulle hyviä valintoja yllä. Se sanoi, että meillä on enemmän 10 parasta VPN-verkkoa lista. Ne kaikki toimivat hyvin, mutta optimoimme valintamme erityisesti toimimaan hyvin, kun olet Marokon alueella. Tällä tavalla pystyt suojaamaan yksityisyyttäsi ja kiertämään valtion sensuuria. Lukemalla oppaamme voimme auttaa sinua tekemään oikean päätöksen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map