Parhaat Halo: VPN: t: Reach

Halo: TavoitaHalo: Reach on yksi monista jatkoa ensimmäisen persoonan ammuntapelille (HPS). Tässä viimeisimmässä versiossa on loistava grafiikka ja valtava valikoima aseita, joita voit käyttää. Sen on kehittänyt 343 Industries ja se julkaistiin 3. joulukuuta 2019. Tällä hetkellä se on saatavana vain Windows-koneille. Kuten muutkin Halo-pelit, tämäkin on erittäin suosittu ja voit pelata ystävien kanssa normaalisti. Tämä on hyvä syy VPN: n kytkemiseen. Vaikka on monia muita syitä, voimme selittää niistä enemmän hetkessä. Ennen kuin teemme kuitenkin, tutustu kuitenkin parhaisiin Halo: Reach-VPN: iin.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 2.85 Hyödyllinen hintaPIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75CyberGhost80valintaruutuvalintaruutu
5IPVanish$ 3,25IPVanish76valintaruutuvalintaruutu

Kuten muutkin Halo-versiot, tämä peli on FPS. Ajoittain näet takaiskuja alkuperäiseen peliin, joka ilmestyi vuonna 2011. Kaiken kaikkiaan, peli ei ole juurikaan muuttunut verrattuna, joten pidät haloa pelatessasi Haloa, mutta paremmalla grafiikalla ja uusissa skenaarioissa. Lisäksi sinulla on valtavia määriä aseita, joita voit käyttää vihollisen tappamiseen ja / tai jäljittelemiseen.

Nyt voit nähdä joitain pelin näkökohtia. On olemassa useita tapoja, joilla VPN auttaa sinua pelatessasi Halo: Reach -sovellusta. Näin tekemällä voit valita vähemmän kiireisen alueen pelaamaan peliäsi. Voit pelata yksin pelaamisesta kavereiden kanssa pelaamiseen, joka voi olla viive. Valitettavasti se voi tehdä eron sinun ja joukkueesi välillä, joka tappaa vihollisen tai päättyy likaan nousemaan. Jos et ole tietoinen, jotkut Internet-palveluntarjoajat tunnetaan videopelien kuristamisesta. Jos olet keskellä ottelua, pääset helposti pinta alaspäin. Koska jotkut Internet-palveluntarjoajat etsivät malleja, on hyvä idea muodostaa yhteys VPN-verkkoon liikenteen salaamiseksi. Tällä tavoin voit välttää kyseisen ongelman ja muut.

Mikä on paras Halo: VPN VPN: Reach?

Kuten mainitsimme, Halo: Reach on FPS-peli, jonka tavoitteena on poistaa vihollinen tappamalla heidät. Sen vuoksi keskitymme nopeuteen ja käyttöoikeuteen liittyviin tekijöihin. Tällä tavoin voimme kertoa sinulle, mikä on paras Halo: Reach-VPN.

 • Palveluntarjoajat, joilla on vahva sotilaslaatuinen salaus suojaamaan sinua DDoS-iskuilta ja suojaamaan yksityisyyttäsi
 • Palveluntarjoajat, joilla on kyky kiertää palomuureja töissä tai koulussa, jotta pääset peliin missä tahansa
 • Korkea verkon vakaus, joka auttaa välttämään katkeamisia pelin pelaamisen aikana
 • Nopeat palvelimet eri alueilla tarjoavat sinulle parhaat mahdolliset nopeudet pelatessasi Halo: Reach -sovellusta

Alla näet parhaat Halo: Reach-VPN: t.

1. Halo: n paras VPN: Reach: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan heidän käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit käyttää heidän verkkoaan yksityisyyden suojaamiseen, sensuurin estämiseen ja suosikki streaming-palveluidesi katsomiseen mistä tahansa.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöydältäsi ja mobiililaitteestasi samanaikaisesti jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos näin on, voit käyttää ExpressVPN-reitittinasovellusta kaikkien asetusten tekemiseen. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykkään DNS-tuen pelikonsoleihin (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoihin (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja älytelevisioihin..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden, jotta se voi auttaa ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Halo: n paras VPN: Reach: NordVPN

NordVPN

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat pidemmän aikavälin tilin. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä Android- että iOS-laitteille (iPhone, iPad).

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit liittyä rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy NordVPN: ssä

3. Halo: n paras VPN: Reach: PIA

Yksityinen Internet-yhteys

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) antaa käyttäjille muutama vaihtoehto. Toisin kuin aikaisemmin, sinun ei enää tarvitse määrittää profiilia jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin 33 maassa. Kuten alla näet, PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueen, maan ja kaupungin mukaan. Palvelimen sijainnit on lueteltu aakkosjärjestyksessä maittain.

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

Käytämme PIA: n Windows-asiakasohjelmaa, eikä sen asettamiseen ja käyttöön ole kovin paljon. Et kuitenkaan halua aliarvioida palvelua. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Voit hallita salaustasoja ja löytää oikea tasapaino yksityisyyden ja nopeuden välillä. Kuten alla näet, PIA-verkko on melko nopea keskeisissä paikoissa Yhdysvalloissa.

Kun kyse on heidän Windows-asiakkaastaan, PIA-tiimi on sisällyttänyt Internet kill-kytkimen. Tappokytkin tappaa Internet-yhteytesi milloin tahansa VPN epäonnistuu. Se voi todella olla hyödyllinen niille, jotka haluavat varmistaa nimettömyyden. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa jäsenille 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

4. Halo: n paras VPN: Reach: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy CyberGhostissa

5. Paras VPN VP: lle: Päästä: IPVanish

IPVanish

Yhdysvalloissa asuu useita suosittuja VPN-palveluita, mutta yksikään niistä ei ole nopeampi kuin IPVanish. Henkilökohtaisesta kokemuksesta tiedämme, että IPVanish toimii melko hyvin riippumatta siitä, missä maassa olet. Heidän palvelimet ovat nopeita ja VPN-palvelulla on enemmän palvelinpaikkoja Yhdysvalloissa kuin useimmilla VPN-palveluntarjoajilla..

IPVanish isännöi palvelimia Yhdysvalloissa suuren jalanjäljen lisäksi kaikilla mantereilla kuin Etelämanner. Heidän VPN-verkkonsa on jatkuvasti ollut nopein testi Pohjois-Amerikassa. Löydät useita palvelinpaikkoja esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Voit valita sijainnin tai tarkentaa valitsemalla yksittäisen palvelimen. IPVanish on erinomainen pelaamista varten, mutta se voi osua kaipaamaan suosittujen suoratoistopalvelujen estämistä.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille. Voit jopa asettaa reitittimen suojaamaan kaikkia verkon laitteita. VPN-palvelu on melko suosittu Kodi-käyttäjien keskuudessa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Käy IPVanishissa

Niille, jotka ovat Halo-sarjan faneja, rakastat Halo: Reach -pelin pelaamista niin kauan kuin muodostat yhteyden VPN: ään. Se auttaa sinua pääsemään palomuurien ympärille koulussa tai työpaikalla. Se antaa kuitenkin myös suojata itsesi DDoS-hyökkäyksiltä. Vaikka olemme osoittaneet teille joitain suosikkipalveluntarjoajamme yllä, niitä on enemmän 10 parasta VPN-verkkoa lista. Ne kaikki toimivat kuten voisit toivoa, mutta valitsimme vaihtoehdot optimoidaksesi pelikokemuksesi, kun pelaat Halo: Reach -pelissä. Näin toimimalla voit saada suuren nopeuden, estää DDoS-hyökkäyksiä, välttää viiveitä ja estää itsesi päätymästä alaspäin likaan. Tarkastelemalla oppaamme voimme auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map