Parhaat Dallasin VPN: t

Dallas-kuvaDallas, Texas, on Yhdysvaltojen neljänneksi suurin metroalue ja suosittu paikka konferensseille ja lomille. Tämä johtuu melko monista tekijöistä, kuten mahdollisuuksista käyttää palveluita, säästä, vieraanvaraisuudesta ja muusta. Suunnitteletko VPN: tä riippumatta siitä, aikoitko vierailla kaupungissa liike-, loma- tai muista syistä. Tämä auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi verkossa ja poistamaan kaikki maantieteelliset rajoitukset, jotta voit pysyä suosikkiohjelmasi ja urheilusi kanssa. Katso luettelo parhaimmista Dallas-VPN-osoitteista.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 3,33PIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75PIA80valintaruutuvalintaruutu
5IPVanish$ 5,20IPVanish76valintaruutu

Jos osallistut konferenssiin tai konferenssiin Dallasissa, alue sopii hyvin tehtävään. Tämä johtuu hyvästä infrastruktuurista, julkisesta liikenteestä ja Texasin vieraanvaraisuudesta. Löydät sieltä paljon tekemistä melkein mistä tahansa ajateltavasta kategoriasta. On myös monia paikkoja, joissa on ilmainen WiFi.

Se tuo meidät suurimpaan ja parhaaseen syyyn käyttää VPN: ää Dallasissa. Kaikissa viime aikoina ilmoitetuissa tietoturvaloukkauksista yksityisyyden suojaaminen on välttämätöntä. Kun käytät julkista WiFi-hotspot-palvelua, pääset käyttämään kaikkia, jotka sattuvat olemaan verkossa. Joitakin, jotka odottavat saalistavansa niitä, joita ei ole suojattu. Vaikka tämä on suuri syy, se ei ole ainoa syy.

Toinen syy liittyy pääsyyn. Dallasiin matkustettaessa saatat haluta käyttää muuta aluetta kuin tällä hetkellä. Jos olet yrittänyt tehdä niin aiemmin, olet ehkä huomannut viestin, joka kertoo, että olet estetty. Kun muodostat yhteyden kyseisen alueen palvelimeen VPN: n avulla, se auttaa sinua kiertämään tämäntyyppisiä lohkoja.

Mikä on paras VPN Dallasille?

Tarkastellaan alla olevia parhaita tekijöitä, jotta voimme antaa sinulle luettelon parhaista VPN-palveluista Dallasille:

 • Ei lokikirjakäytäntöä
 • Nopeat palvelimet, jotka toimivat hyvin Dallasin alueella
 • Mahdollisuus kiertää urheilun sähkökatkoja ja muita georajoituksia
 • Verkon vakaus vähentää katkaisuja
 • Korkea salauslujuus
 • Tuki monenlaisille laitteille, kuten Amazon Firestick

Nyt Dallasin parhaiden VPN-palvelujen luetteloon:

1. Dallasin paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan heidän käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit käyttää heidän verkkoaan yksityisyyden suojaamiseen, sensuurin estämiseen ja suosikki streaming-palveluidesi katsomiseen mistä tahansa.

ExpressVPN Dallas -nopeustestiExpressVPN-sovelluksen avulla voit valita palvelimen sijainnin kaupunkiin asti, mutta sinun ei tarvitse valita tiettyä palvelinta. Sen sijaan asiakas valitsee nopeimman palvelimen valitsemassasi paikassa. Sinun on myös tiedettävä, että jotkut kaupungit eivät näy suositellulla välilehdellä asiakkaan sisällä. Tämä pätee tietysti Dallasiin. Haluat valita “Kaikki” -välilehden, avata Amerikan ja sitten Yhdysvaltojen. Tässä vaiheessa voit valita Dallas-palvelimen sijainnin. Kuten voitte nähdä, testasimme palvelinta Dallasissa ja nopeus oli 200.30 Mbps.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöydältäsi ja mobiililaitteestasi samanaikaisesti jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos näin on, voit käyttää ExpressVPN-reitittinasovellusta kaikkien asetusten tekemiseen. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykkään DNS-tuen pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja älytelevisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Dallasin paras VPN: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (70% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat pidemmän aikavälin tilin. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä Android- että iOS-laitteille (iPhone, iPad).

NordVPN Dallas -nopeustestiNordVPN isännöi useita palvelimia Dallasissa, ja voit käyttää mitä tahansa näistä. Napsauttamalla konsolia napsauttamalla kolmea vaakapistettä maan oikealla puolella, voit etsiä palvelinalueen ja nähdä käytettävissä olevien palvelimien prosenttimäärät. Testasimme Yhdysvaltojen palvelinta Dallasissa ja latausnopeus oli 199,93 Mbps.

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit liittyä rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy NordVPN: ssä

3. Dallasin paras VPN: PIA

Yksityinen Internet-yhteys

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 3,33 dollaria kuukaudessa (alennus 72%)

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) antaa käyttäjille muutama vaihtoehto. Toisin kuin aikaisemmin, sinun ei enää tarvitse määrittää profiilia jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin 29 maassa. Kuten alla näet, PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueen, maan ja kaupungin mukaan. Palvelimen sijainnit on lueteltu aakkosjärjestyksessä maittain.

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

PIA Dallasin nopeustestiKäytämme PIA: n Windows-asiakasohjelmaa, eikä sen asettamiseen ja käyttöön ole kovin paljon. Sen yksinkertaisuus ei tarkoita, että asiakas ei olisi rikas. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Voit hallita salaustasoja ja löytää oikea tasapaino yksityisyyden ja nopeuden välillä. Kuten huomaat, nopeustesti osoitti, että PIA oli käynnissä nopeudella 151,16 Mbps, kun se oli yhteydessä Dallasiin.

Kun kyse on heidän Windows-asiakkaastaan, PIA-tiimi on sisällyttänyt Internet kill -kytkimen. Tappokytkin tappaa Internet-yhteytesi milloin tahansa VPN epäonnistuu. Se voi todella olla hyödyllinen niille, jotka haluavat varmistaa nimettömyyden. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa jäsenille 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

4. Dallasin paras VPN: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

CyberGhost Dallas nopeustestiKoska halusimme testata palvelinta Dallasissa, avasimme Windows-asiakasohjelman ja laajensimme käyttöliittymää. Sieltä haluat napsauttaa Kaikki palvelimet -välilehteä, jos se ei ole vielä aktiivinen. Vieritä alas Yhdysvaltoihin ja napsauta tähden oikealla puolella. Tämä tuo esiin täydellisen luettelon palvelimista Yhdysvalloissa. CyberGhost-verkko sisältää useita palvelimia Dallasissa. Yhdistimme yhteen heistä ja testasimme suorituskykyä. Kuten huomaat, latausnopeus oli 126,77 Mbps.

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy CyberGhostissa

5. Paras VPN Dallasille: IPVanish

IPVanish

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 5,20 dollaria kuukaudessa (57% alennus)

Yhdysvalloissa asuu useita suosittuja VPN-palveluita, kuten IPVanish. Henkilökohtaisesta kokemuksesta tiedämme, että IPVanish toimii melko hyvin riippumatta siitä, missä maassa olet. Heidän palvelimet ovat nopeita ja VPN-palvelulla on enemmän palvelinpaikkoja Yhdysvalloissa kuin useimmilla VPN-palveluntarjoajilla..

IPVanish isännöi palvelimia Yhdysvalloissa suuren jalanjäljen lisäksi kaikilla mantereilla kuin Etelämanner. Heidän VPN-verkko on jatkuvasti ollut nopeimpien testien joukossa Pohjois-Amerikan nopeimpia. Löydät useita palvelinpaikkoja esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Voit valita sijainnin tai tarkentaa valitsemalla yksittäisen palvelimen. IPVanish on erinomainen pelaamista varten, mutta se voi osua kaipaamaan suosittujen suoratoistopalvelujen estämistä.

IPVanish Dallasin nopeustestiIPVanish isännöi yli 75 palvelinta Dallasissa ja voit valita yhteyden mihin tahansa niistä. Ehdotamme valita yksi, joka alkaa “a” palvelimen nimessä. Esimerkiksi dal.A01.ipvanish.com. Useimmissa tapauksissa “a” -palvelimet ovat nopeimpia. Testasimme IPVanish-palvelinta Dallasissa ja löysimme kaapelin Internet-yhteytellemme nopeuden 105,51 Mbps.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille. Voit jopa asettaa reitittimen suojaamaan kaikkia verkon laitteita. VPN-palvelu on melko suosittu Kodi-käyttäjien keskuudessa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Käy IPVanishissa

Jos etsit lisää vaihtoehtoja, ota rohkeasti yhteyttä 10 parasta VPN-verkkoa palvelujen luettelo. Katsomme kuitenkin olevansa tyytyväinen vaihtoehtoihin, jotka meille annimme yllä. Ne valittiin nopeuden, luotettavuuden, hinnan ja turvallisuuden perusteella. Etsimme myös palveluntarjoajia, joiden palvelimet sijaitsevat Dallasissa. Tällä tavoin voit olla varma, että saat parhaat nopeudet. Tietenkin heillä kaikilla on loistavat verkot. Nopeus on tärkeä, jos aiot ladata tai suoratoistaa HD-sisältöä. Edellä mainitut palveluntarjoajat ovat parhaat vaihtoehdot siihen, riippumatta siitä, mitä suosittuja palveluita haluat käyttää. Toivottavasti oppaamme auttaa sinua tekemään parhaan mahdollisen päätöksen.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map