Kansas Cityn parhaat VPN: t

Kansas CityKansas City, Missouri on valtion suurin kaupunki. Vuonna 2016 sen arvioitu väkiluku oli 481 000. Metroalueella asuu noin 2,1 miljoonaa ihmistä. Kansas Cityssä on useita lempinimiä, ja on monia syitä, että monet ihmiset tekevät matkan KC: hen. Jos suunnittelet vierailua siellä itse ja aiot käyttää julkista WiFi-verkkoa, haluat ehdottomasti käyttää VPN-yhteyttä yhteyden muodostamiseen. Se auttaa myös poistamaan rajoitukset. Tässä on joitain parhaimmista VPN-verkoista, joita voidaan käyttää Kansas Cityssä.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 3,33PIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75PIA80valintaruutuvalintaruutu
5IPVanish$ 5,20IPVanish76valintaruutu

Riippumatta siitä, miksi aiot käydä kaupungissa, löydät terveellisiä turisteja. Kun WiFi tulee yleisemmäksi, monet laitokset tarjoavat asiakkailleen ilmaisen WiFi-yhteyden. Vaikka se on hienoa useimmille, se sopii hyvin myös rikollisille. Luomalla suojatun ja salatun yhteyden VPN: llä, rajoitat vakavasti yksityisten tietojen varastamismahdollisuuksia. Kukaan ei halua heidän henkilöllisyytensä varastettua matkan aikana.

Sen lisäksi, että VPN suojaa yksityisyyttäsi, se auttaa sinua välttämään sähkökatkoksia ja maantieteellisiä rajoituksia. Ylimmän tason urheilun ystävät tietävät kaiken suosikkijoukkueensa sähkökatkoksista. Yritykset, maat ja laitokset estävät käyttäjiä näkemästä sisältöä usein, jos he ovat kohdealueella tai sen ulkopuolella. Tässä tapauksessa yhteyden muodostaminen VPN-verkkoon jollakin muulla alueella saa ohjelmiston ajattelemaan, että olet jossain muualla.

Kansallisen VPN: n käyttämiselle on hyviä syitä suojata arkaluonteisia tietojasi rikollisilta aina liikkumiseen erilaisten maantieteellisten lohkojen versioiden välillä. Saatat kuitenkin löytää muita palvelun käyttötarkoituksia kirjautumisen jälkeen. Nyt kun näet, että VPN: n käyttö on tärkeää, puhumme vaihtoehdoista. Oikean palvelun valitseminen tarpeisiisi voi joskus olla hämmentävää.

Mikä on paras VPN Kansas Cityssä?

Etsimme useita tekijöitä huomioon otettaessa luettelomme parhaimmista VPN-verkkoista Kansas Cityyn.

 • Ei lokikirjakäytäntöä
 • Vahva salaus suojaa käyttäjien yksityisyyttä
 • Hyvät nopeudet alueella
 • Verkon vakaus
 • Mahdollisuus kiertää maantieteellisiä esteitä ja verkkorajoituksia

Katsotaanpa tarkemmin Kansas Cityn parhaimpien VPN-luetteloomme.

1. Kansas Cityn paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan heidän käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit käyttää heidän verkkoaan yksityisyyden suojaamiseen, sensuurin estämiseen ja suosikki streaming-palveluidesi katsomiseen mistä tahansa.

ExpressVPN Kansas Cityn nopeustestiExpressVPN-sovellus luettelee kaikki palvelimen sijainnit. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse valita yksittäistä palvelinta. Sen sijaan asiakas valitsee nopeimman palvelimen valitsemallesi sijainnille. Koska olemme muodostaneet yhteyden palvelimeen Kansas Cityssä, kerromme sinulle, miten se tehdään. Aloita avaamalla asiakas. Napsauta seuraavaksi painiketta Valitse sijainti. Tästä eteenpäin sinun on napsautettava “kaikki” -välilehteä. Kirjoita yllä olevaan hakukenttään Kansas City. Napsauta lopuksi vain sitä, niin se yhdistää sinut kaupungin palvelimeen. Kuten huomaat, testasimme palvelinta Kansas Cityssä ja nopeus oli 235,24 Mbps.

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöydältäsi ja mobiililaitteestasi samanaikaisesti jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos näin on, voit käyttää ExpressVPN-reitittinasovellusta kaikkien asetusten tekemiseen. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykkään DNS-tuen pelikonsoleihin (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoihin (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja älytelevisioihin..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on käytettävissä ympäri vuorokauden, jotta se voi tarjota apua ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Kansas Cityn paras VPN: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (70% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa, ja palvelimet sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat pidemmän aikavälin tilin. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä Android- että iOS-laitteille (iPhone, iPad).

NordVPN Kansas Cityn nopeustestiNordVPN isännöi useita palvelimia Dallasissa. Napsauttamalla konsolia napsauttamalla kolmea vaakapistettä maan oikealla puolella, voit etsiä palvelinalueen ja nähdä käytettävissä olevien palvelimien prosenttimäärät. Testasimme Yhdysvaltain palvelimen Dallasissa KC: lle ja latausnopeus oli 221,20 Mbps.

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit liittyä rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy NordVPN: ssä

3. Kansas Cityn paras VPN: PIA

Yksityinen Internet-yhteys

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 3,33 dollaria kuukaudessa (alennus 72%)

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) antaa käyttäjille muutama vaihtoehto. Toisin kuin aikaisemmin, sinun ei enää tarvitse määrittää profiilia jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin 33 maassa. Kuten alla näet, PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueen, maan ja kaupungin mukaan. Palvelimen sijainnit on lueteltu aakkosjärjestyksessä maittain.

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

PIA Kansas Cityn nopeustestiPIA: n Windows-asiakasohjelma on helppo asentaa ja käyttää. Sinun ei kuitenkaan pidä ajatella, että sillä ei ole hyviä ominaisuuksia. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot etsimästäsi riippuen. Koska voit hallita salaustasoja, löydät oikean tasapainon yksityisyyden ja nopeuden välillä. Kuten näette, nopeustestimme osoitti, että PIA oli käynnissä nopeudella 86,38 Mbps, kun se oli yhteydessä Dallasin palvelimeen.

Kun kyse on heidän Windows-asiakkaastaan, PIA-tiimi on sisällyttänyt Internet kill -kytkimen. Tappokytkin tappaa Internet-yhteytesi milloin tahansa VPN epäonnistuu. Se voi todella olla hyödyllinen niille, jotka haluavat varmistaa nimettömyyden. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa jäsenille 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

4. Kansas Cityn paras VPN: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

CyberGhost Kansas Cityn nopeustestiKoska halusimme testata palvelinta Dallasissa, avasimme Windows-asiakasohjelman ja laajensimme käyttöliittymää. Sieltä haluat napsauttaa Kaikki palvelimet -välilehteä, jos se ei ole vielä aktiivinen. Vieritä alas Yhdysvaltoihin ja napsauta tähden oikealla puolella. Tämä tuo esiin täydellisen luettelon palvelimista Yhdysvalloissa. CyberGhost-verkko sisältää useita palvelimia Dallasissa. Yhdistimme yhteen heistä ja testasimme esityksen Kansas Cityyn. Kuten huomaat, latausnopeus oli 116,37 Mbps.

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy CyberGhostissa

5. Kansas Cityn paras VPN: IPVanish

IPVanish

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 5,20 dollaria kuukaudessa (57% alennus)

Yhdysvalloissa asuu useita suosittuja VPN-palveluita, kuten IPVanish. Henkilökohtaisesta kokemuksesta tiedämme, että IPVanish toimii melko hyvin riippumatta siitä, missä maassa olet. Heidän palvelimet ovat nopeita ja VPN-palvelulla on enemmän palvelinpaikkoja Yhdysvalloissa kuin useimmilla VPN-palveluntarjoajilla..

IPVanish isännöi palvelimia Yhdysvalloissa suuren jalanjäljen lisäksi kaikilla mantereilla kuin Etelämanner. Heidän VPN-verkko on jatkuvasti ollut nopeimpien testien joukossa Pohjois-Amerikan nopeimpia. Löydät useita palvelinpaikkoja esimerkiksi Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa. Voit valita sijainnin tai tarkentaa valitsemalla yksittäisen palvelimen. IPVanish on erinomainen pelaamista varten, mutta se voi osua kaipaamaan suosittujen suoratoistopalvelujen estämistä.

IPVanish Kansas Cityn nopeustestiIPVanish isännöi yli 75 palvelinta Dallasissa ja voit valita yhteyden mihin tahansa niistä. Ehdotamme valita yksi, joka alkaa “a” palvelimen nimessä. Esimerkiksi dal.A01.ipvanish.com. Useimmissa tapauksissa “a” -palvelimet ovat nopeimpia. Testasimme IPVanish-palvelinta Dallasista Kansas Cityyn ja havaitsimme kaapelin Internet-yhteytellemme nopeuden 104,35 Mbps.

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille. Voit jopa asettaa reitittimen suojaamaan kaikkia verkon laitteita. VPN-palvelu on melko suosittu Kodi-käyttäjien keskuudessa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Käy IPVanishissa

Jos haluat muita VPN-valintoja, voit vapaasti katsoa meidän 10 parasta VPN-verkkoa palvelujen luettelo. Valitsimme vaihtoehtomme nopeuden, luotettavuuden, turvallisuuden ja tasaisen hinnan perusteella. Etsimme palvelimia myös Kansas Cityn alueelta ja sen ympäristöstä. Tällä tavalla sinulla on pääsy parhaisiin käytettävissä oleviin nopeuksiin. Jos suunnittelet suoratoistoa, tiedät jo, kuinka tärkeä nopeus voi olla. Valitsemastasi vaihtoehdosta riippumatta kaikilla palveluntarjoajilla on hyvät verkot. Käytä opastamme valitaksesi parhaan vaihtoehdon tarpeitasi varten.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map