Kanadan parhaat VPN: t

Kanadan kuvaKanadan maa on harvaan asuttu, ja maailman väkiluku on vain 38. suurin. Se on kuitenkin kokonaispinta-alaltaan vain Kiina. Kanadalla on pitkät ja monimutkaiset suhteet eteläisen naapurinsa, Yhdysvaltojen, kanssa. Maan talous on erittäin globalisoitunut, ja se on maailmassa kymmenen sijaa. Joitakin syitä, miksi ihmiset vierailevat Kanadassa, ovat metsästys, reppu ja urheilu. Jos olet yksi heistä, sinun tulee varmasti käyttää yhtä näistä VPN-verkoista.


RankVPN-palveluVPN-tuuletin
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6,67ExpressVPN160valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
2NordVPN$ 3,49NordVPN87valintaruutuvalintaruutuvalintaruutu
3Yksityinen Internet-yhteys$ 3,33PIA49valintaruutuvalintaruutu
4CyberGhost$ 2,75PIA112valintaruutuvalintaruutu
5IPVanish$ 5,20IPVanish76valintaruutu

Internet viisaasti, nopeudet Kanadassa ovat hyvät kaikissa suurimmissa kaupungeissa. Joissakin pienemmissä voi kuitenkin olla ongelmia. Yleensä Kanadan vierailijoilla on turvallinen tunne maassa ollessaan. Löydät monia majoituspaikkoja, jotka tarjoavat ilmaisen langattoman verkon käyttäjilleen. Valitettavasti se voi johtaa moniin väärään turvatunteeseen. Se on ensimmäinen syy käyttää VPN: tä. Kukaan ei halua heidän arkaluontoisten tietojen varastettua. Yhdistämällä VPN: ään luot turvallisen yhteyden. Tämä tekee verkkorikollisten paljon vaikeammaksi varastamaan tietojasi.

Toinen syy VPN: n käyttöön on auttaa sinua pääsemään maantieteellisiin rajoituksiin. Vaikka sinun ei tarvitse huolehtia sensuurista siellä, normaalisti näkemäsi sisällön katseleminen tai suoratoistaminen voi olla vaikeaa. Usein yritykset estävät pääsyn medialle, joka on heidän kohdealueensa ulkopuolella. Kun muodostat yhteyden katseltavan alueen VPN-palvelimeen, esto-ohjelmisto luulet sijaitsevan muualla. Valitse vain oikea palvelimen sijainti ja olet valmis.

Nyt näet kaksi suurinta syytä käyttää VPN: ää, jos vierailet Kanadassa. Saatat kuitenkin löytää muita käyttötapoja, kun olet kirjautunut palveluntarjoajaan. Haluatko kiertää maantieteellisiä rajoituksia tai suojautua tietoverkkohyökkäyksiltä, ​​peität VPN: n helposti.

Mikä on paras VPN Kanadalle?

Seuraavaksi katsottiin useita tekijöitä Kanadan parhaimpien VPN-verkkojen löytämiseksi:

 • Mahdollisuus kiertää urheilun sähkökatkoja ja muita georajoituksia
 • Verkon vakaus katkaisujen välttämiseksi
 • Palvelimet, jotka toimivat hyvin Kanadan nopeustesteissä
 • Tuki mobiilisovelluksille, mukaan lukien Amazon Firestick
 • Ei lokikirjakäytäntöä
 • Vahva sotilaslaatuinen salaus käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi

Hyppäämme suoraan sisään ja katsotaan Kanadan parhaita VPN-verkkoja.

1. Kanadan paras VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi ja saat 3 kuukautta ILMAISEKSI # 1-arvioidulla VPN: llä

ExpressVPN yhdistää nopean VPN-pääsyn MediaStreamer-sovelluksen kanssa, joka toimii älykkään DNS-palveluna estämään pääsy maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. VPN-palvelu auttaa salaamaan yhteytesi ja poistamaan live-urheilutapahtumien eston. Löydät jopa luettelon uusimmista live-viihde- ja urheilutapahtumista heidän verkkosivuiltaan. Britannian Neitsytsaaret ovat ExpressVPN 5 silmän ja 14 silmän ulkopuolella. He ylläpitävät kirjautumattomuutta, joka on varmennettu korkean profiilin juridisilla pyynnöillä vuosien varrella.

ExpressVPN hallitsee erittäin suurta VPN-verkkoa. Yhdysvaltojen ulkopuolella ExpressVPN-verkossa on tuhansia palvelimia keskeisissä paikoissa suojaamaan heidän käyttäjiensä yksityisyyttä. Voit käyttää heidän verkkoaan yksityisyyden suojaamiseen, sensuurin estämiseen ja suosikki streaming-palveluidesi katsomiseen mistä tahansa.

ExpressVPN-sovelluksen avulla voit valita palvelimen sijainnin kaupunkiin asti, mutta sinun ei tarvitse valita tiettyä palvelinta. Sen sijaan asiakas valitsee nopeimman palvelimen valitsemassasi paikassa. Sinun on myös tiedettävä, että jotkut kaupungit eivät näy suositellulla välilehdellä asiakkaan sisällä. Saatat löytää ongelman mainitsemissamme kaupungeissa. Valitse vain Kaikki-välilehti, avaa Pohjois-Amerikka ja avaa sitten Kanada. Tässä vaiheessa voit valita Montrealin, Toronton ja Vancouverin palvelinpaikat.

ExpressVPN Kanadan nopeustesti

Ehkä suurin etu ExpressVPN-käytön kannalta on heidän tuki monille laitteille. ExpressVPN tarjoaa mukautettuja VPN-ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle ja Androidille. Yhdistä työpöydältäsi ja mobiililaitteestasi samanaikaisesti jopa 3 samanaikaisella yhteydellä. Voit myös asentaa ExpressVPN-verkkolaajennuksen Chromelle tai Firefoxille. Haluatko suojata koko kotiverkosi yhdellä VPN-tilillä? Jos näin on, voit käyttää ExpressVPN-reitittinasovellusta kaikkien asetusten tekemiseen. MediaStreamer-ominaisuus lisää älykkään DNS-tuen pelikonsolille (PS4, Xbox One, Nintendo Switch jne.), Medialaatikoille (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV jne.) Ja älytelevisioille..

ExpressVPN-kuponkiSäästä 49% ja saat 3 kuukautta ilmaiseksi 12 kuukauden aikana # 1-arvioidusta VPN: stä

ExpressVPN suoriutui erittäin hyvin nopeustesteissämme. Ne ovat loistava valinta yksityisyyden suojaamiseksi ja maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi. Asiakastuki on saatavana ympäri vuorokauden, jotta se voi auttaa ja vastata kaikkiin kysymyksiin. Nauti parhaasta VPN: stä vähemmän luotettavasti, koska ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy ExpressVPN: ssä

2. Kanadan paras VPN: NordVPN

NordVPN

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 3,49 dollaria kuukaudessa (70% alennus)

NordVPN sijaitsee Panamassa, ja jotkut käyttäjät mieluummin käyttävät VPN-yritystä, jonka pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa. Huomaat, että NordVPN: llä on vahva läsnäolo Yhdysvalloissa palvelimien kanssa, jotka sijaitsevat koko maassa. Jäsenillä on täysi pääsy verkkoonsa Yhdysvalloissa ja muualla erittäin hyvällä hinnalla.

Huomaat, että NordVPN: llä on kenties paras palveluvalikoima, jos tilaat pidemmän aikavälin tilin. Kaikilla käyttäjillä on täysi pääsy verkko- ja mukautettuihin ohjelmistoihin. Voit muodostaa yhteyden Windowsin tai Macin VPN-asiakasohjelmalla. Heillä on myös helppokäyttöinen mobiilisovellus sekä Android- että iOS-laitteille (iPhone, iPad).

Testasimme palvelimien suorituskykyä Montrealissa, Torontossa ja Vancouverissa. Kuten alla olevasta kuvasta näet, numerot olivat hyviä. Sinun pitäisi voida ladata suurella nopeudella ja suoratoistaa HD-sisältöä ilman ongelmia.

NordVPN Kanadan nopeustesti

Haluatko käyttää suoratoistopalveluita, kuten Netflix, Amazon Prime Video tai BBC iPlayer, mistä päin maailmaa tahansa? Jos näin on, NordVPN on loistava valinta. Ne ovat yksi harvoista VPN-palveluista, jotka voivat silti poistaa Netflixin eston. Voit liittyä rajoittamattomaan VPN- ja SmartDNS-palveluun 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy NordVPN: ssä

3. Kanadan paras VPN: PIA

Yksityinen Internet-yhteys

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 3,33 dollaria kuukaudessa (alennus 72%)

Yksityinen Internet-yhteys (PIA) antaa käyttäjille muutama vaihtoehto. Toisin kuin aikaisemmin, sinun ei enää tarvitse määrittää profiilia jokaiselle VPN-palvelimelle. Nyt voit muodostaa yhteyden mihin tahansa palvelimen sijaintiin 29 maassa. PIA-ryhmä on järjestänyt palvelimensa alueittain, maittain ja kaupungeittain. Palvelimen sijainnit on lueteltu aakkosjärjestyksessä maittain. Kun olet valinnut sijainnin, voit muodostaa yhteyden helposti Yhdysvaltoihin.

On paljon torrentin käyttäjiä, jotka rakastavat yksityistä Internet-yhteyttä. Palvelu sisältää ominaisuuden, joka estää järjestelmääsi kommunikoimasta, jos yhteys heidän palveluunsa putoaa. Tarkoittaa, jos salattu VPN-käyttösi hylätään jostain syystä, se pitää sinut turvassa.

Käytämme PIA: n Windows-asiakasohjelmaa, eikä sen asettamiseen ja käyttöön ole kovin paljon. Et kuitenkaan halua aliarvioida palvelua. PIA tarjoaa yksityisyyden suojan eri tasot tarpeistasi riippuen. Voit hallita salaustasoja ja löytää oikea tasapaino yksityisyyden ja nopeuden välillä. Kuten alla näet, PIA-verkkoa kerrotaan uudelleen tärkeimmissä paikoissa Kanadassa.

PIA Kanadan nopeustesti

Kun kyse on heidän Windows-asiakkaastaan, PIA-tiimi on sisällyttänyt Internet kill-kytkimen. Tappokytkin tappaa Internet-yhteytesi milloin tahansa VPN epäonnistuu. Se voi todella olla hyödyllinen niille, jotka haluavat varmistaa nimettömyyden. Yksityinen Internet-yhteys tarjoaa jäsenille 30 päivän rahat takaisin -takuun.

Käy yksityisessä Internet-yhteydessä

4. Kanadan paras VPN: CyberGhost

CyberGhost

Rekisteröidy 36 kuukaudeksi vain 2,75 dollaria kuukaudessa (alennus 79%)

CyberGhost perusti vuonna 2001 7 innostunutta nuorta joukkueen jäsentä Bukarestissa, Romaniassa. Siitä lähtien yrityksestä on tullut yksi suurimmista VPN-palveluista maailmassa. Yli 50-jäseninen joukkue on keskittynyt käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Robert Knapp, perustaja ja toimitusjohtaja, jatkaa tiimin johtamista myös sen jälkeen, kun he liittyivät Crossrider-ryhmään vuonna 2017. Siitä lähtien CyberGhost-verkko on laajentunut melko vähän.

CyberGhost tarjoaa mukavan yhdistelmän palvelinpaikkoja, vahvaa salausta ja mahdollisuuden poistaa esto suosituille suoratoistopalveluille, kuten Netflix, YouTube Red ja Amazon Prime. Joidenkin kanavien avulla voit jopa poistaa useiden alueiden georajoitukset. Voit käyttää esimerkiksi Amazon Prime -videosisältöä Yhdysvalloissa, Saksassa tai Isossa-Britanniassa. Windows-asiakas antaa sinulle myös mahdollisuuden surffata nimettömästi, suojata WiFi, torrent nimettömästi, poistaa perussivustojen (Google, Facebook Instagram jne.) Esto ja valita palvelin.

Koska halusimme testata palvelinta Kanadassa, avasimme Windows-asiakasohjelman ja laajensimme käyttöliittymää. Sieltä haluat napsauttaa Kaikki palvelimet -välilehteä, jos se ei ole vielä aktiivinen. Vieritä alas Kanadaan ja napsauta tähden oikealla puolella. Tämä tuo esiin täydellisen luettelon palvelimista Kanadassa. CyberGhost-verkko sisältää useita palvelimia Montrealissa, Torontossa ja Vancouverissa. Yhdistimme jokaisen palvelimen palvelimeen ja testaamme suorituskykyä.

CyberGhost Canada nopeustesti

CyberGhost VPN -asiakas on yksi suosikeistamme. Se on erittäin helppo käyttää ja sisältää useita edistyneitä ominaisuuksia, jotka auttavat suojaamaan online-yksityisyyttäsi. Heillä on Saksassa kehitysryhmä, joka lisää jatkuvasti ominaisuuksia asiakas- ja mobiilisovelluksiin. Voit rekisteröidä täyden käyttöoikeuden CyberGhost-verkkoon 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

Käy CyberGhostissa

5. Kanadan paras VPN: IPVanish

IPVanish

Rekisteröidy 12 kuukaudeksi vain 5,20 dollaria kuukaudessa (57% alennus)

IPVanish tarjoaa useita palvelimia alueella, joten sinulla ei pitäisi olla ongelmia siellä. Voit odottaa nopeaa nopeutta myös paikoissa useissa maailman osissa maailmaa. Tästä syystä valitsemme IPVanishin yhdeksi käyttövaihtoehdoista käytettäväksi Virginiassa.

IPVanish ylläpitää palvelimia myös melko pienellä kattavuudella eri Euroopan alueilla, myös muualla mantereella kuin Antarktis. Verkko tuottaa suuria nopeuksia ja ne toimivat hyvin nopeustesteissämme. Voit valita sijainnin tai yksittäisen palvelimen avattavasta valikosta.

Mainitsimme juuri, että IPVanishilla on palvelimia koko alueella ja ne ovat kaikkien käytettävissä. Jos satut nähdä palvelimen, jonka a-kirjain on osa palvelimen nimeään, ne ovat nopeimpia verkossa. Testasimme IPVanish-palvelinta palvelimille Montrealissa, Torontossa ja Vancouverissa.

IPVanish Canada speed test

IPVanishin arvoa on vaikea lyödä. Ne tarjoavat rajoittamattoman pääsyn VPN-verkkoonsa ja mukautettuja ohjelmistoja Windowsille, Macille, iOS: lle, Androidille, Amazon Firestickille ja muille. Voit jopa asettaa reitittimen suojaamaan kaikkia verkon laitteita. VPN-palvelu on melko suosittu Kodi-käyttäjien keskuudessa. 7 päivän rahat takaisin -takuu kattaa kaikki uudet jäsenet.

Käy IPVanishissa

Edellä olemme tarjonneet sinulle, mitä mielestämme ovat parhaat vaihtoehdot käyttää Kanadassa ollessa. Voit kuitenkin aina katsoa meidän 10 parasta VPN-verkkoa luettelo muista valinnoista. Emme kuitenkaan usko, että sinun täytyy tehdä niin. Teimme päätöksemme nopeuden, hinnan, turvallisuuden, luotettavuuden ja jopa palvelinpaikkojen perusteella. Riippumatta siitä, minne menet Kanadassa, sinulla ei ole ongelmia löytää lähellä olevaa palvelinta. Tällä tavalla voit saada parhaat mahdolliset nopeudet riippumatta siitä, missä olet Kanadassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map