Καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN

Ψάχνετε για δωρεάν υπηρεσία VPN; Αν ναι, έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Θα ρίξουμε μια ματιά σε 5 από τα καλύτερα δωρεάν VPN στην αγορά. Κανένα από αυτά δεν είναι τέλειο, αλλά όλα έχουν το βασικό πλεονέκτημα να προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση VPN. Υπάρχουν σημαντικοί κίνδυνοι εμπιστοσύνης μιας εταιρείας για την προστασία του απορρήτου σας. Λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας, ώστε να βλέπετε μόνο τις εταιρείες που θα χρησιμοποιούσαμε προσωπικά.


Ποιοι χρησιμοποιούμε για VPN; Αφού χρησιμοποιήσουμε όλες τις δωρεάν και πληρωμένες υπηρεσίες VPN, χρησιμοποιούμε το ExpressVPN. Η υπηρεσία δεν είναι δωρεάν, αλλά είναι καλή τιμή. Η ομάδα ExpressVPN προσφέρει στους επισκέπτες μας έκπτωση 49% σε απεριόριστο VPN, οπότε η τιμή είναι απλή 6,67 $ το μήνα.  Τους προτείνω σε οποιαδήποτε από τις δωρεάν υπηρεσίες VPN, επειδή δεν διαθέτουν πολιτική καταγραφής, προηγμένες δυνατότητες όπως διακόπτη εξουδετέρωσης VPN και μεγάλο δίκτυο γρήγορων, αξιόπιστων διακομιστών VPN.

5 καλύτερες δωρεάν υπηρεσίες VPN

Υπηρεσία VPN
Κριτικές Δωρεάν VPN
Όρια
Διακομιστής ιστότοπου
Τοποθεσίες ταυτόχρονα
Συνδέσεις
ExpressVPNΕγγύηση 30 ημερώνIPVanish1485
CyberGhostΌριο ταχύτηταςΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα151
TunnelBearΛήψη CapΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδα201
WindscribeΛήψη CapWindscribe91
ZoogTVΛήψη CapZoogTV31
Πύλη VPNΕκπαιδευτικόςΕπισκεφθείτε την ιστοσελίδαα / α1

Και οι πέντε δωρεάν υπηρεσίες VPN που προτείνουμε έχουν κάποιο όριο. Τα περισσότερα είναι freemium που σημαίνει ότι προσφέρουν περιορισμένη εξυπηρέτηση στους χρήστες σε μια προσπάθεια να τα πουλήσουν με premium πρόσβαση. Ξέρουν πόσο ανταγωνιστική είναι η αγορά και κατανοούν ότι η προσφορά κάποιου επιπέδου δωρεάν VPN θα βοηθήσει στην προσέλκυση νέων χρηστών. Οτι έχει νόημα. Κάθε εταιρεία χρειάζεται ένα δρόμο προς κέρδος. Θα προτιμούσα πολύ ένα VPN που ελπίζει να με ενθαρρύνει να πληρώσω για πρόσβαση στο μέλλον προσφέροντας δωρεάν πρόσβαση VPN σε ένα που δεν διαθέτει διαδρομή αναβάθμισης. Εάν δεν έχουν τρόπο να κάνουν αναβάθμιση σε λογαριασμό επί πληρωμή, τότε θα ήμουν πολύ κουρασμένος για το πώς πληρώνει η εταιρεία για αυτόν.

Επιλογή συντακτών – Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών ExpressVPN

ExpressVPN

Οι δωρεάν υπηρεσίες VPN μπορεί να είναι επικίνδυνες. Υπήρξαν πάρα πολλές ιστορίες για τις λεγόμενες “δωρεάν VPN” υπηρεσίες που εξαντλούν τους χρήστες τους. Τα περιστατικά κυμαίνονται από εταιρείες που πωλούν μέλη περιήγησης δεδομένων σε υπολογιστές που χρησιμοποιούνται για επιθέσεις DDoS. Γι ‘αυτό σας προτείνουμε να πληρώνετε για πρόσβαση VPN. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να βγάζετε $ 10- $ 20 το μήνα. Η ομάδα του ExpressVPN έχει δημιουργήσει μια προσφορά που προσφέρει στους αναγνώστες μας έκπτωση 49% στην premium υπηρεσία VPN τους. Μπορείτε να απολαύσετε απεριόριστο VPN από μόλις 6,67 $ το μήνα.

Το πλήρωμα ExpressVPN κατανοεί ότι οι νέοι χρήστες χρειάζονται χρόνο για να δοκιμάσουν την υπηρεσία τους. Σε απάντηση προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτό σας δίνει ένα μήνα για να δοκιμάσετε το ExpressVPN χωρίς κίνδυνο. Χρησιμοποιούμε την υπηρεσία σε καθημερινή βάση και αισθανόμαστε σίγουροι ότι την προτείνουμε. Το ExpressVPN έχει μια πολύ καλή ομάδα εξυπηρέτησης πελατών, εάν έχετε απορίες σχετικά με την έναρξη ή κατά τη διάρκεια της πορείας. Έχουν δωρεάν εφαρμογές VPN για Windows, Mac, iOS και Android. Μπορείτε να συνδεθείτε σε περισσότερους από 2.000 διακομιστές σε 148 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο σε έως και 3 συσκευές ταυτόχρονα.

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

TunnelBear Little (δωρεάν) λογαριασμός VPN

VPN δωρεάν TunnelBear

Είχαμε την ευχαρίστηση να βλέπουμε το TunnelBear να μεγαλώνει όλα αυτά τα χρόνια. Προσφέρουν μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN στην αγορά και είναι η αγαπημένη μας δωρεάν υπηρεσία VPN. Όπως με όλα τα δωρεάν VPN μας, το TunnelBear έχει όριο στον λογαριασμό. Μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες διακομιστή τους σε 18 χώρες και να απολαύσετε έως 500 MB τη χρήση δεδομένων το μήνα. Η ομάδα TunnelBear προσφέρει τρόπους για να προσθέσετε περισσότερη δωρεάν χρήση. Μπορείτε να κάνετε tweet σχετικά με την υπηρεσία για να κερδίσετε 1 GB χρήσης δεδομένων. Είτε έτσι είτε αλλιώς έχετε ελεύθερη πρόσβαση στο δίκτυο των διακομιστών VPN σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και με το όριο λήψης, το όριο είναι αρκετά υψηλό για να προστατεύσει το απόρρητό σας και να δοκιμάσει την υπηρεσία.

Το TunnelBear προσπαθεί να κάνει το λογισμικό του πελάτη του όσο το δυνατόν πιο εύκολο στη χρήση. Έχουν αναπτύξει ένα πολύ ωραίο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Η καθαρή σχεδίαση περιλαμβάνει έναν απλό διακόπτη ενεργοποίησης / απενεργοποίησης για σύνδεση και μια αναπτυσσόμενη λίστα για την επιλογή μιας τοποθεσίας διακομιστή. Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο λογισμικό που εκτελείται στα Windows 10.

TunnelBear Windows

Όπως μπορείτε να δείτε, ο πελάτης TunnelBear έχει παρόμοια εμφάνιση και αίσθηση με ένα ραδιόφωνο αυτοκινήτου. Μπορείτε να δείτε εάν είστε συνδεδεμένοι ή όχι και το σχέδιο που χρησιμοποιείται. Στην περίπτωση του δωρεάν πακέτου “Little” που ανέρχεται στα 500 MB το μήνα, μπορείτε επίσης να δείτε την υπόλοιπη χρήση σας. Από εκεί έχετε ένα αναπτυσσόμενο πλαίσιο που σας επιτρέπει να επιλέξετε μια τοποθεσία διακομιστή. Για να συνδεθείτε, απλώς εναλλάξτε τον επιλογέα στο ON. Για να αποσυνδέσετε, απλώς ενεργοποιήστε το ξανά στο OFF. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει.

Ρυθμίσεις TunnelBear

Η ομάδα TunnelBear λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας είτε χρησιμοποιείτε τη δωρεάν υπηρεσία τους είτε κάνετε αναβάθμιση σε συνδρομή επί πληρωμή. Η διεπαφή πελάτη είναι εύχρηστη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχασε σημαντικές ρυθμίσεις απορρήτου. Το blog TunnelBear θα σας δώσει μια εισαγωγή στις πιο προηγμένες δυνατότητές τους, όπως το Vigilant και το IntelliBear.

Επισκεφτείτε το TunnelBear

Δωρεάν πρόγραμμα Windscribe VPN

Δωρεάν Windscribe VPN

Το Windscribe κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό το έτος. Έχετε πολλές επιλογές κατά τη χρήση της υπηρεσίας. Για αρχάριους, μπορείτε να κατεβάσετε την επέκταση διακομιστή μεσολάβησης για το Google Chrome, Opera ή Firefox. Προτιμούμε μια πλήρη λύση VPN και το Windscibe διαθέτει λογισμικό πελάτη για Windows και Mac. Έχουν επίσης μια εφαρμογή για κινητά για χρήστες iOS. Οι χρήστες του Windscribe Pro μπορούν να κατεβάσουν τον πελάτη StrongSwan από το Google Play για να συνδεθούν στο δίκτυό τους. Τα μέλη Pro μπορούν επίσης να συνδεθούν μέσω Linux. Μπορείτε να εγγραφείτε για δωρεάν πρόσβαση και αναβάθμιση VPN ανά πάσα στιγμή. Εκτιμούμε ότι το Windsscribe δέχεται Bitcoin εκτός από το PayPal, τις πιστωτικές κάρτες και το Paymentwall. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε PayPal ή πιστωτική κάρτα για αυτόματες ανανεώσεις.

Επισκεφτείτε το Windscribe

Δωρεάν υπηρεσία CyberGhost VPN

Δωρεάν CyberGhost VPN

Η ομάδα του CyberGhost διέθεσε έναν αριθμό διακομιστών για δωρεάν χρήστες. Δεν πρέπει να περιμένετε το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών με τα premium μέλη, αλλά το δωρεάν VPN τους υπάρχει όταν χρειάζεστε προστασία προστασίας απορρήτου. Ίσως χρειαστεί να περιμένετε για να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή και οι ταχύτητές σας θα είναι περιορισμένες. Διαφορετικά, μπορείτε να περιμένετε την εμφάνιση διαφημίσεων που θα σας ενθαρρύνει να κάνετε αναβάθμιση σε συνδρομητική συνδρομή. Η δωρεάν έκδοση του CyberGhost VPN είναι διαθέσιμη για Windows, Mac. και Android. Ο πελάτης του κάνει εξαιρετική δουλειά παρουσιάζοντας το δίκτυό του και σας βοηθά να κάνετε χρήση της υπηρεσίας χωρίς πολλές τεχνικές γνώσεις. Το CyberGhost έχει μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής που καλύπτει όλους τους χρήστες.

Επισκεφτείτε το CyberGhost 240

Πύλη VPN (Πανεπιστήμιο Tsukuba Project)

Δωρεάν πύλη VPN

Το VPN Gate είναι ένα ακαδημαϊκό πείραμα που δοκιμάζει δημόσιους διακομιστές αναμετάδοσης που φιλοξενούνται από μια ομάδα εθελοντών που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο. Το μεταπτυχιακό σχολείο του Πανεπιστημίου. της Tsukuba, η Ιαπωνία διαχειρίζεται το έργο. Αυτός είναι ο μόνος δωρεάν διακομιστής VPN στη λίστα μας που δεν υποστηρίζεται από μια premium υπηρεσία VPN. Η ιδέα πίσω από το VPN Gate είναι να παρέχει ένα δίκτυο VPN peer-to-peer χωρίς κεντρικό έλεγχο. Αυτό σας αφήνει να εμπιστεύεστε πολλούς ανθρώπους. Δηλαδή όλοι οι εθελοντές που δημιουργούν διακομιστές ρελέ. Πιστεύω ότι η ιδέα ενός αποκεντρωμένου δικτύου VPN είναι θετική, αλλά η έλλειψη ελέγχου αφήνει κάποια ερωτηματικά γύρω από το απόρρητο και την ασυνεπή απόδοση

Επισκεφθείτε την πύλη VPN

Μερικές φορές παίρνετε αυτό που πληρώνετε, γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε δωρεάν υπηρεσίες VPN. Ίσως διαπιστώσετε ότι ενώ η υπηρεσία είναι δωρεάν, στην πραγματικότητα είστε το προϊόν. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για VPN που δεν έχουν κανένα τρόπο αναβάθμισης σε συνδρομητική συνδρομή. Μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι κερδίζουν χρήματα με άλλους τρόπους. Ορισμένα VPN θα καταγράψουν τη χρήση σας και θα τα πουλήσουν σε διαφημιζόμενους, μεσίτες δεδομένων ή χειρότερα όπως φαίνεται από τη Hola. Αυτό δεν συμβαίνει με τους παρόχους στη λίστα μας. Όλοι παίρνουν στα σοβαρά το απόρρητό σας.

Κατανοώ αν βρίσκεστε σε μια κατάσταση όπου χρειάζεστε την προστασία απορρήτου ενός VPN, αλλά δεν μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα. Σε αυτήν την περίπτωση, προσέξτε όταν επιλέγετε έναν πάροχο VPN. Υπήρξαν πολλές υπηρεσίες που έχουν μεταφερθεί από πολύ δημοφιλή δωρεάν VPN σε κακοποιούς κατά τη διάρκεια της νύχτας όταν οι χρήστες διαπίστωσαν ότι πουλούσαν τα δεδομένα τους ή πολύ χειρότερα. Το Hola είναι ένα καλό παράδειγμα Το δωρεάν VPN πωλούσε εύρος ζώνης στους χρήστες για χρήση σε επιθέσεις botnet. Διατηρήστε ένα από τα δωρεάν VPN στη λίστα μας και εξετάστε το ενδεχόμενο αναβάθμισης σε πρόγραμμα επί πληρωμή στο μέλλον. Αυτό θα βοηθήσει στην υποστήριξη των προσπαθειών τους να συνεχίσουν να προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map